Odličnokluz franjo wrote: ↑01/03/2023 21:31 Direkt šakom u glavu "lažnim" prijateljima BiH... SAD, EU, Njemačka, Velika Britanija, ... Švedska...?
Bravo Komšo, dunjo carigradska!
![]()
![]()
![]()
![]()
Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#59051 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- drug_profi
#59053 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tacno ne znam sta je problem u ovim tzv. ljevicarima.
Majkumujebem i ja i moja familija, i moji preci partizani, svi smo neki kurcevi ljevicari, zapravo socijalisti ili socijaldemokrati po politickom razmisljanju.
Ali nikako niko od nas ne konta kakva je logika iz ove price.
Jarane, Bakir ti je obecao nesto, a Šmit to samo proveo dekretom jer je mislio da se može nešto čvrsto obećat i potpisat pred svjedocima pa onda se pravit blesav.
I sad Šmit kriv, Zapad kriv, EU kriva, svi krivi osim SDA koja nas je dovela dotle da nas niko više ne smatra subjektom.
A ti si taj koji radi svoje guzice drzis i spsasavas tu SDA i Bakira godinama od propasti.
E dosao je kraj ratni druze. Ti si svoj ratni staz naplatio dobro, ali si sudbinu vezao uz Titanik.
- Billy The Pljuc
#59054 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni fakat žao što sam za ovu ublehu svojevremeno glasao, naravno da sam i ostale oko sebe navodio na isto, žali bože izgubljenog vremena.
I dalje vjerujem da su prošli izbori pokradeni, od strane svakoga pa i ove ublehe, u kojoj je mjeri svako od njih hajrovao vjerovatno nikad neće postati poznato. Jedan od najvećih problema koje uopšte imamo jeste upravo to, povredivost izbornog procesa, onog momenta kad se i ako se ostvare uslovi za jedno pošteno glasanje bez manipulacija tj. krađa, tek onda ćemo imati uvid u pravo stanje stvari.
I pored najbolje volje ne mogu da vjerujem da ova ubleha može ostvariti rezultate kakve su imali na izborima, ili ipak mogu jer u ovoj zemlji postoji isuviše maloumnika?
Još jedna misterija oko ovolike ljubavi ŽK prema stožernoj stranci u bošnjaka će mi zauvijek ostati misterija, ako je zarad sopstvenog uhljebljenja i uhljebljenja nekih mu bliskih ljudi onda aferim, jeftino ali razumljivo.
Od nekog pozitivnog lika, u mojim očima ofskroz, se prometnuo u jednu od najiritirajućih političkih figura, nadam se da u budućnosti neće imati više prilika za prodavanje muda pod bubrege.
I dalje vjerujem da su prošli izbori pokradeni, od strane svakoga pa i ove ublehe, u kojoj je mjeri svako od njih hajrovao vjerovatno nikad neće postati poznato. Jedan od najvećih problema koje uopšte imamo jeste upravo to, povredivost izbornog procesa, onog momenta kad se i ako se ostvare uslovi za jedno pošteno glasanje bez manipulacija tj. krađa, tek onda ćemo imati uvid u pravo stanje stvari.
I pored najbolje volje ne mogu da vjerujem da ova ubleha može ostvariti rezultate kakve su imali na izborima, ili ipak mogu jer u ovoj zemlji postoji isuviše maloumnika?
Još jedna misterija oko ovolike ljubavi ŽK prema stožernoj stranci u bošnjaka će mi zauvijek ostati misterija, ako je zarad sopstvenog uhljebljenja i uhljebljenja nekih mu bliskih ljudi onda aferim, jeftino ali razumljivo.
Od nekog pozitivnog lika, u mojim očima ofskroz, se prometnuo u jednu od najiritirajućih političkih figura, nadam se da u budućnosti neće imati više prilika za prodavanje muda pod bubrege.
- video
#59055 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo odgovora
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /230301116Konaković: Znamo šta nećete, znamo šta ne date, ima li nešto da hoćete i da znate kako ćete?
Elmedin Konakovic
prije otprilike sat vremena
A šta vam je plan?
Imate li za ovu državu i ljude u njoj bilo kakav plan?
Znamo šta nećete, znamo šta ne date, ima li nešto da hoćete i da znate kako ćete?
Važni datumi iz bogate istorije naše domovine idealna su prilika za jake populističke poruke političkih lidera.
Zvone i čuju se jače.
Ove godine, kao nikad do sad, upućene stvarnim i zamišljenim protivnicima naše domovine.
Strancima koji su protiv nas, svima redom. Amerikancima u kaubojskim čizmama, visokom predstavniku koji nas mrzi na nacionalnoj osnovi, raznim palmerima, escobarima koji su izlobirani od Beograda, delegaciji EU koja radi protiv nas, svim stranim mešetarima oženjenim iz Srbije koji po direktivi svojih žena rade protiv nas, ambasadama koje nam ne žele dobro, svima koji bi da donose odluke glasno se poručuje da se ne miješaju u unutrašnje stvari u BiH!!
Ugrožavate suverenitet jedine nam domovine!
Odjekuju ove i slične poruke, nikad jasnije i nikad glasnije.
Ne miješajte se!!
Ni slučajno da se u rasprave o EU putu miješaju ovi iz EU, ni slučajno da se u naš trasirani NATO put miješa onaj koji je propisao pravila za taj put!
Snažne poruke šalju i unutrašnjim neprijateljima.
Sa takvim nema pregovora, razgovora, dogovora!
Ko se drzne da sa njima razgovara izdajnik je.
Sa komšijama i susjedima nikako!
Nema miješanja u naše unutrašnje odnose, sami ćemo rješavati, al’ nećemo se sastajati i razgovarati!
Jer ko se sastaje i razgovara izdajnik je!
Ne poštuju BiH, negiraju suverenitet, imaju secesionističke težnje, nema sa njima razgovora!!
ŠTA VAM JE LJUDI PLAN?
Ne damo strancima da se miješaju, sa domaćim političkim akterima ne smije se razgovarati, a ni slučajno, ne daj Bože, oko bilo čega dogovarati.
Kako da usvajamo zakone iz 14 prioriteta i svih drugih prioriteta?
Kako da usvajimo veći budžet za institucije BiH?
Kako da napravimo reforme poreskog sistema koji slama našu privredu, kako da napravimo reforme u zdravstvu, obrazovanju?
Kako da iskoristimo energentske potencijale naše zemlje, danas kad je struja zlata vrijedna?
Kako da dovedemo investitore u zemlju konflikta?
Kako da generalno popravimo poslovni ambijent?
Ko će i u kojem parlamentu u BiH ovakve zakone izglasati?
Kako da u zemlji populizma koju mrze stranci mnogo, a domaći neprijatelji još više zadržimo pametne, mlade ljude?
Imamo li u ovom surovom, nepravednom svijetu barem jednog prijatelja, snažnog, uticajnog, da našoj zemlji u bilo čemu pomogne?
Ako nemamo, zašto nemamo?
Kako ste uspjeli od zemlje koju je volio i Istok i Zapad napraviti zemlju koju ne voli ni istok ni Zapad?
Svoje populističke poruke okačite mačkama o rep, zbog vas takvih iz ove zemlje nestane godišnje jedan veliki grad ljudi.
Upeglali ste fotelje godinama, iz mandata u mandat ponavljate mantru o stvarnim i zamišljenim protivnicima, ovom narodu nudite strahove i konflikte od kojih nas navodno vi branite.
Beskonačnim populizmom koji vaša armija plaćenika raznosi u režimskim medijima, twitterom, facebookom, ubijate nadu, ne nudite rješenja, umarate mozak svih normalnih Bosanaca i Hercegovaca.
IMATE LI BILO KAKAV PLAN?
Ako nemate, a znam da nemate, dosta vas je!
-
Novak20
#59056 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Plan je uzimati narod lopatom i držati fotelju do mirovine koja je sve manja i neizvjesnija kada se jednom do nje dođe.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#59057 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dino je manje više rekao šta i sam mislim. ok, sve znamo, sve super: ali kako i šta ste dosad uradili na tom polju?video wrote: ↑01/03/2023 22:40 Evo odgovora![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /230301116SpoilerShowKonaković: Znamo šta nećete, znamo šta ne date, ima li nešto da hoćete i da znate kako ćete?
Elmedin Konakovic
prije otprilike sat vremena
A šta vam je plan?
Imate li za ovu državu i ljude u njoj bilo kakav plan?
Znamo šta nećete, znamo šta ne date, ima li nešto da hoćete i da znate kako ćete?
Važni datumi iz bogate istorije naše domovine idealna su prilika za jake populističke poruke političkih lidera.
Zvone i čuju se jače.
Ove godine, kao nikad do sad, upućene stvarnim i zamišljenim protivnicima naše domovine.
Strancima koji su protiv nas, svima redom. Amerikancima u kaubojskim čizmama, visokom predstavniku koji nas mrzi na nacionalnoj osnovi, raznim palmerima, escobarima koji su izlobirani od Beograda, delegaciji EU koja radi protiv nas, svim stranim mešetarima oženjenim iz Srbije koji po direktivi svojih žena rade protiv nas, ambasadama koje nam ne žele dobro, svima koji bi da donose odluke glasno se poručuje da se ne miješaju u unutrašnje stvari u BiH!!
Ugrožavate suverenitet jedine nam domovine!
Odjekuju ove i slične poruke, nikad jasnije i nikad glasnije.
Ne miješajte se!!
Ni slučajno da se u rasprave o EU putu miješaju ovi iz EU, ni slučajno da se u naš trasirani NATO put miješa onaj koji je propisao pravila za taj put!
Snažne poruke šalju i unutrašnjim neprijateljima.
Sa takvim nema pregovora, razgovora, dogovora!
Ko se drzne da sa njima razgovara izdajnik je.
Sa komšijama i susjedima nikako!
Nema miješanja u naše unutrašnje odnose, sami ćemo rješavati, al’ nećemo se sastajati i razgovarati!
Jer ko se sastaje i razgovara izdajnik je!
Ne poštuju BiH, negiraju suverenitet, imaju secesionističke težnje, nema sa njima razgovora!!
ŠTA VAM JE LJUDI PLAN?
Ne damo strancima da se miješaju, sa domaćim političkim akterima ne smije se razgovarati, a ni slučajno, ne daj Bože, oko bilo čega dogovarati.
Kako da usvajamo zakone iz 14 prioriteta i svih drugih prioriteta?
Kako da usvajimo veći budžet za institucije BiH?
Kako da napravimo reforme poreskog sistema koji slama našu privredu, kako da napravimo reforme u zdravstvu, obrazovanju?
Kako da iskoristimo energentske potencijale naše zemlje, danas kad je struja zlata vrijedna?
Kako da dovedemo investitore u zemlju konflikta?
Kako da generalno popravimo poslovni ambijent?
Ko će i u kojem parlamentu u BiH ovakve zakone izglasati?
Kako da u zemlji populizma koju mrze stranci mnogo, a domaći neprijatelji još više zadržimo pametne, mlade ljude?
Imamo li u ovom surovom, nepravednom svijetu barem jednog prijatelja, snažnog, uticajnog, da našoj zemlji u bilo čemu pomogne?
Ako nemamo, zašto nemamo?
Kako ste uspjeli od zemlje koju je volio i Istok i Zapad napraviti zemlju koju ne voli ni istok ni Zapad?
Svoje populističke poruke okačite mačkama o rep, zbog vas takvih iz ove zemlje nestane godišnje jedan veliki grad ljudi.
Upeglali ste fotelje godinama, iz mandata u mandat ponavljate mantru o stvarnim i zamišljenim protivnicima, ovom narodu nudite strahove i konflikte od kojih nas navodno vi branite.
Beskonačnim populizmom koji vaša armija plaćenika raznosi u režimskim medijima, twitterom, facebookom, ubijate nadu, ne nudite rješenja, umarate mozak svih normalnih Bosanaca i Hercegovaca.
IMATE LI BILO KAKAV PLAN?
Ako nemate, a znam da nemate, dosta vas je!
sva priča poslije oktobra je kao da su SDA i DF dvadeset godina opozicija, pa sada ukazuju na neke nedosljednosti. tako i ova Komšićeva. čovjek je u predsjedništvu 13 godina od zadnjih 17. dakle, biće 16 od 20.
o čemu pričamo?
- Student_u_Ostavci
#59058 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Polupani trojkaši mjesecima trube da je Šmit pod palicom Hrvatske nametnuo novi izborni zakon a kada to Komšić kaže onda je to tobože neki napad na naše zapadne saveznike. Nestvarni mozgovi 
- Chmoljo
#59059 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
čovjek se nekad upita da li iza ovakvih postova stoji Bruce Willis...Student_u_Ostavci wrote: ↑01/03/2023 22:49 Polupani trojkaši mjesecima trube da je Šmit pod palicom Hrvatske nametnuo novi izborni zakon a kada to Komšić kaže onda je to tobože neki napad na naše zapadne saveznike. Nestvarni mozgovi![]()
- video
#59060 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema se vise sta pricati.Chmoljo wrote: ↑01/03/2023 22:46Dino je manje više rekao šta i sam mislim. ok, sve znamo, sve super: ali kako i šta ste dosad uradili na tom polju?video wrote: ↑01/03/2023 22:40 Evo odgovora![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /230301116SpoilerShow
sva priča poslije oktobra je kao da su SDA i DF dvadeset godina opozicija, pa sada ukazuju na neke nedosljednosti. tako i ova Komšićeva. čovjek je u predsjedništvu 13 godina od zadnjih 17. dakle, biće 16 od 20.
o čemu pričamo?
Dosta vise price!!!
Djela gospodo, hocemo DJELA!
Da su ostali jos ovaj mandat, mogao si samo zamandalit ovu drzavu.
Na kraju balade i vidis da se htio trokutistan.
Heeeej fucking trokutistan
Hebem li im od do!
Poslije pada fadila strasnog tek ce biti skike i kuke.
I neka ce - mamicu im besposobno lopovsku, sve go lopov i nesposobnjakovic sa kupljenim diplomama.
Zato, udri ih Dino, palija ti se pozlatila
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#59061 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne. Brus je bar nekad imao pameti.Chmoljo wrote: ↑01/03/2023 22:52čovjek se nekad upita da li iza ovakvih postova stoji Bruce Willis...Student_u_Ostavci wrote: ↑01/03/2023 22:49 Polupani trojkaši mjesecima trube da je Šmit pod palicom Hrvatske nametnuo novi izborni zakon a kada to Komšić kaže onda je to tobože neki napad na naše zapadne saveznike. Nestvarni mozgovi![]()
-
Novak20
#59062 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nešto gledam ove fotke sa svečanog prijama u Vijećnici.
Hajde što na njima nema Srba i "legitimnih" Hrvata ali ne vidjeh ni mnoge druge aktualne bošnjačke političare za razliku od bivših poput Lagumdžije i Lazovića.
Jesu li bili Bakir i Sebija, Konaković, Nikšić, Peđa, Sabina...?
Hajde što na njima nema Srba i "legitimnih" Hrvata ali ne vidjeh ni mnoge druge aktualne bošnjačke političare za razliku od bivših poput Lagumdžije i Lazovića.
Jesu li bili Bakir i Sebija, Konaković, Nikšić, Peđa, Sabina...?
- Student_u_Ostavci
#59063 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
kluz franjo
#59064 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neki nemaju ni bolest kao opravdanje.
- Student_u_Ostavci
#59065 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Baš morate u čoporu kao kerovi? 
- Chmoljo
#59066 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
stajo bi na braniku domovine a kerova se bojiš?
- Student_u_Ostavci
#59067 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
kluz franjo
#59068 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dok "lažni prijatelji sa Zapada" zajedno sa susjedima "uzimaju mjeru" BiH, ŽK-fanatikosi nazdravljaju iz kafane.
Sve će to DIA potjerati na barikade.
Sve će to DIA potjerati na barikade.
- Chmoljo
#59069 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
lako je željkom kerove mlatiti.
- Student_u_Ostavci
#59070 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo mu je jedina mrlja u karijeri.
-
kluz franjo
#59071 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Što jest', jest'.
Ovu "mrlju" u njegovoj SDA karijeri i dan danas ispravlja.
Što se mene tiče... ispravio je davno.
Ali SDA je zahtjevnija od običnih organizacija.
Mora se prvo Asimu dokazati.

Ovu "mrlju" u njegovoj SDA karijeri i dan danas ispravlja.
Što se mene tiče... ispravio je davno.
Ali SDA je zahtjevnija od običnih organizacija.
Mora se prvo Asimu dokazati.
- Chmoljo
- relativno84
#59073 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kolektivno drkaju na hugolinu dok serucka po Ganguli, ali uvijek isti likovi nadju razloga da zamjere Ljiljanu sve i svasta. Nikad mu nece halaliti napustanje partije. Puna usta bosnja koji velicaju okupatora a na dnevnoj bazi dudlaju prijateljima sa zapada u nadi da ce to biti dovoljno da dobiju kljuceve rezervata.

- BHCluster
#59074 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislim da je aplauz nakon Komsicevog govora sinoc vise nego adekvatan odgovor takvim.relativno84 wrote: ↑02/03/2023 04:11 Kolektivno drkaju na hugolinu dok serucka po Ganguli, ali uvijek isti likovi nadju razloga da zamjere Ljiljanu sve i svasta. Nikad mu nece halaliti napustanje partije. Puna usta bosnja koji velicaju okupatora a na dnevnoj bazi dudlaju prijateljima sa zapada u nadi da ce to biti dovoljno da dobiju kljuceve rezervata.
![]()
- 512MB
#59075 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Karticom ga Živoinoviću