https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodikov ... /komentari
Eh sad da vidimo kako ce odigrat, ja sam kokice zaduzio!
Pratim
Ljuti su…tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2023 10:54al sramotno je da nigdje sdaovaca pred vjecnom vatrom , na humu, kovacima , samo zaha kao skupstinar u KS bio i tjt eto koliko cijene drzavu i njezine praznike
A da je pamet moze se orgabizovati sa dijasporom da se pred svakom ambasadom napravi nesto povodom praznika.dr_Evil wrote: ↑01/03/2023 11:05 Zada Dodik samarcinu Dincetu, eno ga pobjego u svlacionicu.
Pratim![]()
:kokice:
Login77777 wrote: ↑01/03/2023 11:12A da je pamet moze se orgabizovati sa dijasporom da se pred svakom ambasadom napravi nesto povodom praznika.dr_Evil wrote: ↑01/03/2023 11:05 Zada Dodik samarcinu Dincetu, eno ga pobjego u svlacionicu.
Pratim![]()
:kokice:
Sve se gradskoj upravi ili ti ko je zaduzen u toj drzavi najavi i dobijes odobrenje. Javni prostor i moze ga dodin ambasador pusiti.
A ne treba puno za tako nesto. A siguran sam da bi se naslo naroda koji ce organizovati. Pozvati politicare te drzave da se prikljuce i to fino ispratiti.
Recimo u Muriju kod Berna gdje ambasada BiH u Svicarskoj ima fin prostor gdje neces ometati saobracaj. Znam da je tu dodin vepar ambasador.
Ali ne pozivaju oni na medjubosnjacki sukob, ni pod razno! Gluho bilo, pu pu pu, kud ce oni to.
Ja mislim da je Reufu na ringtone "Pobjediće SDA la illahe ilallah..."Login77777 wrote: ↑01/03/2023 11:06Ljuti su…tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2023 10:54
al sramotno je da nigdje sdaovaca pred vjecnom vatrom , na humu, kovacima , samo zaha kao skupstinar u KS bio i tjt eto koliko cijene drzavu i njezine praznike![]()
nije nepopularna pjesmica ona "moj je tata zlocinac iz rata" pa im ne moraju ni kriti krvave rukedr_Evil wrote: ↑01/03/2023 10:44Sto je veci zlocin koji je pocinjen, to je vece negiranje i kolektivno okretanje ekstremizmu. Lakse je djeci pricat bajke o zlim turcima sta su sami sebe poubijali nego reci da je tata okrvavio ruke.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑01/03/2023 10:37
moze ovo i u ovu temu
u okviru posla kojeg radim, imam priliku biti u komunikaciji sa mladima ljudima iz svih krajeva BiH
mladi su tacno onakvi kakvo nam je i drustvo koje ih je odgojilo i podiglo, nista bolji nista gori
sto opet u nasoj situaciji znaci nek nam je Bog na pomoci, cega sam se nagledao i kakvih sam se nacionalistickih gadosti naslusao od mladih ljudi, djece zapravo, pogotovo iz ovih manjih mjesta i krajeva tipa Foce, Gacka i sl
Ambasador u UN-u?DonieBrasco wrote: ↑01/03/2023 11:33 Koja je to pozicija ili fotelja izmakal Refu, nema drugog objasnjenja.
Najvazniji datum u historiji drzave? Da je vazan to svakako, ali da je najvazniji daleko od toga.
ništa čudno od strane zelenih veleizdajnika.DonieBrasco wrote: ↑01/03/2023 11:29 Danas bojkotuju 1. mart jer nisu vlast, sutra nece 11. juli obiljeziti kasnije 25. novembar jer nisu na vlasti.
Sta ce raditi? Nece moci nista jer koliko znam treba sva tri clana predsjednistva za povlacenja ambasadora. A nece sigurno dirati jedni drugima ambasadore.dr_Evil wrote: ↑01/03/2023 11:19Login77777 wrote: ↑01/03/2023 11:12
A da je pamet moze se orgabizovati sa dijasporom da se pred svakom ambasadom napravi nesto povodom praznika.
Sve se gradskoj upravi ili ti ko je zaduzen u toj drzavi najavi i dobijes odobrenje. Javni prostor i moze ga dodin ambasador pusiti.
A ne treba puno za tako nesto. A siguran sam da bi se naslo naroda koji ce organizovati. Pozvati politicare te drzave da se prikljuce i to fino ispratiti.
Recimo u Muriju kod Berna gdje ambasada BiH u Svicarskoj ima fin prostor gdje neces ometati saobracaj. Znam da je tu dodin vepar ambasador.Svaka cast!
Ali sad mi se neda slusast i trazit ali Dino rece da ce znati on sta raditi u ovakvim situacijama, to kad je bio kod Mate u Teleringu. A mene sad lijepo zanima sta ce, a znam da ne moze nista. Zato kokice!
Sve radi para i pozicija. Zalosno…dr_Evil wrote: ↑01/03/2023 12:02Najvazniji datum u historiji drzave? Da je vazan to svakako, ali da je najvazniji daleko od toga.
U svakom slucaju red je da se svecano obiljezi. I upravu si, evo danas necu vise da ispravljam krivu Drinu.
Izgleda da je nesloga nase prokletstvo jos od kolektivnog samoubistva nasih predaka nakon pada Ardube(danasnji Vranduk)!
Dok je Bisera bila ministrica bila je druga prica. Sad odjednom ne može Konakivic nista. A obecao da ce imati odgovor. Sto se kaze u laži su kratke nogeLogin77777 wrote: ↑01/03/2023 12:25Sta ce raditi? Nece moci nista jer koliko znam treba sva tri clana predsjednistva za povlacenja ambasadora. A nece sigurno dirati jedni drugima ambasadore.
Bolja je moja ideja i siguran sam da bi se moglo nesto fino odraditi.
Imamo ljudi po svim drzavama i sa dobrom organizacijom mozes fin posao odraditi.
Naravno da nije najvazniji. A kvislinzi sta raselise milion Bosnjaka u ratu, jos milion u miru, a 100.000 pod cetnicku kamu, tako da danas BiH je prakticki na fadilovim respiratorima nek i dalje glume patriote.