Muslimanima je alkohol zabranjen kakva votka i zahiragic pu pu pu pu
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
sajber87
-
Hakiz
#85002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Login77777
#85003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
caros
#85004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nažalost, dobar broj omladine nam je čista kopija ovog ezdeaovskog šabana.
-
HelaS
- BHCluster
-
sajber87
#85007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako slazem pa mi neko kaze da lazem to nije vrijedjanje za mene , ali ako govorim istinu a neko mi govori da lazem moze se smatrati da me vrijedja
-
Hakiz
#85008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Džaba ponavljaš, vrijeđanje je vrijeđanje. Biti dritanovac ili zeleni bandit, oboje je vrijeđanje.
-
sajber87
#85009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trojka je doticnog navukla na tanak led a mozda se ispostavi da je covic tu odigrao ulogu, digao je ruke za vlast sa trojkom , o razlozima mozemo imati razlicita misljanja, ali to dizanje ruku za vlast sa trojkom ce mu biti pocetak kraja kad bude premotavao film. Hvala dodiku za ruke presjesce mu
-
sajber87
#85010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- BHCluster
#85011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gotov je!sajber87 wrote: ↑26/02/2023 21:00Trojka je doticnog navukla na tanak led a mozda se ispostavi da je covic tu odigrao ulogu, digao je ruke za vlast sa trojkom , o razlozima mozemo imati razlicita misljanja, ali to dizanje ruku za vlast sa trojkom ce mu biti pocetak kraja kad bude premotavao film. Hvala dodiku za ruke presjesce mu![]()
-
giannibelif
#85012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Haris je sve jasnije ubačeni element i dio temeljnog plana rastrojstva SDA. Nemam logičnije objašnjenje.
-
sajber87
#85013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Polako opet nasa bosanska mana daj sve odmah i sada ako nije odmah onda je katastrofa i smak svijeta. Sabura proces je krenuoBHCluster wrote: ↑26/02/2023 21:03Gotov je!sajber87 wrote: ↑26/02/2023 21:00
Trojka je doticnog navukla na tanak led a mozda se ispostavi da je covic tu odigrao ulogu, digao je ruke za vlast sa trojkom , o razlozima mozemo imati razlicita misljanja, ali to dizanje ruku za vlast sa trojkom ce mu biti pocetak kraja kad bude premotavao film. Hvala dodiku za ruke presjesce mu![]()
-
mirza_15
#85014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bez želje da ulazim u suštinu rasprave između vas dvojice, dio koji ti je zazvučao poznato jeste sa te skupštine, ali je Alijin, a ne RadovanovBHCluster wrote: ↑26/02/2023 14:18Kao i Radovan nekoc u svom govoru, znamo Kako je to zavrsilo. Dobro napredujes, vego kad krece preventivno djelovanje?MuaDib wrote: ↑26/02/2023 12:49 Politika koju zastupnici SDA i DF provode danas, zarad očuvanja funkcija i privilegija vlasti, može samo ovu zemlju odvesti u jednom smjeru, koji se zove raspad BiH i svođenje Bošnjaka na povijesnu zemlju Bosnu sa dodatkom enklave Bihać.
Bosnu i Hercegovinu kakvu oni hoće, više niko neće, osim možda njihove stranačke klijentele. To što oni propagiraju je bošnjački državizam i totalitarna građanštvina, u kojoj se svakome ko ne misle kao oni odriče pravo na domovinu i patriotizam.
Na našu sreću ta i takva politička filozofija, nije odnijela prevagu na prošlim izborima i podršku za takav program. Ljude ne zanimaju velike teme i ublehe iza kojih se krije samo vladanje tokovima budžetskog novca i priča o državi, od koje građani u praksi ne vide ništa. Većina ljudi želi da stane na put propadanju i naprave pozitivni pomaci u društvu, a ne da se tapka u mjestu jer se politika ponaša ko kuja koja ganja svoj rep.
Njegov (Karadžićev, op.a.) način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo u Jugoslaviji. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu u toj Jugoslaviji. Takvu Jugoslaviju kakvu hoće gospodin Karadžić neće više niko. Neće, možda, niko više osim srpskog naroda. Takvu Jugoslaviju su u očima jugoslavenskih naroda, Slovenaca, Hrvata, Makedonaca, Albanaca, Mađara, Muslimana... jednostavno omrzli, kao i u očima Evrope i svijeta. Takvi načini kako to Karadžić radi
- uglavnomja
#85015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
apsoutni ratni profiteri su vjerske zajednice, sve 3
od nastanka nazzi stranaka, od prvog dana, su popovi i hodze na svakoj poitickoj slici, manifestaciji, na poitickim skupovima gdje su se rjesavala najvaznija pitanja, vjerski objekti su politicke govornice ...
simbioza duhovne i svjetske vlasti par excellence
nema tu pouno pameti, neradnici se dokopali prilike da dobiju vlast i imunitet i nahapaju sve sto pozele
i ne biraju sredstva
e sad, ja ne znam, a mozda nisam u pravu, da su kc i spc tolike azurne i poslusne i arogantno agresivne u branjenju svojih stranaka
ne znam da je i jedan od njihovih vjerskih vodja prvi u medijima da brani svaki pokusaj napada na svog covjeka
ne znam da se i jedan od njih ponizio (i kao covjek i kao musiman) do te mjere kao reis vjencanjem one koze sa makroom
itd
u krajnjoj liniji nebitno jer me ne zanimaju oni nego ovi sto su se nametnuli kao da su moji, a nisu, niti ce ikada biti
od nastanka nazzi stranaka, od prvog dana, su popovi i hodze na svakoj poitickoj slici, manifestaciji, na poitickim skupovima gdje su se rjesavala najvaznija pitanja, vjerski objekti su politicke govornice ...
simbioza duhovne i svjetske vlasti par excellence
nema tu pouno pameti, neradnici se dokopali prilike da dobiju vlast i imunitet i nahapaju sve sto pozele
e sad, ja ne znam, a mozda nisam u pravu, da su kc i spc tolike azurne i poslusne i arogantno agresivne u branjenju svojih stranaka
ne znam da je i jedan od njihovih vjerskih vodja prvi u medijima da brani svaki pokusaj napada na svog covjeka
ne znam da se i jedan od njih ponizio (i kao covjek i kao musiman) do te mjere kao reis vjencanjem one koze sa makroom
itd
u krajnjoj liniji nebitno jer me ne zanimaju oni nego ovi sto su se nametnuli kao da su moji, a nisu, niti ce ikada biti
- anelsol
#85016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Login77777
#85017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- anelsol
#85018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Baš nisi ništa pametnije mogao smisliti.
- BHCluster
#85019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Hank Paldum
#85020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zašto Igor Stojanović pominje baš sada SDA i da im je džamija važnija od države? SDA je izbačena iz vlasti, nisu nikakav faktor više, prošlost je, niko sa njima više neće itd. Zašto mu je sad SDA trn u oku kada je to mogao izjaviti 1996-2022 kada su bili relevantniji?
Kaže da je razlog jer je Bakir rekao da dok su džamije pune da će biti Bosna jaka i da je htio ukazati da vjera ne treba biti uslov za patriotizam. Ali Bakir je to izjavio prije godinu dana. Zašto baš sada to pominje?
Zato što Schmidt poteže poteze koje su najugledniji svjetski listovi poput Foreign Policy i jedna od nanpozatnijih njemačkih televizija proglasili indirektno fašističkim i mali Igor je nakon 30 godina dobio svojih 5 minuta da kaže šta misli.
Na njegovu žalost, kada Schmidt odradi posao za HDZ i onda se OHR vrati na ono staro "Dogovorite se" onda mu valja bar još narednih 30 godina opet trpiti.
Kaže da je razlog jer je Bakir rekao da dok su džamije pune da će biti Bosna jaka i da je htio ukazati da vjera ne treba biti uslov za patriotizam. Ali Bakir je to izjavio prije godinu dana. Zašto baš sada to pominje?
Zato što Schmidt poteže poteze koje su najugledniji svjetski listovi poput Foreign Policy i jedna od nanpozatnijih njemačkih televizija proglasili indirektno fašističkim i mali Igor je nakon 30 godina dobio svojih 5 minuta da kaže šta misli.
Na njegovu žalost, kada Schmidt odradi posao za HDZ i onda se OHR vrati na ono staro "Dogovorite se" onda mu valja bar još narednih 30 godina opet trpiti.
- Styling
#85021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prvo, zato što je Bakir to nedavno izvalio, a ne prije pet ili šest godina. Drugo, ispada da samo oni koji su u džamijama su patriote. Treće, sada se lomi situacija u Federaciji i državi i njihova ekstremna politika sve više dolazi do izražaja. Treba li nabrajati dalje?Hank Paldum wrote: ↑27/02/2023 04:09 Zašto Igor Stojanović pominje baš sada SDA i da im je džamija važnija od države? SDA je izbačena iz vlasti, nisu nikakav faktor više, prošlost je, niko sa njima više neće itd. Zašto mu je sad SDA trn u oku kada je to mogao izjaviti 1996-2022 kada su bili relevantniji?
- dr_Evil
#85022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SDA je u vlasti na svim razinama osim na drzavnom i KS. A i tu su defacto vlast zahvaljujuci dubokoj drzavi. Mnogo razloga je za reci to sto kaze, ali jedan od najvaznijih je jer se SDA igra sa vjerskim osjecajima kod ljudi da bi ostala na vlasti, pa i po cijenu nestanka drzava.Hank Paldum wrote: ↑27/02/2023 04:09 Zašto Igor Stojanović pominje baš sada SDA i da im je džamija važnija od države? SDA je izbačena iz vlasti, nisu nikakav faktor više, prošlost je, niko sa njima više neće itd. Zašto mu je sad SDA trn u oku kada je to mogao izjaviti 1996-2022 kada su bili relevantniji?
Zato ja ogranicavam vrijedjanje na vise rukovodstvo stranke, koje nazivam SANU-ovci. Ne moze SANU-ovac biti simpatizer SDA koji se nista ne pita, a pri tome ima samo informacije koje se plasiraju.
Shodno tome(sto bi rekli susjedi), Campara i Zvizdic moraju biti SANU-ovci.
-
Officer Crabtree
#85023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izvini, meni sad nije jasno, zar ti nisi za Dinu, zašto se sad prebacujemo na ovog Igora, zar nije samo Dino. Zbunjen sam sad.Styling wrote: ↑27/02/2023 06:46Prvo, zato što je Bakir to nedavno izvalio, a ne prije pet ili šest godina. Drugo, ispada da samo oni koji su u džamijama su patriote. Treće, sada se lomi situacija u Federaciji i državi i njihova ekstremna politika sve više dolazi do izražaja. Treba li nabrajati dalje?Hank Paldum wrote: ↑27/02/2023 04:09 Zašto Igor Stojanović pominje baš sada SDA i da im je džamija važnija od države? SDA je izbačena iz vlasti, nisu nikakav faktor više, prošlost je, niko sa njima više neće itd. Zašto mu je sad SDA trn u oku kada je to mogao izjaviti 1996-2022 kada su bili relevantniji?
- Styling
#85024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ostani zbunjen i daljeOfficer Crabtree wrote: ↑27/02/2023 07:27Izvini, meni sad nije jasno, zar ti nisi za Dinu, zašto se sad prebacujemo na ovog Igora, zar nije samo Dino. Zbunjen sam sad.Styling wrote: ↑27/02/2023 06:46
Prvo, zato što je Bakir to nedavno izvalio, a ne prije pet ili šest godina. Drugo, ispada da samo oni koji su u džamijama su patriote. Treće, sada se lomi situacija u Federaciji i državi i njihova ekstremna politika sve više dolazi do izražaja. Treba li nabrajati dalje?
- Login77777
#85025 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Styling wrote: ↑27/02/2023 07:40Ostani zbunjen i daljeOfficer Crabtree wrote: ↑27/02/2023 07:27
Izvini, meni sad nije jasno, zar ti nisi za Dinu, zašto se sad prebacujemo na ovog Igora, zar nije samo Dino. Zbunjen sam sad.![]()