cuj archi za ruse, srbe.. a ti i ovi trolovi za zapad..made_in_sarajevo wrote: ↑24/02/2023 23:39Posto sam ja pisao za OS BIH, samo da upitam sta je sa mandatom bakira, komsica, sefika, sda vlasti i df-a za ovo boldirano sto si pisao. Iste stvari je rs radila dok su bakir i komsic zajedno sjedili pa tad nije bilo izdaja i relaksacija odnosa. Vi sad dosli ovdje i nas koji smo protiv fasista (sda,hdz,snsd, sds...) Nazivate izdajnicama, cetnicima i tako dalje. Kad se nadje zamjena za hdz i za rs ne morate dva put misliti da ce i ovi letiti sa vlasti, ali do tad ne mozes bez njih.archi_a wrote: ↑24/02/2023 21:30 Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
Pogotovo ne imputirati meni baljezganje o nekakvom raspadu zato što nema sda. Nikad u životu nisam ni jednu stranku favorizirao ili stavljao u kontekst OSBiH. Niti sam se bunio ili pričao nešto protiv ni kad je ministar Osmić obnašao funkciju, niti bilo ko drugi.
OS BiH je iznad ingerencija bilo koje stranke isto kao i što bi u slučaju potrebe organiziranje i odbrana BiH bila, odnosno postala veća od bilo koje stranke! To je jednostavno tako i tako će i biti u budućnosti! Niste vi ni svjesni kakav je to sistem. I nikad ni nećete biti svjesni njegove fleksibilnosti! I bolje. Držite se vi politike, botovi.
I evo, navest ću samo tri primjera iz posljednjih tri dana o dešavanjima na političkoj sceni u BiH.
1.Prijedlog zaključka PD BiH kojim se od Tužilaštva BiH u skladu s zakonom traži procesuiranje predsjednika RS Milorada Dodika zbog javnog negiranja genocida u Srebrenici. Odbijeno glasovima SNSD-a, Ujedinjene Srpske, SDS-a, PDP-a i HDZ-a.
2. Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine glasalo se o prijedlogu Denisa Zvizdića da se termin "zajedničke institucije" izmijeni iz postojećeg Zakona o zastavi BiH, prema zadnjoj ocjeni i presudi Ustavnog suda BiH na ovu temu. Protiv glasali iz entiteta rs.
3. Cvijanović je sa dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH skinula sve tačke koje se odnose na Oružane snage BiH. Pokušaj da minira vježbe OS BiH u organizaciji NATO-a.
Ova tema se zove Političko dešavanje u BiH. Niko od vas "stručnjaka" se nije osvrnuo na ovo.
Samo "Sekaaaaa, osmicaaaa, respiratoriiiii, fadiiiiiiljljljlj, riđiiiiii, Buahaahaha. Kmeeeekmeeee."
Davno ste vi prokuženi. Većina vas i jeste sa propalog kamenjarskog foruma, sjatilo se ovdje, u misiji poBede i osvajanja ovog foruma. Treba da vam imponuje što se bar neko nađe da vam ponekad odgovori, jer vam je tamo postalo dosadno da odgovarate jedni drugima, idete niz dlaku i ližete se međusobno. Ofirni ste do neba. Ne znate jeste li pošli ili došli. Danas ste kao dobri bošnjaci, pošteni, prepošteni, došli, nako ba, dobronamjerno da nam otvore oči, sutra neutralni - nema ko da ratuje, ko će braniti. Nema se snage, pregazit će nas, vidi kriminala.
Evo ja vam kažem, ne da neće biti ove vježbe, već će se ona održati i još pet drugih GRATIS. A vi nastavite baliti.
NATO bato.
Dakle stvari koje se blokiraju i pokusavaju blokirati godinama sad su odjednom izdaja i relaksacija odnosa da nestanu bosnjaci. Iz trojke su jasno rekli idemo raditi i pokrenuti nesto sa mrtve tacke i ako je izdaja ponovo napraviti konekcije sa zapadom i npr napokon usvojiti jebeni budzet onda nas treba ugasiti jer mi smo za plemena samo
Nek bude milion NATO vjezbi i treba da bude i da idemo u pravcu zapada, a ne irana, rusije, srbije kao sto neki sanjaju u sda.
Znaci ne mogu vjerovati kako ljudi padaju na sda price i kako to prihvataju kao da dodik prvi put nesto odbija ili pokusava blokirati![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Lug
#84751 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Lug
#84752 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
nego, dokle ste stigli sa diplomom, jebes ruse i nato.. 
- agent_zero
#84753 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
made_in_sarajevo wrote: ↑24/02/2023 23:39Posto sam ja pisao za OS BIH, samo da upitam sta je sa mandatom bakira, komsica, sefika, sda vlasti i df-a za ovo boldirano sto si pisao. Iste stvari je rs radila dok su bakir i komsic zajedno sjedili pa tad nije bilo izdaja i relaksacija odnosa. Vi sad dosli ovdje i nas koji smo protiv fasista (sda,hdz,snsd, sds...) Nazivate izdajnicama, cetnicima i tako dalje. Kad se nadje zamjena za hdz i za rs ne morate dva put misliti da ce i ovi letiti sa vlasti, ali do tad ne mozes bez njih.archi_a wrote: ↑24/02/2023 21:30 Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
Pogotovo ne imputirati meni baljezganje o nekakvom raspadu zato što nema sda. Nikad u životu nisam ni jednu stranku favorizirao ili stavljao u kontekst OSBiH. Niti sam se bunio ili pričao nešto protiv ni kad je ministar Osmić obnašao funkciju, niti bilo ko drugi.
OS BiH je iznad ingerencija bilo koje stranke isto kao i što bi u slučaju potrebe organiziranje i odbrana BiH bila, odnosno postala veća od bilo koje stranke! To je jednostavno tako i tako će i biti u budućnosti! Niste vi ni svjesni kakav je to sistem. I nikad ni nećete biti svjesni njegove fleksibilnosti! I bolje. Držite se vi politike, botovi.
I evo, navest ću samo tri primjera iz posljednjih tri dana o dešavanjima na političkoj sceni u BiH.
1.Prijedlog zaključka PD BiH kojim se od Tužilaštva BiH u skladu s zakonom traži procesuiranje predsjednika RS Milorada Dodika zbog javnog negiranja genocida u Srebrenici. Odbijeno glasovima SNSD-a, Ujedinjene Srpske, SDS-a, PDP-a i HDZ-a.
2. Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine glasalo se o prijedlogu Denisa Zvizdića da se termin "zajedničke institucije" izmijeni iz postojećeg Zakona o zastavi BiH, prema zadnjoj ocjeni i presudi Ustavnog suda BiH na ovu temu. Protiv glasali iz entiteta rs.
3. Cvijanović je sa dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH skinula sve tačke koje se odnose na Oružane snage BiH. Pokušaj da minira vježbe OS BiH u organizaciji NATO-a.
Ova tema se zove Političko dešavanje u BiH. Niko od vas "stručnjaka" se nije osvrnuo na ovo.
Samo "Sekaaaaa, osmicaaaa, respiratoriiiii, fadiiiiiiljljljlj, riđiiiiii, Buahaahaha. Kmeeeekmeeee."
Davno ste vi prokuženi. Većina vas i jeste sa propalog kamenjarskog foruma, sjatilo se ovdje, u misiji poBede i osvajanja ovog foruma. Treba da vam imponuje što se bar neko nađe da vam ponekad odgovori, jer vam je tamo postalo dosadno da odgovarate jedni drugima, idete niz dlaku i ližete se međusobno. Ofirni ste do neba. Ne znate jeste li pošli ili došli. Danas ste kao dobri bošnjaci, pošteni, prepošteni, došli, nako ba, dobronamjerno da nam otvore oči, sutra neutralni - nema ko da ratuje, ko će braniti. Nema se snage, pregazit će nas, vidi kriminala.
Evo ja vam kažem, ne da neće biti ove vježbe, već će se ona održati i još pet drugih GRATIS. A vi nastavite baliti.
NATO bato.
Dakle stvari koje se blokiraju i pokusavaju blokirati godinama sad su odjednom izdaja i relaksacija odnosa da nestanu bosnjaci. Iz trojke su jasno rekli idemo raditi i pokrenuti nesto sa mrtve tacke i ako je izdaja ponovo napraviti konekcije sa zapadom i npr napokon usvojiti jebeni budzet onda nas treba ugasiti jer mi smo za plemena samo
Nek bude milion NATO vjezbi i treba da bude i da idemo u pravcu zapada, a ne irana, rusije, srbije kao sto neki sanjaju u sda.
Znaci ne mogu vjerovati kako ljudi padaju na sda price i kako to prihvataju kao da dodik prvi put nesto odbija ili pokusava blokirati![]()
Jbt, po sda propagandi ispade med i mlijeko bili prije osmorke, prava zemlja snova
Last edited by agent_zero on 25/02/2023 00:15, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#84754 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
al komentari na yt klip njegovog gostovanja su baci je putine da se razrahatimo
- agent_zero
#84755 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pemanapemani wrote: ↑24/02/2023 21:44Postujem tvoje znanje i rado citam postove o OS BiH i NI.archi_a wrote: ↑24/02/2023 21:30 Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
Nikad dosad se nisi ukljucivao u politicke teme.
Prosla prodaja revizije presude protiv Srbije, prosao famozni referendum, proslo svasta nesto antidrzavno i nisi pretjerano komentarisao.
Kako postoji mogucnost da SDA i DF ne budu u vlasti, ti si odjednom zainteresovan za politiku i pricas o izdaji drzave.
Konakovic ode kod Dodika - izdaja.
Dodik sere da Konakovic radi antiustavno - izdaja.
Trojka trazi od Tuzilastva reakciju na negiranje genocida - izdaja i uvlacenje u shupak Dodiku.
Znaci, jedino SFA i DF u vlasti nije izdaja. Valjda je to ono Bakirovo patriotsko jezgro.![]()
- hatemondays
- 512MB
#84757 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nerko i Kifla su nas u ubjeđivali da su se Dodik i Čović dohavizali, da su samo zbog SDA bili destruktivni, da su sad prozapadno orijentisani, da će sve biti bolje samo da se zasjedne u fotelje, da je pao najbolji dogovor ikad, ko nas bre zavadi.
Kad nu SNSD i Čović odbiju da se negiranje genocida procesuira.
Kako to, kako to?
Kad nu SNSD i Čović odbiju da se negiranje genocida procesuira.
Kako to, kako to?
- Fudo Bosna
#84758 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
------
Last edited by Fudo Bosna on 25/02/2023 07:47, edited 2 times in total.
- Fudo Bosna
#84759 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Fudo Bosna wrote: ↑25/02/2023 07:31 https://youtu.be/LQSSdMstBM0
Igor teski licemjer...
Koji," FGR jadov", moras biti da ovo izjavis. "Vrli" , Igor Stojanovic nam porucuje; "Pozitivan odnos prema ljudima, bez obzira , gdje je ko bio"...
Ili da prevedemo, agresor te znaci granatirao , snajperisao , ubijao, ali , moramo biti fer, sada su se neki vratili u Rajvosa i primirili i mi koji smo branili grad, "moramo", po Igoru imati; postovanje, pozitivan odnos, iliti; "mir ,mir, niko nije kriv ". Sve se mora zataskati i halaliti ali samo na 1/3 Bosne gdje su Bosnjaci u vecini.
Igore, lako je, "halaliti", tebi , u nase ime, preko ledja Bosnjaka u gradovima gdje su Bosnjaci u vecini...
Idi malo palamudi u Banja Luci, Foci, Rogatici...
![]()
-
elk
#84760 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izbjeglicka tuga je pregolema 
- Fudo Bosna
#84761 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gdje si odselio /odselila iz Bosne!
Kada i kako si se snasao ?
Pitam u ime nas koji smo rat proveli u Bosni, u Sarajevu konkretno , branili grad od 04/1992 i dan danas zivimo u Sarajevu? Kako si se snasao/snasla, placa, stan , ukratko da ne budemo off topic ?
-
made_in_sarajevo
#84762 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pratim ja njegovo pisanje na temi OS BIH ali kako pade sda tako mnogi pa i on dolaze sa pricom izdaja. Jebiga on mi je upao u tok da su ovi sda ljubitelji za istok, stopio se sa okolinomLug wrote: ↑24/02/2023 23:50cuj archi za ruse, srbe.. a ti i ovi trolovi za zapad..made_in_sarajevo wrote: ↑24/02/2023 23:39
Posto sam ja pisao za OS BIH, samo da upitam sta je sa mandatom bakira, komsica, sefika, sda vlasti i df-a za ovo boldirano sto si pisao. Iste stvari je rs radila dok su bakir i komsic zajedno sjedili pa tad nije bilo izdaja i relaksacija odnosa. Vi sad dosli ovdje i nas koji smo protiv fasista (sda,hdz,snsd, sds...) Nazivate izdajnicama, cetnicima i tako dalje. Kad se nadje zamjena za hdz i za rs ne morate dva put misliti da ce i ovi letiti sa vlasti, ali do tad ne mozes bez njih.
![]()
![]()
-
dimitrov
#84763 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Igor Stojanović u srijedu 
- Login77777
#84764 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Fakat ga nije bilo prije ovdje…made_in_sarajevo wrote: ↑25/02/2023 08:12Pratim ja njegovo pisanje na temi OS BIH ali kako pade sda tako mnogi pa i on dolaze sa pricom izdaja. Jebiga on mi je upao u tok da su ovi sda ljubitelji za istok, stopio se sa okolinom
- Login77777
#84765 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel Reufoni moze sta objaviti da ne krenu napadi u komentarima…
@tramvajtrojka
- tramvajtrojka
#84766 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
zar je ziv reufoni prvi primjerak radikalnog Twitter bosnje, koji je pao u zaleđe otkako su agresivniji botovi preuzeli primat, koji je reufonijev kapacitet da najavljuje dizanje naroda, na zadnjim izborima za njega nije glasala ni njegova familija , niti bi uspio napuniti jedan kombi sa svojim glasačimaLogin77777 wrote: ↑25/02/2023 09:34 Jel Reufoni moze sta objaviti da ne krenu napadi u komentarima…@tramvajtrojka
- Prpa.ba
#84767 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izbori i nametanja ce se nastavljati dok Bosnjaci ne odluce dati vecinu opcijama HNS-a i zapadnih ambasada.
Genijalno.
Nije ni cudo da je Robbie i ostatak ekipe uzbudjen.
Genijalno.
Nije ni cudo da je Robbie i ostatak ekipe uzbudjen.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#84768 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mozes i krace-ezdea bot alertpemanapemani wrote: ↑24/02/2023 21:44Postujem tvoje znanje i rado citam postove o OS BiH i NI.archi_a wrote: ↑24/02/2023 21:30 Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
Nikad dosad se nisi ukljucivao u politicke teme.
Prosla prodaja revizije presude protiv Srbije, prosao famozni referendum, proslo svasta nesto antidrzavno i nisi pretjerano komentarisao.
Kako postoji mogucnost da SDA i DF ne budu u vlasti, ti si odjednom zainteresovan za politiku i pricas o izdaji drzave.
Konakovic ode kod Dodika - izdaja.
Dodik sere da Konakovic radi antiustavno - izdaja.
Trojka trazi od Tuzilastva reakciju na negiranje genocida - izdaja i uvlacenje u shupak Dodiku.
Znaci, jedino SFA i DF u vlasti nije izdaja. Valjda je to ono Bakirovo patriotsko jezgro.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#84769 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dodji ti zivi u BiH, nemoj nam pametovat iz dalekaFudo Bosna wrote: ↑25/02/2023 07:45Fudo Bosna wrote: ↑25/02/2023 07:31 https://youtu.be/LQSSdMstBM0
Igor teski licemjer...
Koji," FGR jadov", moras biti da ovo izjavis. "Vrli" , Igor Stojanovic nam porucuje; "Pozitivan odnos prema ljudima, bez obzira , gdje je ko bio"...
Ili da prevedemo, agresor te znaci granatirao , snajperisao , ubijao, ali , moramo biti fer, sada su se neki vratili u Rajvosa i primirili i mi koji smo branili grad, "moramo", po Igoru imati; postovanje, pozitivan odnos, iliti; "mir ,mir, niko nije kriv ". Sve se mora zataskati i halaliti ali samo na 1/3 Bosne gdje su Bosnjaci u vecini.
Igore, lako je, "halaliti", tebi , u nase ime, preko ledja Bosnjaka u gradovima gdje su Bosnjaci u vecini...
Idi malo palamudi u Banja Luci, Foci, Rogatici...
![]()
-
HelaS
- tramvajtrojka
#84771 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pa jbg demokracija je volja vecine a ne glasne manjine koja bi da nas vodi pod ruske i iranske skute umjesto puta k zapadnoj intergraciji i sudejstvu sa nasim zapadnim partnerima. Volja vecine ce se izvuci na ovaj il onaj nacin , al svako ugnjetavanja vecinske volje nece proci bez posljedica za te kocnicare makar to bile sankcije il donošenja odluke od strane visokog predstavnika
- Prpa.ba
-
breuer
#84773 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
tačno se ljudi zajebaju više 
- tramvajtrojka
#84774 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

ovakvi zive medju nama i otvoreno propagiraju da se covjek ubije , da mu se zaprijeti na ulici ne lijepim putem , da se naziva cetnikom, o ikoni i uniformi na tavanu itd itd sve je Igor u pravu rekao sinoc u zadnjih desetak minuta intervjua kod Senada u vezi ovakvih , zbog cega je on bio u armiji da ga neko ovakvim nazivima zove i da mu zeli smrt
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#84775 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bolje ne zasluzujemo.