Sebija All about
-
RtrnOfSalisbury
#17176 Re: Sebija All about
ja him priznajem kreativnost, bilo bi interesantno vidjet imal ko da him (joj) daje podrsku
nije da nisu zaduzili dosta naroda, cudi da serenad nije krenuo u anketu pa da dobije odgovor ko onomad kad su poslije pada mire ruskog akademika markovic pitali njene jarane dze je i sta bi s mire a oni nevjesto odgovaraju: nemam pojma, ko, ja , neeeee , nikad cuo 
-
sumirprimus
#17177 Re: Sebija All about
Sreca
Ima foe
Citqv zivot slusam svoje srce , jarane jel vi branite sdaovske lopove, s kim si takav si, pa u najmanju ruku llicemjer. Branis ono sto ne bi zelioo svojima, osim ako nemas licnog interesa i koristi od ovih.
Sebija je ascare uhvacena u velikoj prevari i vi je branite. bog te pito na cemu su jos varali, dovoljno da se sumnja u sve u vezi njih, pa i namjere u vezi drzave. Ovo normalan i posten covjek ne moze podrzavat.
Ima foe
Citqv zivot slusam svoje srce , jarane jel vi branite sdaovske lopove, s kim si takav si, pa u najmanju ruku llicemjer. Branis ono sto ne bi zelioo svojima, osim ako nemas licnog interesa i koristi od ovih.
Sebija je ascare uhvacena u velikoj prevari i vi je branite. bog te pito na cemu su jos varali, dovoljno da se sumnja u sve u vezi njih, pa i namjere u vezi drzave. Ovo normalan i posten covjek ne moze podrzavat.
- mirsek
#17178 Re: Sebija All about
Slazem se, ali ko ce to provoditi, prvo nam neko treba pomoci da citav sistem pocistimo, ako je moguce bez neke revolucije i krvoprolica.
-
Marihuana007
#17179 Re: Sebija All about
Kad porastem bit cu ginekolog sa ili bez diplome.
- mirsek
#17180 Re: Sebija All about
Nikakav problem, na sud i neka se dokazuje, ti slusaj srce, ali to nije relevantno kao istina.sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 22:13 Sreca
Ima foe
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#17181 Re: Sebija All about
sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 22:13 Sreca
Ima foe
Krivotvorila diplomu zena od covjeka kojeg smatraju svojim vodjom. Sa laznom diplomom je zena koja vodi najveci zdravstvwnu ustanovu u drzavi. Najvecu poziciju je zauzela zena sa laznom diolom a ti/tvoje dijete se bori da regularno zavrsi fakultet izgradi karijeru na posten nacin i na tom putu ugnjetavan od probisvijeta...i na sve to branis je takvu! Strasno je to! Strasno kakvi ljudi zive i odlucuju u ovoj drzavi.
-
kluz franjo
#17182 Re: Sebija All about
Nema dokaza da je položila ispite iz magistarskog programa studiranja = nema dokaza da ih nije položila.
Stvarno se mora biti poseban mentalni sklop za ove logičke vratolomije.
Odoh sutra da upravljam putničkim, prekookeanskim avionom. "Selam, Asim me poslao".
Ako nemam dokaz da imam pilotsku licencu = znači nema dokaza ni da nemam.
A ako mi ipak ne daju da upravljam avionom, onda je to "lov na vještice".
Odoh sutra da upravljam putničkim, prekookeanskim avionom. "Selam, Asim me poslao".
A ako mi ipak ne daju da upravljam avionom, onda je to "lov na vještice".
- tramvajtrojka
#17183 Re: Sebija All about
a predavanja na njezinom predmetu ona nikako ne vodi i ako dodje opali nekoliko slajdova na ppt i tjtizvrsni direktor wrote: ↑03/03/2023 22:16sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 22:13 Sreca
Ima foe
Sebija je ascare uhvacena u velikoj prevari i vi je branite. bog te pito na cemu su jos varali, dovoljno da se sumnja u sve u vezi njih, pa i namjere u vezi drzave. Ovo normalan i posten covjek ne moze podrzavat.![]()
Krivotvorila diplomu zena od covjeka kojeg smatraju svojim vodjom. Sa laznom diplomom je zena koja vodi najveci zdravstvwnu ustanovu u drzavi. Najvecu poziciju je zauzela zena sa laznom diolom a ti/tvoje dijete se bori da regularno zavrsi fakultet izgradi karijeru na posten nacin i na tom putu ugnjetavan od probisvijeta...i na sve to branis je takvu! Strasno je to! Strasno kakvi ljudi zive i odlucuju u ovoj drzavi.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#17184 Re: Sebija All about
Ali bogati ovavezno na isti onaj sud i kod istog sudije koji je oslobodio asima. I koji ce oslobodit novalica.mirsek wrote: ↑03/03/2023 22:15Nikakav problem, na sud i neka se dokazuje, ti slusaj srce, ali to nije relevantno kao istina.sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 22:13 Sreca
Ima foe
- mirota
#17185 Re: Sebija All about
sarajevski fakultet medicinski je odavno dno dna, i bez Sebije, cast par katedri...
- mirsek
#17186 Re: Sebija All about
Nije bitna njena lijecnicka kvaliteta da bi vodila ustanovu, potencira se potpuno irelevantna stvar pored toliko drugih lakse diskreditirajucih, gubi se fokus bez potrebe.izvrsni direktor wrote: ↑03/03/2023 22:16sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 22:13 Sreca
Ima foe
Sebija je ascare uhvacena u velikoj prevari i vi je branite. bog te pito na cemu su jos varali, dovoljno da se sumnja u sve u vezi njih, pa i namjere u vezi drzave. Ovo normalan i posten covjek ne moze podrzavat.![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
-
pinkman
#17188 Re: Sebija All about
Posluje li firma od Kurjakovog sina sa KCUS 
- mirsek
#17189 Re: Sebija All about
Fulio si fudbal sa poredjenjem.kluz franjo wrote: ↑03/03/2023 22:18 Nema dokaza da je položila ispite iz magistarskog programa studiranja = nema dokaza da ih nije položila.![]()
![]()
A ako mi ipak ne daju da upravljam avionom, onda je to "lov na vještice".![]()
To je kao da kazes da za voznju civilnog aviona moras imati barem 10 godina iskustva kao vojni pilot i barem jedno putovanja na medjunarodnu svemirsku stanicu inace ne smijes letiti.
Za pilota moras znati da vozis i da imas licencu, za voditi KCUS ne moras biti uber doktor, specijalista i subspecijalista nego sto bolji menadzer.
-
Locki
#17190 Re: Sebija All about
Nije, nego islamofobijakluz franjo wrote: ↑03/03/2023 22:18 Nema dokaza da je položila ispite iz magistarskog programa studiranja = nema dokaza da ih nije položila.![]()
![]()
-
preludezalude
#17191 Re: Sebija All about
Naravno, postoji i odgovornost Medicinskog fakulteta koji joj je dopusti nastavak skolovanja bez odgovarajucih papira i potvrda.uglavnomja wrote: ↑03/03/2023 21:38nije ona pala s marsa na celo kcusa, neko ju je tu postavio, postoje procedurepreludezalude wrote: ↑03/03/2023 21:19 Ako joj se na kraju oduzmu titule i zvanja onda se moze zakljuciti da je fakticki nadriljekar sjedio na celu KCUS-a i odlucivao o zivotima pacijenata. Koliko je pacijenata podleglo na famoznim respiratorima koje je silom gurnula u upotrebu? Definitivno bi se moglo raditi o vrlo teskim krivicnim djelima.
na strani oni zbog kojih je tu gdje je
nego oni koji su po zakonu morali da provjere papire, a koji su se. nazalost, potpisali na sve njene lazne i nepostojece dokumente
od mulabegovica, simica, bukvica ... e ne znam sta sa kurjakomne gledam
plus administracija, ljudi bliski ovim gore navedenim ... sigurno desetine, mozda stotine ljudi je od prvog dana znalo da je sve sarena laza
a vecinom ljudi koji su polozili hipokratovu zakletvu, potrosili decenije na obrazovanje i usavrsavanje ... da se ponjajuke na vlastiti zivot i uspjeh zbog pokkondirene koze![]()
- dale cooper
#17192 Re: Sebija All about
Pa kakve su joj reference i za taj posao?mirsek wrote: ↑03/03/2023 22:29Fulio si fudbal sa poredjenjem.kluz franjo wrote: ↑03/03/2023 22:18 Nema dokaza da je položila ispite iz magistarskog programa studiranja = nema dokaza da ih nije položila.![]()
![]()
To je kao da kazes da za voznju civilnog aviona moras imati barem 10 godina iskustva kao vojni pilot i barem jedno putovanja na medjunarodnu svemirsku stanicu inace ne smijes letiti.
Za pilota moras znati da vozis i da imas licencu, za voditi KCUS ne moras biti uber doktor, specijalista i subspecijalista nego sto bolji menadzer.
- mirsek
#17193 Re: Sebija All about
Ako od suda ne bude nista a dokaze se da je kriva, to je bukvalno podsticaj svima drugima da mogu da lazu, falsificiraju i da je maksimalna kazna smjena sa funkcije. Ukradi par miliona i pusti da te smijene a zadrzi pare.
- mirsek
#17194 Re: Sebija All about
Ocigledno bolje nego za kvalitetnog doktora.dale cooper wrote: ↑03/03/2023 22:31Pa kakve su joj reference i za taj posao?mirsek wrote: ↑03/03/2023 22:29
Fulio si fudbal sa poredjenjem.
Za pilota moras znati da vozis i da imas licencu, za voditi KCUS ne moras biti uber doktor, specijalista i subspecijalista nego sto bolji menadzer.![]()
- mirsek
#17195 Re: Sebija All about
Neka osmorka napravi nezavisno pravosudje, doduse i njihovih sudija tu ima pa ce biti malo teze.izvrsni direktor wrote: ↑03/03/2023 22:21Ali bogati ovavezno na isti onaj sud i kod istog sudije koji je oslobodio asima. I koji ce oslobodit novalica.
- trambusek88
#17196 Re: Sebija All about
Čula kako se 92 ulazilo u Dobrinju (kad su se samo najhrabriji usuđivali preći preko barikade) pa prenijela to u 1994 kad je put za Dobrinju bio koliko toliko zaštićen.The BEN10 wrote: ↑03/03/2023 07:36IrenaT wrote: ↑03/03/2023 07:26 https://** No links **.ba/clanak/229902/sebija-izetbegovic-ucila-sam-sve-sto-sam-znala-i-molila-boga-da-barem-jedno-ostane-zivo-da-nam-dijete-ne-ostane-siroce
I ovaj intervju je dokaz da je ona patoloska lazljivica. 1994. godine, ramazan je bio u februaru i martu, da li je ona tad bila u Sarajevu? Dalje, ako se vozis na iftar, a zna se kad je iftar, onda je logicno da je jos uvijek dan. Zasto bi neko pucao svjetlecim mecima po danu?Jao, koliko nelogičnosti! Iftar je u vrijeme zalaska sunca, a ako ideš na iftar tada je još uvijek dnevno svjetlo dominantno. Kakva je to pucnjava po danju svjetlećim mecima pa izgleda kao da je svanulo (a već je dan)!?Bakir je tada imao stojadina. Išli smo putem pored Studentskog doma u Nedžarićima i tada je počela užasna paljba, oni su nas primijetili s četničkih linija. Prvo su nas zasuli svjetlećim mecima, i tada je bilo kao da je svanuo dan, bilo je potpuno nevjerovatno.![]()
I jel fakat stoji negdje u biografiji da je 1994 bila u Turskoj? Ko će više sve pohvatati te njihove petljavine.![]()
-
elk
#17197 Re: Sebija All about
Nemoj jaro mirsece dalje. Sramota me za tebe.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#17198 Re: Sebija All about
uhhhh što se aktiviro sekin omiljeni ker na forumu...Banovića me koštao papak
-
kluz franjo
#17199 Re: Sebija All about
Hebe joj se... Ona kaže da ima reference.dale cooper wrote: ↑03/03/2023 22:31Pa kakve su joj reference i za taj posao?mirsek wrote: ↑03/03/2023 22:29
Fulio si fudbal sa poredjenjem.
Za pilota moras znati da vozis i da imas licencu, za voditi KCUS ne moras biti uber doktor, specijalista i subspecijalista nego sto bolji menadzer.![]()
A ti donesi "čvrst i neoboriv dokaz" da ona nema što nema.
-
windows_xp
#17200 Re: Sebija All about
Nisam upratio da li si ti napisao to neko poredjenje, ali ako je ovo srz:mirsek wrote: ↑03/03/2023 22:29Fulio si fudbal sa poredjenjem.kluz franjo wrote: ↑03/03/2023 22:18 Nema dokaza da je položila ispite iz magistarskog programa studiranja = nema dokaza da ih nije položila.![]()
![]()
Nema dokaza da je položila ispite iz magistarskog programa studiranja = nema dokaza da ih nije položila.
Nema potrebe ista vise pisati!
Mislim, nemam pojma kakva je to potreba da se brani nesto sto je sumnjivo i dosta nejasno!
Argumenti, i Konakovic je, i ovaj i onaj, i ovako i onako su nebitni!
Pitanje je da li je prekresen zakon, a ako nema magisterij i doktorat, a predstavljala je kao da ima, ocigledno jeste, onda je sljedece stanica zatvor!
I naravno, svi koji su umijesani u te krivotvroine i malverizacije!
Meni je zao sto u ovo mijesaju A.Izetbegovica, ali sta mogu, u biti pristranost i zaslijepljenost, ha ljubavlju, ha mrznjom, je izuzetno problematicna!
Razmislit, otvoriti oci, slusati, pa onda zakljuciti, pa opet razmisliti, pa provjeriti, pa sve ukrug!
I tuzno je da se ovakva tema uopste ovoliko dugo provlaci i povlaci kroz medije! To je trebalo u 7 dana rijesiti!