Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@bumerangss Ti otisao na proslavu dana belntiteta i zapio se
Nije to nikako cinkanje, to je odlicna stvar. Ne treba mi golf far u kategoriji golfova, vec u kategoriji farova. Samo nas narod misli da je cinkanje upucivanje na ispravnu stvar.
Last edited by laserShow on 04/03/2023 22:27, edited 1 time in total.
bumerangss wrote: ↑04/03/2023 22:31
Nisam neki it strucnjak pa kako da to osvježim tu novu verziju?
Hocu li ovu dejnstalirati pa da ponovo skinem novu?
Pa mozes i tako ili jednostavno odes tamo gdje se radi update...ne znam kako je na iOSu ali kod androida imas na jednom mjestu sve sto treba update uraditi...ako nije nastiman automatski.Udjes u playstore i onda kliknes na svoje ime i imas manage apps and devices ...ov je na andoridu,,na iOSu ne znam
sime_cipol wrote: ↑04/03/2023 22:54
Jesu li dozvali stranicu
MoRe se sada trgovati...samo se treba navici na novi dizajn.
Ja sam se na mobitelu vec navikao ali na desktop ide malo teze,jer ne volim ove ogromne prozore oglasa
Narucio sam artikal i popunio sam svoje podatke i pisalo zahtjev za narudzbu uspjesno izvrsen. Međutim dobijem tu poruku od olxa a prodavac mi sad traži podatke ime adresa grad i br tel da bi mi poslao artikal...
Mozda je do aplikacije
Je li obicaj da prodavcu kupac salje te podatke ako ih popuni pri zahtjevu za dostavu?
Narucio sam artikal i popunio sam svoje podatke i pisalo zahtjev za narudzbu uspjesno izvrsen. Međutim dobijem tu poruku od olxa a prodavac mi sad traži podatke ime adresa grad i br tel da bi mi poslao artikal...
Mozda je do aplikacije
Je li obicaj da prodavcu kupac salje te podatke ako ih popuni pri zahtjevu za dostavu?
Šta uraditi ako je olx brza dostava završena prije vipe od 7 dana, i kupac i prodavac dobili šta su trebali, a na stranici i dalje stoji "očekujte poziv kurira".
Mozda je do aplikacije
Meni su prolazile normalno narudžbe i za prodaju i za kupnju.
Ovo kontam da nema prodavač neku šemu sa dostavom pa će tebi naplatiti 8 KM a njemu je dostava možda gratis. Možda radi ili ima nekoga u nekoj brzoj pošti
agent_zero wrote: ↑05/03/2023 16:56
Šta uraditi ako je olx brza dostava završena prije vipe od 7 dana, i kupac i prodavac dobili šta su trebali, a na stranici i dalje stoji "očekujte poziv kurira".
Meni je tako stajalo 10 dana i danas tek zavrseno.
Mozda je do aplikacije
Meni su prolazile normalno narudžbe i za prodaju i za kupnju.
Ovo kontam da nema prodavač neku šemu sa dostavom pa će tebi naplatiti 8 KM a njemu je dostava možda gratis. Možda radi ili ima nekoga u nekoj brzoj pošti
Licno sam ih stotine odbio zato sto koristim drugu postu. Ostavim aktivnu OLX dostavu jer puno korisnika klikne na naruci bez ikakvog prethodnog dogovora. Odbijem ih, kontaktiram preko pp da saljem drugom kompanijom i rijeseno.
Emojti wrote: ↑06/03/2023 00:43
Licno sam ih stotine odbio zato sto koristim drugu postu. Ostavim aktivnu OLX dostavu jer puno korisnika klikne na naruci bez ikakvog prethodnog dogovora. Odbijem ih, kontaktiram preko pp da saljem drugom kompanijom i rijeseno.
Zasto bi se neko prethodno dogovarao ako kupcu odgovara artikl sa cijenom koju prodajes?
bumerangss wrote: ↑05/03/2023 17:34
Ja kao kupav sam pristao da cu platiti 8 km postarine...
Ne znam sta je evo ponovio sam narudzbu ps valjda sad bude ok
Pa ček
Je li ti tražio u porukama adresu?
Da ti pošalje.
Što ponavljaš ako ti je odbio jednom i ako ti se javio privatno?
Emojti wrote: ↑06/03/2023 00:43
Zasto bi se neko prethodno dogovarao ako kupcu odgovara artikl sa cijenom koju prodajes?