Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tap3ah75 wrote: ↑21/02/2023 14:10
Znaš li ovo ...
Ove igre što dobiješ demo da odigraš ... npr dva sata ... da li se to broji za cijelu konzolu ili ako imam 3-4 profila ... je li mogu na svakom od njih odigrati tih dva sata?
Pojma nemam ahahahah
Mozda i moze, nisam probo iskreno
tap3ah75 wrote: ↑21/02/2023 14:10
Znaš li ovo ...
Ove igre što dobiješ demo da odigraš ... npr dva sata ... da li se to broji za cijelu konzolu ili ako imam 3-4 profila ... je li mogu na svakom od njih odigrati tih dva sata?
Pojma nemam ahahahah
Mozda i moze, nisam probo iskreno
A za šta ti koristiš premijum?
U mene klinac vidio one Betmen igre da sve imaju a nadogradnja nam dođe oko 25 KM - pa kontam isplatiće se samo zbog tih igara.
Šta se još radi sa tom pretplatom?
A za šta ti koristiš premijum?
U mene klinac vidio one Betmen igre da sve imaju a nadogradnja nam dođe oko 25 KM - pa kontam isplatiće se samo zbog tih igara.
Šta se još radi sa tom pretplatom?
evo upravo ja Arkham City zavrsavam.
Pa evo vjerujem da sam prvi put sa arkham asylum i arkham city iskoristio bas premium a ne extru.
Uglavnom ljudi koriste za streamanje igara za PS3 i remastere starijih igrica.
Ako nisi nostalgicar za starim naslovima ne isplati se uzimati.
I naravno demo igre sto se mogu probati, to mi je pomoglo par puta da uzmem ili ne uzmem igru.
Zoooka wrote: ↑21/02/2023 23:31
Vidim da ima The Quarry na PS extra, jel ko igrao kakva mu je? Until dawn mi je bas dobra pa mislim da bi mi se mogla svidjeti
Odeš na youtube i pregledsš malo gameplay te igre ... barem ja tako radim kad me neka zanima.
Ima li ko od vas hr akaunt da mi provjeri nešto.
Znsči na konzoli imam hr, njemački i usa akaunte ... na hr imam ps+ i katastrofalno sporo mi ulazi na store i na onu ikonu od PS+
Vrti ... vrti ... vrti ... vrti ... pa se smiluje.
Na drugim mi je normalno.
tap3ah75 wrote: ↑22/02/2023 08:44
Ima li ko od vas hr akaunt da mi provjeri nešto.
Znsči na konzoli imam hr, njemački i usa akaunte ... na hr imam ps+ i katastrofalno sporo mi ulazi na store i na onu ikonu od PS+
Vrti ... vrti ... vrti ... vrti ... pa se smiluje.
Na drugim mi je normalno.
imam ja ps plus pretplatu na HR accountu i koristim, jučer nisam koristio konzolu, preključer je bilo ok.
Ako ti ne proradi danas u toku dana, podsjeti me danas iza 16h, tad ću ti moći provjeriti..
Ovo je jedino mjesto na internetu gdje se pise o ps5 a da niko ne spominje psvr 2. VR Fan sam od prvog puta kako sam probao, samo sto tehnologija nije bila dovoljno napredna da bih razmisljao o nabavci ovakvog uređaja. PSVR2 ispunjava sve ono sto mi je do sad u VR bilo nedostatak tako da planiram nabaviti uskoro. Umalo da ne narucim odmah u sancti, ali strpit cu se malo jer mislim da ce za kratko vrijeme biti prilika da se nabavi malo jeftinije
Svakako je dobro sacekati jer je trenutno siromasan izbor igara, pa taman dok i to malo krene.
arnes_king wrote: ↑22/02/2023 22:43
Ovo je jedino mjesto na internetu gdje se pise o ps5 a da niko ne spominje psvr 2. VR Fan sam od prvog puta kako sam probao, samo sto tehnologija nije bila dovoljno napredna da bih razmisljao o nabavci ovakvog uređaja. PSVR2 ispunjava sve ono sto mi je do sad u VR bilo nedostatak tako da planiram nabaviti uskoro. Umalo da ne narucim odmah u sancti, ali strpit cu se malo jer mislim da ce za kratko vrijeme biti prilika da se nabavi malo jeftinije
Svakako je dobro sacekati jer je trenutno siromasan izbor igara, pa taman dok i to malo krene.
Volan i vr su mi zelja, ali u naredne cetiri godine sigurno neispunjiva. Tako da i nemam sta komentarisati.
Sid the sloth wrote: ↑22/02/2023 17:29
Kakav je Elden Ring u poredjenju sa God of war Ragnarok? Isplati li se uzeti ER?
Dobra igra, samo ne ocekuj potpuni paket kao u GoW, gameplay je super ali prica, grafika i ostalo je tanko skroz pa prilagodi ocekivanja. I pripremi se da pratis guide ako zelis bilo sta osim main misija obaviti a pogotovo ako ti je prva souls igra.
Sid the sloth wrote: ↑22/02/2023 17:29
Kakav je Elden Ring u poredjenju sa God of war Ragnarok? Isplati li se uzeti ER?
Dobra igra, samo ne ocekuj potpuni paket kao u GoW, gameplay je super ali prica, grafika i ostalo je tanko skroz pa prilagodi ocekivanja. I pripremi se da pratis guide ako zelis bilo sta osim main misija obaviti a pogotovo ako ti je prva souls igra.
Prestao sam igrati Ghost of Tsushima jer mi prica i dijalozi nisu na nivou GoW, tako da me razmazila igra, mozda je greska sto sam nju prvu igrao