Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑07/03/2023 22:30
Meni je poslao adresu Srdjana Aleksića 8, Nova Otoka.
Kontao sam da možda navratim sutra, ali meščini da ću odustati.
Otidji, pogledaj. Ne placaj nista avansno i siguran si.
Znakovi ukazuju na nestabilno poslovanje, kao da je u protekloj godini poceo ispocetka jer facebook stranica mu je azurirana u protekloj godini a datum se slaze otprilike sa vremenom kada je otvorio OLX profil.
Pričate o ovom Mukiju?
https://instagram.com/muris.kudic?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ma ja njega pratim zbog analiza, paraliza društva uopće. Dobre skečeve snima, lik je rođeni glumac i zajebant. Jest se malo jače zadao reklamirati ove gift boxove i rokovnike, ali su ono baš jedinstveni. Nisam ništa naručivao od njega. Vidim da radi i stolariju. On vam je tu na novoj otoci, negdje kod nove bolnice jer nekada se snima ispred radnje.
Ne postoji to vise.Samo "naruci".
I nema vise dojmova kao prodavac,samo kao kupac.
Malo glupo al ima i smisla.
npr nema više nabijanje dojmova pa misliš da je lik raja a ovamo nabacao sam sebi kupi, prodaj klikovima.
Poštarina je bila 8km a npr 10km je kad šalješ van olx-a.
Ma ja te dojmove nisam nikada ni gledao ako cemo iskreno.
Ali da ih je pola bilo nezasluzeno kod mnogih,bilo je...kupovali sa svojih multipliciranih naloga.
Evo ja sam danas ostavio covjeku dojam,nakon obavljene dostave.Uredno sve,pa sto da ne ostavim,ne kosta nista a eto neki od vas gledaju
Ne postoji to vise.Samo "naruci".
I nema vise dojmova kao prodavac,samo kao kupac.
npr nema više nabijanje dojmova pa misliš da je lik raja a ovamo nabacao sam sebi kupi, prodaj klikovima.
mogli su to riješiti sa "zlatnim" i običnim utiscima jer je ovako baš bez veze - kako ćeš dobiti utisak za stan ili auto ili nešto treće gdje nema OLX dostave?
Ko zeli da skuplja olx kredit , znam da vas ima mnogo.
Korisnik "Mocha" ima desetine duplih i grupisanih artikala. Pa eto navalite. Da napomenem, nije dozvoljeno imat jedan poseban artikal i jedan grupni.
mogli su to riješiti sa "zlatnim" i običnim utiscima jer je ovako baš bez veze - kako ćeš dobiti utisak za stan ili auto ili nešto treće gdje nema OLX dostave?
Upravo. Evo ja prodao auto i ne mogu dobit dojam. Pa tu mi baš i treba dobar dojam, a ne kad naručim parfem sa PIK-a.
skambrljo wrote: ↑10/03/2023 10:26
Je li uspio neko prebaciti OLX kredit drugom korisniku? Na koji način ide i da li uopšte može, zna li neko više o tome?
Snake Eyes wrote: ↑10/03/2023 16:57
Otvoriš desetinu profila u svrhu tolerantnog kršenja pravila i potom prijavljuješ sam sebe, bobe se slažu.
Nema potrebe, postoji jako puno pogrešno kategoriziranih proizvoda.
Uz to, daješ sam sebi dojmove (ovaj prodavač je LEGENDAAAA), dižeš cijenu artikla kako bi tvoj pravi profil bio najjeftiniji, stvari koje nisu prikladne da se prodaju na originalnom profilu prodaješ preko duplih, izmrcvariš prodavača seljačkim ponudama a onda konačno uletiš kao jedini normalan kupac...
Ja nemam nigdje dupli account...ne treba mi to...ni za pijacarenje ni za mrcvarenje ni bobe.
Fino uredno sve oglasim na jedinom profilu i to je to...pa ko pazari,pazari.
Ali na zadnjih par oglasa imam omjer ponuda za zamjenu od
Ovo se nije prije desavalo u ovolikoj mjeri...a najjace je kada mi nude zamjenu sa drugog kraja zemlje.Valjda kontaju teleportacijom doci do mene da pogledaju i zamijene artikal ili kako li vec kontaju ?
Nema potrebe, postoji jako puno pogrešno kategoriziranih proizvoda.
Uz to, daješ sam sebi dojmove (ovaj prodavač je LEGENDAAAA), dižeš cijenu artikla kako bi tvoj pravi profil bio najjeftiniji, stvari koje nisu prikladne da se prodaju na originalnom profilu prodaješ preko duplih, izmrcvariš prodavača seljačkim ponudama a onda konačno uletiš kao jedini normalan kupac...
Primjetio sam, ima pet identičnih šopova, identični artikali, identične slike, cijene, datum objave, čak su im i br telefona isti. Samo drugi naziv šopa, čemu to?
Primjetio sam, ima pet identičnih šopova, identični artikali, identične slike, cijene, datum objave, čak su im i br telefona isti. Samo drugi naziv šopa, čemu to?
Pretpostavljam da se radi o namjestanju pretrage koje je u skladu sa pravilima.
zippoo87 wrote: ↑10/03/2023 18:46
Ja nemam nigdje dupli account...ne treba mi to...ni za pijacarenje ni za mrcvarenje ni bobe.
Fino uredno sve oglasim na jedinom profilu i to je to...pa ko pazari,pazari.
Ali na zadnjih par oglasa imam omjer ponuda za zamjenu od
Ovo se nije prije desavalo u ovolikoj mjeri...a najjace je kada mi nude zamjenu sa drugog kraja zemlje.Valjda kontaju teleportacijom doci do mene da pogledaju i zamijene artikal ili kako li vec kontaju ?
KojiJa wrote: ↑10/03/2023 18:50
Pretpostavljam da se radi o namjestanju pretrage koje je u skladu sa pravilima.
Kucaj Xiaomi Miš, pa u ostalo možeš vidjeti 5 miševa od 5 prodavača koji su u suštini isti lik
Profili nemaju isti broj telefona, moguće je da uposlenici ili vjerovatnije vanjski saradnici imaju otvorene profile pa preko ostvarene prodaje na OLX-u dobijaju neke bonuse/procente.
Na sva četiri profila negativni dojmovi se uglavnom tiču pogrešno isporučenog artikla što može ukazivati na to da prodavač nema uvid u fizički lager tj. da onaj koji je pakovao pošiljku nije onaj koji ju je prodao.
Last edited by Snake Eyes on 10/03/2023 21:09, edited 1 time in total.
Broj koji se ponavlja na artiklima je kontakt broj ove firme koju sam ti zakačio, možeš ga naći na njihovoj stranici.
Taj broj nije postavljen kao kontakt broj niti za jedan OLX profil od ova četiri.
Kao što rekoh vjerovatno vanjski saradnici, procentna prodaja...
Snake Eyes wrote: ↑10/03/2023 21:22
Broj koji se ponavlja na artiklima je kontakt broj ove firme koju sam ti zakačio, možeš ga naći na njihovoj stranici.
Taj broj nije postavljen kao kontakt broj niti za jedan OLX profil od ova četiri.
Kao što rekoh vjerovatno vanjski saradnici, procentna prodaja...
Ma ok, samo sam razjasnio na šta sam ja tačno mislio. Broj u opisu a ne na profilu.
Zadnjih par otvaranja OLX- svaki put mi pokazuje različito stanje kredita, predazadnji otvorio i vidim fali mi oko 60. Bio se naoštrio da protestvujem i otvorim opek da napravim screen shoot, kad tamo vratilio haman na staro, dođu mi jedan kredit. I za njega ću da pišem prigovor.
Čekam dostavu od lika, kod njega broj sakriven, pitam ga koja je fora s sakrivenim brojem. Kaže nije on samo se prebacilo i on na svaki artikal kad se sjeti doda broj, a ponekad zaboravi. Provjerio sam mu priću pošto ima oko 40 artikala i istina je.