Kina MVP

U Laktaše.GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 19:54Kako mi je ba svejedno, gdje cu dolaziti da se kurcim ako Sarajevo padne?
Ako gledamo tkzv. probosansku stranu, većina osmorke izašla ispod Bakirovog šinjela, njegova škola saginjanja, povlačenja, relaksacije, trgovine ali do neke tanke slabo vidljive crvene linije nacrtane karminom. Ostatak osmorke izmilio ispod Lagumdžijinog šinjela, kad je Mićo bio aktualan, kada su dali zakon o boravištu, JMBGu, entitetsko državljanstvo ..dječak sa šibicama wrote: ↑21/02/2023 19:39 Samo da SDA ostane na vlasti, i zlocinacka osmorka nece izdati drzavu niti ce ustase i cetnici sprovoditi svoje.
Jeste da je Dodik radio sta hoce i za vrijeme SDA vlasti, ali toedrugo.
Ako se bavim obradom drveta, ne znaci bas da sam u selo prispio. Nego zajebi ovo, haj na onu temu da ti nesta pokazem…Hakiz wrote: ↑21/02/2023 19:59U Laktaše.GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 19:54
Kako mi je ba svejedno, gdje cu dolaziti da se kurcim ako Sarajevo padne?
Rece li Dino sta Milanovicu za relativizaciju, negiranje Genocida? Tuzno ponasanje, zaista tuzno...mirza_15 wrote: ↑21/02/2023 18:22 Vidi ih što šute. Ništa ne smiju da kažu:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/trojka- ... /230221166
Da se ministar vanjskih poslova sastane sa predsjednikom susjedne drzave? Bas drama, trebao ga je odmah sakom u glavu…harisl wrote: ↑21/02/2023 20:16Rece li Dino sta Milanovicu za relativizaciju, negiranje Genocida? Tuzno ponasanje, zaista tuzno...mirza_15 wrote: ↑21/02/2023 18:22 Vidi ih što šute. Ništa ne smiju da kažu:
Ovo se nekad zvalo "nabacivanje na volej Dodiku". Danas je to borba za BiH. Ali ni manje ni vise nego traze procesuiranje.relativno84 wrote: ↑21/02/2023 18:38Jel ovo ono kad Mile skrece paznju s danasnje blamaze MVP da pomogne Bakiru ili, tesko je to sve pratiti, nekada ranije ovo se gledalo kao skretanje paznje i pomaganje partneru u koaliciji, danas nema potrebe za tim. Jer Forto je prepoznao kako se SNSD okrece EU, Nermin namirisao onog starog Micu a Dino s par lijepih rijeci kod Milorada propubio bosanski inat.mirza_15 wrote: ↑21/02/2023 18:22 Vidi ih što šute. Ništa ne smiju da kažu:
![]()
![]()
Pa ne bas sa obicnim predsjednikom drzave. Ako se zaboravilo, to je gospon sapun pa parfem, to je onaj koji svrlja po BiH kalo.mu qrcu ceif, to je onaj koji ce podrzati treci entitet I ti mu ddolazis u Zagreb na noge da razgovaras o legitimnom predstavljanju.GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 20:18Da se ministar vanjskih poslova sastane sa predsjednikom susjedne drzave? Bas drama, trebao ga je odmah sakom u glavu…
Pa neznam, valjda je normalno da se covjek buni ako ga neko povrijedi. Nema niakve razlike izmedju onoga sto je pricao Milanovic i ovoga sto govori Dodik, ima li? Zasto ne reaguje na Milanovicevu relativizaciju Genocida? Ako ga je sramota dici glavu, nije imao razloga ni da ide... Samo da jos vise ponizi zrtve Genocida...GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 20:18Da se ministar vanjskih poslova sastane sa predsjednikom susjedne drzave? Bas drama, trebao ga je odmah sakom u glavu…
A da dodam i @palermoharisl wrote: ↑21/02/2023 20:26Pa neznam, valjda je normalno da se covjek buni ako ga neko povrijedi. Nema niakve razlike izmedju onoga sto je pricao Milanovic i ovoga sto govori Dodik, ima li? Zasto ne reaguje na Milanovicevu relativizaciju Genocida? Ako ga je sramota dici glavu, nije imao razloga ni da ide... Samo da jos vise ponizi zrtve Genocida...GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 20:18
Da se ministar vanjskih poslova sastane sa predsjednikom susjedne drzave? Bas drama, trebao ga je odmah sakom u glavu…
Edit: Ovo kazem zasto sto Dino moze raditi sta god hoce kada ide na more u Hrvatsku. Ali, sada je isao da predstavlja BiH, mi smo ga poslali tamo da se zalaze za ovu zemlju. Nisam to ocekivao od Kristo, ali ocekivao sam od njega. Ko mene predstavlja?
Tvoj glas na izborima kao i moj, i mnogih drugih su jednostavno propali u crnu rupu.harisl wrote: ↑21/02/2023 20:26Pa neznam, valjda je normalno da se covjek buni ako ga neko povrijedi. Nema niakve razlike izmedju onoga sto je pricao Milanovic i ovoga sto govori Dodik, ima li? Zasto ne reaguje na Milanovicevu relativizaciju Genocida? Ako ga je sramota dici glavu, nije imao razloga ni da ide... Samo da jos vise ponizi zrtve Genocida...GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 20:18
Da se ministar vanjskih poslova sastane sa predsjednikom susjedne drzave? Bas drama, trebao ga je odmah sakom u glavu…
Edit: Ovo kazem zasto sto Dino moze raditi sta god hoce kada ide na more u Hrvatsku. Ali, sada je isao da predstavlja BiH, mi smo ga poslali tamo da se zalaze za ovu zemlju. Nisam to ocekivao od Kristo, ali ocekivao sam od njega. Ko mene predstavlja?
Kako šta je alternativa, jebo ga miš. Razgovarati uzdignute glave,sazvati konferenciju za štampu na kojoj će biti Milanović i reći "poručio sam predsjedniku Milanoviću da njegove izjave nisu dobrodošle, da su rušilačke, da ne može genocid u Srebrenioci negirati" a ne gotovo skrivečki održavati sastanak....još posebno nakon ove jutrošne izjave...GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 20:40A da dodam i @palermoharisl wrote: ↑21/02/2023 20:26
Pa neznam, valjda je normalno da se covjek buni ako ga neko povrijedi. Nema niakve razlike izmedju onoga sto je pricao Milanovic i ovoga sto govori Dodik, ima li? Zasto ne reaguje na Milanovicevu relativizaciju Genocida? Ako ga je sramota dici glavu, nije imao razloga ni da ide... Samo da jos vise ponizi zrtve Genocida...
Sta je alternativa, kurciti se k’o iz one price o Srbiji i sultanu?
Pricati se moraa, pristajati na bilo sta ne…
Nema se sta razgovarati sa nekim ko te ne postuje, ismijava tvoj bol? O cemu? Kakav sultan i trice...GandalfSivi wrote: ↑21/02/2023 20:40A da dodam i @palermoharisl wrote: ↑21/02/2023 20:26
Pa neznam, valjda je normalno da se covjek buni ako ga neko povrijedi. Nema niakve razlike izmedju onoga sto je pricao Milanovic i ovoga sto govori Dodik, ima li? Zasto ne reaguje na Milanovicevu relativizaciju Genocida? Ako ga je sramota dici glavu, nije imao razloga ni da ide... Samo da jos vise ponizi zrtve Genocida...
Sta je alternativa, kurciti se k’o iz one price o Srbiji i sultanu?
Pricati se moraa, pristajati na bilo sta ne…
https://faktor.ba/mobile-vijest/poceo-s ... ovic/99008- Mi imamo kontinuirani dijalog s predstavnicima naroda BiH već duže vremena. Mislim da je važno da otvaramo komunikaciju sa svim narodima u BiH. Gospodin Izetbegović je vrlo utjecajan čovjek, osobito kao čelnik SDA. Današnjim posjetom nastavljamo dijalog i o budućnosti BiH, položaju Hrvata, određenim zakonskim rješenjima, ravnopravnošću, tu mislim prije svega na izborni zakon - rekao je Plenković
Ma ja mislim da su pricali o Ligi prvaka.....dobro rece Lakat, ko sekta stemirza_15 wrote: ↑21/02/2023 21:01 Siguran sam da negdje na forumu ima upis @palermo o ovome tim prije jer je bio frišak mostarski sporazum a on je odozdo. Nešto oko časti, ponosa i tako to![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/poceo-s ... /200928119
Kod Milanovića se nije pričalo o legitimnom predstavljanju nego je iz Milanovićevog ureda rečeno da je Milanović istakao važnost legitimnog predstavljanja. Ali ne smeta @palermo da to malo zaspinuje![]()
Pa napisali bi tako u saopštenju iz Milanovićevog ureda. Ne bi napisali da je Milanović istakao....palermo wrote: ↑21/02/2023 21:11Ma ja mislim da su pricali o Ligi prvaka.....dobro rece Lakat, ko sekta stemirza_15 wrote: ↑21/02/2023 21:01 Siguran sam da negdje na forumu ima upis @palermo o ovome tim prije jer je bio frišak mostarski sporazum a on je odozdo. Nešto oko časti, ponosa i tako to![]()
Kod Milanovića se nije pričalo o legitimnom predstavljanju nego je iz Milanovićevog ureda rečeno da je Milanović istakao važnost legitimnog predstavljanja. Ali ne smeta @palermo da to malo zaspinuje![]()
Kad sutra dođe do promjene parlamentarne većine.mirza_15 wrote: ↑21/02/2023 21:01 Siguran sam da negdje na forumu ima upis @palermo o ovome tim prije jer je bio frišak mostarski sporazum a on je odozdo. Nešto oko časti, ponosa i tako to![]()
I onda se sjetim da mi je neko objasnjavao da Izetbegovic nije nikakav faktor, nije predstavnik Bosnjaka, malo ljudi glasalo za njega...kad vidi ovo.mirza_15 wrote: ↑21/02/2023 21:08 Malo predstavnici naroda išli u Zagreb da pregovaraju o IZ kod Plenkovića:
https://faktor.ba/mobile-vijest/poceo-s ... ovic/99008- Mi imamo kontinuirani dijalog s predstavnicima naroda BiH već duže vremena. Mislim da je važno da otvaramo komunikaciju sa svim narodima u BiH. Gospodin Izetbegović je vrlo utjecajan čovjek, osobito kao čelnik SDA. Današnjim posjetom nastavljamo dijalog i o budućnosti BiH, položaju Hrvata, određenim zakonskim rješenjima, ravnopravnošću, tu mislim prije svega na izborni zakon - rekao je Plenković
De vrati ih da brane Bošnjake i državu prije nego nas osmorka izda
I onda vam čudno kada se SDA poziva na legitimno predstavljanje
A tek sto se SDA pobrinula da su mu i gradonacelnik i premijer kantona iz HDZ-a, tu nema izdaje…