Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Doduše, stavovi tipa: "Europa naseljena nekim drugima nece vise biti Europa, vec samo jos jedna Afrika", jesu svojevrsni biseri mudrosti i umnog bogatstva savremenog Homo balkanikusa.
Što jest - jest.
Nisam ja kriv što je porijeklo ljudske vrste kojoj i ja i ti pripadamo u Africi.
Ljuti se na boga, Svemir, evoluciju, migracije...
U, jebo te...
Priznajem, to je vec previsoko za mene.
no_sikiriki wrote: ↑04/03/2023 21:10
Napravi PowerPoint prezentaciju o tome koliko voliš žene i šta sve žene predstavljaju u današnjem svijetu, uz prigodnu zakusku/pićence za 8. mart.
no_sikiriki wrote: ↑04/03/2023 21:10
Napravi PowerPoint prezentaciju o tome koliko voliš žene i šta sve žene predstavljaju u današnjem svijetu, uz prigodnu zakusku/pićence za 8. mart.
To pravo djeluje romanticno i moderno
Nakon što im čestitaš 8. mart, nemoj biti sramežljiv, popričaj s njima:
John Cleese wrote: ↑04/03/2023 16:26
Imekwisha sasa - tulishindwa ndugu. Haifai kulia
Ni dhahiri tunahitaji kujifunza Kiswahili...
Mada... Mozda umjesto "jos jedne" Afrike od Europe nastane "jos jedna" Azija.
Sta bi onda valjalo uciti... Arapski? Kineski? Farsi, mozda?
Jao, pa ne treba se uopce truditi. Upravo sam se sjetio da cemo svakako "izumrijeti"
Može Azija!
Eo, čitam odgovore na onaj moj post gore i sve imam naki osjećaj da sam ga napisala na kineskom.
John Cleese wrote: ↑04/03/2023 16:26
Imekwisha sasa - tulishindwa ndugu. Haifai kulia
Ni dhahiri tunahitaji kujifunza Kiswahili...
Mada... Mozda umjesto "jos jedne" Afrike od Europe nastane "jos jedna" Azija.
Sta bi onda valjalo uciti... Arapski? Kineski? Farsi, mozda?
Jao, pa ne treba se uopce truditi. Upravo sam se sjetio da cemo svakako "izumrijeti"
Može Azija!
Eo, čitam odgovore na onaj moj post gore i sve imam naki osjećaj da sam ga napisala na kineskom.
¤ jelena ¤ wrote: ↑05/03/2023 01:06
Ni hao, Je-Le-Na
Da znas da ti zavidim. Ako nam uskoro dodje ta Azija, ti ces se s lakocom prilagoditi i vrlo je vjerojatno da neces ni izumrijeti
Sie sie, John, na ovom tračku nade, ali ja nisam toliki optimista. Svima nam se crno piše pa tako i meni. Izumiremo kao vrsta. Ne množimo se. Nestajemo. Nikad nas nije bilo manje na kugli zemaljskoj.
Tako da znanje kineskog jezika može samo malo produžiti agoniju, ali...
Tako i meni nekad neki rođaci/kolege čestitali 8. mart. I ja im kažem "hvala, ali to nije nešto što ja obilježavam". I oni dignu nos...
(Idući put sam onda bila malo manje toksično ženstvena, pa sam samo rekla "hvala", da mi se jadničci ne uvrijede).