Mozemo li samo za nju, bez spominjanja drugih ljudi?windows_xp wrote: ↑24/02/2023 19:36Hvala puno!GandalfSivi wrote: ↑24/02/2023 16:47
Hajmo onda opet. Dobrodosao na forum, mozes li nam ti svojim rijecima objasniti sta mislis da li Seka treba da ide u zatvor zbog falsifikovanja diplome i “lijecenja” ljudi sa tim falsifikatom.
Samo molim te, bez spominjanja drugih ljudi, drugih stranaka, o tome mozemo u drugom postu.
Apsolutno da, takodje, osim nje i ljudi koji su to omogucili!
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- GandalfSivi
#84726 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
PM72
-
sajber87
#84728 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vucic ima dva metra, milo je isto mrcina, plenkovic takodje, milanovic "patuljak" itd, kako bi to uklopio u ovu svoju teoriju ili je citava konstrukcija samo da se omalovazi konakovic
-
PM72
#84729 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neko napisa da je Dačić patuljak samo taj patuljak je ipak majstor svoga posla
-
Nikola Testa
#84730 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ocito nisi procitao Schmidtovu odluku ili nisi stigo.manuchao91 wrote: ↑24/02/2023 19:23 ljudi ja sam na ovom forumu vec par godina i dosta citam ovu temu ali rijetko komentarišem.
Ono špto sam primijetio u zadnjih hajmo rec 4 mjeseca po komentarima ovdje kao da se drazava raspada ,kao da nam svi drugi kroje sudbinu kao da BiH ne postoji vise
Jel su to ti botovi o kojim pričate i koji sire negativnu energiju i defetizam jer ovo nisam primijetio prije npr godinu dana jer kad je SDA bila na vlasti kao da su ruze cvjetale ?' wtf
-
made_in_sarajevo
#84731 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ali fakat 30 godina vlasti ruze cvjetale, a sad je vec izdaja, prodaja, raspala se drzava (kao da je postojala zadnjih 15 godina) i onda ove glupe fore samo relaksacija. Jok treba javno jebat mater i sjediti u tehnickom mandatu, primati platu, a gradjani da se odusevljeni sto jedan drugom jebu mater i uzmu 5000+ KM mjesecno. Usput dok jebemo majke svi ce nas zaobilaziti i to je to, vrhunac zivota. Ovi juce poceli raditi evo i archi vec zna da ce se OS BIH ugasiti jer tu nije sda.
Jedan lik koji ne glasa ali ce morati za sda kaze sad ce cetnici u kuce uci, nema ko da brani
Samo da napomenem u tom cvjetanju 8 godina budzeta nemamo, u tom cvjetanju niko ziv nece u archijevu vojsku jer sto bi za saku kusura radio, kad u privatnoj firmi moze imati jacu platu. 8 godina drzava zivi 3 mjeseca pa onda panika hoce li se privremeno finansiranje usvojiti, pa policajci bez plata, pa obicni ljudi koji rade na drzavnom budzetu bez plata, a svakako SSS jedva 900 dobaci sa svim, mozda sad 1000-1100 dobaci sa povecanjem osnovice, pa vojska bez plata koja je svakako smijesna.
Ljudi na vlasti mjesec dana ali se sve zna iz izjava koje sda plasira. Ustvari i da se hoce vise raspasti sve ovo, krenuti od 0 koliko god da ima i sta ostane, bar nece biti fasista sda, hdz, snsd, sutra nip ako stane na istu stranu i bilo koja druga stranka koja bude na strani fasista.
Jedan lik koji ne glasa ali ce morati za sda kaze sad ce cetnici u kuce uci, nema ko da brani
Samo da napomenem u tom cvjetanju 8 godina budzeta nemamo, u tom cvjetanju niko ziv nece u archijevu vojsku jer sto bi za saku kusura radio, kad u privatnoj firmi moze imati jacu platu. 8 godina drzava zivi 3 mjeseca pa onda panika hoce li se privremeno finansiranje usvojiti, pa policajci bez plata, pa obicni ljudi koji rade na drzavnom budzetu bez plata, a svakako SSS jedva 900 dobaci sa svim, mozda sad 1000-1100 dobaci sa povecanjem osnovice, pa vojska bez plata koja je svakako smijesna.
Ljudi na vlasti mjesec dana ali se sve zna iz izjava koje sda plasira. Ustvari i da se hoce vise raspasti sve ovo, krenuti od 0 koliko god da ima i sta ostane, bar nece biti fasista sda, hdz, snsd, sutra nip ako stane na istu stranu i bilo koja druga stranka koja bude na strani fasista.
-
sajber87
#84732 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Taj neko je pisao i o otrovu i o kupusu ali ok. Taj patuljak kako kazes za dacica je nekad pocinjao karijeru , a njemacki patuljak u crno je zavio polovinom proslog vijeka onakvu silu dok trenutno ruski patuljak isti posao radi sa rusijom. Da zakljucim mogao si samo napisati da je dacic sposoban politicar jer ti tako smatras , citava druga konstrukcija ti nije trebala jer je djelovala zlonamjerno prema konakovicu( posebno dio sa kupusom)
-
PM72
#84733 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jesi li ti čuvar lika i nedjela novog ministra ili njegov advokat?
- video
-
sajber87
-
windows_xp
#84736 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Seka treba da ide u zatvor ako se dokaze da je falsifikovala dokaze o magistatskom i doktorskom radu.GandalfSivi wrote: ↑24/02/2023 19:56Mozemo li samo za nju, bez spominjanja drugih ljudi?windows_xp wrote: ↑24/02/2023 19:36
Hvala puno!
Apsolutno da, takodje, osim nje i ljudi koji su to omogucili!
Eto taj dio bez drugih!
A sa Sekom trebaju da idu svi koji su to omogucili, jer su i oni pocinili krivicno djelo! Pitanje je ko su ti ljudi!
Mene smeta narativ neceg novog, a u prici su ili dugogodisnji SDA kadrovi, ili SDP koji je bio u vlasti sa SDA i imao premijera, koji se pokazao kao nesposoban.
Nisam za tehnicki mandat, ali sam za intervenciju VP. I zabranu rada SDA, SNSD, HDZ, a moze i SDP, i obnasanja funcija clanovima tih stranaka. Ako se vec mijesaju, neka se umijesaju kako treba, i omoguce nam izbore bez tih ljudi i stranaka na listama. Mozda bi se nova lica ukljucila.
Nije mi jasno kako neko ko razmislja, vidi ista novo na sceni.
Svjedok sam skidanja SDA sa vlasti i dolaska na vlast kadra bliskom SDPu, i nista se nije promijenilo, samo je uvedena jos ta neka udbaska praksa i dodatno naruseni ljudski odnosi.
Nisam u politici, i nemam nekog dodira sa istom, ali me boli kada vidim da nema promjene i da je sve borba za fotelje i mogucnost uhljebljenja partijskih botova i poslusnika.
Nema napretka dok ne bude poziciju i posao onaj ko je najbolji i najstrucniji za istu.
- Login77777
#84737 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije nam ljudina evo vec tri sata nista od Nedima postavio…tramvajtrojka wrote: ↑24/02/2023 14:46nemoj nekad je bio lingo glavni izvor informacija sad je nedim napreduju pomaloLogin77777 wrote: ↑24/02/2023 14:44
Faketv…stvarno se nadam da kapne kakva para za ovaj sdO rad. Ali koliko sdO voli Bihac i USK, tesko da ce sta biti.
![]()
@tramvajtrojka![]()
![]()
![]()
- Styling
-
meridiyan
#84739 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@BlooLogin77777 wrote: ↑24/02/2023 21:15Nije nam ljudina evo vec tri sata nista od Nedima postavio…tramvajtrojka wrote: ↑24/02/2023 14:46
nemoj nekad je bio lingo glavni izvor informacija sad je nedim napreduju pomalo![]()
![]()
![]()
![]()
Pacenice, svaki drug post ti je ismijavanje i targetiranje nekog od forumasa. Jesi li ti psihicki poremecena osoba?
-
archi_a
#84740 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
Pogotovo ne imputirati meni baljezganje o nekakvom raspadu zato što nema sda. Nikad u životu nisam ni jednu stranku favorizirao ili stavljao u kontekst OSBiH. Niti sam se bunio ili pričao nešto protiv ni kad je ministar Osmić obnašao funkciju, niti bilo ko drugi.
OS BiH je iznad ingerencija bilo koje stranke isto kao i što bi u slučaju potrebe organiziranje i odbrana BiH bila, odnosno postala veća od bilo koje stranke! To je jednostavno tako i tako će i biti u budućnosti! Niste vi ni svjesni kakav je to sistem. I nikad ni nećete biti svjesni njegove fleksibilnosti! I bolje. Držite se vi politike, botovi.
I evo, navest ću samo tri primjera iz posljednjih tri dana o dešavanjima na političkoj sceni u BiH.
1.Prijedlog zaključka PD BiH kojim se od Tužilaštva BiH u skladu s zakonom traži procesuiranje predsjednika RS Milorada Dodika zbog javnog negiranja genocida u Srebrenici. Odbijeno glasovima SNSD-a, Ujedinjene Srpske, SDS-a, PDP-a i HDZ-a.
2. Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine glasalo se o prijedlogu Denisa Zvizdića da se termin "zajedničke institucije" izmijeni iz postojećeg Zakona o zastavi BiH, prema zadnjoj ocjeni i presudi Ustavnog suda BiH na ovu temu. Protiv glasali iz entiteta rs.
3. Cvijanović je sa dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH skinula sve tačke koje se odnose na Oružane snage BiH. Pokušaj da minira vježbe OS BiH u organizaciji NATO-a.
Ova tema se zove Političko dešavanje u BiH. Niko od vas "stručnjaka" se nije osvrnuo na ovo.
Samo "Sekaaaaa, osmicaaaa, respiratoriiiii, fadiiiiiiljljljlj, riđiiiiii, Buahaahaha. Kmeeeekmeeee."
Davno ste vi prokuženi. Većina vas i jeste sa propalog kamenjarskog foruma, sjatilo se ovdje, u misiji poBede i osvajanja ovog foruma. Treba da vam imponuje što se bar neko nađe da vam ponekad odgovori, jer vam je tamo postalo dosadno da odgovarate jedni drugima, idete niz dlaku i ližete se međusobno. Ofirni ste do neba. Ne znate jeste li pošli ili došli. Danas ste kao dobri bošnjaci, pošteni, prepošteni, došli, nako ba, dobronamjerno da nam otvore oči, sutra neutralni - nema ko da ratuje, ko će braniti. Nema se snage, pregazit će nas, vidi kriminala.
Evo ja vam kažem, ne da neće biti ove vježbe, već će se ona održati i još pet drugih GRATIS. A vi nastavite baliti.
NATO bato.
Pogotovo ne imputirati meni baljezganje o nekakvom raspadu zato što nema sda. Nikad u životu nisam ni jednu stranku favorizirao ili stavljao u kontekst OSBiH. Niti sam se bunio ili pričao nešto protiv ni kad je ministar Osmić obnašao funkciju, niti bilo ko drugi.
OS BiH je iznad ingerencija bilo koje stranke isto kao i što bi u slučaju potrebe organiziranje i odbrana BiH bila, odnosno postala veća od bilo koje stranke! To je jednostavno tako i tako će i biti u budućnosti! Niste vi ni svjesni kakav je to sistem. I nikad ni nećete biti svjesni njegove fleksibilnosti! I bolje. Držite se vi politike, botovi.
I evo, navest ću samo tri primjera iz posljednjih tri dana o dešavanjima na političkoj sceni u BiH.
1.Prijedlog zaključka PD BiH kojim se od Tužilaštva BiH u skladu s zakonom traži procesuiranje predsjednika RS Milorada Dodika zbog javnog negiranja genocida u Srebrenici. Odbijeno glasovima SNSD-a, Ujedinjene Srpske, SDS-a, PDP-a i HDZ-a.
2. Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine glasalo se o prijedlogu Denisa Zvizdića da se termin "zajedničke institucije" izmijeni iz postojećeg Zakona o zastavi BiH, prema zadnjoj ocjeni i presudi Ustavnog suda BiH na ovu temu. Protiv glasali iz entiteta rs.
3. Cvijanović je sa dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH skinula sve tačke koje se odnose na Oružane snage BiH. Pokušaj da minira vježbe OS BiH u organizaciji NATO-a.
Ova tema se zove Političko dešavanje u BiH. Niko od vas "stručnjaka" se nije osvrnuo na ovo.
Samo "Sekaaaaa, osmicaaaa, respiratoriiiii, fadiiiiiiljljljlj, riđiiiiii, Buahaahaha. Kmeeeekmeeee."
Davno ste vi prokuženi. Većina vas i jeste sa propalog kamenjarskog foruma, sjatilo se ovdje, u misiji poBede i osvajanja ovog foruma. Treba da vam imponuje što se bar neko nađe da vam ponekad odgovori, jer vam je tamo postalo dosadno da odgovarate jedni drugima, idete niz dlaku i ližete se međusobno. Ofirni ste do neba. Ne znate jeste li pošli ili došli. Danas ste kao dobri bošnjaci, pošteni, prepošteni, došli, nako ba, dobronamjerno da nam otvore oči, sutra neutralni - nema ko da ratuje, ko će braniti. Nema se snage, pregazit će nas, vidi kriminala.
Evo ja vam kažem, ne da neće biti ove vježbe, već će se ona održati i još pet drugih GRATIS. A vi nastavite baliti.
NATO bato.
Last edited by archi_a on 24/02/2023 22:11, edited 4 times in total.
- Dupli_skalp
-
pemanapemani
#84742 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Postujem tvoje znanje i rado citam postove o OS BiH i NI.archi_a wrote: ↑24/02/2023 21:30 Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
Nikad dosad se nisi ukljucivao u politicke teme.
Prosla prodaja revizije presude protiv Srbije, prosao famozni referendum, proslo svasta nesto antidrzavno i nisi pretjerano komentarisao.
Kako postoji mogucnost da SDA i DF ne budu u vlasti, ti si odjednom zainteresovan za politiku i pricas o izdaji drzave.
Konakovic ode kod Dodika - izdaja.
Dodik sere da Konakovic radi antiustavno - izdaja.
Trojka trazi od Tuzilastva reakciju na negiranje genocida - izdaja i uvlacenje u shupak Dodiku.
Znaci, jedino SFA i DF u vlasti nije izdaja. Valjda je to ono Bakirovo patriotsko jezgro.
- video
#84743 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Odavno nesto slicno hocu da napisem.
-
pemanapemani
#84744 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Igor Stojanovic.
Ovaj intervju na FACE TV je nesto najbolje sto sam cuo i slusao zadnjih 10 godina.

Ovaj intervju na FACE TV je nesto najbolje sto sam cuo i slusao zadnjih 10 godina.
-
sajber87
#84745 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kapa do poda za Stojanovica

- Login77777
#84746 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ljudino ne vrijedjam forumase, kao sto ti mene sad, dzaba prizivas moderaciju.
A zasto se ne bi nasmijao kada neko ide po misljenje kod Nedima. Ne mozes Nedimovu propagandu ovdje siriti i ocekivati da nece niko reagovati.
A post je bio upucen @tramvajtrojka kao sto si trebao primjetiti posto sam njega citirao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#84747 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ta ce to lovacko udruzenje
- agent_zero
#84748 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pripreme za mirni razlaz?NediM17 wrote: ↑24/02/2023 17:45 Evo još malo relaksacije.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sve-bh- ... /230223026
-
made_in_sarajevo
#84749 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Posto sam ja pisao za OS BIH, samo da upitam sta je sa mandatom bakira, komsica, sefika, sda vlasti i df-a za ovo boldirano sto si pisao. Iste stvari je rs radila dok su bakir i komsic zajedno sjedili pa tad nije bilo izdaja i relaksacija odnosa. Vi sad dosli ovdje i nas koji smo protiv fasista (sda,hdz,snsd, sds...) Nazivate izdajnicama, cetnicima i tako dalje. Kad se nadje zamjena za hdz i za rs ne morate dva put misliti da ce i ovi letiti sa vlasti, ali do tad ne mozes bez njih.archi_a wrote: ↑24/02/2023 21:30 Molim, ne petljati Oružane snage Bosne i Hercegovine u vaše dnevnopolitičko baljezganje!
NATO bato.
Dakle stvari koje se blokiraju i pokusavaju blokirati godinama sad su odjednom izdaja i relaksacija odnosa da nestanu bosnjaci
Nek bude milion NATO vjezbi i treba da bude i da idemo u pravcu zapada, a ne irana, rusije, srbije kao sto neki sanjaju u sda.
Znaci ne mogu vjerovati kako ljudi padaju na sda price i kako to prihvataju kao da dodik prvi put nesto odbija ili pokusava blokirati
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#84750 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Igor Stojanovic