Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dragan53 wrote: ↑21/02/2023 19:04
Trojka traži procesuiranje Dodika zbog današnje izjave u kojoj je negirao genocid u Srebrenici... On vjerovatrno negdje umire od smijeha...
dragan53 wrote: ↑21/02/2023 19:04
Trojka traži procesuiranje Dodika zbog današnje izjave u kojoj je negirao genocid u Srebrenici... On vjerovatrno negdje umire od smijeha...
Vjerovatno su ga nazvali prije toga da mu kažu da će ga "napast" radi javnosti u bošnjačkim torovima i da se puno ne obada...
A prije toga ga nazvali da im učini uslugu i nekom žestokom izjavom smetne pažnju javnosti sa sramotnih poteza Konakovića, Stojanovića i ostalih članova samokažnjeničke bojne, da bi se oni mogli prikazati kao žestoke patriote.
Naravno Dodik se dobro zabavlja sa ovom političkom nejači.
Student_u_Ostavci wrote: ↑21/02/2023 18:50
Ma kad je ovo Mile negirao genocid? Ma nije moguće!
Ja sam čuo da se on promijenio, ne znam koliko ima istine u tome?
Hakiz wrote: ↑21/02/2023 19:33
Gledajući snimak na TV, Konaković i Grlić Radman su bili poprilično ozbiljni, nije bilo osmijeha, čini se da razgovor i nije bio najugodniji.
dječak sa šibicama wrote: ↑21/02/2023 19:39
Samo da SDA ostane na vlasti, i zlocinacka osmorka nece izdati drzavu niti ce ustase i cetnici sprovoditi svoje.
Jeste da je Dodik radio sta hoce i za vrijeme SDA vlasti, ali toedrugo.
Dosta je bilo SDA, sklonimo je, neka malo i drugi probihovci hajruju na funkcijama, ne samo SDA.
Za BiH nema veze, ionako će sve biti isto, ostali su nezaobilazni HDZ i SNSD.