Naravno da nije zajebancija. Uzmi i prati 2 sedmice. Pojacaju i svoje prisustvo u periodu od 30-do 5og u mjesecu. Valjda plata legne pa moraju malo sta napisati da zadovvolje gazde.izgleda da kod njih zadovoljavanje ide i rijecima i felaciom.jazzer wrote: ↑04/03/2023 18:18Al fakat. Ja mislio da je zajebancija priča o vikendasima a ono stvarno istina.Honda Rajvosa wrote: ↑04/03/2023 18:07 Sta je ovo dosao vikend i vikend cetnici i domace izdajnicke balije neutralne.
Samo d avamkazem da ukrajina pobjedjuje!
Slava ukrajini
Danas tema puna ovih dobronamjernih koji nam sugerisu da pogledamo i razumijemo i rusku stranu. I da shvatimo da se Ukrajina treba predati pa će se tako i svjetska ekonomija vratiti u normalu. Jer su vikendasi, onako iskreno, zabrinuti za ekonomska kretanja u svijetu.
Vikendasi, neću to napisati da ne dobijem ban, ali i ja i vi znamo šta sam vam poručio na tu vasu priču![]()
Ukrajina
-
Honda Rajvosa
#149001 Re: Ukrajina
Last edited by Honda Rajvosa on 04/03/2023 18:43, edited 1 time in total.
- Dope_Man
#149002 Re: Ukrajina
Koja navala guslarskog orkestra ovaj vikend.
-
kox
#149003 Re: Ukrajina
Znači Amerika je započela rat u Ukrajini koji Rusija upravo pobjednički završava a Evropa je propala
Ja sam mislio da je ruska mitomanija na ovom forumu završena prije nekih pola godine, kad vidi vraga
Ja sam mislio da je ruska mitomanija na ovom forumu završena prije nekih pola godine, kad vidi vraga
- drndalo
#149004 Re: Ukrajina
Ako je Leopard iz ‘87, ovaj snimak koji si komentarisao je iz ‘59... Tolika je generacijska razlika sredstva BRDM2 sa slike i Leoparda iz ‘87...madner wrote: ↑03/03/2023 19:01Rusi nisu odmakli vojno od 1989, zato UAF treba tehniku koja je novija.sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 18:38
Da li je realno da ti poredis zapadnu tehniku i rusko smece al realno, sa svom logistikom i odrzavanjem?
Leopard 2 A4 je dobar tenk, ali imao je losiji SUV od naseg M84A.
Doduse vecina nema bolje da posalje, ali nije ok na Ukraini vrsiti otpis istrosenih sredstava kao Spanci.
- apsidejzi
#149005 Re: Ukrajina
Upravu si, treba biti realan. Samo, sta znaci biti realan danas? Gledati cinjenice koje samo tebi odgovaraju? Pogledaj malo koliko se djece rodilo ove godine u RUsiji i koliko ih se rodilo zadnjih 20 godina. Ovo im je zadnja generacija omladine koju mogu poslati u rat. Za 10 godina nece imati koga poslati da ratuje za globalne geopoliticke ciljeve. Koga imaju u rukovodstvu? Imaju 100 ljudi koji su nekada nesto kontrolisali u drzavi. Ostali su protjerani i ubijeni. Samo prosle godine su ubili 20 visoko rangiranih ljudi koji su imali kontakte i uticaj u svijetu. Kad umre Putin, morace se praviti nova generacija politicara a to nije lagan posao. RUsija ce 10 godina tapkati u mjestu sa ili bez sankcija. Dok se napravi hijerahija nakon njega. 20 godina njegove vladavine ce proizvesti isti efekat kao i kada je Tito umro. Niko nece biti glavni a svi ce htjeti biti glavni, a samo jedan moze biti glavni.Zorge wrote: ↑04/03/2023 17:32Šta bi kada si se probudioapsidejzi wrote: ↑04/03/2023 16:08
Nazalost, zato su se finansijski veoma dobro pripremili za ovo. Tacno se sad vidi da su skupljali pare vec dugo vremena jer su znali da ce dobiti sankcije. Nadali su se da ce uzeti Ukrajinu zauvijek a sankcije bi prosle za 10-20 godina. Nisu uzeli Ukrajinu (makar ne citavu) a sankcije su tu. Jos uvijek imaju jaku kasu al zato ce imati sve slabije puteve, sve losiji kvalitet nastave, manje atrakcija, manje novca za ljetovanja i zimovanja. Sve ce biti zlatno dok Putin ne umre, a kad se to desi onda ce biti osiromaseni sa veoma malim brojem ljudi koji ga mogu zamijeniti. Trenutno u Rusiji nemas 100 ljudi u rukovodstvu koji znaju kako drzava funkcionise. Svi ostali su eliminisati. Kako ce ti ljudi izmedju sebe izabrati nasljednika?
Ja vjerujem da je ovaj rat jedan od posljednjih eksera u kovcegu zvanom RUsija. Cim Putin umre krenuce cijepanje drzave a glavni razlog ce biti siromasna zemlja. U zelji da dobije ukrajinu, izgubice rusiju. Jedini problem u svemu tome je sto imaju dosta para u kasi i sto ce ovo govno potrajat par godina i sve nas guzit sa inflacijom.
Treba gledati u svoje dvorište
Rusija postoji 1000 godina ima li su oni veće krize pa su opstali
Problem Ukrajine je što je skroz razrušena u ovom dijelu gde je industrija tu su bili najjači u sovjetskom savezu
Bila revolucije 2014 dio stanovništva se nije slagalo , trebali su pregovarati .
Počelo se pucati desili se zločini na obadvije strane i gotovo.
Sada Ukrajina ne kontroliše više od 25 miliona stanovnika, 1991 su imali 51 milion pa ti vidi
Bila je najjrazvijeniji dio sovjetskog saveza, mislim da su imali 6 nuklearnih elektrana nije to mala stvar .
Treba biti realan samo
MIslis da ce ceceni sjediti i gledati to? Da Kina nece htjeti svoje drevne kineske teritorije? Da amerikanci nece nista uraditi? Pa nagrnuce na njih kao hijene. Ne vojno, nego ideoloski. Kada se raspao SSSR izgubili su baltik, izgubili su balkan i dobar dio istocne evrope. Sad je jasno da su i Ukrajinu izgubili. Sa Ukrajinom ode Svedska i FInska kao neutralne. Sutra kad putin umre izgubice sve drzave koje zavrsavaju na "stan", plus sto ce Kina i MOngolija htjeti svoj dio kolaca.
Niko nije rekao da ce rusija izgubiti teritoriju, potogovo vojno. Izgubice uticaj, izgubice moc, zapad ce im uzeti sve nuklearke u dogovoru s kinom. Rusija ce postati novi Pakistan.
Last edited by apsidejzi on 04/03/2023 18:51, edited 1 time in total.
- Point.
#149006 Re: Ukrajina
Uopšte nije duga priča niti je Amerika jedan od uzroka. Savršeno je jasno ko je počeo. Počeo ga je Januković, nakon što je izigrao svoje birače i predizborna obećanja, kad je par dana prije nego što je trebao potpisati sporazum sa EU, otišao kod Putina i nakon toga promijenio mišljenje. Tog skota je trebalo već tad objesiti na Majdanu. Sve što se poslije izdešavalo i dešava, je posljedica toga.
-
Bossona
#149007 Re: Ukrajina
Koji zayeb na mitingu Putlerovaca i simpatizera RuSSizma u Slovačkoj.
Mladić je uzeo mikrofon i rekao da je rođen u Rusiji i dobio apauz uz ekstazno očekivanje podrške Putleru i agresorskim rašistima, ali ih je uznemirio njegov nastavak govora kojim je osudio agresiju i podržao borbu napadnute Ukrajine uz slogan Slava Ukrajini,.....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#149008 Re: Ukrajina
Zaključak sa zadnjih deset stranica
Da Zli Zapad ne pomaže Ukrajini, tj. da je pustio da je Rusija lagano poklopi za dva dana (doduše, ovdje nije morao ni pomagati, ovi amateri ne bi BiH poklopili za dva dana) danas Evropa ne bi patila.
Ah taj Zapad, uzrok svih naših problema.
Da Zli Zapad ne pomaže Ukrajini, tj. da je pustio da je Rusija lagano poklopi za dva dana (doduše, ovdje nije morao ni pomagati, ovi amateri ne bi BiH poklopili za dva dana) danas Evropa ne bi patila.
-
Hakiz
#149009 Re: Ukrajina
Uzroci su stariji, još od Regana i Gorbačova, možda i iz hladnog rata.Point. wrote: ↑04/03/2023 18:50Uopšte nije duga priča niti je Amerika jedan od uzroka. Savršeno je jasno ko je počeo. Počeo ga je Januković, nakon što je izigrao svoje birače i predizborna obećanja, kad je par dana prije nego što je trebao potpisati sporazum sa EU, otišao kod Putina i nakon toga promijenio mišljenje. Tog skota je trebalo već tad objesiti na Majdanu. Sve što se poslije izdešavalo i dešava, je posljedica toga.
U svakom slučaju, trenutno osim što je u njoj rat, u Ukrajini Amerika razgovara sa Kinom.
- Point.
#149010 Re: Ukrajina
Koji car svaka mu čast.Bossona wrote: ↑04/03/2023 18:52
![]()
![]()
![]()
![]()
Mladić je uzeo mikrofon i rekao da je rođen u Rusiji i dobio apauz uz ekstazno očekivanje podrške Putleru i agresorskim rašistima, ali ih je uznemirio njegov nastavak govora kojim je osudio agresiju i podržao borbu napadnute Ukrajine uz slogan Slava Ukrajini,.....![]()
Slava Ukrajini!
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#149011 Re: Ukrajina
Samo mi reci ko to spori? Nakon toga mi reci ko to ocekuje? Je li ja svaki jebeni put radi vas par hordasa moram da napisem disclamer:
1. rusija je agresor na nezavisnu zemlju
2. svaki rus na tlu Ukrajine koji vrsu agresiju se treba vratiti gologuz, ili s hlacama preko glave
3. Ukrajina je nezavisna zemlja, koja po svaku cijenu treba da pobijedi
To sto se vi, ja, ili neko treci ne slaze sa svime u Ukrajini i ne svrsava na istu je RAZMJENA MISLJENJA!
Jebe se meni i za Ukrajinu, njihov narod i slicno. Ja sam empatiju skoro izgubio prema svima. Imam je prema porodici i to je to. Nestala je i prema sugradjanima, jer ovo što imamo je odluka nas gradjana ove drzave. Sto ja onda da imam empatiju prema nekome ko rovi po kontejneru?
Da budem do kraja iskren, uplatim pomoc u neko udruzenje, ali sada vec spamam.
Da se vratim na Ukrajinu. Zivo mi se jebe i za nju i za palestinu, ili bilo koju trecu zemlju. Ipak u svemu tome znam ko je napadac, ko je zrtva. Jasno to kazem, jasno cu do kraja to govoriti i moj komfor nece promijeniti to misljenje. Nista meni nije skupo radi Ukrajine, vec radi moje drzave i radi globalnog sistema koji je krpelj.
Spoiler
Show
Za razliku od vas navijaca, koji ste ili balavci, ili patite od ptsp, ja Ukrajinu podrzavam jer mi je tu, skoro u komsiluku. Da je na mjestu Ukrajine neki Jemen, ili Azerbejdzan, zivo bi mi se jebalo sta se desava u tim drzavama. Zasto?
Zato sto se i drugima zivo jebalo sta se desava u nasoj Bosni i Hercegvini. Slali su preyers, kao sto mi saljemo SLAVA UKRAINI i to je to. Da kurva evropa, ili USA zaista zeli da se okonca sutra rat, Ukrajina bi dobila sve sto zeli, a ne u nekim batchovima da se produzi agonija.
Hajde da prestanemo biti dvolicni i da napravimo jasnu razliku izmedju nas koji ovdje komentarisemo s razlicitim stavovima, ali koji na kraju poznaju ko je agresor, ko je napadac i ko BI TREBAO da je izopacen iz bilo kakvih procesa, kao i izmedju rusofila koji vise vole, ili radi para, ili radi psihickih problema, neku rusiju, nego svoju drzavu (neovisno koji su). Nije da nemamo takvih i na "nasoj" strnai, koji vise vole turkije nego svoju mahalu.
Nego da se vratim na kraj ovog posta. Mozete li vec jednom prestati pljuvati one koji se ne slazu s vasim misljenjem, ali dijele iste stavove oko agresije? Napadajte one koji kazu da rusija ne radi nista lose, da je ukrajina sama kriva, da je rat s natom i sl.
Malo mozak ukljucite kada neko kaze da ce rat sati kada to kazu velike sile, kada neko kaze da su gubici ogromni i na strani Ukrajine (nemoj da vam odmah pritisak skace).
I na kraju, nemojte biti licemjerni. Mi s Ukrajinom ne dijelimo nista do prije godinu dana. Mozda samo korupciju
. Sada dijelimo to sto je izvrsena agresija i na njih, i na nas i to su nam jedine poveznice.
Nadrobih ja svega, ali poenta je da ne budete kao četnici koji zive u jednoumlju i koji skiče na svako drugačije mišljenje, koje nije identično u njihovim glavama.
Zato sto se i drugima zivo jebalo sta se desava u nasoj Bosni i Hercegvini. Slali su preyers, kao sto mi saljemo SLAVA UKRAINI i to je to. Da kurva evropa, ili USA zaista zeli da se okonca sutra rat, Ukrajina bi dobila sve sto zeli, a ne u nekim batchovima da se produzi agonija.
Hajde da prestanemo biti dvolicni i da napravimo jasnu razliku izmedju nas koji ovdje komentarisemo s razlicitim stavovima, ali koji na kraju poznaju ko je agresor, ko je napadac i ko BI TREBAO da je izopacen iz bilo kakvih procesa, kao i izmedju rusofila koji vise vole, ili radi para, ili radi psihickih problema, neku rusiju, nego svoju drzavu (neovisno koji su). Nije da nemamo takvih i na "nasoj" strnai, koji vise vole turkije nego svoju mahalu.
Nego da se vratim na kraj ovog posta. Mozete li vec jednom prestati pljuvati one koji se ne slazu s vasim misljenjem, ali dijele iste stavove oko agresije? Napadajte one koji kazu da rusija ne radi nista lose, da je ukrajina sama kriva, da je rat s natom i sl.
Malo mozak ukljucite kada neko kaze da ce rat sati kada to kazu velike sile, kada neko kaze da su gubici ogromni i na strani Ukrajine (nemoj da vam odmah pritisak skace).
I na kraju, nemojte biti licemjerni. Mi s Ukrajinom ne dijelimo nista do prije godinu dana. Mozda samo korupciju
Nadrobih ja svega, ali poenta je da ne budete kao četnici koji zive u jednoumlju i koji skiče na svako drugačije mišljenje, koje nije identično u njihovim glavama.
PS: da ste hordasi, ili ptspocvci jasno je da i nakon 1k postova ne znate sta znaci ovaj avatar na slici za Ukrajinu
Last edited by laserShow on 04/03/2023 19:00, edited 1 time in total.
- agent_zero
#149012 Re: Ukrajina
Treba biti realan... ali po mjeri tzv. ruskog sveta, jel?Zorge wrote: ↑04/03/2023 17:32
Šta bi kada si se probudio
Treba gledati u svoje dvorište
Rusija postoji 1000 godina ima li su oni veće krize pa su opstali
Problem Ukrajine je što je skroz razrušena u ovom dijelu gde je industrija tu su bili najjači u sovjetskom savezu
Bila revolucije 2014 dio stanovništva se nije slagalo , trebali su pregovarati .
Počelo se pucati desili se zločini na obadvije strane i gotovo.
Sada Ukrajina ne kontroliše više od 25 miliona stanovnika, 1991 su imali 51 milion pa ti vidi
Bila je najjrazvijeniji dio sovjetskog saveza, mislim da su imali 6 nuklearnih elektrana nije to mala stvar .
Treba biti realan samo
-
caros
#149013 Re: Ukrajina
Uzrok rata je jednostavan.
Ruski četnici imaju iste nagone kao i ovi istočno od nas. Stoka koja voli da kolje i zauzima tuđu teritoriju. Traženje bilo kakvog drugog uzroka je gubljenje vremena.
Ruski četnici imaju iste nagone kao i ovi istočno od nas. Stoka koja voli da kolje i zauzima tuđu teritoriju. Traženje bilo kakvog drugog uzroka je gubljenje vremena.
-
Seawolf
#149014 Re: Ukrajina
Nevjerovatno .... Rusi su u puno goroj situaciji što se tiče tehnike, nego što sam mislio.
Ovo oruđe koje su natakarili na MT-LB je toliko staro (preko 70 godina) da ga ni Jugoslavenska ratna mornarica nije nikada imala ni na jednom od svojih brodova.
- drndalo
#149015 Re: Ukrajina
Hebemga, jos nisi naucio da Rusi i svi njima mudozanoseci medijski kanali LAZU po default-u? Ostalo su rijetki izuzeci...mirsek wrote: ↑03/03/2023 23:15Hvala na odgovoru, samo sam to htio da razjasnim da lazu da je CNN to objavio.jednonogi_Jack wrote: ↑03/03/2023 23:14
Pa normalno da pretjeruju, ali im je to posao.![]()
CNN neće nikada objaviti ovako nešto. Zaokružuje se na desetine hiljada.![]()
- mirota
#149016 Re: Ukrajina
da, kao i Krim sto nije trobojka, pa niko nije prstom mrdnuo ? sto ?
- Point.
#149017 Re: Ukrajina
Možemo se vraćati i do Kijevske Rusije, ali činjenice su neumoljive. Da se Janukovič držao izbornih obećanja, sve bi bilo drugačije.Hakiz wrote: ↑04/03/2023 18:56Uzroci su stariji, još od Regana i Gorbačova, možda i iz hladnog rata.Point. wrote: ↑04/03/2023 18:50
Uopšte nije duga priča niti je Amerika jedan od uzroka. Savršeno je jasno ko je počeo. Počeo ga je Januković, nakon što je izigrao svoje birače i predizborna obećanja, kad je par dana prije nego što je trebao potpisati sporazum sa EU, otišao kod Putina i nakon toga promijenio mišljenje. Tog skota je trebalo već tad objesiti na Majdanu. Sve što se poslije izdešavalo i dešava, je posljedica toga.
U svakom slučaju, trenutno osim što je u njoj rat, u Ukrajini Amerika razgovara sa Kinom.
Kad smo već kod tog smrada, je li se uopšte javljao nakon 24. Februara 2022 godine?
-
sumirprimus
#149018 Re: Ukrajina
Slava Ukrajini herojima slava .
Mordoru i mordoru za sirotinju trecem rimu i dusanovom carstvu sve najgore ii gore od toga
Jedan bubic cmokic
Mordoru i mordoru za sirotinju trecem rimu i dusanovom carstvu sve najgore ii gore od toga
Jedan bubic cmokic
- agent_zero
- agent_zero
#149020 Re: Ukrajina
Da, sve si u pravu.Hercegoviina wrote: ↑04/03/2023 18:41Da, dok se kamere ne ugaseagent_zero wrote: ↑04/03/2023 18:38
E ovako sa ratnim zarobljenicima postupaju civilizovani, normalni i čestiti ljudi![]()
- madner
#149021 Re: Ukrajina
Zapad ce dozirati pomoc da Ukraina ne bude porazena, ali nedovoljno da dokrajce Ruse. Veci je profit ovako a bez prijetnja Evropi nema novih ugovora.Velkoski wrote: ↑04/03/2023 18:55 Zaključak sa zadnjih deset stranica
Ukraina sama ne moze pobjediti, ali nije jos skontala prljavu igru.
-
sumirprimus
#149022 Re: Ukrajina
Osjecaj levl endorfinska ekstaza na samu pomisao, vlazni snovi o raspadu ork redova, nirvana
- agent_zero
#149023 Re: Ukrajina
Skup imbecila.Bossona wrote: ↑04/03/2023 18:52SpoilerShow![]()
![]()
![]()
![]()
Mladić je uzeo mikrofon i rekao da je rođen u Rusiji i dobio apauz uz ekstazno očekivanje podrške Putleru i agresorskim rašistima, ali ih je uznemirio njegov nastavak govora kojim je osudio agresiju i podržao borbu napadnute Ukrajine uz slogan Slava Ukrajini,.....![]()
A momku svaka čast!
-
sumirprimus
#149024 Re: Ukrajina
Jasno je ko dan kome se on obraca i sta se pokusava, top top topcina 
Mirise na skori haos u ork redovima upprkos isphdu u bahmutu
Mirise na skori haos u ork redovima upprkos isphdu u bahmutu
-
sumirprimus
#149025 Re: Ukrajina
Sta zuka 2 sila ko im lvo vozi t90
Vozio pardon