Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote: ↑06/03/2023 23:31
Zamislite koliko glup moras biti da ne vjerujes svojim ocima nego samo sto sebija kaze. I cudimo se sto smo propali i sto smo supak svijeta
Pun fb podrške za sepku
To je onaj dio Bošnjaka koji voli da ima gazdu
Ne sekiraj,Gaši je meščini na slobodi...za par godina će ispast da je radi politike ležao,što bi rekli braća hrvati - "uznik".
Nadati se njegovom priklanjanju vladajućoj kasti,pare ima za diplomu sa Sokoca i eto ti novog tigra...
Billy The Pljuc wrote: ↑06/03/2023 17:47
Senat Univerziteta u Sarajevu poništio je zvanje Sebiji Izetbegović za magistra medicinskih nauka. U glasanju senatora za prijedlog o poništenju diplome koji je uputila posljednja komisija koju je nedavno formirao Senat.
Za poništenje magistarske diplome Sebije Izetbegović glasalo je 30 senatora, šest ih je bilo protiv, a pet suzdržanih. Protiv ovakve odluke Senata glasali predstavnica KCUS-a u Senatu, Enra Suljić-Mehmedika, dekanesa Medicinskog fakulteta Amina Valjevac, dekan Eletrotehničkog fakulteta Jasmin Velagić i troje predstavnika studenata.
Suzdržani su bili dekan Farmaceutskog fakulteta Fahir Bečić, dekan Fakulteta Političkih nauka Sead Turčalo, dekanesa Pravnog fakulteta Zinka Grbo, dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta Darko Tomašević. Suzdržano je bilo i dvoje predstavnika studenata.
Realno,ne trebaju nam ni srednje škole pored "fakulteta" na Sokocu,Travniku i Kiseljaku.Ne vidim potrebu lomiti djecu kad im možeš sredit VSS za par hiljada KM.
Od srednjih škola treba ostavit samo ugostiteljsku
PM72 wrote: ↑07/03/2023 08:34
Realno,ne trebaju nam ni srednje škole pored "fakulteta" na Sokocu,Travniku i Kiseljaku.Ne vidim potrebu lomiti djecu kad im možeš sredit VSS za par hiljada KM.
Od srednjih škola treba ostavit samo ugostiteljsku
lacrima wrote: ↑07/03/2023 08:46
Studenti su mi nejasni totalno. Od njih ukupno 8 (student-prorektor i 7 predstavnika SPUS-a) 3 protiv, 2 suzdrzano. Kako ih nije stid pobogu
oni su, pored nekoliko stalnih SDA pijuna među dekanima, najrevnosnija SDA banda...
made_in_sarajevo wrote: ↑06/03/2023 23:31
Zamislite koliko glup moras biti da ne vjerujes svojim ocima nego samo sto sebija kaze. I cudimo se sto smo propali i sto smo supak svijeta
Pun fb podrške za sepku
To je onaj dio Bošnjaka koji voli da ima gazdu
Sto je nece podrzavati, od nepismene fukare je napravila gospodu, samo kod nas difovci rade po telecomu, a elektricari u vodovodu. A domovina, kakva crna domovina, u se na se i podAse.
lacrima wrote: ↑07/03/2023 08:46
Studenti su mi nejasni totalno. Od njih ukupno 8 (student-prorektor i 7 predstavnika SPUS-a) 3 protiv, 2 suzdrzano. Kako ih nije stid pobogu
Unije studenata su tradicionalno pod sapom SDA. Mada ovdje moze biti i savjet profesora da se ne mjesaju, ipak se radi o mladim osobama koje tek treba da krenu sa karijerom. Nema tu 68' materijala, taj je film davno prosao.
Pa život me je naučio da nemoraš imati diplomu a da znaš raditi. Često su ovi diplomanti totalne trube, naučio bubati a u prksi smotan ko sajla, ne bi mu dao da mi kafu napravi.
Mislim da je to slučaj i kod doktorice i gospođe Sebije. Život ju je naučio šta znači borba, jebo vas papir da vas jebo, sutra ga može odštampat.
corei3 wrote: ↑07/03/2023 08:51
Pa život me je naučio da nemoraš imati diplomu a da znaš raditi. Često su ovi diplomanti totalne trube, naučio bubati a u prksi smotan ko sajla, ne bi mu dao da mi kafu napravi.
Mislim da je to slučaj i kod doktorice i gospođe Sebije. Život ju je naučio šta znači borba, jebo vas papir da vas jebo, sutra ga može odštampat.
Gluho bilo jos ces profesoricu optuzit da je nastrana pa iz hobija ceprkala po vaginama i naucila iz prakse.
armin071 wrote: ↑06/03/2023 19:15
dekanesa pravnog fakulteta suzdržana….. zemljo otvori se pa imaš li obraza izaći pred buduće pravnike kujo…
Dok sam ja studirao bila je asistent. Obični jebivjetar. Sve nešto štuc muc i eto je do dekana dogurala.
Sad je pitati da napravi razliku između materijalne i procesne nezakonitosti akta ne bi znala.
slažem se...ja kad sam studirala, bila je profesorica, ali nije pokazala zavidno znanje..sjećam se, većinu oblasti za ispit preko seminarskih odradila, studenti pričaju, a ona sjedi.
Sve i jednu travnicku i ovih drugih seoskih fakulteta treba procešljat--pune institucije pravnika i ostalih visokoobrazovanih insana koji ne znaju dvije prostoproširene recenice sastavit