Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote: ↑22/02/2023 22:55
Sad kad o ovome razmislim, pomalo sam i uvrijeđen, jer kako sam izračunao taj menadžer je stariji od mene. Jel' to 40+ muškarci ne smiju
da prave djecu mlađim ženama. Fuck that.
Ti stvarno kao da živiš ispod nekog kamenja. Pa zar nisi vidio sagu sa Grašom, mislim koji je to tek cradle snatcher, dabogsakloniisačuva
I da odgovorim na tvoje pitanje, mislim da smiju...ali samo ako su menadžeri ili pjevači. (No, listening to music does NOT count)
Hm...
Sada se postavlja pitanje koliko stariji koliko mlađima?
¤ jelena ¤ wrote: ↑22/02/2023 12:09
Kad vratim film u rikverc pa se sjetim koliko sam puta čula neku neumjesnu kritiku o ženama za volanom, od strane muškaraca, odgovorno tvrdim da ovaj parking za žene ne da nije budalaština, nego je nasušna potreba.
Potreba zato sto ce ti neko reci ruznu rijec? Pa vozaci na balkanu redovno psuju kome god stignu.
Znaci parking odvojen samo za invalide, i za zene...
¤ jelena ¤ wrote: ↑22/02/2023 21:12
Našoj Doris, iako ne znam ko je ona, nek je sretno i berićetno. Čestitamo!
Vraćam se, nakratko, priči o ženama u saobraćaju.
Auto-put samo za žene.
Sve manje od toga uopšte nije vrijedno rasprave.
Sitnice kao što je taj parking ili jednog dana: benzinska pumpa, kolovozna trakica, kružni tok, biciklistička stazica samo za žene- to su mali pomaci iliti mišiji koraci na putu prosperiteta i sigurnosti u saobraćaju budućnosti.
Btw, zamislite žene sutra za volanima letećih automobila u popodnevnom špicu samo jedne svjetske metropole - po izboru.
Odgovorno tvrdim da većina muškaraca (i tvrdokornih antifeministkinja) tako nešto ne smije ni zamisliti. (čast hrabrim izuzecima iz redova muškaraca )
Dakle, kao što rekoh, ništa manje od auto-puta samo za žene.
I ovih navedenih sitnica par.
Ali zašto ne i planeta samo za žene? Matrijarhat kao DNK struktura. Plus mogućnost samooplodnje kojom je omogućeno rađanje samo ženskih potomaka.
Hakiz wrote: ↑23/02/2023 18:26
E, to je već ozbiljan problem
Drago mi je što nisam jedina koja shvata ozbiljnost situacije.
Iskreno se nadam da će sutra neko ko se bavi istraživačkim novinarstvom (a ne ovim smiješnim kvazi novinarstvom) objaviti prikladniji naslov, poput "Ovo je suprug trudne Doris Pinčić (u prilogu vjenčani list i ultrazvuk materice, te slika dotičnog), koji je 15 godina stariji od nje (u prilogu rodni list).