Uganda kontra Zapada, kontra bivsim kolonizatorima, slijedi Rusiju, unatoc brojnim pritiscima i naredjenjima sa Zapada da moraju uvesti sankcije Rusiji. Kolonizatori tjeraju africke zemlje da uvedu sankcije Rusiji, ali to im ne ide od ruke.

Uganda ima kicmu, ne da nikom da mu nesto neko pametuje, za razliku od Bosne npr. koja uvijek igra kako Amerika svira.

samo što nisu pri šutu,Avis wrote: ↑22/02/2023 20:17Uganda ima kicmu, ne da nikom da mu nesto neko pametuje, za razliku od Bosne npr. koja uvijek igra kako Amerika svira.
Ali nije sama Uganda, vec i oko 75 posto zemalja u svijetu, koje zajedno imaju oko 6 milijardi stanovnika ne zele se povinovati Zapadu i uvesti sankcije Rusiji.
![]()
Ovi pjevaju borbene. Doslovce.
Pa to, sjecas se gluhog doba i emine, ne znam jel ratna il poratna neko iz zence bi trebao znati
jel to dubioza,stanuje kod džamijesumirprimus wrote: ↑22/02/2023 20:40Pa to, sjecas se gluhog doba i emine, ne znam jel ratna il poratna neko iz zence bi trebao znati
Nesto me na njih podsjeti![]()
.
Samo za uspravnu kicmu Ugande.U susjednom selu
nigdje nikog nema
nigdje nikog nema
dzenaza se sprema
Umrla je ljudi
prelijepa Emina
u stomaku svome
odnijela mi sina
I kroz selo ide
pognuta kolona
na tabutu mrtva
lezala je ona
Zeniti se necu
za zivota svoga
sve dok ona lezi
pokraj sina moga
Evo vec osjecam
izdaje me snaga
postao sam merhamet
sve zbog tebe draga
Pluca su mi bolna
snage vise nemam
u mladosti svojoj
ja se tebi spremam
Frajeru, jesi ti normalan?Avis wrote: ↑22/02/2023 20:17Uganda ima kicmu, ne da nikom da mu nesto neko pametuje, za razliku od Bosne npr. koja uvijek igra kako Amerika svira.
Ali nije sama Uganda, vec i oko 75 posto zemalja u svijetu, koje zajedno imaju oko 6 milijardi stanovnika ne zele se povinovati Zapadu i uvesti sankcije Rusiji.
![]()