Ukrajina
-
emir79
#148476 Re: Ukrajina
Ne komentarisem stvarno rad moderacije nego samo provjeravam posto nije bilo konkretnog odgovora na sumirovo pitanje. Jer moguce da drug_profil ima nekih problema kod sebe a misli da je banovan. Samo da se to razjasni. Nista vise. Mozda uopste nije banovan jer nigdje nisam primjetio da je prokomentarisala moderacija da je banovan. Mozda ima problema covjek sa svojim kompjuterom, ili telefonom ili pretrazivacem ili je slucajno pogresnu sifru ukucao ili nesto tako pa sad misli da je banovan. Stvarno se ne razumijem toliko
-
zigzag
#148477 Re: Ukrajina
Ma i jest prećero.
Šta priča protiv SDA, koji klinac.

Šta priča protiv SDA, koji klinac.
-
swanfilter
#148478 Re: Ukrajina
Ma, Rusi dovlace meso bog zna kako, a da se ne zna.
Ako se desila dobrovoljna regrutacija po zatvorima, stvarno mislite da ih nisu i prisilno trpali u kamione? Poznavajuci Ruse, i vise su tako poslali u rat ...
Ako se desila dobrovoljna regrutacija po zatvorima, stvarno mislite da ih nisu i prisilno trpali u kamione? Poznavajuci Ruse, i vise su tako poslali u rat ...
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#148479 Re: Ukrajina
Banovan je na drugoj temi gdje je dobio ban zbog čestitke dana nezavisnosti i spovanja majke, kako kaže "majku vam svima"drndalo wrote: ↑02/03/2023 16:36Kad ga je dobio ? Pa jutros je pisao...?sumirprimus wrote: ↑02/03/2023 16:34
Da ponovim, nije problem ako nije ovde mjesto samo recite gdje treba pitat a da neko odgo ori? Zasto je covjek dobio trajni ban i zbog koje situacije? Kaze psovanje i vrujedjanje?
Na koga je mislio tačno ne znam, ali tako je napisao...
Vratio sam ga na forum pa neka objasni zašto je psovao.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#148480 Re: Ukrajina
Mogu, ako se radi o T-35 tenkovimaSociolog wrote: ↑02/03/2023 16:59 Ma svi su moderatori Ok, sem Bloo..nju ne mogu smisliti..
Vrse se non stop tajne mobilizacije po Ruskoj Federacije..
Pitanje svih pitanja, koliko rusi mogu napraviti u proizvodnji nove opreme?
Mogu li godisnje sad makar napraviti 300 tenkova?
Ako im Kinezi budu slali MTS u ogromnim kolicinama nazalost lose po Ukrajince.
Salu na stranu, naravno da mogu, samo je pitanje hoce li biti savremen tenk ili glineni golub.
-
emir79
#148481 Re: Ukrajina
Kao što je ovom našem ratu propaganda bila strašna, u Ukrajini je 100 puta veća kao što i ratište 100 puta veće. Ali isto tako, kao što se znalo da ovdje četnička propaganda 100% laže, tako isto je i sa ruskom. Druga je stvar što želim da vjerujem i iskreno se nadam, bez obzira što znam da to možda nije ni blizu istine, da je Ukrajinska propaganda istinita i želim da vjerujem u nju. Nadam se da mi se to neće obiti o glavu, ali nema alternative ukrajinskoj propagandi. Ruska ne može i ne smije biti istinita, ona ne može biti budućnost mom djetetu niti djetetu mog djeteta. Ukrajina u ovom ratu mora biti pobjednik. U ovom ratu je na pravoj strani, pa neka moje prihvaćanje ukrajinske propagande bude navijanje za Ukrajinu, istina i pravda su ovdje na strani Ukrajine. I da nismo direktno vezani za Ukrajinu, jer sigurno su nas spasili i jos uvijek nas spasavaju od eskalacije na ovim prostorima, koja je sigurno bila planirana i pripremljena ali ju je neuspjeh u Ukrajini poremetio. Na zalost strah me da to nije trajno rjeseno dok se ne slomi trajno Rusija. Vjerujem da ce biti i da je pitanje samo vremena. Volje evidentno Ukrajinske ima za oslobađanje svoje zemlje. Tako da ako Ukrajinci kazu da su eleminisali 10.000 neprijatelja i unistili 100 tenkova za jedan dan, zelim da vjerujem u to pa makar najveci glupan u ovoj Tuzli bio. Pozdrav svim forumasima koji cine ovu temu najboljim izvorom informacija od svih Balkanskih foruma. Nemojte odustajati i ne reagujte na provokacije. Unistava se tema vasim i kratkotrajnim banovima, da ne govorim o trajnim. Izvinite na duzem postu. SLAVA UKRAJINI!!!
- jednonogi_Jack
#148482 Re: Ukrajina
Mogu 20 mjesečno, ako i to. A mislim da i to nije sve novo nego sklapanje od rezervnih dijelova.sime_cipol wrote: ↑02/03/2023 19:00Mogu, ako se radi o T-35 tenkovimaSociolog wrote: ↑02/03/2023 16:59 Ma svi su moderatori Ok, sem Bloo..nju ne mogu smisliti..
Vrse se non stop tajne mobilizacije po Ruskoj Federacije..
Pitanje svih pitanja, koliko rusi mogu napraviti u proizvodnji nove opreme?
Mogu li godisnje sad makar napraviti 300 tenkova?
Ako im Kinezi budu slali MTS u ogromnim kolicinama nazalost lose po Ukrajince.![]()
Salu na stranu, naravno da mogu, samo je pitanje hoce li biti savremen tenk ili glineni golub.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
adelkam
#148484 Re: Ukrajina
Ima karta na Spiegel.de koju azuriraju redovno i prikazuje stanje od pocetka rata do danas. https://www.spiegel.de/thema/ukraine_konflikt/
-
detroit-mercy
#148485 Re: Ukrajina
Bro, predpostavaljam po godistu da nisi bio u BejHa ratu ali ovako, nasa propaganda u ratu je bila ne samo prenapuhana nego i vise prenapuhana. Ono, lik kaze mi taj dan odbili ne znam kakav napad i unistili par tenkova a tenkova nidje ni sa glave a ni napadaemir79 wrote: ↑02/03/2023 19:06 Kao što je ovom našem ratu propaganda bila strašna, u Ukrajini je 100 puta veća kao što i ratište 100 puta veće. Ali isto tako, kao što se znalo da ovdje četnička propaganda 100% laže, tako isto je i sa ruskom. Druga je stvar što želim da vjerujem i iskreno se nadam, bez obzira što znam da to možda nije ni blizu istine, da je Ukrajinska propaganda istinita i želim da vjerujem u nju. Nadam se da mi se to neće obiti o glavu, ali nema alternative ukrajinskoj propagandi. Ruska ne može i ne smije biti istinita, ona ne može biti budućnost mom djetetu niti djetetu mog djeteta. Ukrajina u ovom ratu mora biti pobjednik. U ovom ratu je na pravoj strani, pa neka moje prihvaćanje ukrajinske propagande bude navijanje za Ukrajinu, istina i pravda su ovdje na strani Ukrajine. I da nismo direktno vezani za Ukrajinu, jer sigurno su nas spasili i jos uvijek nas spasavaju od eskalacije na ovim prostorima, koja je sigurno bila planirana i pripremljena ali ju je neuspjeh u Ukrajini poremetio. Na zalost strah me da to nije trajno rjeseno dok se ne slomi trajno Rusija. Vjerujem da ce biti i da je pitanje samo vremena. Volje evidentno Ukrajinske ima za oslobađanje svoje zemlje. Tako da ako Ukrajinci kazu da su eleminisali 10.000 neprijatelja i unistili 100 tenkova za jedan dan, zelim da vjerujem u to pa makar najveci glupan u ovoj Tuzli bio. Pozdrav svim forumasima koji cine ovu temu najboljim izvorom informacija od svih Balkanskih foruma. Nemojte odustajati i ne reagujte na provokacije. Unistava se tema vasim i kratkotrajnim banovima, da ne govorim o trajnim. Izvinite na duzem postu. SLAVA UKRAJINI!!!
-
zigzag
#148487 Re: Ukrajina
Jebo ih armin pohara sa 30HVOdetroit-mercy wrote: ↑02/03/2023 19:30Bro, predpostavaljam po godistu da nisi bio u BejHa ratu ali ovako, nasa propaganda u ratu je bila ne samo prenapuhana nego i vise prenapuhana. Ono, lik kaze mi taj dan odbili ne znam kakav napad i unistili par tenkova a tenkova nidje ni sa glave a ni napadaemir79 wrote: ↑02/03/2023 19:06 Kao što je ovom našem ratu propaganda bila strašna, u Ukrajini je 100 puta veća kao što i ratište 100 puta veće. Ali isto tako, kao što se znalo da ovdje četnička propaganda 100% laže, tako isto je i sa ruskom. Druga je stvar što želim da vjerujem i iskreno se nadam, bez obzira što znam da to možda nije ni blizu istine, da je Ukrajinska propaganda istinita i želim da vjerujem u nju. Nadam se da mi se to neće obiti o glavu, ali nema alternative ukrajinskoj propagandi. Ruska ne može i ne smije biti istinita, ona ne može biti budućnost mom djetetu niti djetetu mog djeteta. Ukrajina u ovom ratu mora biti pobjednik. U ovom ratu je na pravoj strani, pa neka moje prihvaćanje ukrajinske propagande bude navijanje za Ukrajinu, istina i pravda su ovdje na strani Ukrajine. I da nismo direktno vezani za Ukrajinu, jer sigurno su nas spasili i jos uvijek nas spasavaju od eskalacije na ovim prostorima, koja je sigurno bila planirana i pripremljena ali ju je neuspjeh u Ukrajini poremetio. Na zalost strah me da to nije trajno rjeseno dok se ne slomi trajno Rusija. Vjerujem da ce biti i da je pitanje samo vremena. Volje evidentno Ukrajinske ima za oslobađanje svoje zemlje. Tako da ako Ukrajinci kazu da su eleminisali 10.000 neprijatelja i unistili 100 tenkova za jedan dan, zelim da vjerujem u to pa makar najveci glupan u ovoj Tuzli bio. Pozdrav svim forumasima koji cine ovu temu najboljim izvorom informacija od svih Balkanskih foruma. Nemojte odustajati i ne reagujte na provokacije. Unistava se tema vasim i kratkotrajnim banovima, da ne govorim o trajnim. Izvinite na duzem postu. SLAVA UKRAJINI!!!tako da vjerovaati ratnoj propagandi, nije bas najbolje, neovisno o kome se radi.
- So What!
#148488 Re: Ukrajina
Poznavajuci druga, iako smo cesto na kontra stranama debate bili, izrazito korektan forumas i nikada me nije uvrijedio, uglavnom je davao neke konstruktivne komentare, pa mi je iznenadjujuce da bi psovao ikom ista.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- hepekcina
- no_sekirli
#148492 Re: Ukrajina
E neka si ga vratio, hvala ti.
Jest da je malo ters, ali je aktivan forumas.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#148493 Re: Ukrajina
jes da nije vakat još Uskrsu/Vaskrsu al evo me
Slava Ukrajini!
Slava Ukrajini!
- karanana
#148494 Re: Ukrajina
a dajdza krece sa brigadama i silazi sa igmanazigzag wrote: ↑02/03/2023 19:35Jebo ih armin pohara sa 30HVOdetroit-mercy wrote: ↑02/03/2023 19:30
Bro, predpostavaljam po godistu da nisi bio u BejHa ratu ali ovako, nasa propaganda u ratu je bila ne samo prenapuhana nego i vise prenapuhana. Ono, lik kaze mi taj dan odbili ne znam kakav napad i unistili par tenkova a tenkova nidje ni sa glave a ni napadatako da vjerovaati ratnoj propagandi, nije bas najbolje, neovisno o kome se radi.
tenkova u Kotorskom
zivinicke ose rasturile mahovljane
-
detroit-mercy
#148495 Re: Ukrajina
Mah, mi jedan dan ko u izvidjanu, nit smo sta vidjeli nit smo koga vidjeli, predvece nas komadnir daje intervju na tv-u; unistili dvije prage i ubili ne znam koliko cetnika
- Bloo
- Globalna šefica
- drndalo
#148497 Re: Ukrajina
Niko nije savrsen, cak ni ja...

-
emir79
#148498 Re: Ukrajina
Bio sam cijeli rat u Tuzli. Bio bi i na Kapiji u momentu kad je granata pala da nismo odlucili jos jednu partiju basketa odigrati. I dok smo igrali preletjela je preko nas granata sto je pala na Kapiju. A znao sam ja i stvarno stanje, otac na ratistu, dajdze na ratistu, rodjak, otac sreca u godinama dzuturumskim(stariji sam ja sadadetroit-mercy wrote: ↑02/03/2023 19:30Bro, predpostavaljam po godistu da nisi bio u BejHa ratu ali ovako, nasa propaganda u ratu je bila ne samo prenapuhana nego i vise prenapuhana. Ono, lik kaze mi taj dan odbili ne znam kakav napad i unistili par tenkova a tenkova nidje ni sa glave a ni napadaemir79 wrote: ↑02/03/2023 19:06 Kao što je ovom našem ratu propaganda bila strašna, u Ukrajini je 100 puta veća kao što i ratište 100 puta veće. Ali isto tako, kao što se znalo da ovdje četnička propaganda 100% laže, tako isto je i sa ruskom. Druga je stvar što želim da vjerujem i iskreno se nadam, bez obzira što znam da to možda nije ni blizu istine, da je Ukrajinska propaganda istinita i želim da vjerujem u nju. Nadam se da mi se to neće obiti o glavu, ali nema alternative ukrajinskoj propagandi. Ruska ne može i ne smije biti istinita, ona ne može biti budućnost mom djetetu niti djetetu mog djeteta. Ukrajina u ovom ratu mora biti pobjednik. U ovom ratu je na pravoj strani, pa neka moje prihvaćanje ukrajinske propagande bude navijanje za Ukrajinu, istina i pravda su ovdje na strani Ukrajine. I da nismo direktno vezani za Ukrajinu, jer sigurno su nas spasili i jos uvijek nas spasavaju od eskalacije na ovim prostorima, koja je sigurno bila planirana i pripremljena ali ju je neuspjeh u Ukrajini poremetio. Na zalost strah me da to nije trajno rjeseno dok se ne slomi trajno Rusija. Vjerujem da ce biti i da je pitanje samo vremena. Volje evidentno Ukrajinske ima za oslobađanje svoje zemlje. Tako da ako Ukrajinci kazu da su eleminisali 10.000 neprijatelja i unistili 100 tenkova za jedan dan, zelim da vjerujem u to pa makar najveci glupan u ovoj Tuzli bio. Pozdrav svim forumasima koji cine ovu temu najboljim izvorom informacija od svih Balkanskih foruma. Nemojte odustajati i ne reagujte na provokacije. Unistava se tema vasim i kratkotrajnim banovima, da ne govorim o trajnim. Izvinite na duzem postu. SLAVA UKRAJINI!!!tako da vjerovaati ratnoj propagandi, nije bas najbolje, neovisno o kome se radi.
Last edited by emir79 on 02/03/2023 21:07, edited 1 time in total.
- video
#148499 Re: Ukrajina
Dugo te nije bilo Šeki
- video
#148500 Re: Ukrajina
Vidi, hoce ga ponijeT, tezak kad popije
Neka ga ovdje, bolje mu je da bude s nama nego bRez nas