Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dozer wrote: ↑06/03/2023 19:45
Sto neko napisa, a mi o tome nismo ni razmisljali - nema ona ni diplomu redovnog medicinskog fakulteta.
Zasto? Pa jer se medicina ne moze studirati 11 godina.
To bi znacilo da je 5x obnavljala godinu, tj. da je bar 5 godina studija studirala po 2x.
Nisam siguran da se to uopste moze.
ima negdje u nekoj biografiji da je pauzirala 4 godine zbog porodičnih razloga.
JohnnyS wrote: ↑06/03/2023 19:26
Nakon toga se nakon odslušanih predmeta brani magistarska disertacija čime se stječe naziv magistar znanosti/nauke.
Je li ovo na nečiji račun, valjda nakon položenih
Meni jedino nije jasno šta je s PhD, trebao bi da se ukida po automatizmu, međutim da li to sad čeka dodatnu sjednicu Senata ili kako? Ne bi me čudilo da se pravna služba Univerziteta naradila dok je detaljno istražila šta kako, nije ovo baš svakidašnja situacija, bar se ja ne sjećam.
Last edited by H323 on 06/03/2023 19:55, edited 1 time in total.
ima neceg dobrog u ovome. sta recemo da je sebija dr peron izetbregovic nekom permutacijom postanula predsjednik od bejundha pa joj sve ovo napakovali. kakav udarac bi bejundha dozivjela, vako nis, samo lokalno, sta briga ojropu i bajdena. ipak podrska za rojalitis, nikad se ne zna
Mom djetetu nisu htjeli izaci u susret da predje sa samofinansiranja na budzet, imala prosjek 7.9, kazu mora biti 8.
Uredno dala prvu godinu, ove budzetlije iz njene generacije ispropadale, znaci bilo mjesta, pisi molbe, zalbe, qrcu sviraj, ne moze pa ne moze, mora biti prosjek 8.
NediM17 wrote: ↑06/03/2023 19:56
Mom djetetu nisu htjeli izaci u susret da predje sa samofinansiranja na budzet, imala prosjek 7.9, kazu mora biti 8.
Uredno dala prvu godinu, ove budzetlije iz njene generacije ispropadale, znaci bilo mjesta, pisi molbe, zalbe, qrcu sviraj, ne moze pa ne moze, mora biti prosjek 8.
U prkos murate, sabane i nadasve beze
Da nije sa sultanijom zajedno "studirao" u zagrebu Znam da je pobjegao od vojske i mobilizavije ko i vecina sdfa, ali patriotizam moze i na daljinu...pajel. imaju ovakvi begovi ravne tabane. Nije to za treske nikako.
Eno vec je rekla da je ovo sve konakovic zakuhao koji je nelegalno steko diplomu kao i rifet isto.
SAOPSTENJE ZA SDA:
Mi NORMALNI dakle koji ne glasamo za SDA znamo dovoljno citati i procitati da znamo odluciti sta je laz, sta nije i sabrati 2+2
Mi NORMALNI znamo slusati pa uz citanje da Konakovica su 3 puta rovili i kroz razne inspekcije i NIKAD NISU NASLI NISTA NEREGULARNO. Da ima nesto neregularno ZAHIRAGIC VEPAR bi spavao na televizijama pljuvajuci sve oko sebe usput
Mi NORMALNI znamo procitati i znamo kako funcksionise UNSA, pa tako da mozemo sabrati 2+2 i skontati DA LAZES
Ako niste znali HARAM JE LAGATI
Sebija da je ispravna kao sto kaze ona i hayat uz mahajuci indeksom bez pecata, ONDA BI POKAZALA JEBENU DIPLOMU I ZAVRSILA PRICU!
nije nam zao, stranka SDA vi ste najslabija karika, ODJEBITE!
Onom popu sa bogoslosvije jebem ga usta celava, lazljiva kako je ovo sve medijska hajka i da je ustvari sve ispravno. PA GDJE JE PAPIR JEBO VAS PAPIR FASISTICKI
Nešto kontam--kakvi su to karakteri kod ovih lopina.
Mene bi bilo stid na ulicu izac ako ne bih zbog stida mogo zbrisat negdje gdje me niko ne zna a oni dignuta cela hodaju i ljudima svjetla obraza u oci gledaju--cak šta više, ponose se svojim nedjelima
NediM17 wrote: ↑06/03/2023 19:19
Preko unije studenata do zvijezda, hint hare Z.
Ne samo on. Nađa L., Selmir V....
Upratite i ovog novog za par godina. Čeka ga za početak upražnjeno mjesto stručnog saradnika za pripremu sjednica u ZZO, a poslije, zavisno od potreba, i uspješna politička karijera
Zao mi je radi tvog djeteta, ali pravila su pravila. Nema ti dijete prosjek 8 i tu ti se sva prica zavrsava.
Zao mi je radi tvog djeteta, ali pravila su pravila. Nema ti dijete prosjek 8 i tu ti se sva prica zavrsava.
Nikakav problem, samo da isti arsini vrijede za sve.
Trebalo je zaliti mene koji sam to finansirao.
Sala mala, pala muha na medvjeda, halal bilo.
Dijete vec odavno magistar, sve po zakonu za razliku od sultanije.
Nikakav problem, samo da isti arsini vrijede za sve.
Trebalo je zaliti mene koji sam to finansirao.
Sala mala, pala muha na medvjeda, halal bilo.
Dijete vec odavno magistar, sve po zakonu za razliku od sultanije.
Svaka cast i vama i vasem djetetu i sve najbolje! Halal diploma, halal posao i halal para.