SDP
- TheProfessional
#70726 Re: SDP
Da li je ova prijava zene dobila sudski epilog? Ako nije onda mozemo bilo koga optuziti za nasilje bez ikakvog dokaza i presude i reci on je nasilnik. Mislim da je to bezveze. Na stranu to sto mislim da je los izbor za ministra.
- Styling
#70727 Re: SDP
Dobio je dvije sudske zabrane pristupa bivsoj zeni. Jedna na sest mjeseci jedna na godinu.TheProfessional wrote: ↑09/03/2023 09:51 Da li je ova prijava zene dobila sudski epilog? Ako nije onda mozemo bilo koga optuziti za nasilje bez ikakvog dokaza i presude i reci on je nasilnik. Mislim da je to bezveze. Na stranu to sto mislim da je los izbor za ministra.
- qlface
#70728 Re: SDP
Sud je koliko vidim odbacio sve njene otužbe. Ali to radikalnim feministkinjama i woke fanaticima nije bitno.TheProfessional wrote: ↑09/03/2023 09:51 Da li je ova prijava zene dobila sudski epilog? Ako nije onda mozemo bilo koga optuziti za nasilje bez ikakvog dokaza i presude i reci on je nasilnik. Mislim da je to bezveze. Na stranu to sto mislim da je los izbor za ministra.
Edit: Ovo je izgleda taj epilog:

- TheProfessional
#70729 Re: SDP
A evo iznad post koji govori o zabrani prilaska al nigdje nisam uspio da nadjem to rjesenje. Ja ne iskljucujem nijednu mogucnost ali mi nije dovoljno da neko nekog samo optuzi i da je to ujedno i presuda. Jezik se takve postavke… Cuo sam da slusa radio Moskva…
- addem
#70730 Re: SDP
Ma ta njegova zena nije normalna i tuzilastvo je pokazao da nema dokaza da se podigne tuzba protiv njega. Ali to ne amnestira da je on lose rjesenje za ministra kulture i sporta. Ovo je u biti do sada najveca greska Adnana Stete inace najboljeg ministra al bez njegovog odobrenja kao predsjednika KO SDP ovo se sigurno ne bi desilo.
- qlface
#70731 Re: SDP
Ako su se desile te odluke o zabrani prilaska i za to bi trebalo da postoje dokumenti. Ako ih nema onda supruga i SDP saveznice lažu, ako ih ima neko ih može postaviti ovdje da saznamo istinu.
- TheProfessional
#70732 Re: SDP
Da se slozim i podvucem ovo.addem wrote: ↑09/03/2023 10:20 Ma ta njegova zena nije normalna i tuzilastvo je pokazao da nema dokaza da se podigne tuzba protiv njega. Ali to ne amnestira da je on lose rjesenje za ministra kulture i sporta. Ovo je u biti do sada najveca greska Adnana Stete inace najboljeg ministra al bez njegovog odobrenja kao predsjednika KO SDP ovo se sigurno ne bi desilo.
- TheProfessional
#70733 Re: SDP
Ama ljudi moji ko ovdje brani Magodu???
Jel vidite datum na ovom dokumentu? A jel vidite da je supruga tek u decembru 2022 pocela pricu na fb? Ja cisto mislim da je to malo simptomaticno. Nije mi cilj da budem bezobrazan i da umanjujem njenu patnju ali zasto to nije uradila kad je kandidovan za zastupnika u skupstini? Ako ja sada kazem da je Besima Boric pokusala da me ufati za m*da recenicom "ja volim mlade" jel to dovoljno da je diskredituje?
Hebes dakle Kenana Magodu ja sam samo protiv toga da optuznica na fb bude ujedno i presuda.
Jel vidite datum na ovom dokumentu? A jel vidite da je supruga tek u decembru 2022 pocela pricu na fb? Ja cisto mislim da je to malo simptomaticno. Nije mi cilj da budem bezobrazan i da umanjujem njenu patnju ali zasto to nije uradila kad je kandidovan za zastupnika u skupstini? Ako ja sada kazem da je Besima Boric pokusala da me ufati za m*da recenicom "ja volim mlade" jel to dovoljno da je diskredituje?
Hebes dakle Kenana Magodu ja sam samo protiv toga da optuznica na fb bude ujedno i presuda.
- Leverage
#70734 Re: SDP
Stvorila se negativna energija oko Magode i očekujem da će SDP danas ili sutra izaći sa novim imenom za tu poziciju.
- qlface
#70735 Re: SDP
Magoda nije Budnjo i nema tu moć da je toliko iznad zakona, pogotovo unutar SDP-a opsjednutog da budu idelološki amerikanizovani u lijevom spektru. Ako nema dokaza to je to i Magoda treba da pokrene disciplinski postupak protiv foruma žena iz SDP-a, jer pretpostavljam da su one kreatori ovoga a nihov statut je poprilično jasan kada je u pitanju neosnovano blaćenje drugih članova.Mishelinke wrote: ↑09/03/2023 10:30 Ako SDP istraje na ovome, završio je samnom za sva vremena, a svakako je blizu tome.
I ne samo SDP, nego i sve ostale stranke koje budu uz SDP. Eno im SDA, nek sa njima prave vlast, svakako su se ovim sami svrstali na stranu stranke kojoj najviše glasova donose osobe kao što su siledžije iz Gluhe Bukovice i sličnih sela.
Najviše me žuljaju ovi branioci lika i (ne)djela (ne)časnog Magode, zamo zbog toga što ga je sud oslobodio zbog "nedostatka dokaza". Maj hajte molim vas...
Ubica ubije čovjeka, pa se izvuče zbog "nedostatka dokaza" (čitaj: slučaj Dženan Memić), a da se ne izvuče za krivično djelo koje je samo po sebi skoro pa nemoguće dokazati.
Međutim, imam osjećaj da oni njega ne brane zbog presude, već što se suosjećaju sa njim i dijele slične vrijednosti, priznali to oni ili ne. Treba nekad želi svezati po koju šamarčinu da ne laprda, jel tako?
Te pretpostavke o nama idu tebi na sramotu, doduše suditi i vrijeđati na osnovu "osjećaja" umjesto legalnih činjenica nije strano ljudima sa lijevog spektra.
- qlface
#70736 Re: SDP
Sada kada se sjetim čini mi se da je i supruga postavljala neke dokumente, to bi možda moglo biti to ali ne mogu da nađem taj post. Da li je izbrisan ili se ja pogrešno sjećam, ne znam.
- TheProfessional
#70737 Re: SDP
Nasao sam:

Last edited by TheProfessional on 09/03/2023 10:51, edited 1 time in total.
- Control panel
#70738 Re: SDP
Pa i asim je oslobodjen jer nema dokaza, sutra ce i fadil, sebija, malinar biti oslobodjeni. Jel to znaci da su cisti.
nakon vise od 30 godina cu se pozdraviti sa SDPom. Dovukli su razni sljam iz drugih stranaka, dali im sigurna mjesta na listama, kadroviraju samo podobne…
Za magodu nezz otkud on uopste u SDP, a pogotovo mi nije jasno sto ga guraju, covjek ama bas nikakve kvalitete nema osim sto je vjerovatno dio neke halke u SDP-u. Malo mu turisticka, pa mjesto na listi, pa sad hoce ministar da bude, sta je sljedece premijer, predsjednistvo?!
Jbt kad se samo sjetim koliko sam branio SDP po ovom forumu. Ovaj SDP nije ni s od SDP-a.
nakon vise od 30 godina cu se pozdraviti sa SDPom. Dovukli su razni sljam iz drugih stranaka, dali im sigurna mjesta na listama, kadroviraju samo podobne…
Za magodu nezz otkud on uopste u SDP, a pogotovo mi nije jasno sto ga guraju, covjek ama bas nikakve kvalitete nema osim sto je vjerovatno dio neke halke u SDP-u. Malo mu turisticka, pa mjesto na listi, pa sad hoce ministar da bude, sta je sljedece premijer, predsjednistvo?!
Jbt kad se samo sjetim koliko sam branio SDP po ovom forumu. Ovaj SDP nije ni s od SDP-a.
- Mishelinke
- qlface
#70740 Re: SDP
To je to onda, Magoda definitivno ne treba da bude ministar.
- TheProfessional
#70741 Re: SDP
Stoji. Ali isto tako bez ovih dokumentata koje je bivsa supruga postavila sve bi to bilo rekla kazala i meni je zapravo to problem u cijeloj prici. Zbog ovih dokumentata nije ni trebao biti kandidovan za zastupnika a ne za ministra. Al ajde na stranu Magoduna. Sutra da neko nekog onako optuzi bez dokaza na osnovu rekla kazala tako javno i da se ispostavi da to nije istina da li bi oni koji su optuzili htjeli tako javno uputiti ispriku?Control panel wrote: ↑09/03/2023 10:50 Pa i asim je oslobodjen jer nema dokaza, sutra ce i fadil, sebija, malinar biti oslobodjeni. Jel to znaci da su cisti.
- qlface
#70742 Re: SDP
Evo prihvatio sam kada sam vidio dokumente, mislim da nema potrebe nastavljati diskusiju na dječijem nivou.Mishelinke wrote: ↑09/03/2023 10:55Ako si se osjetio prozvanim, tvoj problem i tvoja sramota. Od ubica i lopova, jedino su mi siledžije gore i mrže, a od njih jedino oni koji ih pravdaju i brane.
A kada su sud i dokazi u pitanju, vjerujem (ma 1000% sam siguran) da nećeš tako pisati i glorificirati presudu kojom će (vjerovatno) biti oslobođeni akteri "Respiratora", zbog nedostatka dokaza, unatoč svim mogućim dokazima.
Hoćeš li i tada reći da "ako nema dokaza to je to"?
Dakle siledžija ako se izvuče, to je super, divno i krasno, a lopov kada se izvuče to je užas. E pa lafe, ako si konzistentan u svojim stavovima, onda prihvati sve presude kao takve i neću imati ništa protiv. Ok poštujem i to je to, a nemoj meni ovdje moralisati i spominjati neku "moju sramotu". Sraman i sramotan je onaj koji brani siledžije, ma ko god on bio.
I za kraj, da ne bude zabune, niko te nije prozvao, niti je bilo ko tebi nešto imponovao. Ponoviću opet, ako si se osjetio prozvanim, to može biti samo tvoja sramota, a nikako moja.
- addem
#70743 Re: SDP
Idealno bi bilo da se sam povuce al nesto sam skeptican na faci mu se vidi da je zeljan neke funkcije vidis da se salta. Sve kao ima iskustvo u realnom sektoru pa ako je uspjesan nek se vrati tamo ga niko nece peglati ni za sta. Al navalio da bude neki klinac pa ne odustaje. A ne konta da cini sebi stetu a i SDPu a i porodici. Pa zbog djece ako nista treba da se skloni iz politike zasto treba da trpe ovo. Jedno je sigurno od te silne sposobnosti koju posjeduje nije bio u stanju uspjesno da se ozeni i porodicu osnuje.
- Mishelinke
- Control panel
#70745 Re: SDP
Covjek po meni nesposoban. A za zenu mu je ovo dodatni minus ko kuca. Je li ili nije ona svjedocila me ne interesuje. Mozda joj je prijetio pa nije smjela. Nezz, sta me briga. Ja se samo cudim ko ga toliko gura i na osnovu cega. Zar SDP zaista nema sposobnijih ljudi za to mjesto, ljudi od imena i lrezimena, od ugleda, dokazanih, bez mrlje u karijeri?TheProfessional wrote: ↑09/03/2023 10:57Stoji. Ali isto tako bez ovih dokumentata koje je bivsa supruga postavila sve bi to bilo rekla kazala i meni je zapravo to problem u cijeloj prici. Zbog ovih dokumentata nije ni trebao biti kandidovan za zastupnika a ne za ministra. Al ajde na stranu Magoduna. Sutra da neko nekog onako optuzi bez dokaza na osnovu rekla kazala tako javno i da se ispostavi da to nije istina da li bi oni koji su optuzili htjeli tako javno uputiti ispriku?Control panel wrote: ↑09/03/2023 10:50 Pa i asim je oslobodjen jer nema dokaza, sutra ce i fadil, sebija, malinar biti oslobodjeni. Jel to znaci da su cisti.
Ma neka ga izaberu. Super.
- uglavnomja
#70746 Re: SDP
pici wrote: ↑09/03/2023 08:25 Vidi ovih debila iz SDP-a.Prvo lik je komprovitovan sa tucom svoje zene, drugo, direktor turisticke zajednice za ministra kulture i sporta.To koda postavis gradjevinca za ministra zdravstva.Pa boni nebili postajete gori i od sdO.Koji vam je qurac vise, ako ne poznajete materiju socijal demokratije imate nOrodne stranke i tu se uz folklor i mezu razbaskarite.
Nije mi jasno zasto skidate Samira Abdica, zato sto je NIP-ovac, pa jel to ono necemo gledat fotelje vec dali je dobar kadar.Covjek do sada radio sve sam da preporodi kulturu i sport u KS.Osoblje u ministarstvi SDFA ga opstruisali od pocetka, sve glumceva raja pokvarena uhljebljena.MRŠ.Jebo vas magoda da vas jebo, familija puna lopova i pokvarenjaka.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#70747 Re: SDP
sad se vraćamo na onu priču, i ja kažem da nema. ne samo SDP, nego nijedna stranka.Control panel wrote: ↑09/03/2023 11:08Covjek po meni nesposoban. A za zenu mu je ovo dodatni minus ko kuca. Je li ili nije ona svjedocila me ne interesuje. Mozda joj je prijetio pa nije smjela. Nezz, sta me briga. Ja se samo cudim ko ga toliko gura i na osnovu cega. Zar SDP zaista nema sposobnijih ljudi za to mjesto, ljudi od imena i lrezimena, od ugleda, dokazanih, bez mrlje u karijeri?TheProfessional wrote: ↑09/03/2023 10:57
Stoji. Ali isto tako bez ovih dokumentata koje je bivsa supruga postavila sve bi to bilo rekla kazala i meni je zapravo to problem u cijeloj prici. Zbog ovih dokumentata nije ni trebao biti kandidovan za zastupnika a ne za ministra. Al ajde na stranu Magoduna. Sutra da neko nekog onako optuzi bez dokaza na osnovu rekla kazala tako javno i da se ispostavi da to nije istina da li bi oni koji su optuzili htjeli tako javno uputiti ispriku?
razlozi su brojni, a najveći su: nedostatak školovanih ljudi općenito, pa samim tim nedostatak školovanih ljudi koji žele da se uvale u blato, a još manje nedostatak školovanih, i kompetentnih koji žele da se uvale u blato.
-
Dimu1927
#70748 Re: SDP
kolicina botova koji ovog papka brane zarad zaslijepljenoscu politikom je zabrinjavajuca
kad malo bolje skontam kultura i sport pa stvarno sve ispunjava, bori se za zabranu pusenja da djeca mogu skijati, a ocito zna i borilacke vjestine.
kad malo bolje skontam kultura i sport pa stvarno sve ispunjava, bori se za zabranu pusenja da djeca mogu skijati, a ocito zna i borilacke vjestine.
- qlface
#70749 Re: SDP
Novi plot twist. Magoda tvrdi da je ovaj prvi dokument poništio ove naknadno postavljene na ovoj stranici, datumi bi tome mogli svjedočiti ali ne vidim specifično rečenicu o poništavanju mjera tako da bi i to trebalo dokazati sa njegove strane.
Edit: Ipak tvrdi da je zasebno poništeno, ali opet ne vidimo nigdje to rješenje.
Edit: Ipak tvrdi da je zasebno poništeno, ali opet ne vidimo nigdje to rješenje.
Last edited by qlface on 09/03/2023 11:20, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#70750 Re: SDP
Chmoljo wrote: ↑09/03/2023 11:10sad se vraćamo na onu priču, i ja kažem da nema. ne samo SDP, nego nijedna stranka.Control panel wrote: ↑09/03/2023 11:08
Covjek po meni nesposoban. A za zenu mu je ovo dodatni minus ko kuca. Je li ili nije ona svjedocila me ne interesuje. Mozda joj je prijetio pa nije smjela. Nezz, sta me briga. Ja se samo cudim ko ga toliko gura i na osnovu cega. Zar SDP zaista nema sposobnijih ljudi za to mjesto, ljudi od imena i lrezimena, od ugleda, dokazanih, bez mrlje u karijeri?
razlozi su brojni, a najveći su: nedostatak školovanih ljudi općenito, pa samim tim nedostatak školovanih ljudi koji žele da se uvale u blato, a još manje nedostatak školovanih, i kompetentnih koji žele da se uvale u blato.