Da, može svaki, tražiš USB bluetooth dongle. Ovako;
https://genelec.ba/usb-bluetooth-dongle ... d-mini5-p2
Moderator: Benq
Da, može svaki, tražiš USB bluetooth dongle. Ovako;
Bolja opcija ti je BT 5.0 zbog vece brzine i 4x veceg dometa u odnosu na BT 4.0,a cijena slicna.
imam od 500 gb, odlicno se pokazaoFiladendron96 wrote: ↑19/02/2023 11:43 Crucial 1TB MX500 - $51.99
Crucial 2TB P5 Plus - $122.99
Mislim da su najnize cijene od kada su na trzistu.
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... 5_ssd.html
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... _pcie.html
Btw planiram da uzmem RX 6950 XT, a trenutno imam R5 3600 + B450 plocu sa 16GB ram-a. Da li moram mijenjati oboje ako planiram 4K gaming na vecinom high postavkama? Ako bi pravio bottleneck mislio sam R5 5600 + B550, ali ako je minimalna razlika da ostavim kako jeste
Ako i taj Photoshop nije profi vec onal za zezanciju ponekad, onda ti uopste ne treba nista zasebno (ako imas integrisanu naravno). Ako nema, uzmes bilo sta i zadovoljice te potrebe.skafiskafsnjak wrote: ↑19/02/2023 12:02Bez igrica .... ponekad photoshop.
Postavio sam pitanje ovdje da ne otvaram novu temu bezze![]()
Možeš probati, ali nisam bas najsigurniji da je pravilo da može bilo koji, imao prije bt combo (m+kb) i samo je htio radit isključivo sa adapterom koji je došao uz njih, na drugom ne!
Ja sam za svog bt miša morao uzeti bt 5.0 usb adapter sa starijim se nije htjeo upariti tako provjeri koju bt verziju tastatura trazi pravilo je visa verzija podrzava nize ali ne i obratnotypeOnegative wrote: ↑21/02/2023 08:36Možeš probati, ali nisam bas najsigurniji da je pravilo da može bilo koji, imao prije bt combo (m+kb) i samo je htio radit isključivo sa adapterom koji je došao uz njih, na drugom ne!
Al’ bas katastrofa… hajde sve razumijem, ali da ljudi puste onakav sajt online, to je bas teski kretenizam.ferratilis wrote: ↑23/02/2023 10:28 Jbt sta su uradili sa OLX-a, kao da su simpanze redizajnirale sajt. Pronaci nesto sto trazis je cista lutrija.![]()
Iskljuci sve ovo:

Jesam, nije pomoglo. Hvala na prijedlogu u svakom slucaju.
Provjeri je li instaliran Nahimic i ukljucene one njegove optimizacije zvuka
Bas sam obilazio neke stranice i CPU i GPU AMD su dosta bolji.DonieBrasco wrote: ↑28/02/2023 17:33 @pici
Ovaj sa AMD procesorom je bolji izbor, generalno su novije komoponente.
P.S. Samo ja nikad nisam cuo za ovaj brend "Inter-Tech" sto se tice napajanja, imaj to u vidu da napajanje mora biti provjeren brend.
Na stranu sad ostatak konfiguracija, prilicno su lose graficke u oba racunara. Ja bi na tvom mjestu dodao jos 100 - 200 KM za nesto bolje.pici wrote: ↑28/02/2023 16:35 Koja konfiguracija bi bila bolja za igre.Cjenovno su isti rang.1.290,00 KM.
OS: Ne, Procesor: Intel Core i5 10400F 2,9GHz Matična ploča: H510M, Grafika: nVidia GeForce GTX1650 4GB Ram: 16GB DDR4 SSD: M.2 500GB Kućište:MS Armor V305 Napajanje: Inter-Tech 720W Ostalo: DP i HDMI.
OS: Ne, CPU: AMD Ryzen5 5500 3,6 GHz, Matična ploča: AMD B450M, Grafika: AMD Radeon RX6500 4GB GDDR6, RAM:16 GB DDR4, SSD: M.2 NVMe 500GB, Kućište: Inter-Tech B-30, Napajanje: Inter-Tech 720W, LAN: Gigabit, AUDIO: HD 2.1, DP, HDMI
Prock AMD po cpubenchmark je dosta jaci, grafulje su tu negdje mada i tu AMd je nesto jaci.Mozel misljenje bez nekih esej analiza.