Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Može li neko ko je u skorije vrijeme raskinuo ugovor da opiše proceduru?
Na ugovoru kojeg imam (iz 2012. godine ) piše da moram predati pisani zahtjev te da je otkazni rok 1 mjesec i da moraju iz Logosofta doći da urade demontažu opreme.
Je li stvarno i dalje ovakva procedura? Ne mogu se samo najaviti i vratiti opremu(1 ruter) u poslovnicu kad se dogovorimo i platiti što sam dužan?
@MTV
Ovo sam htio tebe pitati na PP, ali vidim da ne primaš poruke
Ako ti nije mrsko da privremeno uključiš poruke, imao bih nekoliko pitanja ako nije problem, da ne širim priču ovdje
smijesni_ste wrote: ↑20/02/2023 18:29
Može li neko ko je u skorije vrijeme raskinuo ugovor da opiše proceduru?
Na ugovoru kojeg imam (iz 2012. godine ) piše da moram predati pisani zahtjev te da je otkazni rok 1 mjesec i da moraju iz Logosofta doći da urade demontažu opreme.
Je li stvarno i dalje ovakva procedura? Ne mogu se samo najaviti i vratiti opremu(1 ruter) u poslovnicu kad se dogovorimo i platiti što sam dužan?
@MTV
Ovo sam htio tebe pitati na PP, ali vidim da ne primaš poruke
Ako ti nije mrsko da privremeno uključiš poruke, imao bih nekoliko pitanja ako nije problem, da ne širim priču ovdje
Nisam jos raskinuo ali vise manje sljedeca je procedura. Opremu u kesicu pa u poslovnicu. Zatraziti zahtijev za raskid ugovora i izmiriti racun do tog dana. Potpisat koji papir i dat ce ti potvrdu ili tako neki papir. Tako je raskinuto sa drugim provajderima BHT, HS, TXTV...
Od opreme ponijeti sve sta su ti dali router, njegov napojni kabl, UTP/LAN kabl, resiver (koliko ih vec imas), njegov napojni kabl, HDMI, UTP/LAN kabel, daljinske.
MTV wrote: ↑20/02/2023 18:46
Nisam jos raskinuo ali vise manje sljedeca je procedura. Opremu u kesicu pa u poslovnicu. Zatraziti zahtijev za raskid ugovora i izmiriti racun do tog dana. Potpisat koji papir i dat ce ti potvrdu ili tako neki papir. Tako je raskinuto sa drugim provajderima BHT, HS, TXTV...
Od opreme ponijeti sve sta su ti dali router, njegov napojni kabl, UTP/LAN kabl, resiver (koliko ih vec imas), njegov napojni kabl, HDMI, UTP/LAN kabel, daljinske.
Ukljucio sam postanski sanducic
Hvala puno, poslana poruka pa možemo tamo nastaviti
Ništa gore od šifri za modele monitora... BWG6528-AZ... MN665-40653... pa ti onda gataj u teljvu da skontaš logiku iza toga.
Al nije bitno kako ga nazivaju - bitno da radi svoj posao. Još ako mu wi-fi dobaci na više od 2 metra-ma puna šaka brade
Sakazulu wrote: ↑28/02/2023 16:40
Bh tel digao cijene na mobilnoj ali i nove pakete namjestio. Hoće li i LoL uz dizanje naštimati neke gige i sl?
...'mal ne reko' šta će dić'...
A obzirom da su već povećavali (ne svima) brznu UL-a, sumnjam da će praviti nova poboljšanja usluge. Neka me razuvjere, na moju radost. Al' nešto baš i ne računam na to...
Sakazulu wrote: ↑28/02/2023 16:40
Bh tel digao cijene na mobilnoj ali i nove pakete namjestio. Hoće li i LoL uz dizanje naštimati neke gige i sl?
...'mal ne reko' šta će dić'...
A obzirom da su već povećavali (ne svima) brznu UL-a, sumnjam da će praviti nova poboljšanja usluge. Neka me razuvjere, na moju radost. Al' nešto baš i ne računam na to...
A ne pika se upload na internetu u ovoj priči, mobilna je sad na redu!
Znam da se ne pika, al' kontam da ako su mali namjeru to dizati a.k.a. povećavati, onda bi već uradili. Ili maksuz čekaju povećanje cijene da tad povećaju usluge, da time lafo kompenziraju. Ko će ga znati, znam samo da će se prelomiti preko naših leđa i novčanika.
Obzirom da nemam njihovu mobilnu i da moj paket nisu povećavali, nemaju razloga ni da mi na ovom paketu interneta povećaju cijenu. A ako budu, dobit će fin e-mail sa zahtjevom za obrazloženje povećanja cijena bez povećanja usluga.
agent_zero wrote: ↑28/02/2023 10:10
Koristi li neko u logo slagalici i mobilnu uslugu? Kako ste zadovoljni mobilnom?
Koristim ja, ne nesto dugo ali za sad mi je ok, nisam nesto zahtjevan.
Obrati paznju samo na broj minuta uracunatih u paket i da li ti je dovoljno, ako jeste isplati se, ako ces imati prekoracenja onda se ni malo ne isplati jer su dodatne minute preskupe i sa ne tako velikim prekoracenjima racun moze izaci kao neki jaci paketi u drugim mrezama, znaci bez problema moze na 30- 40KM otici.
agent_zero wrote: ↑28/02/2023 10:10
Koristi li neko u logo slagalici i mobilnu uslugu? Kako ste zadovoljni mobilnom?
Obrati paznju samo na broj minuta uracunatih u paket i da li ti je dovoljno, ako jeste isplati se, ako ces imati prekoracenja onda se ni malo ne isplati jer su dodatne minute preskupe i sa ne tako velikim prekoracenjima racun moze izaci kao neki jaci paketi u drugim mrezama, znaci bez problema moze na 30- 40KM otici.
Hvala za info.
Imaju li neku aplikaciju za praćenje potrošnje?
Iskreno, nisam nikad ni pogledao. Na google play nema nikakve app, sad gledam. Preko weba se moze logovati, imam kuci podatke spasene ali i to ne pamtim kad sam usao da vidim, od kad sam dodao mob nisam nikako, vjerovatno ima tu mogucnost pracenja.