Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova priča je poseban dodatak u igri bila.
Ja kao veeeeliki fan igre moram reći da je ova epizoda lošija od one sa pederima.
Pa miša mu ... i ovo epizodu a i onu sa onom dvojicom su mogli a i trebali sklepati u 15 minuta jedne epizode. I bilo bi svi zadovoljni i mi a i gej lobi.
tap3ah75 wrote: ↑27/02/2023 23:12
Ova priča je poseban dodatak u igri bila.
Ja kao veeeeliki fan igre moram reći da je ova epizoda lošija od one sa pederima.
Pa miša mu ... i ovo epizodu a i onu sa onom dvojicom su mogli a i trebali sklepati u 15 minuta jedne epizode. I bilo bi svi zadovoljni i mi a i gej lobi.
Pa i ova je o pederima.Gara je malu rugobnu premuntala na kraju.Smor epizoda.
Kako losa,spora i dosadna serija. Bolje da su napravili film. Za one koji nisu gledali svaku epizodu pogledati prvih i zadnjih deset minuta. Ocjena 6/10
Kako losa,spora i dosadna serija. Bolje da su napravili film. Za one koji nisu gledali svaku epizodu pogledati prvih i zadnjih deset minuta nista neće propustiti bitno.
Ovo je DLC igre Left Behind. Realno dobra epizoda, malo dosadnjikava, ali jako kvalitetno uradjena. Za sada mi je najlosija bila šesta, mada mi ona nije losa, samo previse pateticna.
Za sve nas koji smo odigrali igru, serija je uglavnom dobra. Ne toliko kvalitetom koliko je serija prepuna citata i dijaloga koji su bukvalno precrtani iz igre.
Za sve one koji nisu igrali igru a prate seriju, uglavnom su loše ocjene i stavovi su u smislu "ne znam šta ti je toliko dobro, serija je čisti prosjek"