Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
caros
#83726 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bilo kakva sjednica sa drugom državom o našim unutrašnjim pitanjima je van pameti. Na Klixu se očigledno vadi zbog ovog jadizma na pressu, ali već vidim da će sve sa pressa biti potvrđeno kada dođe vrijeme za tu nebuloznu sjednicu.
Uglavnom, nakon zelenih govana dobili smo nova zelena govna koja su prodala mater za malo vlasti. Ko dosad nije napustio državu ovo je vjerovatno zadnji voz.
Ovi NiP-ovski botovi na forumu se ozbiljno takmiče da nadmaše dvozube SDA-ovce.
Uglavnom, nakon zelenih govana dobili smo nova zelena govna koja su prodala mater za malo vlasti. Ko dosad nije napustio državu ovo je vjerovatno zadnji voz.
Last edited by caros on 21/02/2023 13:40, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#83727 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zovi ove tvoje iz glavnog stana da mi prevedu oni su hodali po moskvi pa mozda su naucili koju rijecA_A_AKCIJA wrote: ↑21/02/2023 13:35ты начал учить русский?
Захирагичу срочно нужно побольше вас, дерьмоговорящих пропагандистов
- dr_Evil
#83729 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To je ono sta i govorim, ako do kraja mandata ne budu vidljive promijene dolazi najveci talas iseljavanja od rata pa na ovamo. Do sad se neko nesto i nadao, ako ovi ugase svjetlo onda je sudija odsvirao kraj.caros wrote: ↑21/02/2023 13:39 Bilo kakva sjednica sa drugom državom o našim unutrašnjim pitanjima je van pameti. Na Klixu se očigledno vadi zbog ovog jadizma na pressu, ali već vidim da će sve sa pressa biti potvrđeno kada dođe vrijeme za tu nebuloznu sjednicu.
- Lakat Jebić
#83730 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Isto sekta majke mi. Lik kaze jedno u zagrebu u odgovoru na konkretno pitanje HRTa. Ima i video.
Onda za sarajevski medij da izjavu u kojoj kaze, manje vise, da nije to rekao. Ovdje odusevljenje "evo vidite da nije tako." Dzaba video, dzaba sve dosadasnje izjave o izbornom zakonu. To su sve konstrukcije rezima i botova, a u videu se samo nezgrapno izrazio.
-
Spit_fire
#83731 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma nije tako mislio to se on salioLakat Jebić wrote: ↑21/02/2023 13:42Isto sekta majke mi. Lik kaze jedno u zagrebu u odgovoru na konkretno pitanje HRTa. Ima i video.
Onda za sarajevski medij da izjavu u kojoj kaze, manje vise, da nije to rekao. Ovdje odusevljenje "evo vidite da nije tako." Dzaba video, dzaba sve dosadasnje izjave o izbornom zakonu. To su sve konstrukcije rezima i botova, a u videu se samo nezgrapno izrazio.
Jbt fes pa i onaj izrod Abdic je bolji od ovih, on je makar trazio svoju drzavu privatnu...ovi nece ni to, hoce da budu kmetovi u tudjoj hrvatskoj....
- skrbavi-admin
#83732 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"neće akobogda".....manuchao91 wrote: ↑21/02/2023 13:28 koliko se defetizma siri temom kontam sutra cu u Doboju pasoš pokazivat i biće snajperska gnijezda na Karušama...
jarane - prikucani smo sa svih strana, od Sebije, Fadilovih respiratora, Bakirovog, SDA kriminala, Diploma, korona mrtvih, SAD i UK skretanja skroz na HDZ stranu, presucivanja na Dodikove uvrede, negiranja genocida, negiranja ustavnih presuda, usutkivanja i smirivanja bosnjaka koje naruziva US ambasador (iako nas sljam narodno predstavlja) i ti pricas o defetizmu....
ja se samo nadam da imas dje razgulit vani (na vrijeme)..... jer kako ja vidim - granice "entiteta" ce da cuva SFOR stari moj a ne cetnik ni ustasa
nikog nisu ni za uho povukli za sve dosadasnje drzavne i medjudrzavne incidente zadnjih 15godina otkako je Esdaun otiso.... sa Lajcakom su se svi redom razbahtili.....
"nece akobogda insalah"..... mider, kahva i to.....
- skrbavi-admin
- dr_Evil
#83734 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma bolan to oni samo sprijecavaju da BiH bude integrisana u Srbiju po nalogu Bakira, vidis da Komso, Bake i Zahiragic traze novi drustveni ugovor sa Srbima i Srbijom. Sve po nalogu Irana i Rusije.Spit_fire wrote: ↑21/02/2023 13:45Ma nije tako mislio to se on salioLakat Jebić wrote: ↑21/02/2023 13:42
Isto sekta majke mi. Lik kaze jedno u zagrebu u odgovoru na konkretno pitanje HRTa. Ima i video.
Onda za sarajevski medij da izjavu u kojoj kaze, manje vise, da nije to rekao. Ovdje odusevljenje "evo vidite da nije tako." Dzaba video, dzaba sve dosadasnje izjave o izbornom zakonu. To su sve konstrukcije rezima i botova, a u videu se samo nezgrapno izrazio.![]()
Jbt fes pa i onaj izrod Abdic je bolji od ovih, on je makar trazio svoju drzavu privatnu...ovi nece ni to, hoce da budu kmetovi u tudjoj hrvatskoj....
Ne budi naivan, zar hoces da budes da ti Vucic bude dahija.
- dr_Evil
#83735 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 13:47"neće akobogda".....manuchao91 wrote: ↑21/02/2023 13:28 koliko se defetizma siri temom kontam sutra cu u Doboju pasoš pokazivat i biće snajperska gnijezda na Karušama...
jarane - prikucani smo sa svih strana, od Sebije, Fadilovih respiratora, Bakirovog, SDA kriminala, Diploma, korona mrtvih, SAD i UK skretanja skroz na HDZ stranu, presucivanja na Dodikove uvrede, negiranja genocida, negiranja ustavnih presuda, usutkivanja i smirivanja bosnjaka koje naruziva US ambasador (iako nas sljam narodno predstavlja) i ti pricas o defetizmu....
ja se samo nadam da imas dje razgulit vani (na vrijeme)..... jer kako ja vidim - granice "entiteta" ce da cuva SFOR stari moj a ne cetnik ni ustasa![]()
nikog nisu ni za uho povukli za sve dosadasnje drzavne i medjudrzavne incidente zadnjih 15godina otkako je Esdaun otiso.... sa Lajcakom su se svi redom razbahtili.....
-
Spit_fire
#83736 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja im se priklonit nijednom necu pa nez pod koju cijenu, makar sam ostao to od mene nece docekat ni da budem hadziosmanovic niti ljajic...niti da budem relaksirani HVO domobran
-
archi_a
#83737 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"a ova odluka VP-a (koji nije VP i najbolje bi bilo da ode odavde) oko finansija je napravljena da bi se podržao kriminal koji se dešava u Memorijalnom centru" - by milorad dodik.
Pored negiranja genocida, tu je dehumanizacija i prikazivanje MC-a kao kriminalne organizacije.
Sa'će konaković reagovati, samo da sa zagrebom dogovori izbornu reformu i da se izvuče iz kornjačinog oklopa u koji se zavukao "zbog napada". Znate da oooooon tako ne funkcioniše.

-
Spit_fire
#83738 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo da olakaam posao Pr NiP nek mu prenesu ovi botoviarchi_a wrote: ↑21/02/2023 13:53"a ova odluka VP-a (koji nije VP i najbolje bi bilo da ode odavde) oko finansija je napravljena da bi se podržao kriminal koji se dešava u Memorijalnom centru" - by milorad dodik.
Pored negiranja genocida, tu je dehumanizacija i prikazivanje MC-a kao kriminalne organizacije.![]()
Sa'će konaković reagovati, samo da sa zagrebom dogovori izbornu reformu i da se izvuče iz kornjačinog oklopa u koji se zavukao "zbog napada". Znate da oooooon tako ne funkcioniše.![]()
![]()
"Bio sam u Zagrebu Senade nisam to vidio, kad ga vidim na KONSTRUKTIVNOM sastanku gdje cemo OZBILJNO razgovarati o OZBILJNIM temama, recu mu i ovo"
Eto ne morate placat halalolsum
- skrbavi-admin
#83739 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sad tek otvoreno mogu reci da se grinda bosnjo i melje polako..... i kako ja vidim mi vise konja za trku nemamo... u politici je sve go moron, jebivjetar, pijacarska varalica, sitnosicarski prevarant, elham, elfatiha, masalah, mumini guraci u vip safove, i sve ijedan po istom sablonu radi samo na tome kako da isprofitira svoju poziciju u administraciji .... nema ama bas ni u javnim sluzbama nikog da cini ista dobro osim eto sto mora.... jebote nece da ciste ni snijeg, da asfaltiraju sta a da se ne ugrade 100 200 300 posto..... a neprijatelj ispipava teren gleda koliko jos mozemo prodat, trpit, da uzme i otme....
jedan hodza nesto malo glasnije zucne ode u stanicu na ispitivanje...... i to je samo pocetak..... a kraj ko zna gdje....
nemamo kapaciteta da shvatimo da smo izolovani i opkoljeni..... i ovo je bogumi vise nalik na totalni poraz nego na status quo.
jedan hodza nesto malo glasnije zucne ode u stanicu na ispitivanje...... i to je samo pocetak..... a kraj ko zna gdje....
nemamo kapaciteta da shvatimo da smo izolovani i opkoljeni..... i ovo je bogumi vise nalik na totalni poraz nego na status quo.
Last edited by skrbavi-admin on 21/02/2023 13:59, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#83740 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nece SFOR nego HV tj Nato koji ce zapisat hrvatski protektorat u BiHskrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 13:47"neće akobogda".....manuchao91 wrote: ↑21/02/2023 13:28 koliko se defetizma siri temom kontam sutra cu u Doboju pasoš pokazivat i biće snajperska gnijezda na Karušama...
ja se samo nadam da imas dje razgulit vani (na vrijeme)..... jer kako ja vidim - granice "entiteta" ce da cuva SFOR stari moj a ne cetnik ni ustasa![]()
-
patriot_bih
#83741 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Srbija trenutno ima samo malo manji vojni budžet od Sjeverne Koreje, ali planiraju ga povećati za 50% i tada će biti znatno veći od budžeta vojske Sjeverne Koreje (preko 2 milijarde dolara).
Ti Bošnjo mirno spavaj, ako zagusti zvat ćemo holanđane da nas opet brane...
Ti Bošnjo mirno spavaj, ako zagusti zvat ćemo holanđane da nas opet brane...
- skrbavi-admin
-
breuer
#83743 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ovo sve vodi ka ratu, nema druge izgleda...samo nek znaju, mačka je najgora kad je satjerana u ćošak...patriot_bih wrote: ↑21/02/2023 14:00 Srbija trenutno ima samo malo manji vojni budžet od Sjeverne Koreje, ali planiraju ga povećati za 50% i tada će biti znatno veći od budžeta vojske Sjeverne Koreje (preko 2 milijarde dolara).
Ti Bošnjo mirno spavaj, ako zagusti zvat ćemo holanđane da nas opet brane...![]()
- dr_Evil
#83744 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Posteno, e sad to sve primjeni u svojim komentarima, sto bi rekao Balasevic:
Problem je ovdje cijelo vrijeme sto ne mozemo normalno da pricamo, krenemo taman fino i onda krene botovanje, vjerujem da ima i placenog, i opet se svi vrate u tabore ko dino kornjaca.Napiši, brate nešto i o Ovima
Znao si foru da se stih očeliči
Napiši nešto, makar sitnim slovima
Ne budi jaje, to na tebe ne liči;
Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna
Rimu za tminu i tišinu na dnu dna.
Opleti, brale, i ne udaraj lament
Na taj smo fazon majmune i prizvali
Smrada sa farme pustimo u parlament
Onda se krstimo kad nešto izvali;
Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast
Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat.
Dno dna.
Al’ sve je to već viđeno.
Dno dna.
Svi trpimo postiđeno.
Dno dna.
No, i spore sveće dogore i film se prekida.
I onda se ja kao osoba koja ne podrzava SDA medju vama osjecam kao Bosnjak medju Srbima i Hrvatima. Uvijek nesto moram da branim, uvijek ste u nekoj ofanzivi umjesto da pricamo normalno i da taborimo sta kako. I onda je lakse i meni botovat, a materiajala hvala titi dragom imam!
-
A_A_AKCIJA
#83745 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Za tebe i ostale Kadirovce, zona odgovornosti je Bahmut-Vuhledar.
Ako naši ne oslobode u međuvremenu
-
breuer
#83746 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
opet AKCIJA u akciji
piše nerazgovjetnije i od Dine
piše nerazgovjetnije i od Dine
- skrbavi-admin
#83747 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
satjeran je i palestinac u cosak eno ga nema dje prdnut ne smije udahnut zrak bez da mu ne dozvoli jevrej.breuer wrote: ↑21/02/2023 14:02ovo sve vodi ka ratu, nema druge izgleda...samo nek znaju, mačka je najgora kad je satjerana u ćošak...patriot_bih wrote: ↑21/02/2023 14:00 Srbija trenutno ima samo malo manji vojni budžet od Sjeverne Koreje, ali planiraju ga povećati za 50% i tada će biti znatno veći od budžeta vojske Sjeverne Koreje (preko 2 milijarde dolara).
Ti Bošnjo mirno spavaj, ako zagusti zvat ćemo holanđane da nas opet brane...![]()
moze kurcu svirat....
odakle ces se ti branit? cime? kojom podrskom? turskom mozda? - ljudi nas ne jebu 2%....
nama je namijenjen sunovrat V.02.
pricajte sta hocete.... a kamara pijacarskih izdajnika vrslja kao "predstavnici bosnjaka" i "probosanskih snaga"..... gurnuti smo u ambis....
- dr_Evil
#83748 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Eto te ko onaj kolega od Novaka prijetis da ce NATO bombardovat Sarajevo. I ova recenica je tu za stvaranje psihoze i straha u ljudima i da se povuku u nacionalni tor koji moze voditi samo JEDAN cOvek. Sekiras me
Last edited by dr_Evil on 21/02/2023 14:05, edited 1 time in total.
- Hajvan
#83749 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 13:57 sad tek otvoreno mogu reci da se grinda bosnjo i melje polako..... i kako ja vidim mi vise konja za trku nemamo... u politici je sve go moron, jebivjetar, pijacarska varalica, sitnosicarski prevarant, elham, elfatiha, masalah, mumini guraci u vip safove, i sve ijedan po istom sablonu radi samo na tome kako da isprofitira svoju poziciju u administraciji .... nema ama bas ni u javnim sluzbama nikog da cini ista dobro osim eto sto mora.... jebote nece da ciste ni snijeg, da asfaltiraju sta a da se ne ugrade 100 200 300 posto..... a neprijatelj ispipava teren gleda koliko jos mozemo prodat, trpit, da uzme i otme....
nece niko ovdje zivjet, kad ne mogu ja
tralalala la
- dr_Evil
#83750 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Krenulo te danas drug, svaka ti je za potpisat!skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 14:04satjeran je i palestinac u cosak eno ga nema dje prdnut ne smije udahnut zrak bez da mu ne dozvoli jevrej.
moze kurcu svirat....
odakle ces se ti branit? cime? kojom podrskom? turskom mozda? - ljudi nas ne jebu 2%....
nama je namijenjen sunovrat V.02.
pricajte sta hocete.... a kamara pijacarskih izdajnika vrslja kao "predstavnici bosnjaka" i "probosanskih snaga"..... gurnuti smo u ambis....