Andrew Tate ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Capajebo

#51 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Capajebo »

Svaka osoba koja se javno protivi modernom feminizmu, woke kulturi i trans populaciji ce demokratski biti usutkana. Bez obzira da li radi nesto protivno zakonu ili ne.
Jordan Peterson dobije otkaz na univerzitetu, mislim u Torontu, zato sto nije htio osloviti studenta sa they/them ili kako se vec izrazava :-)

Da je Andrew neki revolucionarni mislilac, naravno da nije. Jednostavno prica o velikom problemu danasnjice (i sve to fino unovci naravno) i ide kontra politicki korektnog narativa. Samim tim ce veliki broj ljudi da ga slusa i prati njegove podcaste (koji su mescini popularni danas?) da cuje neko historijski normalno razmisljanje uprkos velikoj vjerovatnoci cenzure/cancelovanju itd itd.
dale cooper

#52 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by dale cooper »

Capajebo wrote: 27/02/2023 23:57 Svaka osoba koja se javno protivi modernom feminizmu, woke kulturi i trans populaciji ce demokratski biti usutkana. Bez obzira da li radi nesto protivno zakonu ili ne.
Jordan Peterson dobije otkaz na univerzitetu, mislim u Torontu, zato sto nije htio osloviti studenta sa they/them ili kako se vec izrazava :-)

Da je Andrew neki revolucionarni mislilac, naravno da nije. Jednostavno prica o velikom problemu danasnjice (i sve to fino unovci naravno) i ide kontra politicki korektnog narativa. Samim tim ce veliki broj ljudi da ga slusa i prati njegove podcaste (koji su mescini popularni danas?) da cuje neko historijski normalno razmisljanje uprkos velikoj vjerovatnoci cenzure/cancelovanju itd itd.
Da li je istorijski normalno razmišljanje da se samoidentifikuješ kao mizoginista? I da kažeš recimo da se "žene daju muškarcima i da
pripadaju muškarcima i da im mjesto u kući" itd? Ima i gorih stvari koje je rekao, ali nemam vremena za čitanja toliko gluposti. :mrgreen:
Capajebo

#53 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Capajebo »

dale cooper wrote: 28/02/2023 00:08
Capajebo wrote: 27/02/2023 23:57 Svaka osoba koja se javno protivi modernom feminizmu, woke kulturi i trans populaciji ce demokratski biti usutkana. Bez obzira da li radi nesto protivno zakonu ili ne.

Da li je istorijski normalno razmišljanje da se samoidentifikuješ kao mizoginista? I da kažeš recimo da se "žene daju muškarcima i da
pripadaju muškarcima i da im mjesto u kući" itd? Ima i gorih stvari koje je rekao, ali nemam vremena za čitanja toliko gluposti. :mrgreen:
Ne znam oko toga, ali bih te zamolio da nam nadjes fino dokaz za tu tvoju tvrdnju. Sve sto je rekao, sigurno ima klip na netu.

I btw, koliko spolova postoji? :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#54 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Plavo-bijeli wrote: 27/02/2023 23:25
dale cooper wrote: 27/02/2023 23:20

Pa Kelly je to sve sigurno nekih 30+ godina radio manje više u tajnosti, iako je određen krug ljudi ili znao ili imao sumnje. I Kelly je bio
uspješan muzičar i pisac pjesama pa mu nije trebala ova vrsta medijske izloženosti koju Tate forsira. Ne vidim po čemu je Tate posebno
pametan, osim što može određenim likovima prodati muda pod bubrege. Kao i gomila drugih influencera i motivacionih govornika.
Dovoljno pametan da od 0 dođe do toga da uzima desetine miliona godišnje i opcenito sto se tice pameti i inteligencije dovoljno je da poslusas par podcasta i da cujes pravo jakih misljenja i razumijevanja oko svijeta i kako sve funkcionise. Napraviti situaciju u kojoj si najpotrazenija osoba na googleu, bas moras biti sposoban.

Kelly je bio poznat u svom dijelu i njegovom circleu ljudi koji slusaju tu muziku, nije bio baš svjetski poznat i da svi oko njega pricaju... ne mozes bas porediti ta dva slucaja gdje imas tejta kako izbacuje svake sedmice po 2 epizode iz svog zivota i 90% snimaka iz te vile gdje su te cure kao 'zatocene' i u tu vilu dolaze non stop druge cure, nema tu logike

pa i bila je ta prica da je onu curu kao tukao a ispostavilo se da cura ima samo taj kink...
Cuj R. Kelly nije bio svjetski poznat... Nije Marvin Gay, ali devedesetih je itekako bio svjetski poznat.

Na kraju krajeva, Epstein je slika i prilika toga kako nije presudna dostupnost vagina svih oblika i dezena da se ne bi postalo seksualni predator.
Chmoljo

#55 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Plavo-bijeli wrote: 27/02/2023 23:57 Kao sto sam rekao u prvom postu, ako neko ima bolji u bilo cemu od vas, vidite sta radi to bolje i probajte od iste osobe nauciti bilo šta... ne mora vam ta osoba biti idol i ne morate se slagati sa njom u svim ostalim stvarima... ali ako neko pravi 1000x vise novca od vas vidite sta to radi pa probajte nauciti bilo sta...
ako ta osoba izlazi sa 1000 svjetskih modela probajte nauciti sta oni to rade pa im to uspjeva. Ima koliko hoces miijardera pa ne mogu ni 1% tih cura imati.
Ako imaju mreze gdje imaju milione followera, sta to rade, kako privlace followere i sta je to sto privlaci followere..

ako treniraju i imaju dobro tijelo, koliko puta treniraju sta jedu..

isto tako ako imaju sve to i uhapseni su, sta su pogresno radili pa da i vi ne pravite te greske.

Ako si treba i lupam ne smeta ti da spavas sa svakakvim likovima koji ti plate vikend u nekom hotelu, pa onda je pametnije da vidis sta rade najuspjesnije te cure sa onlyfansa i da probas da iskopiras to isto.

Ako igras po cijeli dan igre, mozda bi mogao iskopirati i ove sto isto to rade, ali zaradjuju ogromne pare.

Ne moras nikoga obozavati i stavljati na taj pedestal, pa makar to bila Bozanska osoba, doslovno, ali ne bih sad ovdje u religiju ulazio i zasto i te osobe koje se cijene imaju milion mana, samo ko smije da ih progugla.

Ja ucim od Tatea i jos sto drugih uspjesnih likova. Napravio sam progres u zivotu ogroman, kad pogledam gdje sam bio, a opet sam na 1% onog sto mogu biti jer imam jos neke patterne i oblike self sabotacije koje kad probijem, samo je nebo granica... a moze mi tate bit iznad glave i pricat neke stvari, ako se ja ne pokrenem iz stolice i ne krenem ih radit, dzaba.
Šta si naučio od Omče?
Chmoljo

#56 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Capajebo wrote: 28/02/2023 00:13

Ne znam oko toga, ali bih te zamolio da nam nadjes fino dokaz za tu tvoju tvrdnju. Sve sto je rekao, sigurno ima klip na netu.

Dva.

Sjeverni i juzni.
PaulTracy

#57 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PaulTracy »

Kakav Tate, Nikola Gladović je novi top G.
Plavo-bijeli

#58 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 00:14
Plavo-bijeli wrote: 27/02/2023 23:25

Dovoljno pametan da od 0 dođe do toga da uzima desetine miliona godišnje i opcenito sto se tice pameti i inteligencije dovoljno je da poslusas par podcasta i da cujes pravo jakih misljenja i razumijevanja oko svijeta i kako sve funkcionise. Napraviti situaciju u kojoj si najpotrazenija osoba na googleu, bas moras biti sposoban.

Kelly je bio poznat u svom dijelu i njegovom circleu ljudi koji slusaju tu muziku, nije bio baš svjetski poznat i da svi oko njega pricaju... ne mozes bas porediti ta dva slucaja gdje imas tejta kako izbacuje svake sedmice po 2 epizode iz svog zivota i 90% snimaka iz te vile gdje su te cure kao 'zatocene' i u tu vilu dolaze non stop druge cure, nema tu logike

pa i bila je ta prica da je onu curu kao tukao a ispostavilo se da cura ima samo taj kink...
Cuj R. Kelly nije bio svjetski poznat... Nije Marvin Gay, ali devedesetih je itekako bio svjetski poznat.

Na kraju krajeva, Epstein je slika i prilika toga kako nije presudna dostupnost vagina svih oblika i dezena da se ne bi postalo seksualni predator.
devedesetih kad su svi imali internet jel ? Ocigledno moje shvatanje 'svjetski poznate osobe' i tvoje je razlicito. I opet ne kontate i ne shvatate razliku eksponiranja prvog i drugog.
Epstein samo moze biti slika i prilika kako pare ne nude nuzno dostupnost vagina svih oblika i dezena, bas o onome sto sam ja pricao.

Što se tiče omce ne pratim ga jer mi njegov humor nije zanimljiv, tj opsta suprotnost. Ako budem nekad htio da pravim youtube account mozda mogu nesto od njega nauciti, ali bih radije ucio od nekog sa kim vise rezonujem a ko ima isti, ili veci uspjeh na toj platformi.
torbica

#59 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by torbica »

Može li me neko prosvijetiti koje to velike mudrosti propuštam što ne pratim ovog seratora? Žalim ljude kojima su uzor u životu oni koji imaju najviše novca, kao ako on zarađuje 100x više od mene život mu je 100x bolji. Šta li je bilo onda onom milijarderu neki dan što se samoinicijativno pozdravio sa životom. Ne treba velika pamet da se zaradi varajući ljude, treba samo manjak obraza i koja slatka riječ da se žrtva upali.
Chmoljo

#60 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 00:22
Chmoljo wrote: 28/02/2023 00:14

devedesetih kad su svi imali internet jel ? Ocigledno moje shvatanje 'svjetski poznate osobe' i tvoje je razlicito. I opet ne kontate i ne shvatate razliku eksponiranja prvog i drugog.

Što se tiče omce ne pratim ga jer mi njegov humor nije zanimljiv, tj opsta suprotnost. Ako budem nekad htio da pravim youtube account mozda mogu nesto od njega nauciti, ali bih radije ucio od nekog sa kim vise rezonujem a ko ima isti, ili veci uspjeh na toj platformi.
Ne pocinje lafe svijet sa internetom. Koliko je donio dobrih stvari, toliko je nakotio morona koji misionare i sto rekose, prodaju maglu i ovaca koji ih slijede.

U doba interneta danas si vijest, sutra nisi. Sutra, ako ti gurua bace u tjeliju, na njegovo mjesto će doći pedeset drugih, jer zbog internet. R. Kelly je postao svjetski popularan kada nije bilo dovoljno kreveljiti se u kameru da za tebe cuju. Iako je jebeni bolesnik, duze ce se znati za njega. Da je srece, to bi bilo tako samo zbog muzike.

Al ostaje činjenica da te Omčo šije. Znaš zbog čega?

Zbog interneta.
Plavo-bijeli

#61 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

torbica wrote: 28/02/2023 00:27 Može li me neko prosvijetiti koje to velike mudrosti propuštam što ne pratim ovog seratora? Žalim ljude kojima su uzor u životu oni koji imaju najviše novca, kao ako on zarađuje 100x više od mene život mu je 100x bolji. Šta li je bilo onda onom milijarderu neki dan što se samoinicijativno pozdravio sa životom. Ne treba velika pamet da se zaradi varajući ljude, treba samo manjak obraza i koja slatka riječ da se žrtva upali.
ako ti je zakljucak da ga ljudi prate jer on puno zaradjuje onda i nije ni cudo sto ga ne pratis :)
dale cooper

#62 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by dale cooper »

https://www.independent.co.uk/life-styl ... 51544.html

In an appearance on the Anything Goes with James English podcast last year, Tate said: “You can’t slander me because I will state right now that I am absolutely sexist and I’m absolutely a misogynist, and I have f*** you money and you can’t take that away.”

Može se pronaći i taj podcast, pa ako si fan i ako ti nije mrsko slušati oko dva sata razgovora...dig in. :mrgreen:

Što se tiče spolova, ne znam zašto insistiraš da ti odgovaram, ne vidim kakve veze ima sa temom. Osim toga iznio sam svoje mišljenje o tome nekada na temi o feminizmu, pa zarovi i tamo ako ti nije mrsko. :mrgreen:
torbica

#63 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by torbica »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 00:30
torbica wrote: 28/02/2023 00:27 Može li me neko prosvijetiti koje to velike mudrosti propuštam što ne pratim ovog seratora? Žalim ljude kojima su uzor u životu oni koji imaju najviše novca, kao ako on zarađuje 100x više od mene život mu je 100x bolji. Šta li je bilo onda onom milijarderu neki dan što se samoinicijativno pozdravio sa životom. Ne treba velika pamet da se zaradi varajući ljude, treba samo manjak obraza i koja slatka riječ da se žrtva upali.
ako ti je zakljucak da ga ljudi prate jer on puno zaradjuje onda i nije ni cudo sto ga ne pratis :)
Pa evo objasni nam ti zašto ga ljudi prate, koja je to revolucija u razmišljanju koja mi je promakla :thumbup:
darius_maximus

#64 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by darius_maximus »

Ovo je kao taj veliki mislilac?

Misliš li da je žena vlasništvo?
Pa jeste, ali i nije, to sada što sam poznat pa se tumači drugačije, pa Biblija i Kur'an.
Buraz, reci ili jeste ili nije.
Plavo-bijeli

#65 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

darius_maximus wrote: 28/02/2023 00:45

Pa jeste, ali i nije, to sada što sam poznat pa se tumači drugačije, pa Biblija i Kur'an.
opet vi nadjete nesto sa cim se ne slazete i to bude argument da sve drugo njegovo treba zanemariti i osporiti :run:
Ne slazem se sa njim, mada je i to gore jednom ublazio u smislu - zena je nas property, znaci moramo je cuvati i paziti kao da je nas stan/kuca' .. ne slazem se sa njim kao sto se i ne slazem da je Biblija ili Kur'an bozanska knjiga, pa i to ne uzimam kao argument... ne slaze se ni on da su to Bozije knjige, jer ga pratim duze vrijeme i znam njegove ateisticke stavove, ali koristi tu svoje manipulatorske sposobnosti i boli ga briga...

evo koliko prati ljudi islam i smatra poslanika Muhammeda da je najbolje bice ikada, a radio je i govorio 1000x vise kontroverznije stvari...i sad ja kao i nevjernik opet necu osporiti njegovu citavu licnost, nego cu opet reci da je bio pametan na osnovu hiljadu nekih drugih stvari.
Plavo-bijeli

#66 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 00:29
Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 00:22

Ne pocinje lafe svijet sa internetom. Koliko je donio dobrih stvari, toliko je nakotio morona koji misionare i sto rekose, prodaju maglu i ovaca koji ih slijede.

U doba interneta danas si vijest, sutra nisi. Sutra, ako ti gurua bace u tjeliju, na njegovo mjesto će doći pedeset drugih, jer zbog internet. R. Kelly je postao svjetski popularan kada nije bilo dovoljno kreveljiti se u kameru da za tebe cuju. Iako je jebeni bolesnik, duze ce se znati za njega. Da je srece, to bi bilo tako samo zbog muzike.

Al ostaje činjenica da te Omčo šije. Znaš zbog čega?

Zbog interneta.
Razlika izmedju Kellya i Tejta i ljudi koji su pratili i prate obojicu jeste sto su prvi pratili njegovu muziku, 90% njih nije pratio njegov zivot, niti su mogli pratiti, mnogi nisu ni zeljeli. Znaci nije niti moguce bilo - nedostatak interneta i toga, niti je ovaj svoj zivot eksponirao.

Tate doslovno sve snima, sta radi, gdje izlazi, s kim se druzi, gdje putuje, sta mu se desava doslovno u kuci, dovodi random cure iz kluba u kucu... sve mu je otvoreno i nema nista da krije i da ima nekakve skrivene otoke kao Epstein za posebne bogatase i takve neke stvari... cak i njegov onaj najskuplji War Room koji je skriven , svako moze uci ko ima par milja...
Kad je tako sve, jel ima logike da u svoju vilu gdje kao drzi zatocene djevojke dovodi drugih 100 cura na partije :-) i kakve su to zatocene cure a imaju access internetu i mogu ici iz kuce.. ma joj

a tih sto prodaju maglu i ovaca sto ih slijede je bilo i dosta prije interneta - čitaj - Charles Ponzi. Hoćeš dublje da uđemo i smijemo li u to da su ljudi prodavali maglu i prije 2000,3000,5000 godina, samo sto su tad tvrdili da su poslati od visih bica ?

Chmoljo

#67 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Ako se vec unaprjedjujes, probaj i sa nekim ko daje instrukcije kako procitati sta je napisano.

Dakle, nisam rekao da do interneta nie postojalo prodavaca magle, nego da su se sa internetom nakotili, jer je prodavanje magle olaksano. Kontas?

Ne moras se ljutiti sto sam ti barno u idola koji sve snima i koji zbog toga ne moze uraditi nista ilegalno.

Jer sve snima.

Pa bi se snimio i da radi nesto ilegalno.
darius_maximus

#68 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by darius_maximus »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 02:21
darius_maximus wrote: 28/02/2023 00:45

opet vi nadjete nesto sa cim se ne slazete i to bude argument da sve drugo njegovo treba zanemariti i osporiti :run:
Ne slazem se sa njim, mada je i to gore jednom ublazio u smislu - zena je nas property, znaci moramo je cuvati i paziti kao da je nas stan/kuca' .. ne slazem se sa njim kao sto se i ne slazem da je Biblija ili Kur'an bozanska knjiga, pa i to ne uzimam kao argument... ne slaze se ni on da su to Bozije knjige, jer ga pratim duze vrijeme i znam njegove ateisticke stavove, ali koristi tu svoje manipulatorske sposobnosti i boli ga briga...

evo koliko prati ljudi islam i smatra poslanika Muhammeda da je najbolje bice ikada, a radio je i govorio 1000x vise kontroverznije stvari...i sad ja kao i nevjernik opet necu osporiti njegovu citavu licnost, nego cu opet reci da je bio pametan na osnovu hiljadu nekih drugih stvari.
I pokvareni sat pokazuje tačno vrijeme dva puta dnevno.
Ja sam siguran da najgori ljudi na svijetu imaju neke ideje s kojima će se većina nas složiti.
U paketu, međutim, ovaj frajer se fura na pogrešne furke, tako ću najblaže reći.

Didier

#69 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Didier »

Može li nam neko ovdje u nekoliko rečenica reći šta radi čovjek, za šta se zalaže, zašto je uhapšen i koji su njegovi stavovi?

Vidim ima hrpa govana po internetu, ali previše mi je to za čitati, a volio bih dobiti osnove, s obzirom da svako malo čujem za njega.
Sara03

#70 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Sara03 »

Andrew je neiživljeni kloc, koji ponekad ubode nešto pametno, kao i ćorava koka. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#71 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Riddle wrote: 27/02/2023 23:56

Zavisi kako tema bude išla. Ako bude dobre zajebancije, onda ću pisati. Ako vidim uobičajene face, moralne vertikale te optužbe, vjerovatno neću.
Haman ce druga opcija prevladati, ali ipak probaj pisati :kiss:
PaulTracy

#72 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PaulTracy »

Braća Tate su dva iskompleksirana majmuna kojim je jedini smisao života novac. Došli su nekako do tog novca ali kompleksa se još nisu riješili i imaju potrebu da se svaki dan hvale da voze Bugattia, da imaju milione, da su 190/193 cm visoki, da nazivaju luzerima one koji ne vože Ferrari, Porsche i slične automobile.
Čovjek je toliki debil da naziva "brookie" ljude koji zarađuju 150 000 $ godišnje i ismijava ih.
Bloo
Globalna šefica

#73 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Bloo »

Riddle wrote: 27/02/2023 23:56
_BataZiv_0809 wrote: 27/02/2023 22:44Eh ti bi mogao imati jakih komentara na temu :D
Zavisi kako tema bude išla. Ako bude dobre zajebancije, onda ću pisati. Ako vidim uobičajene face, moralne vertikale te optužbe, vjerovatno neću.

Ja za njega dugo nisam znao pošto nisam prisutan na društvenim mrežama i saznao sam negdje ljetos kad je već bio skinut sa platformi, pa je to postala malo jača vijest, ali sam od tog trenutka do danas naučio da je vrhunski trol. Svako ko toliko raspizdi politički korektnu masu će dobiti moju pažnju. :lol:

Mislim, skinuti nekog sa svih platformi... Pa to ni Trumpu nije uspjelo. :lol:
Zvonili ste milorde? :D
madner

#74 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by madner »

Stavio sam ovdje sigurno komentar koji objasnjava ovaj progon od Rumuna, ali izgleda izbrisano.

Nije lako govoriti istinu u danasnje doba, nekog samo cenzurisu a nekog i spengaju.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#75 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Romeo 80 »

madner wrote: 28/02/2023 14:52 Stavio sam ovdje sigurno komentar koji objasnjava ovaj progon od Rumuna, ali izgleda izbrisano.

Nije lako govoriti istinu u danasnje doba, nekog samo cenzurisu a nekog i spengaju.
:thumbup:
Post Reply