Imala je, da nije sada bi Slobo ovdje imao kampanju za izbore.
Kvantitet ima svoj kvalitet, UAF doktrina ima problem sa ovom teskom pjesadijom.
Imala je, da nije sada bi Slobo ovdje imao kampanju za izbore.
Imala je na papiru, Slobini nasljednici imaju kampanju za izbore svake cetvrte godine u pola drzave, a najvise su drzali 60+% od devedeset druge...kvantitet (ruski) je presudiojer je naslonjen direktno na SAO, ali nije neki vala pomak u kvadratima teritorije.
A Ukraine security aid package worth approximately $400 million is expected to be announced Friday around the visit of German Chancellor Olaf Scholz to the White House, according to two US officials.
The package will include ammunition for HIMARS rocket launchers and different artillery systems such as 155mm and 105mm. It will also include Armored Vehicle Launched Bridges for the first time, a system used to launch bridges to cross trenches and narrow water obstacles, the officials said.
This security assistance will be drawn directly from US inventories under Presidential Drawdown Authority (PDA), meaning the weapons and equipment can arrive in Ukraine quickly. Last week, the US announced $2 billion in aid under the Ukraine Security Assistance Initiative (USAI), which contracts with industry to procure the supplies and takes more time.
Uuu damn lepo lepo hehe
Kakve veze imaju Romi sa ruskim fašistima? Zašto si govno koje koristi ovakvu situaciju da poveže dvije grupe koje nemaju veze jedna s drugom, i to koristeći odvratni fašistički termin?
nemam namjeru da bilo koga vrijeđam....parafraziran naziv jednog poznatog filma...nekako mi išao uz klip i ništa više od toga
hvala na objašnjenju, mislim da je bitno da na to pazimo, i ja očekujem da mene neko napomene ako koristim takve termineJoseMujica wrote: ↑03/03/2023 18:24nemam namjeru da bilo koga vrijeđam....parafraziran naziv jednog poznatog filma...nekako mi išao uz klip i ništa više od toga
ps
ali je good point da nam je kultura ksenofobna i fašistička
Ovi IFV vide samo crno bijeloosumirprimus wrote: ↑03/03/2023 18:23
Damn imaju orci jis opreme vidim izvlsce sve novije i novije
U ovom konvoju kazu nema nista novije od osamdesetih hehe
Kao neko ko se napratio snimaka i ststistike. I vise ih je nego sto ukrii prijavljuji istorijsko potop orksswanfilter wrote: ↑03/03/2023 18:31 Gledajuci filmice ogromnog broja poginulih Rusa na preglup nacin, nisu ukrajinski navodi o brojevima mrtvih Rusa toliko pretjerivanje.
Ja nisam toliko na temi, al ono sto sam vidio i upratio, smijesno koliko ih je zaginulo mimo nekakve direktne borbe ...
Editovao sam post, pa ako mozes dati odg na pitanje na kraju. Znam da si aktivan. Hvala.sumirprimus wrote: ↑03/03/2023 18:32Kao neko ko se napratio snimaka i ststistike. I vise ih je nego sto ukrii prijavljuji istorijsko potop orksswanfilter wrote: ↑03/03/2023 18:31 Gledajuci filmice ogromnog broja poginulih Rusa na preglup nacin, nisu ukrajinski navodi o brojevima mrtvih Rusa toliko pretjerivanje.
Ja nisam toliko na temi, al ono sto sam vidio i upratio, smijesno koliko ih je zaginulo mimo nekakve direktne borbe ...