Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DDG bez ijedne odbrane, ljudi sa ~2 xG dali sedam golova
nek' budu sretni što su Engleskoj, pa im niko neće polomiti noge pred kućom
U prvom poluvremenu ništa nije ukazivalo da će tako završiti. Naprotiv, United je imao više šansi. Sigurno 4-5 puta su Liverpool izbacili iz igre sa 2 pasa i stvorili šansu. Znam da je u tim slučajevima 2 puta bio ofsajd. I ono, čekam da odjednom Rashford ne bude u ofsajdu i to je to.
Zato mi je rezultat smiješan i bizaran. Ja sad zamišljam da su prosto otišli sa terena i primili 6 golova. Čuj 6 golova za poluvrijeme.
Znam da je Liverpul igrao kao da im je zadnja u zivotu. Pretrčavali su i oslobađali se čuvara, otimali loptu, udvajali... a treba imati malo i srece. Mogao j i Darwin u prvom zabiti za 1:0 kad mu je na fantastican centarsut, sa peterca sut izblokiran fenomenalno.
U drugom je uslijedio raspad nakon brzog gola Darwina, pa onda majstorije Gakpa... usla voda u usi. Tesko se vratiti.
ruud wrote: ↑11/03/2023 14:20
Nisam gledao derbi pa mi je jedino logično da je Liverpool davao golove iz kontra napada, jer ovo sto gledam protiv Bournemoutha je bez veze i smisla.
Ma ono je sve cudno bilo i desava se jednom u 200 godina. Bukvalno svaka lopta im se odbila na nogu i go, totalno nevjerovatna utakmica. Da su opalili jos tri puta na go bila bi tri gola, jer bi im se lopta na nogu odbila na metar od gola 100%.
Sreća a? Ništa komična odbrana, nepostojeći vezni red i to? Prvi gol vas poderao Robertson strašnim pasom, Gakpo okrenuo Varanea i zakucao. Nunez oba gola loša odbrana. Gakpov drugi bombona, Salah provozao Martineza i Gakpo ubio De Geu. Sreća jedino kod odbijanca Mou na nogu.
ruud wrote: ↑11/03/2023 14:20
Nisam gledao derbi pa mi je jedino logično da je Liverpool davao golove iz kontra napada, jer ovo sto gledam protiv Bournemoutha je bez veze i smisla.
Liverpool odigrao na silu i uz to su preskočili sredinu terena i tako ih dobili. Jedna utakmica u kojoj jenUnited doživio debakl, ali već protiv Betisa au bili opet oni pravi, a evo Liverpool nastavlja tamo gdje je stao prije derbija sa Unitedom.