HelaS wrote: ↑23/02/2023 22:16I mora biti smijenjena sa funkcije direktorice KCUS-a. To bi značilo sve njene odluke, svi potpisi, nelegitimnim. Između ostalog, šta će biti sa ljekarima koji su pod njenom presijom napustili KCUS, hoće li biti vraćeni na prethodne poslove?Better Man wrote: ↑23/02/2023 21:41 Ako joj se ponište diplome magistre i doktora nauka, onda ona mora biti uhapšena i krivično odgovarati pred zakonom za lažno predstavljanje i da vrati svu materijalnu korist stečenu lažnim diplomama i lažnim predstavljanjem.
Sebija All about
-
HelaS
#17776 Re: Sebija All about
-
made_in_sarajevo
#17777 Re: Sebija All about
Zamislite koliko glup moras biti da ne vjerujes svojim ocima nego samo sto sebija kaze. I cudimo se sto smo propali i sto smo supak svijeta
-
zlajci
#17778 Re: Sebija All about
Na stranu sva ova lakrdija o kojoj je i djeci bilo jasno da je petljavina, zena jednostavno nije normalna.
Ako je bilo nekih dilema sve je bilo jasno poslije onog jahanja po trotoaru u Titovoj.
Ako je bilo nekih dilema sve je bilo jasno poslije onog jahanja po trotoaru u Titovoj.
-
Novak20
#17779 Re: Sebija All about
Dobar dan za medicinu u BiH.
- video
#17780 Re: Sebija All about
E kuku li veceras onom ridjem kukavcu.
Morati ce opet one suncane naocale vazda nosati.
Ima da ga nema kad ga psyco docepa.
Sve ce on iskihati
Morati ce opet one suncane naocale vazda nosati.
Ima da ga nema kad ga psyco docepa.
Sve ce on iskihati
- Freamon Lester
#17781 Re: Sebija All about
Bakir bi mogao postati preko noci najpopularnija licnost u BiH. Samo treba da se razvede.

-
pinkman
#17782 Re: Sebija All about
Bez obzira sta mislio ko o Sebiji, postoji li neko kome je ovaj lik smijesan? Kakav je ovo humor...
- tramvajtrojka
#17783 Re: Sebija All about
kao i sve u vezi hercegovaca zlo i naopako , kad si vidio covjeka takorec insana a da je hercegovac , takav je i hercegovacki humor naporan kao sparina u sred jula u Mostaru
a sto se tice sebije neka neko sutra ode do poljina da se uvjeri da nije bake previse pretucen
-
svi u napad
#17784 Re: Sebija All about
Mora se priznati da Baketu nije lako al sta ces sam se je uvalio i mislio je da je nedodirljiv. Suvise si ti bio naivan Bake za susjede i komsije a okruzen dupeliscima oko sebe i moralo je to doci na naplatu. Srbi ga stisli jer imaju dosije o rahmetli babi, Hrvati ga stisli za diplomu a kad dodje kuci slag na torti ceka ga neizivljena azbaha koja je zaista umislila da je svemoguca. Umjesto da je drzi postrani i da ona izigrava vjernicu i hairli zenu koja je profesor na faksu, dobra supruga i majka on joj popustio u svakom pogledu i cak zbog nje zajebao Zvizdica za clana Predsjednistva, a ona postala nezajazljiva u svojim prohtjevima. No eto sve mu se to razbilo o glavu i sad mu lukavi latini spremili katil ferman i to sve odradili da ispadne kao sukob Bosnjaka. Nas narod naivan pa misli da je to Dinino maslo kojeg su susjedi samo uzeli kao lutku. Dino ne zna svezati pertle kako treba a kamo li organizovati sve ovo.
Problem je sto je Bake suvise vezan za Sarajevo i misli da jos ima uticaja ne shvacajuci da im je krajnji momenat za odlazak u Tursku ili neku arapsku zemlju. Nicija nije do zore gorjela. Zivjeli
Problem je sto je Bake suvise vezan za Sarajevo i misli da jos ima uticaja ne shvacajuci da im je krajnji momenat za odlazak u Tursku ili neku arapsku zemlju. Nicija nije do zore gorjela. Zivjeli
- tramvajtrojka
#17785 Re: Sebija All about
jes jes hrvati mu namjestili 98 da sebija polozi magistarski bez valjanih dokumenatasvi u napad wrote: ↑07/03/2023 01:12 Mora se priznati da Baketu nije lako al sta ces sam se je uvalio i mislio je da je nedodirljiv. Suvise si ti bio naivan Bake za susjede i komsije a okruzen dupeliscima oko sebe i moralo je to doci na naplatu. Srbi ga stisli jer imaju dosije o rahmetli babi, Hrvati ga stisli za diplomu a kad dodje kuci slag na torti ceka ga neizivljena azbaha koja je zaista umislila da je svemoguca. Umjesto da je drzi postrani i da ona izigrava vjernicu i hairli zenu koja je profesor na faksu, dobra supruga i majka on joj popustio u svakom pogledu i cak zbog nje zajebao Zvizdica za clana Predsjednistva, a ona postala nezajazljiva u svojim prohtjevima. No eto sve mu se to razbilo o glavu i sad mu lukavi latini spremili katil ferman i to sve odradili da ispadne kao sukob Bosnjaka. Nas narod naivan pa misli da je to Dinino maslo kojeg su susjedi samo uzeli kao lutku. Dino ne zna svezati pertle kako treba a kamo li organizovati sve ovo.
kakve sve nece bajke ljudi izmisliti da zamazu klasicno iživljavanje nad sistemom od strane minder mumina
- Roccohljup
#17786 Re: Sebija All about
Jes jes.....bjelosvjetska zavjera protiv jadnog i postenog bosnjackog leadership-a 
-
svi u napad
#17787 Re: Sebija All about
Dragi Tramvaju (ne znam jesi li 3 il 6) ali prije nego se krenes kleberiti morao bi malo razmisliti ko je dosao do podataka o njenoj diplomi. Osmica sigurno nije pravio problem. To nasi politicari iz opozicije nisu otkrili niti bi smjeli to uraditi. Jesi li se upitao odnosno razmisljao kako se to odjednom pojavi akademik Kurjak pa u kratkom roku dade dvije razlicite izjave. To je bio signal za Baketa a ne za tebe da se je malo zajebao obecavajuci i potpisujuci IZ a poslije ko vas sisa. To su susjedi organizovali kao sto bi mu poslali sve diplome da je podrzao Covicev IZ. Ovo je jedna slozena operacija u koju su ukljuceni i strani faktori jer kao sto vidis sad se i rektor okurazio. To je mogao uraditi i prije 6 mjeseci ali nije dok nije dobio garancije za sebe.
Hajd sad se nastavi kleberiti a ja odoh spavati. Ja sam stvarno budala kad u ova doba noci moram nekom ko ne vidi sumu od drveta objasnavati neke stvari. Ziv i zdrav bio i molim te ne nastavljaj diskusiju. Evo jos cu ti se izvinuti i reci da siti u pravu samo me popusti komentara na ovo.
Hajd sad se nastavi kleberiti a ja odoh spavati. Ja sam stvarno budala kad u ova doba noci moram nekom ko ne vidi sumu od drveta objasnavati neke stvari. Ziv i zdrav bio i molim te ne nastavljaj diskusiju. Evo jos cu ti se izvinuti i reci da siti u pravu samo me popusti komentara na ovo.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#17788 Re: Sebija All about
šta će osmica praviti problem, on ni svoj indeks nije mogo naći.
- Mishelinke
#17789 Re: Sebija All about
svi u napad wrote: ↑07/03/2023 01:37 Dragi Tramvaju (ne znam jesi li 3 il 6) ali prije nego se krenes kleberiti morao bi malo razmisliti ko je dosao do podataka o njenoj diplomi. Osmica sigurno nije pravio problem. To nasi politicari iz opozicije nisu otkrili niti bi smjeli to uraditi. Jesi li se upitao odnosno razmisljao kako se to odjednom pojavi akademik Kurjak pa u kratkom roku dade dvije razlicite izjave. To je bio signal za Baketa a ne za tebe da se je malo zajebao obecavajuci i potpisujuci IZ a poslije ko vas sisa. To su susjedi organizovali kao sto bi mu poslali sve diplome da je podrzao Covicev IZ. Ovo je jedna slozena operacija u koju su ukljuceni i strani faktori jer kao sto vidis sad se i rektor okurazio. To je mogao uraditi i prije 6 mjeseci ali nije dok nije dobio garancije za sebe.
Oj živote, pa jel ovo realno?
- dzejkej
#17791 Re: Sebija All about
"To su susjedi organizovali kao sto bi mu poslali sve diplome da je podrzao Covicev IZ."
treba neko nesto da posalje!
koliko li je nasa drzava napravila popusta, gdje nije smjela, zato sto su neki cekali da im se nesto njihovo POŠALJE!
- mayab
#17792 Re: Sebija All about
kad si dobar sa susjedima, sve je moguće , pa tako i da Čovke bude promoviran u akademika na Zagrebačkom Sveučilištu .... 
- Styling
#17793 Re: Sebija All about
Apsolutno je nebitno ko sve pokrenuo jer da je ispravna i da ima sve ne bi joj niko ništa mogao. Ovako, možete reći i da je Vatikan upetljan. NEMA diplomu i džaba vam sada plakanje.svi u napad wrote: ↑07/03/2023 01:37 Dragi Tramvaju (ne znam jesi li 3 il 6) ali prije nego se krenes kleberiti morao bi malo razmisliti ko je dosao do podataka o njenoj diplomi. Osmica sigurno nije pravio problem. To nasi politicari iz opozicije nisu otkrili niti bi smjeli to uraditi. Jesi li se upitao odnosno razmisljao kako se to odjednom pojavi akademik Kurjak pa u kratkom roku dade dvije razlicite izjave. To je bio signal za Baketa a ne za tebe da se je malo zajebao obecavajuci i potpisujuci IZ a poslije ko vas sisa. To su susjedi organizovali kao sto bi mu poslali sve diplome da je podrzao Covicev IZ. Ovo je jedna slozena operacija u koju su ukljuceni i strani faktori jer kao sto vidis sad se i rektor okurazio. To je mogao uraditi i prije 6 mjeseci ali nije dok nije dobio garancije za sebe.
Zavjera ustaško-džihadska protiv sultanije. Tipično SDA-ovski. Nema ona diplomu, ali to nije bitno, sve je ovo namještaljka da je se skloni.
- skafiskafsnjak
#17794 Re: Sebija All about
svi u napad wrote: ↑07/03/2023 01:37 Dragi Tramvaju (ne znam jesi li 3 il 6) ali prije nego se krenes kleberiti morao bi malo razmisliti ko je dosao do podataka o njenoj diplomi. Osmica sigurno nije pravio problem. To nasi politicari iz opozicije nisu otkrili niti bi smjeli to uraditi. Jesi li se upitao odnosno razmisljao kako se to odjednom pojavi akademik Kurjak pa u kratkom roku dade dvije razlicite izjave. To je bio signal za Baketa a ne za tebe da se je malo zajebao obecavajuci i potpisujuci IZ a poslije ko vas sisa. To su susjedi organizovali kao sto bi mu poslali sve diplome da je podrzao Covicev IZ. Ovo je jedna slozena operacija u koju su ukljuceni i strani faktori jer kao sto vidis sad se i rektor okurazio. To je mogao uraditi i prije 6 mjeseci ali nije dok nije dobio garancije za sebe.
Samo kmecite
- duh_sa_sjekirom
#17795 Re: Sebija All about
Nebitno je ko je sve ovo oko diplome pokrenuo, jer ako je sve čisto i po zakonima onda niko ne može ništa osporiti.
Mene zanima sljedeće: ako je dokumentacija jasna, kako je moguće da čak pet članova Senata glasa protiv i pet bude suzdržano? Zna li se ko su ti članovi tj. kako je ko glasao?
Mene zanima sljedeće: ako je dokumentacija jasna, kako je moguće da čak pet članova Senata glasa protiv i pet bude suzdržano? Zna li se ko su ti članovi tj. kako je ko glasao?
-
shandrprcSA
#17796 Re: Sebija All about
viewtopic.php?p=18679364#p18679364duh_sa_sjekirom wrote: ↑07/03/2023 06:53 Nebitno je ko je sve ovo oko diplome pokrenuo, jer ako je sve čisto i po zakonima onda niko ne može ništa osporiti.
- Mishelinke
#17797 Re: Sebija All about
Tačno tako. Dakle mora imati index sa ovjerenim ocjenama (a ne samo ovjerenim semestrima što je pokazala na Hayatu), zatim te ovjerene ocjene moraju imati prijavnice i dokumentaciju na MedFak u ZG (a nema), zatim ovjeren prepis ocjena i dokumentaciju o tim ispitima u svrhu ekvivalencije na MedFak u Sarajevu (a nema) i na kraju mora imati valjanu diplomu, sa svim pripadajućim dodacima (a nema).Styling wrote: ↑07/03/2023 06:35Apsolutno je nebitno ko sve pokrenuo jer da je ispravna i da ima sve ne bi joj niko ništa mogao. Ovako, možete reći i da je Vatikan upetljan. NEMA diplomu i džaba vam sada plakanje.svi u napad wrote: ↑07/03/2023 01:37 Dragi Tramvaju (ne znam jesi li 3 il 6) ali prije nego se krenes kleberiti morao bi malo razmisliti ko je dosao do podataka o njenoj diplomi. Osmica sigurno nije pravio problem. To nasi politicari iz opozicije nisu otkrili niti bi smjeli to uraditi. Jesi li se upitao odnosno razmisljao kako se to odjednom pojavi akademik Kurjak pa u kratkom roku dade dvije razlicite izjave. To je bio signal za Baketa a ne za tebe da se je malo zajebao obecavajuci i potpisujuci IZ a poslije ko vas sisa. To su susjedi organizovali kao sto bi mu poslali sve diplome da je podrzao Covicev IZ. Ovo je jedna slozena operacija u koju su ukljuceni i strani faktori jer kao sto vidis sad se i rektor okurazio. To je mogao uraditi i prije 6 mjeseci ali nije dok nije dobio garancije za sebe.
Zavjera ustaško-džihadska protiv sultanije. Tipično SDA-ovski. Nema ona diplomu, ali to nije bitno, sve je ovo namještaljka da je se skloni.![]()
Haj da joj je neko i ukrao dokumentaciju na MedFak u SA, pa i u ZG, šta je onda sa dokumentacijom koja kod nje treba da bude, a to je diploma sa popratnim dodacima?
Nema je, zato i ide ova teorija zavjere koja seže i do Pape.
Da je neki drugi fakultet u pitanju, recimo pravo ili ekonomja, fakultetska diploma i studije od kojih ne možeš ubiti čovjeka ukoliko si muljao, onda bi ovo bilo smiješno, ali pošto je medicina u pitanju, nije smiješno već jako opasno.
- duh_sa_sjekirom
#17798 Re: Sebija All about
shandrprcSA wrote: ↑07/03/2023 07:11viewtopic.php?p=18679364#p18679364duh_sa_sjekirom wrote: ↑07/03/2023 06:53 Nebitno je ko je sve ovo oko diplome pokrenuo, jer ako je sve čisto i po zakonima onda niko ne može ništa osporiti.
Hvala!
Očekivano, manje-više...
- skrbavi-admin
#17799 Re: Sebija All about
jos malo i ekshumacije ubijenih na UKCu i tad bi trebala Pandorina kutija biti konacno otvorena
- dr_Evil
#17800 Re: Sebija All about
Jos cemo se mi svi za godinu dvije izvinjavati Seki. Zivi bili pa vidili, sad kad SDA sudstvo preuzme, platit cemo joj svu dusevnu bol sta smo joj nanijeli. Ko se zadnji smije, najslade se smije, a historijski se u BiH uvijek najkorumpiraniji zadnji smije.