Znam da će vas natjerati na smijanje
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#66076 Re: Liverpool FC
Znam da će vas natjerati na smijanje
- vaučer
#66077 Re: Liverpool FC
Joyce je na shit listi kluba, ne bih ga uzimao za ozbiljno. A povrh svega - naslušali smo se mi riječi dok smo uzaludno čekali dijela. Nadam se da barem znaju, da su svjesni, koliko je dogorilo do noktiju kako strpljenje navijača tako i stanje tima. Ne očekuje nitko pijano balahanje kakvo je priredio Chelsea - ali Klopp mora dobiti dovoljno materijala da ima šanse boriti se za naslov. Bacanje u vjetar cijele sezone s Kloppom (dva puta dosad) zbog škrtarenja su najveće mrlje na karijeri ovih vlasnika. Treći put bi bilo neoprostivo.
-
missko
#66079 Re: Liverpool FC
Real nema sanse u dvije tekme protiv Liverpula cak sam misljenja da ce ih dobit i tamo i ovdje. Njima je ovo operostaj za Benzemu Ancelotija Modrica Krosa sto su osvajali osvajali
- AmiĐa_Idriz
#66080 Re: Liverpool FC
Spion Kop najavljuje dernek ko nekad večeras
- no_sekirli
#66081 Re: Liverpool FC
Real je otrov za nas. Baš bih bio presretan da ih konačno dobijemo.
-
Mustang1
#66082 Re: Liverpool FC
Amidza, jel igra veceras?
- BHF_Manijak
#66083 Re: Liverpool FC
S obzirom kako se Bajcetic razvija i kako je decko napredovao, ja bih na ljeto bio zadovoljan s Judeom i Caicedom ili neko ala Caicedo.
Gvardiol je nerealna opcija, hem skup, hem bi imao 3 vrlo dobra i platezno skupa stopera...
Gvardiol je nerealna opcija, hem skup, hem bi imao 3 vrlo dobra i platezno skupa stopera...
- HarunKovac
#66084 Re: Liverpool FC
Moglo bi se pobijedit veceras. Nadam se da Darwin počinje
- AmiĐa_Idriz
- AmiĐa_Idriz
#66087 Re: Liverpool FC
Tako i ja gledam nekako. Nadam se da će Stefanov razvoj blokirati Nunesov dolazak, stvarno nam je Matheus nepotreban s obzirom da mi se sličan profil veznog kao Stefan, gušio bi ga džaba. Radije bi nekog ofanzivnijeg veznog ala Le Fee iz Lorienta. Tu smo malo tanki isto.BHF_Manijak wrote: ↑21/02/2023 14:13 S obzirom kako se Bajcetic razvija i kako je decko napredovao, ja bih na ljeto bio zadovoljan s Judeom i Caicedom ili neko ala Caicedo.
Caicedo bi bio san snova, ali nije tragedija i ako neka zamjena iz teke dođe umjesto njega ukoliko Brighton baš bude pretjerivao u zahtjevima. Već spominjani Ugarte koji mi se strašno dopada bi recimo bio ekonomičnija opcija a možda i u konačnici bolja, mada to ne možemo znati ali eto.
- vaučer
#66088 Re: Liverpool FC
Kako bilo, Bajčetić nam je 'uštedio' kupovinu jednog veznjaka. To je barem jasno. Momak je izuzetan talent i treba mu dati priliku da se nastavi razvijati umjerenim tempom. U zadnjih par utakmica je pokazao da komotno može igrati i osmicu, ili šesticu u duplom pivotu. Dakle puno zahvalniji igrač nego što smo predviđali dok je bio samo teoretska ideja za nekad u budućnosti.
U biti mislim da nam trebaju dva dobra veznjaka, jedan stoper i možda neka 'wildcard' kupovina, bio to Mason Mount, neko desno krilo ili još jedan veznjak. Dakle jedna kupovina gdje bi bubnuli i riskirali malo u nadi da ćemo ubosti buduću zvijezdu. S obzirom da nam treba zapravo zamjenski stoper za Matipa, ne moramo gonjati Guardiola i slične (osim ako se ne može napraviti neki dobar deal), može se za prihvatljiviju cijenu naći dobar stoper.
U biti mislim da nam trebaju dva dobra veznjaka, jedan stoper i možda neka 'wildcard' kupovina, bio to Mason Mount, neko desno krilo ili još jedan veznjak. Dakle jedna kupovina gdje bi bubnuli i riskirali malo u nadi da ćemo ubosti buduću zvijezdu. S obzirom da nam treba zapravo zamjenski stoper za Matipa, ne moramo gonjati Guardiola i slične (osim ako se ne može napraviti neki dobar deal), može se za prihvatljiviju cijenu naći dobar stoper.
- Logovan
#66089 Re: Liverpool FC
S tim da bi imao stopera za narednih 10 i vise godina.
- AmiĐa_Idriz
#66090 Re: Liverpool FC
Sve se slažemvaučer wrote: ↑21/02/2023 15:02 Kako bilo, Bajčetić nam je 'uštedio' kupovinu jednog veznjaka. To je barem jasno. Momak je izuzetan talent i treba mu dati priliku da se nastavi razvijati umjerenim tempom. U zadnjih par utakmica je pokazao da komotno može igrati i osmicu, ili šesticu u duplom pivotu. Dakle puno zahvalniji igrač nego što smo predviđali dok je bio samo teoretska ideja za nekad u budućnosti.
Mounta sam zaboravio gore spomenuti, rado bi ga volio vidjeti na Anfieldu, mislim da bi on u ovom sistemu itekako imao svoje mjesto. Uklapa mi se u ideju Kloppovog fudbalera. Plus još što nosi taj homegrown status o kojem se mora razmišljati na ljeto s obzirom da tu ionako tanko stojimo, a bićemo nakon transfer roka još kraći bar za 3 mjesta.
Što se stopera tiče Gvardiol je više neki mokri san svima zbog toga što je navijač i tih nekih konekcija sa RB-om, ali ima bar tu opcija solidnih na tržištu. Ndicka, par ovih mladih Portugalaca...
- vaučer
#66093 Re: Liverpool FC
Kažu šta fali SP u po sezone.
Kažu de ne drami, sve normalno, neće biti problema.
Kažu kakve ozljede, vidiš da je sve u redu.

Kažu de ne drami, sve normalno, neće biti problema.
Kažu kakve ozljede, vidiš da je sve u redu.
- King_Kenny
#66094 Re: Liverpool FC
Nezaboravna tekma. Meni jedna od najdražih Liverpoolovih.
- no_sekirli
#66095 Re: Liverpool FC
Ja sam ih gledao stvarno puno, ova jeste jedna od antologijskih, kao i ona u Istanbulu
Ali, sa onom protiv Barce, meni se ne moze ni jedna mjeriti.
Ali, sa onom protiv Barce, meni se ne moze ni jedna mjeriti.
- AmiĐa_Idriz
#66098 Re: Liverpool FC
Hrabro izaći i odigrati kako treba, pa šta bude na kraju 
Bitan nam je dobar početak. Uh, baš me počela euforija hvatati iako me ove prve utakmice u KO fazi obično ne uzbuđuju puno. Ali ipak, LP, Real, Anfield pod reflektorima. Ajmo
Bitan nam je dobar početak. Uh, baš me počela euforija hvatati iako me ove prve utakmice u KO fazi obično ne uzbuđuju puno. Ali ipak, LP, Real, Anfield pod reflektorima. Ajmo
- King_Kenny
#66099 Re: Liverpool FC
Kako neće. I ja sam k'o na iglama...AmiĐa_Idriz wrote: ↑21/02/2023 20:04 Hrabro izaći i odigrati kako treba, pa šta bude na kraju
Bitan nam je dobar početak. Uh, baš me počela euforija hvatati iako me ove prve utakmice u KO fazi obično ne uzbuđuju puno. Ali ipak, LP, Real, Anfield pod reflektorima. Ajmo![]()