Evo prdno sam
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Seyfo
#85826 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Point.
#85827 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Je li u pravu?
Je li rješenje da se poklopi po ušima i pristane na sve što Šmitu naumpadne, kad Settler kaže skači ti pitaš samo koliko visoko, da se ispunjava svaka Plenkovićeva želja? Nije.
Last edited by Point. on 03/03/2023 07:09, edited 1 time in total.
-
sajber87
#85828 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pocnes dobro i onda samo nakon par rijeci sam sebi uskocis u usta. Ostavi se samo u jednom postu onoga sto neces i sta nije rjesenje, daj nam rjesenje kako ga vidis ti koji podrzavas suplju i opasnu po bosnu pricu komsica. Evo hipoteticki zapadne sile kazu u redu zeljko prihvatamo tvoje kritike povlacimo se povlacimo ohr povlacimo strane sudije iz ustavnog suda i prepustavo vama velikim patriotama iz sda i df da sami rijesite problem bosne. Sledeci korak imas da rs proglasava nezavisnost ili donosi zakon o imovini pocine da knjizi sve legalno po tom zakonu, sta zeljko i sda rade u tom trenutku kad su otjerali zapad i ohr. Dakle samo rjesenja daj po tvom misljenju ne zanima me sta neces i ne zelis.animus wrote: ↑02/03/2023 23:14 A vezano za rješenje koje neki stalno traze od Komšića samo cu napomenuti na ranije napisano. Nije rješenje ovo što Konaković nudi da se sagnemo Covicu, Dodiku, strancima i bilo kome ko nesto zatrazi od trojke. Rješenje je odavno poznato ali se svjesno zaboravlja.
Uspravna kičma. Onako kako Bošnjak uvijek stoji na slikama sa stecaka. Nikada savijati kičmu jer te neprijatelj cijeni onoliko koliko si jak a svaku slabost shvata kao podstrek da te dalje gazi.
Dritani to nece nikada shvatiti jer oni gledaju samo svoj interes i pozicije. Kičma je nesto s cime se rodis i to te drzi citav zivot ali eto neko se izgkeda rodi bez nje.
Moraš imati muda da izjavis ono sinoc gdje Šmitonja poludi od nelagode jer zna da Ljiljanu nasem ne može ništa. Iza njega stoje patriote koje bi zapalile sve da samo pokusa nesto protiv njega.
Lendo isto tako pokazuje da nema pardona prema tim hoštaplerima sa zapada. Hajde da vidimo sta ce uraditi. Neka pokusaju.
Takvi ljudi u ratu nisu bježali niti se plašili a da sada se povuku pred tim miševima i domacim izdajicama nema sanse.
-
Officer Crabtree
#85829 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Najgori su neprijatelji koji su prijatelji.
-
sajber87
#85830 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Recimo da se slazem, samo sto se vjerovatno ne slazemo oko toga ko su oni
-
Škobo Habu
#85831 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Turbo-folk historija. Dubok k'o i njegovi narodnjački uratci.animus wrote: ↑03/03/2023 00:00 Objavljen trailer filma Avde Huseinovića posvećen generalu ARBiH Mehmedu Alagiću
http://www.klix.ba/clanak/230302182
Pravi primjer Bošnjaka za ove sto još ne znaju. Avdo radi pravi posao. Velika mu hvala.
-
Officer Crabtree
#85832 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- dr_Evil
#85833 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znaci ti i kolega Skoba habu jos od jucer odgovarate sta je rjesenje i niste ga nasli. Svaka cast!animus wrote: ↑02/03/2023 23:14 A vezano za rješenje koje neki stalno traze od Komšića samo cu napomenuti na ranije napisano. Nije rješenje ovo što Konaković nudi da se sagnemo Covicu, Dodiku, strancima i bilo kome ko nesto zatrazi od trojke. Rješenje je odavno poznato ali se svjesno zaboravlja.
Uspravna kičma. Onako kako Bošnjak uvijek stoji na slikama sa stecaka. Nikada savijati kičmu jer te neprijatelj cijeni onoliko koliko si jak a svaku slabost shvata kao podstrek da te dalje gazi.
Dritani to nece nikada shvatiti jer oni gledaju samo svoj interes i pozicije. Kičma je nesto s cime se rodis i to te drzi citav zivot ali eto neko se izgkeda rodi bez nje.
Moraš imati muda da izjavis ono sinoc gdje Šmitonja poludi od nelagode jer zna da Ljiljanu nasem ne može ništa. Iza njega stoje patriote koje bi zapalile sve da samo pokusa nesto protiv njega.
Lendo isto tako pokazuje da nema pardona prema tim hoštaplerima sa zapada. Hajde da vidimo sta ce uraditi. Neka pokusaju.
Takvi ljudi u ratu nisu bježali niti se plašili a da sada se povuku pred tim miševima i domacim izdajicama nema sanse.
Onda najbolje da fino posaljemo amere i svabe kuci, a istocna verzija ce doci sama i to na tenkovima da nas brani od mrskog nato-a. Ne treba ih ni zvati, ni ispunjavati 14 prioriteta.
Cuj prioritet im neovisno sudstvo, smanjenje korupcije, i transparentnost u radu, poserem im se na to, samo lazu, opste je poznato da je nasa islamska vlada najpostenija, a mora biti kad smo muslimani! Zato nas Rusija i Srbija primaju bez ispunjenja icega, znaju da smo dusevni i merhametli!
Dobro ste vi to skontali, aferim braco!
P.S. ko da ste me jos jucer ti i archi uvjeravali da u Bosni nema korupcije, nego da to tajne sluzbe Hrvatske i Srbije falsifikuju podatke da nas prikazu nepostenima pred gospodjom Europom.
Last edited by dr_Evil on 03/03/2023 07:27, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#85834 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To je tako tipicno kod nas u Bosni, svi imamo te primjere oko nas. LJubimo se, grlimo se, i onda se za sitnicu neku nidje veze posvadjamo i nikad vise ne progovorimo. Ali u toj svojoj budalastini da bi dokazali da smo upravu jos vise ukopovamo rovove seruci jedni na druge.Officer Crabtree wrote: ↑03/03/2023 07:22Pa bilo ko ko je bio najbolji prijatelj postaje najgori neprijatelj.
Zlatko i Neka
Dino i Seka
Zvizda i Bake
Grac i Forto
Arnaut i 3 nije 4
- dr_Evil
#85835 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da i ne, ali za ovo "Ne" su najvise krivi dvije Baketove podguzne muhe sta su unistile SDP, Komso i Zlogumdzija!
Ko da je jos jucer Komso bio prvi ambasador u Srbiji, za vrijeme ALije i Genjca. Valjda ga stavili jer je bio dobar SDP-ovac, sta li.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#85836 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo nek Komsic ponudi rjesenje. Je li predsjednik drzave ili nije? Sta ja imam od njegovih dijagnoza sve da mu je svaka kao kod Njegosa, a nije, to i od forumasa citam? Svi mi znamo sta su problemi, rjesenje nam treba.
Nece ga ponudit.
-
sajber87
#85837 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo na licnom nivou nije mnogo vazno iako su se neki od navedenih slucajeva pokazali korisni za interese drzave sto je u konacnici jedino vazno. Da li si u prvom postu na ovu temu mislio na ove licne odnose ili na neke malo ozbiljnije vjerovatno se i tu necemo slozitiOfficer Crabtree wrote: ↑03/03/2023 07:22Pa bilo ko ko je bio najbolji prijatelj postaje najgori neprijatelj.
Zlatko i Neka
Dino i Seka
Zvizda i Bake
Grac i Forto
Arnaut i 3 nije 4
- Styling
#85838 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma jok, rješenje je da se treba kofrčiti i svima ići uz dlaku jer si jedna moćna balkanska sila i država koja može sa svima bez problema izaći na kraj bez ičije pomoći.
- dr_Evil
-
made_in_sarajevo
#85840 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hoces da kazes SDA i DF imaju kicmu i posto njih nema u vlasti sad smo najebali?animus wrote: ↑02/03/2023 23:14 A vezano za rješenje koje neki stalno traze od Komšića samo cu napomenuti na ranije napisano. Nije rješenje ovo što Konaković nudi da se sagnemo Covicu, Dodiku, strancima i bilo kome ko nesto zatrazi od trojke. Rješenje je odavno poznato ali se svjesno zaboravlja.
SDA ima kicmu:
-sjebali reviziju namjerno
- prodavali puske po 1000KM kad je rat poceo
- u ratu osim Alije nikoga iz SDA nisi mogao vidjeti negdje na liniji
- otjerali sve pismene generale i komandante, da bi svoje postavili
- 30 godina covicu davali sta hoce samo da su vlast
- DODIKU PREDALI DRZAVNU VLAST SAMO DA BI SKINULI SESTORKU U KANTONU I SPASILI SEBIJU
Bosnjaci sa kicmom kupuju tene po 300,400,500 eura, torbice po 1000 eura, jakne po 500,600,1000 eura
bosnjaci sa kicmom vozaju auta od 100.000,00 + KM
MI FUKARE BEZ KICME SMO SRETNI I SA TENAMA OD 50-100KM I AUTOM OD 20.000,00 NA KREDIT OD 10 GODINA
Vi sa kicmom prozivate Konakovica da je prodao drzavu covic,dodiku i zagrebu, to sve prozivate bez dokaza ili bilo kakvog papira, samo jer vi znate da je to konakovic uradio. samo me zanima gdje su to covic,dodik i zagreb proveli 30 godina na vlasti, da nisu mozda sa mojom rahmetli mamom?
DF ima kicmu:
Zeljko prica, prijeti,prica,prijeti i tako prodju 4 godine
izasao spisak kad je Zeljko sjedio u parlamentu BiH pa ko je koliko akvitan, Zeljko 0, ali plata redovna i tako njegove plate x 4 godine = 300 000KM cistih para bez da je kurcem mrdno
Zeljko nece obraz dati, Amire obraz je u pitanju ma hajte molim vas, pa ode ko cuko bakiru u zagrljaj
16 godina je u predsjednistvu, sta je za 16 godina konkretno uradio da mu kazes svaka cast, osim prica i filozofije
ZELJKOV OBRAZ KAD GA JE BAKIR PISAO U 60min DA NIKAD CETNIKA NIJE VIDIO
ako je jedina referenca Zeljko je ljiljan onda nas slobodno treba ugasit jer nama ne treba drzava uopste. u tom slucaju i njiha prevljak zasluzuje funkciju, lendo koji je eto slucajno poslije rata nasao na ulici 2-3 stana, poslovnih prostora, auta nekih.
samo SDA-DF ima kicmu, a kad im pogledas kicmu svi su u dobrim parama, stanovima, kucama, autima... uzmes ove sto nemaju kicmu koji su izdali drzavu i ovima ni do koljena nisu po materijalnom i drzanju predavanja. konakovic izdajnik, prodao drzavu, za 2 sedmice vise posla i sastanaka uradio nego Bosnjak Bisera koja je jedino uspjela tonu hurmi KAO DONACIJU DOBITI
hostapleri sa zapada mrze Bosnjake jer su muslimani. u Evropi zivi vise muslimana nego je kroz bosnu od prvog dana postojanja proslo, ali mrze Bosnjake.
hostapleri sa zapada mrze i Novalica, ne sto je kriminalac nego sto je Bosnjak pa se amerika boji velikog Novalica i rasta ekonomije, samo zato su ga stavili na crnu listu.
hostapleri sa zapada mrze Sebiju i laziraju da nema diploma, a ona pod granatama spasavala zivote, preko telefona iz Zagreba, Istanbula, picke materine ne zna vise ni sta da slaze gdje je bila.
hostapleri sa zapada mrze bosnjaka Bakira jer je 4 godine proveo u trezoru, a sad prica kako je on junak i on je odbranio drzavu.
hostapleri sa zapada mrze i bosnjaka Fikreta jer je sposoban i nabavio ventilatore (respiratore) prije amerike i zato sto je bosnjak
hostapleri sa zapada mrze bosnjake, a 11 milijardi NOVCA uslo u drzavu, gdje se za 3 milijarde koliko se sjecam NEMA TRAGA GDJE SU NESTALE
hostapleri sa zapada mrze bosnjake jer za 30 godina ti isti bosnjaci nisu u stanju se 1mm pomaci sa mrtve tacke, a samo bosnjak SDA i DF moze reci da nije imao prilike jer ga zapad mrzi
hostapleri sa zapada mrze bosnjake jer su ljubomorni na Bakirovu mater, jedna vreca zlata za mog bakira
za obraze necu uopste spominjate unistene firme, unistena ekonomija, ima li mene tu, delimustafic trampio NOV helikopter za sanduk municije sa slovencima, brankovic prodao za saku para DRZAVNI AVION, gdje su im ljudi govorili da se to ne radi ni slucajno, brankovic po zakonu za kikiriki kupio stan na ciglanama...
kad vidim ove sa kicmom i ove bez kicme koje podrzavaju hostapleri sa zapada, ipak su mi drazi ovi bez kicme. ovi sa kicmom mi jebase majku za 30 godina, da sad gledam svoje dijete od 5 mjeseci pa sam sebi jebem majku gdje ga rodi da mora ove sa kicmom gledati u zivotu kako pokradose i pobise ljudi sve po zakonu i islamu (bar oni tako kazu da su oni ispravni)
i izadjite evo sad na ulicu pa zapalite sve da legitimne bosnjake vratite na vlast, samo da vidim gdje su vam te silne hiljade ljudi i muda da uradite takvo nesto. znaju ti vas bosnjaci sa kicmom i Zeljko da koliko god oni skupe na drugoj strani ce duplo vise biti protiv njih i NE JER SU ONI BOSNJACI LEGITIMNI, NEGO JER SU KRIMINALCI, UBICE, JEDINI IZDAJNICI OVE DRZAVE I KOJI ZA 30 GODINA NISU BILI U STANJU NISTA POMACI SA MRTVE TACKE OSIM DA SVOJE DZEPOVE POPRAVE.
jebem ja licno ovakav narod i drzavu kad mu 30 godina saka debila jebe majku, saka debila milioneri sve do jednog preko ledja gradjana i naroda i saka debila sa 11 MILIJARDI DONACIJE nije bila u stanju za 30 godina NISTA KORISNO NAPRAVITI za gradjane u ovoj pisljivoj Bosni i Hercegovini. zato je zapad hostapleri jer su ljudi nakon 30 godina digli ruke i nabili nas nogom da se sto prije ugasimo.
- dr_Evil
#85841 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Meni se cini da si ti nesto ljut, ne znam sto si ljut, priroda je samo u pitanju. Da si se rodio sposoban za biznis kao Fikret, trudio se radio se, danas ne bi bio ljut.made_in_sarajevo wrote: ↑03/03/2023 09:37
hoces da kazes SDA i DF imaju kicmu i posto njih nema u vlasti sad smo najebali?
jebem ja licno ovakav narod i drzavu kad mu 30 godina saka debila jebe majku, saka debila milioneri sve do jednog preko ledja gradjana i naroda i saka debila sa 11 MILIJARDI DONACIJE nije bila u stanju za 30 godina NISTA KORISNO NAPRAVITI za gradjane u ovoj pisljivoj Bosni i Hercegovini. zato je zapad hostapleri jer su ljudi nakon 30 godina digli ruke i nabili nas nogom da se sto prije ugasimo.SpoilerShowSDA ima kicmu:
-sjebali reviziju namjerno
- prodavali puske po 1000KM kad je rat poceo
- u ratu osim Alije nikoga iz SDA nisi mogao vidjeti negdje na liniji
- otjerali sve pismene generale i komandante, da bi svoje postavili
- 30 godina covicu davali sta hoce samo da su vlast
- DODIKU PREDALI DRZAVNU VLAST SAMO DA BI SKINULI SESTORKU U KANTONU I SPASILI SEBIJU
Bosnjaci sa kicmom kupuju tene po 300,400,500 eura, torbice po 1000 eura, jakne po 500,600,1000 eura
bosnjaci sa kicmom vozaju auta od 100.000,00 + KM
MI FUKARE BEZ KICME SMO SRETNI I SA TENAMA OD 50-100KM I AUTOM OD 20.000,00 NA KREDIT OD 10 GODINA
Vi sa kicmom prozivate Konakovica da je prodao drzavu covic,dodiku i zagrebu, to sve prozivate bez dokaza ili bilo kakvog papira, samo jer vi znate da je to konakovic uradio. samo me zanima gdje su to covic,dodik i zagreb proveli 30 godina na vlasti, da nisu mozda sa mojom rahmetli mamom?
DF ima kicmu:
Zeljko prica, prijeti,prica,prijeti i tako prodju 4 godine
izasao spisak kad je Zeljko sjedio u parlamentu BiH pa ko je koliko akvitan, Zeljko 0, ali plata redovna i tako njegove plate x 4 godine = 300 000KM cistih para bez da je kurcem mrdno
Zeljko nece obraz dati, Amire obraz je u pitanju ma hajte molim vas, pa ode ko cuko bakiru u zagrljaj
16 godina je u predsjednistvu, sta je za 16 godina konkretno uradio da mu kazes svaka cast, osim prica i filozofije
ZELJKOV OBRAZ KAD GA JE BAKIR PISAO U 60min DA NIKAD CETNIKA NIJE VIDIO
ako je jedina referenca Zeljko je ljiljan onda nas slobodno treba ugasit jer nama ne treba drzava uopste. u tom slucaju i njiha prevljak zasluzuje funkciju, lendo koji je eto slucajno poslije rata nasao na ulici 2-3 stana, poslovnih prostora, auta nekih.
samo SDA-DF ima kicmu, a kad im pogledas kicmu svi su u dobrim parama, stanovima, kucama, autima... uzmes ove sto nemaju kicmu koji su izdali drzavu i ovima ni do koljena nisu po materijalnom i drzanju predavanja. konakovic izdajnik, prodao drzavu, za 2 sedmice vise posla i sastanaka uradio nego Bosnjak Bisera koja je jedino uspjela tonu hurmi KAO DONACIJU DOBITI
hostapleri sa zapada mrze Bosnjake jer su muslimani. u Evropi zivi vise muslimana nego je kroz bosnu od prvog dana postojanja proslo, ali mrze Bosnjake.
hostapleri sa zapada mrze i Novalica, ne sto je kriminalac nego sto je Bosnjak pa se amerika boji velikog Novalica i rasta ekonomije, samo zato su ga stavili na crnu listu.
hostapleri sa zapada mrze Sebiju i laziraju da nema diploma, a ona pod granatama spasavala zivote, preko telefona iz Zagreba, Istanbula, picke materine ne zna vise ni sta da slaze gdje je bila.
hostapleri sa zapada mrze bosnjaka Bakira jer je 4 godine proveo u trezoru, a sad prica kako je on junak i on je odbranio drzavu.
hostapleri sa zapada mrze i bosnjaka Fikreta jer je sposoban i nabavio ventilatore (respiratore) prije amerike i zato sto je bosnjak
hostapleri sa zapada mrze bosnjake, a 11 milijardi NOVCA uslo u drzavu, gdje se za 3 milijarde koliko se sjecam NEMA TRAGA GDJE SU NESTALE
hostapleri sa zapada mrze bosnjake jer za 30 godina ti isti bosnjaci nisu u stanju se 1mm pomaci sa mrtve tacke, a samo bosnjak SDA i DF moze reci da nije imao prilike jer ga zapad mrzi
hostapleri sa zapada mrze bosnjake jer su ljubomorni na Bakirovu mater, jedna vreca zlata za mog bakira![]()
za obraze necu uopste spominjate unistene firme, unistena ekonomija, ima li mene tu, delimustafic trampio NOV helikopter za sanduk municije sa slovencima, brankovic prodao za saku para DRZAVNI AVION, gdje su im ljudi govorili da se to ne radi ni slucajno, brankovic po zakonu za kikiriki kupio stan na ciglanama...
kad vidim ove sa kicmom i ove bez kicme koje podrzavaju hostapleri sa zapada, ipak su mi drazi ovi bez kicme. ovi sa kicmom mi jebase majku za 30 godina, da sad gledam svoje dijete od 5 mjeseci pa sam sebi jebem majku gdje ga rodi da mora ove sa kicmom gledati u zivotu kako pokradose i pobise ljudi sve po zakonu i islamu (bar oni tako kazu da su oni ispravni)
i izadjite evo sad na ulicu pa zapalite sve da legitimne bosnjake vratite na vlast, samo da vidim gdje su vam te silne hiljade ljudi i muda da uradite takvo nesto. znaju ti vas bosnjaci sa kicmom i Zeljko da koliko god oni skupe na drugoj strani ce duplo vise biti protiv njih i NE JER SU ONI BOSNJACI LEGITIMNI, NEGO JER SU KRIMINALCI, UBICE, JEDINI IZDAJNICI OVE DRZAVE I KOJI ZA 30 GODINA NISU BILI U STANJU NISTA POMACI SA MRTVE TACKE OSIM DA SVOJE DZEPOVE POPRAVE.
- Point.
#85842 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Možda ponudi._BataZiv_0809 wrote: ↑03/03/2023 07:32Samo nek Komsic ponudi rjesenje. Je li predsjednik drzave ili nije? Sta ja imam od njegovih dijagnoza sve da mu je svaka kao kod Njegosa, a nije, to i od forumasa citam? Svi mi znamo sta su problemi, rjesenje nam treba.
Nece ga ponudit.
- dr_Evil
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Point.
#85845 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Politika biti beskičmenjak će odvesti BiH da bude podguzna muha Hrvatske. Politika nemati svoj stav, nego samo igrati kako ti Sattler kaže će baš puno pomoći BiH, u stvari Hrvatskoj. Ti i slični bi se samo poklopili po ušima i rekli yes sir da sutra Sattler kaže kako je za BiH najbolje da se mirno rascijepi na tri dijela. Jer šupak Sattler najbolje zna.
-
__Phoenix__
#85846 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Valjao vam je kad je udarao po prstima
- Point.
#85847 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Možda Bećirević da. Ili Dino. Al neće Dino, on osim lajanja na SDA i nema drugog političkog programa. Niti ga briga.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#85848 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- dr_Evil
#85849 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zanimljiva mi je ova igrica gdje sdfa dize u nebesa Denisa ili Cengica jer malo naginju na desno, ocekivaju valjda da preko njih naprave neki pritisak na SDP igrajuci na ego istih.
-
Novak20
#85850 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovom narodu je i Torabi sasvim uspješno nudio prihvatljiva rješenja tako da me ne čudi što narod prihvata ove Komšićeve ublehe.Point. wrote: ↑03/03/2023 10:06Možda ponudi._BataZiv_0809 wrote: ↑03/03/2023 07:32
Samo nek Komsic ponudi rjesenje. Je li predsjednik drzave ili nije? Sta ja imam od njegovih dijagnoza sve da mu je svaka kao kod Njegosa, a nije, to i od forumasa citam? Svi mi znamo sta su problemi, rjesenje nam treba.
Nece ga ponudit.
Komšo je baš to. Politički Torabi za bošnjačke nevoljnike.