I to je tebi ok?
Između povrijeđene sujete navijača sa sjeverne tribine stadiona Koševo i stabilnih finansija u FKS
Biram finansije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bilo bi tragično da navijači postavljaju uslove onome ko ulaže u klub.
Ne.
Da.Blixen wrote: ↑06/03/2023 18:56Ne.
Nego ti nemaš rješenje ukoliko Ismir i Tan odustanu od daljnjeg ulaganja.
Toga se bojim. Da mi klub ne ostane bez finansijske podrške radi sujete pojedinih navijača.
Horde misle da su bitne.
Ismir im je dovođenjem Mirze jasno stavio do znanja da nisu.
Još Ajlu gura na sve strane uprkos protestima sa Sjevera.
A imas li ti rjesenje?! Evo da se i sam covjek povuce, kao sto se Nam povukao?!Blixen wrote: ↑06/03/2023 18:56Ne.
Nego ti nemaš rješenje ukoliko Ismir i Tan odustanu od daljnjeg ulaganja.
Toga se bojim. Da mi klub ne ostane bez finansijske podrške radi sujete pojedinih navijača.
Horde misle da su bitne.
Ismir im je dovođenjem Mirze jasno stavio do znanja da nisu.
Još Ajlu gura na sve strane uprkos protestima sa Sjevera.
Jao, jao... Iako sam vec odavno prevazisao forumske rasprave, i fakat gledam da budem korektanBlixen wrote: ↑06/03/2023 17:39Ja imam utisak da Horde misle da su oni klubCvancika wrote: ↑06/03/2023 15:49
Doslovno ti kazem da se namjerno bira put bez agresive ti opet o nekom prebijanju. I ponovo neki spinovi o vodjenju kadrovske politike, a na more gluposti niko reagovao nije upravo iz tih razloga dovodite sta hocete. Al ovaj lajavac je previse.
Za to drugo, svakom njegovo. Neko bi radije pratio klub koji je u kurcu nego ga ne praito nikako. Ako vam posjeta u sezonama kad smo osvajali titule nije pokazatelj da se raja ohladila, jbga onda sta se tu moze.
Da su bitni u donošenju odluka unutar kluba
Vrijeme je da Horde shvate da ih se ne pita i da se njihova ne pika. Gotovo je.
Što se tiče drugog dijela tvog posta čini mi se da Horde žele da se vrati "viršla" period i da se nema para.
Meni je ovo sa parama puno bolje
Ako su toliko dobronamjerni zasto paljenje baklji i nanosenje stete klubu svaku utakmicu po 5000KM ? Ljudi su tu iskljucivo radi furke i svojih licnih interesa pa svi smo jednom bili na Sjeveru znamo kako to ide.molotovljev wrote: ↑07/03/2023 08:27Jao, jao... Iako sam vec odavno prevazisao forumske rasprave, i fakat gledam da budem korektanBlixen wrote: ↑06/03/2023 17:39
Ja imam utisak da Horde misle da su oni klub
Da su bitni u donošenju odluka unutar kluba
Vrijeme je da Horde shvate da ih se ne pita i da se njihova ne pika. Gotovo je.
Što se tiče drugog dijela tvog posta čini mi se da Horde žele da se vrati "viršla" period i da se nema para.
Meni je ovo sa parama puno bolje
i pristojan prema svim uvazenim kolegama sa ovog foruma, ti i tvoj utisak me dovode u iskusenje
da bi ipak ponekad trebao biti ' onaj stari ' molotovljev. Ali necu, necu iz razloga jer klix forum
smatram ozbiljnim forumom, sa ozbiljnom ekipom momaka koji su dugo tu, koji su napravili
jednu opustenu atmosferu, i ne zelim iz postovanja prema njima da "zapalim" temu.
Ali cu ti reci jednu stvar. Hz su uvijek bili i ostace srce Kluba, od '87 pa do danas.
Bìtni su, pitaju se i pitace se, pa bar tek toliko da se cuje njihov glas. Ako je iko iskren i dobronamjeran
u ovom Klubu, to su Hz.
Svaka cast momci za gostovanje na Pecari. To je to, cista desetka!
Ne, pogresno si ti to proracunao. Svaku tekmu po 100.000 KM kazne a za derbi po 200.000 KM kazne. U evropi nam UEFA prijeti izbacivanjem iz klupskih takmicenja koliko nereda prave HZ.
GandalfSivi wrote: ↑07/03/2023 15:23 Imamo najjacu strategiju, svaki put protivnika iznenadimo novim stadionom![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /230307069
Drug samo prave stetu klubu i to je cinjenica da izbiju po 1KM iz dzepa Mirvic to mora platiti.Meni bi jednom izbili i Sjever bi bio zatvoren dozivotno da sam vlasnik kluba i sasjekao bi to za sva vremena.Pravi navijac sigurno nece paliti baklju i direktno nanositi stetu klubu a sve ostalo je supljiranje.
Zašto Travnik, a ne Kakanj? Promijenit ćemo stadion makar još jednom.GandalfSivi wrote: ↑07/03/2023 15:23 Imamo najjacu strategiju, svaki put protivnika iznenadimo novim stadionom![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /230307069
Ne, nijedan pojedinac, grupa, bilo navijača ili investitora, nisu jednako FK Sarajevo.molotovljev wrote: ↑07/03/2023 14:56 To je udruzenje, organizacija, institucija, jednostavno to je FK Sarajevo.
Imas dvije opcije ili postani vlasnik pa zatvori sjever ili postani vođa navijaca pa zabrani paljenje baklji.Dinostula wrote: ↑07/03/2023 16:18Drug samo prave stetu klubu i to je cinjenica da izbiju po 1KM iz dzepa Mirvic to mora platiti.Meni bi jednom izbili i Sjever bi bio zatvoren dozivotno da sam vlasnik kluba i sasjekao bi to za sva vremena.Pravi navijac sigurno nece paliti baklju i direktno nanositi stetu klubu a sve ostalo je supljiranje.