privijosam kupusa ne pomaye
iygubijo knjiyicu ydractvenu neam para ya privatni ka
privijosam kupusa ne pomaye
Jašta bi.Ironmen wrote: ↑27/02/2023 11:41Kazna od 500 km za parkiranje na invalidskom mjestu bi veoma brzo rijesila taj problem.Naslovnica wrote: ↑25/02/2023 17:20 Gledam danas onaj Penny na Mostarskom.
5 invalidskih mjesta, sve bruderaški tipovi vozilica, naravno, nigdje invalidske naljepnice.
Bruka automobila parkirana na pješačke zebre na onom velikom parkingu, iako je parking toliki da se može parkirati 747.
Opšta bahatost i nekultura na svakom koraku.
Povrać.
Nisi naveo da je tebi 200 metara problem pa sam pitao za one kojima tih 200 metara jeste problem. Ako nisi među njima, onda se pitanje ne odnosi na tebe, logično.last mohicans wrote: ↑27/02/2023 11:28Valjda zato sto sam ja naveo udaljenost od 200 metara koju sam odokativno izrekao. Nebitno
Ok, pogresno sam razumio. Ti vracas. Ali nemoj traziti opravdanja za nekoga ko ih ne vraca.last mohicans wrote: ↑27/02/2023 10:57Pitaj one koji to ostave, ne mene, vidim i ti pogresno donosiš zaključke. Previše mi svi moralne vertikale na forumu glumite. Onaj ko to ostavi, mozda ima ili nema razloge za to. Opet, svakome svačije, ako ih i ostavi, treba ga zakonski sankcionisati,jel? Puno većih problema mi imamo od ostavljenih kolica. Recimo jučer je papcima koji mozda i vraćaju kolica trebalo zabraniti da ulaze u garaze sa pola metra snijega na autu, pa kad se taj snijeg otopio, bare se po garazi napravile.
Dobra lokacija i dobar parking. Dalje i oni kafici su vazda puni. Mislim da ih parking izvlaci dosta. Dolazio sam subotom gdje onaj vanjski bude pun a i u garazi moras na kraj ici da nadjes mjesto.sarajevsko_pivo wrote: ↑01/03/2023 09:12 Bingo komotno moze graditi jos jedan City Centar. Ovaj je uvijek pun.
Sjeca se ko price sta ce im tamo Bingo?sarajevsko_pivo wrote: ↑01/03/2023 09:12 Bingo komotno moze graditi jos jedan City Centar. Ovaj je uvijek pun.
Biti ce uvijek pun zbog dobre lokacije,parkinga i raznovrsne hrane.Eh kada Lidl stigne mozda ce malo manje biti ,ali opet ce razvaljivati. Oni bi trebali podici jos jedan sprat i da budu gore prodavnice kao u Tuzli.Haris.ba wrote: ↑01/03/2023 09:32Sjeca se ko price sta ce im tamo Bingo?sarajevsko_pivo wrote: ↑01/03/2023 09:12 Bingo komotno moze graditi jos jedan City Centar. Ovaj je uvijek pun.
Ja izbjegavam vise tamo ici.
Ma ono pokazuje kakav profil trznog centra narod trazi. Neka prave novi negdje da rasterete.
Šta su ti Nijemci krivi da ih tako surovo kažnjavaš?_BataZiv_0809 wrote: ↑01/03/2023 10:26 Koliko retardiranog parkiranja oko ovog centra.
Da hoce svi iselit u Njemacku.