MUNAFIK wrote: ↑06/03/2023 09:36
tranquil wrote: ↑06/03/2023 09:13
Zabraniti šarenu narukvicu jer je opasna, zabranjeno sve u vezi duge i njene simbolike, čitava populacija zabranjena - ok, normala, zašto plačete pahuljice, imaju pravo na to.
Neki edge lord je prekršio pravila platforme i suspendovan zbog toga - kme kme, cancel kultura, proganjaju nas jer smo ovakvi kakvi jesmo, kme kme
Ah ah ah odmah sve crno-bijelo... dosadno je to... djetinjasto...
Koliko god vi zeljeli to zaobici ja evo jos nisam nasao primjer gdje su nekoga BANOVALI svi odjednom (ako ima pokazite),
Pokušavaš relativizirati ovo banovanje.... Nije on banovan na nekom forumu ili na nekoj mreži, on je banovan sa svih foruma i svih mreža i svih servera i to ODJEDNOM!!!
Ako to nije bar malo interesantno da se zapitas kako? Onda OK... nije to nikakvo kmecanje daj malo ozbiljnosti ne mora se uvijek pokušati nekome šukniti!
Šta ba crno bijelo, samo sam te suočio sa vlastitom dvoličnošću, bez dijeljenja suda. To upravo ti radiš - jedno je crno, drugo je bijelo.
On je baniran sa društvenih mreža zbog tačno određene izjave koju je preko njih podijelio: monstruozna neljudska izjava da žrtva silovanja snosi dio odgovornosti za silovanje. Očito nije sa svega baniran jer se trulež njegovih nakaradnih antiporodičnih stavova nastavio širiti. Baniran je sa par društvenih mreža zbog konkretnog kršenja pravila, na drugima je nastavio širiti svoj degenerični prezir prema porodičnom životu i normalnim porodičnim ljudima. Član si ovog foruma, znaš da svako ovakvo mjesto ima pravila korištenja. Kada kršiš, ćao. Kada bi ponovio njegovu izjavu ovdje, nisam siguran da te ne bi banovali.
General War wrote: ↑06/03/2023 09:49
tranquil wrote: ↑06/03/2023 09:13
Zabraniti šarenu narukvicu jer je opasna, zabranjeno sve u vezi duge i njene simbolike, čitava populacija zabranjena - ok, normala, zašto plačete pahuljice, imaju pravo na to.
Neki edge lord je prekršio pravila platforme i suspendovan zbog toga - kme kme, cancel kultura, proganjaju nas jer smo ovakvi kakvi jesmo, kme kme
Sta je tacno prekrsio? Koja pravila?
Pretpostavljam da je priča o tome kako su žrtve silovanja odgovorne zbog silovanja prekršila neko pravilo društvenih mreža na kojima je objavljivao ta sranja. Svaka društvena mreža ima svoja pravila, neka striktnija, neka fleksibilnija. Ja lično sam fleksibilniji, i da posjedujem Twitter, možda ne bih banovao jadnog iskompleksiranog paćenika zbog njegovog bijednog stava, ali moje razumijevanje slobode govora je takođe da neko drugi, a to uključuje i vlasnika platforme, ima pravo da ograniči stavove koji se promovišu koristeći njegovu infrastrukturu. I to su ljudi uradili, ni manje ni više. Banovali su ga zbog kršenja pravila na svojim vlastitim privatnim platformama. Njemu je ostalo da baljezga na drugim platformama, ali ga očito boli što je, s pravom, banovan sa najpopularnije. Jer mu je, kao kompleksašu, bitno da bude u centru pažnje.
Kada bi ga vlada cenzurisala, tek to bi bila cenzura. To ovdje nije slučaj.