Pozdrav @nemaimena2010,
Nema na čemu. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Moderator: Benq
Pozdrav @nemaimena2010,
Ja sam gotovo 10 godina korisnik.Većinom se slažem s tobom.U toliko godina zvao sam ih možda desetak puta radi intervencije.Ja osobno koristim njihove stari d3go paket.I stvarno ovaj d3go uređaj mi je jako dobar,nijednom ga nisam mora mijenjat.Roughtere-modeme su ono mijenjali kako je tehnologija napredovala.Ovaj sad Ubee što koristim,pokrije kompletan stan od 70 kvadrata bez problema.I gotovo je puna brzina paketa.Za mene im je sad trenutno mana cijena,što dijele na stare i nove korisnike.I normalno nedostatak Arena.Sve ostalo je jako dobro usluga,internet i televizija odlično.iki88 wrote: ↑23/02/2023 16:41 Pozdrav svima,
Inace ne ulazim na ovaj forum i ne pisem komentare ali ovaj put morao sam da odvojim par minuta i ostavim recenziju i moje iskustvo vezano za Telemach usluge.
Komunikacija i podrska: 10/10
Cijena usluga 10/10
Internet brzina download 10/10
Internet brzina upload 10/10
Stabilnost mreze 10/10
Tako da odlucio sam se da probam Telemach nakon sto sam vidio Speedtest brzine i cuo iskustva od prijatelja koji vec koriste usluge.
Javio sam se na Telemach web live-chat imao sam par pitanja i iznenadio sam se koliko su agenti ljubazni i usluzni, a termin sam dobio vec sutra tako da nije proslo ni 24h ekipa iz Telemacha je dosla na adresu i instalirali sve sto je potrebno.
Korisnik sam EON FULL paketa 300/20.
Cijena je po mom misljenju i za moje uslove odlicna prvih 6 mj 1 KM, a nakon toga 67,50 KM.
Brzina interneta je nevjerovatna doslovno leti kako kazu iz Telemacha, nemam apsolutno nikakav lag. U mom slucaju gubitak brzine preko kabla nije ni 1% a WiFi 5Ghz gubitak je nekih 5-7% u krugu 5 metara od rutera.
Na mojoj lokaciji stabilnost mreze je odlicna, do sada nisam imao ni 1 prekid interneta/TV a ima vec 15 dana od kako koristim uslugu.
Meni nije toliko vazno ali da napisem za one koji ne znaju da EON smart box iz nekog razloga ne podrzava najpopularniju streaming aplikaciju Netflix i nije je moguce instalirati na box sa Google Play Store. Workaround nisam ni pokusavao, ali ako imate Android Smart TV uredjaj ili drugi Android box (Xiaomi Mi Box S je odlican) onda Vam to nece biti problem.
Ja licno bih volio da su Upload brzine malo vece, npr min 10-20% od download brzine, ali zaista je odlicno i ovako kako jest ako uporedimo brzinu sa drugim provajderima.
Ako radite online, i potrebna Vam je brza i stabilna internet konekcija, ne gledajte dalje od Telemach. Od mene sve najbolje preporuke!!
Za kraj 2 slike Speedtesta, kablo i WiFi![]()
Pozdrav @tackica85,tackica85 wrote: ↑23/02/2023 20:31 Pozdrav svima.
Razmiljam da prikljucim Telemach internet pa mi je potreban savjet. Televizija me ne zanima, samo mi je internet bitan. Gledao sam opciju "Eon light duo" od 47.5 KM, u kojoj je internet 200 Mbps. Da li je to najpovoljnija opcija za takvu brzinu interneta (100-200 Mbps) ili ima nesto povoljnjije? TV programi su nebitni, jer ih ne bi ni koristio.
Hvala unaprijed.
30 dana ko i svaki dokupljeni paket.Hercegoviina wrote: ↑25/02/2023 21:08 Koliko se minimalno moze koristiti tidal servis ako ga aktiviram preko portala?
Pozdrav @Hercegoviina,Hercegoviina wrote: ↑25/02/2023 21:08 Koliko se minimalno moze koristiti tidal servis ako ga aktiviram preko portala?
Pozdrav @Hakiz,Hakiz wrote: ↑25/02/2023 22:08 Pređem sa analogne na Trio mini paket. Potpišem na 12 mjeseci.
Pored start paketa TV programa dobijem u trajanju od godinu i osnovni paket. To je, koliko vidjeh, standardna promocija.
Kako sam potpisao na 12 mjeseci, priključna taksa će mi biti 22 KM, neće biti 1 KM koliko plate oni koji potpišu na 24 mjeseca.
Kako ja shvatih, te uslove bi dobio i onaj koji nikada nije bio korisnik Telemacha i prvi put potpisuje, pa mi nije jasno koje sam to benefite, koji su se ovdje spominjali, dobio kao dugogodišnji, lojalan, redovan platiša, korisnik usluga?
Nije da se žalim, u suprotnom ne bih ni ovo uzeo, samo me baš interesuje koji su to benefiti. Možda ih ja nisam dobro vidio, da provjerim dioptriju?
Pozdrav @Layne,
Pozdrav @tap3ah75,
Pozdrav @heat,
Pozdrav @tap3ah75,
Dragi Telemaše,Telemach wrote: ↑26/02/2023 11:12Pozdrav @heat,
Ukoliko se informišete za priključenje paketa kao novi korisnik, uz potpis Ugovora na 24 mjeseca, prvih 6 mjeseci ćete uslugu plaćati samo 1 KM. Uz prvi račun se naplaćuje priključna taksa u iznosu od 22.00 KM. Za priključak se možete odlučiti na ovaj način, a nalog možemo kreirati već za utorak u terminu koji Vam odgovara. Za kreiranje naloga je potrebno da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, punu adresu i broj, kontakt broj telefona, te broj lične karte ukoliko ste podstanar. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav @heat,