Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije (još) doveden u pitanje njen završetak osnovnog studija, a ni obavljena specijalizacija.
Formalno-pravno nema smetnji da (do daljnjeg) nastavi pružati specijalističke medicinske usluge pacijentima.
Ljekarska komora bi joj mogla iz etičkih razloga uskratiti licencu za rad, ali...
kao direktorica nije radila kao doktor
da bi pocela ponovo raditi kao doktor mora postojati neki ugovor o zaposlenju na to i to mjesto
laik1981 wrote: ↑06/03/2023 17:01
Ako joj je ponistena titula magistra da li to znaci da joj je automatski ponistena i titula doktora?
Koji je uslov da dobije titulu doktora?
Pa znam, ali o tome ne pise nista u ovoj odluci..
Ona bi po automatizmu trebala ostati bez titule doktora i lijecnicke licence, a tuzilastvo bi automatski i po sluzbenoj duznosti vec trebalo podici niz krivicnih postupaka..
elk wrote: ↑06/03/2023 16:53
A sta sa pacijentima koje je sebija i sebije "lijecila" i jos uvijek "lijeci"?
Upravo tako. Za studente je lako, al sta je sa pacijentima, dijagnozama ili gluho bilo necije smrti
čuj lako za studente, pa to su budući doktori koji će liječiti našu djecu a koji su nakaradno naučili.
A samo kad se sjetim da je klinika bila zatvorena da se njoj urade sise, doktor doveden iz Beograda, a mojoj mami godinama proteze daju preko socijalnog !
Ona bi po automatizmu trebala ostati bez titule doktora i lijecnicke licence, a tuzilastvo bi automatski i po sluzbenoj duznosti vec trebalo podici niz krivicnih postupaka..
konami666 wrote: ↑06/03/2023 16:34
@mirsek đe su bobe sad
Bujrum. Ja boba imam i bez sultanije, svoj sam covjek sto bi se reklo.
Nego bilo bi lose da ovo zavrsi samo na Sebiji, da ne bude kao afera Sanader u Hrvatskoj. Sad kad se pocelo odmotavati klupko, treba svako svako prijavljivati, da se sve lazne diplome, imenovanja i zaposljavanja precesljaju. Bio bi to dan zalosti za par desetina hiljada uhljeba i profitera u drzavi ali this is the way sto bi mandalorian rekao.
dze ima da se vako odnosi prema rojalitis vidi se i osjeca plava krv dajem him podrsku pa kad ovo sve prodze ako me se sjete sjete a ako ne ope dobro. cesto sam se kladio na pogresne konje al vrijedi pokusat
konami666 wrote: ↑06/03/2023 16:34
@mirsek đe su bobe sad
Nego bilo bi lose da ovo zavrsi samo na Sebiji, da ne bude kao afera Sanader u Hrvatskoj. Sad kad se pocelo odmotavati klupko, treba svako svako prijavljivati, da se sve lazne diplome, imenovanja i zaposljavanja precesljaju. Bio bi to dan zalosti za par desetina hiljada uhljeba i profitera u drzavi ali this is the way sto bi mandalorian rekao.
Jel sultanija ili prof dr?
Samo neka češljaju, riba smrdi od glave, tu treba početi
mirsek wrote: ↑06/03/2023 17:12
Rijetko se radujem tudjoj nesreci ... ali ovoj bandi zelim sve najgore
mirsek wrote: ↑06/03/2023 17:12
Neka cesljaju , podrzavam.
Samo da se ne stane na njoj, imaju hiljade ovakvih i slicnih primjera u drzavi. A nama hitno treba temeljito ciscenje drustva i sistema.
Rijetko se radujem tudjoj nesreci ... ali ovoj bandi zelim sve najgore
Ako je kriva onda nije nikakva nesreca, zasto zaliti ljude koji su svjesno krivi ? To je potpuno pogresna logika koja nas je i dovelo do ovakvog sistema.