Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Spit_fire
#83676 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kakvi spinovi jbt poredi Aliju u ratnim oklonostima sa Dinom 2023.
Upravu je Dino vratice odlucivanje u institucije samo sto nije rekao koje...sad je ociglednk da je mislio na Hrvatske
Upravu je Dino vratice odlucivanje u institucije samo sto nije rekao koje...sad je ociglednk da je mislio na Hrvatske
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#83677 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trebalo bi cuti do kraja, mada ne kontam sta se ima sa njima raspravljati na toj sjednici.
- Prpa.ba
#83678 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Polahko nadolaze.. 
-
Spit_fire
#83679 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro si rekao ne kontam sta se ima raspravljat jer se nista ni nece raspravljat...dobice se direktive . Ovo kao "zajednicka sjednica" je cisto malo da Grlic Plenki i ekipa malo muda pokazu_BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2023 13:01 Trebalo bi cuti do kraja, mada ne kontam sta se ima sa njima raspravljati na toj sjednici.
A ako pitas sto "sa njima" pa jel sad konacno jasno i pored 100 drugih dokaza da je Dino za svoju fotelju platio time da bude marioneta UZPa
- Student_u_Ostavci
#83680 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vlada druge države da raspravlja o izbornom zakonu Bosne i Hercegovine?
Dino, srljaš u propast. Nas nećeš povući sa sobom!
- BHCluster
#83681 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB (UDVDR HVO HBO) „dala veliku potporu načelniku općine u borbi protiv prodaje objekata u Neumu s kojom se mijenja nacionalna struktura stanovništva... Zar sad treba zaboraviti rat? Zašto su se ljudi tukli na bojištima, zašto su ginuli?“Truba wrote: ↑21/02/2023 12:50Pocesi me da se nasmijem
https://www.preporod.info/bs/article/38 ... -postivati
Novi nadbiskup o dzamiji u neumu
Svi moraju postovati zakon
- dr_Evil
#83682 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To je u rangu da ja tebe upitam jel jasno i pored 100 drugih dokaza da je Alija svoju fotelju platio time sto je bio SANU marioneta i provodio njihov projekat.Spit_fire wrote: ↑21/02/2023 13:04
Dobro si rekao ne kontam sta se ima raspravljat jer se nista ni nece raspravljat...dobice se direktive . Ovo kao "zajednicka sjednica" je cisto malo da Grlic Plenki i ekipa malo muda pokazu
A ako pitas sto "sa njima" pa jel sad konacno jasno i pored 100 drugih dokaza da je Dino za svoju fotelju platio time da bude marioneta UZPa
Polahko, bumo vidli. Trebat ce pojasnjenje ovoga sta se desilo, ali meni zvuci kao da se naguzio Radmanu i dao mu dozvolu da se mijesa u IZ BiH.
- 512MB
#83683 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izraz lica SDP botova trenutno: 
- 512MB
#83684 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Velika sramota.Student_u_Ostavci wrote: ↑21/02/2023 13:05 Vlada druge države da raspravlja o izbornom zakonu Bosne i Hercegovine?
- skrbavi-admin
#83685 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lagano racunajte na zicu, geto, zid, vize, granice i to je to.... ovo je sve amen od MZ..... u kojoj je cak i tradicionalni prijatelj USA i UK otisli u totalni diskurs gradjanske BIH politike koju sada predstavlja ovaj ociti petokolonaš koji zakucava ekser u mrtvacki sanduk gradjanske BIH kojeg je stvorila petokolonaška SDA....
dakle dobicete gospodo aparthejd, zicu, granicne prelaze na Doboju, Busovaci, Mrkovicima, Vojkovicima.... e onda ce vam bit Gaza.... izolacija 100%
dakle dobicete gospodo aparthejd, zicu, granicne prelaze na Doboju, Busovaci, Mrkovicima, Vojkovicima.... e onda ce vam bit Gaza.... izolacija 100%
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#83686 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ezdea botovi odgadjaju ejakulaciju ipak
"Naglasili smo na sastancima sa Plenkovićem i Grlić Radmanom da se pitanje Izbornog zakona i izmjena Ustava BiH rješava u BiH, a da zainteresovanost Hrvatske za taj proces razumijemo", kazao je Konaković.
"U planu je da do zajedničke sjednice koja je planirana za šesti mjesec i da neka od ovih pitanja rješavamo. Tu je i pitanje izmjena Ustava i Izbornog zakona. Ja nisam prvi koji je govorio da nije fer da Hrvatima u BiH biramo člana Predsjedništva. Naglasili smo da je dobar primjer da smo program i formiranje Vijeća ministara dogovorili sami, bez medijatora iz međunarodne zajednice", istakao je.
"Naglasili smo na sastancima sa Plenkovićem i Grlić Radmanom da se pitanje Izbornog zakona i izmjena Ustava BiH rješava u BiH, a da zainteresovanost Hrvatske za taj proces razumijemo", kazao je Konaković.
"U planu je da do zajedničke sjednice koja je planirana za šesti mjesec i da neka od ovih pitanja rješavamo. Tu je i pitanje izmjena Ustava i Izbornog zakona. Ja nisam prvi koji je govorio da nije fer da Hrvatima u BiH biramo člana Predsjedništva. Naglasili smo da je dobar primjer da smo program i formiranje Vijeća ministara dogovorili sami, bez medijatora iz međunarodne zajednice", istakao je.
-
breuer
#83687 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
a i mi smo kao građansku alternativnu predstavili znamo i sami koga...bjež, dosta mi je svega, kontam se i ja palit odavde, ovo je tragi-komedijaskrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 13:10 Lagano racunajte na zicu, geto, zid, vize, granice i to je to.... ovo je sve amen od MZ..... u kojoj je cak i tradicionalni prijatelj USA i UK otisli u totalni diskurs gradjanske BIH politike koju sada predstavlja ovaj ociti petokolonaš koji zakucava ekser u mrtvacki sanduk gradjanske BIH kojeg je stvorila SDA....
-
ReymondReddington
#83688 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa o izbornom zakonu koji ce omoguciti hrvatima u bih da oni mogu odluciti ko ce biti u predjsednistvu._BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2023 13:01 Trebalo bi cuti do kraja, mada ne kontam sta se ima sa njima raspravljati na toj sjednici.
- Cherry-Cherry
#83689 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nas je SDA odvela u propast i povratka nema.Student_u_Ostavci wrote: ↑21/02/2023 13:05 Vlada druge države da raspravlja o izbornom zakonu Bosne i Hercegovine?
- Pandakonda
#83690 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja odavno politicki glupljih politicara nisam vidio od ovog Ogresevica i Efendica
Sa ovakvim glupim izjavama pokusavaju sebi podici cijenu za kantonalna ministarstva i da ih ne prevare za energiju i privredu a na kraju bi hladno mogli ostati bez icega. SDP ako prevrne moze napraviti federalnu vladu sa SDA, HDZ i DF gdje bi ovi ostali golih rukava, i samo bi ih izbili na kantona gdje mogu. SzBiHu je to suicid jer su sve karte bacili da i tu uzmu par pozicija na kraju mogu ostati bez icega. NES barem moze pokusat nesto u krajini dok se ovima pise propast.
Ja ne znam zasto su ljudi toliko nadignuti protiv dijaloga sa Zagrebom ? Pa jeste li vi svjesni da nas taj isti zagreb ceka kada budemo htjeli uci u NATO i EU jer nam treba njihova dozvola ? Jeste li slijepi pored svojih ociju da vidite sta se Makedoniji desilo na tom putu jer je gurala inat sa kipovima i glupostima pa ih Grci i Bugari opalili po usima da ih ne blokiraju za NATO i EU ? Dijalog se mora napraviti i ne vidim problem da vlada HR bude ukljucena jer je situacija na terenu takva da HDZ hrvatske ima ogroman uticaj na ovaj nas ovdje. I ono sto je bitno na kraju ko god se mjesao u IZ na kraju SDA i DF moraju pristati na njega, pa cemu panika onda ? Neki ljudi bi se radije zakopali u sa, tz, ze gdje su ideoloska vecina i onda samo pljuvali po drugima. Valja nekada i zavrnuti rukave pa otici sa neistomisljenikom i pokusati napraviti nesto a ne drzati status quo i narod u grcu i neizvjesnosti.
Alternativa tome je da budes crna rupa balkana koja nema nikakvih saveza niti prijatelja koja luta ko muha bez glave.
Ja ne znam zasto su ljudi toliko nadignuti protiv dijaloga sa Zagrebom ? Pa jeste li vi svjesni da nas taj isti zagreb ceka kada budemo htjeli uci u NATO i EU jer nam treba njihova dozvola ? Jeste li slijepi pored svojih ociju da vidite sta se Makedoniji desilo na tom putu jer je gurala inat sa kipovima i glupostima pa ih Grci i Bugari opalili po usima da ih ne blokiraju za NATO i EU ? Dijalog se mora napraviti i ne vidim problem da vlada HR bude ukljucena jer je situacija na terenu takva da HDZ hrvatske ima ogroman uticaj na ovaj nas ovdje. I ono sto je bitno na kraju ko god se mjesao u IZ na kraju SDA i DF moraju pristati na njega, pa cemu panika onda ? Neki ljudi bi se radije zakopali u sa, tz, ze gdje su ideoloska vecina i onda samo pljuvali po drugima. Valja nekada i zavrnuti rukave pa otici sa neistomisljenikom i pokusati napraviti nesto a ne drzati status quo i narod u grcu i neizvjesnosti.
Alternativa tome je da budes crna rupa balkana koja nema nikakvih saveza niti prijatelja koja luta ko muha bez glave.
- Lakat Jebić
#83691 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Aha. Rekao u izjavi za klix. Naknadno. Sta je na pressu rekao, ima video._BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2023 13:10 Ezdea botovi odgadjaju ejakulaciju ipak![]()
Last edited by Lakat Jebić on 21/02/2023 13:14, edited 1 time in total.
- dr_Evil
-
breuer
#83693 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
bjež ba, umotano ono baš stručno, DIFovski..._BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2023 13:10 Ezdea botovi odgadjaju ejakulaciju ipak![]()
razumijemo zainteresovanost Hrvatske i opet po 100 put nisam ja prvi...
pa .ebem ti i Aliju i Harisa i bivšeg reisa i sve debilčine koji su tako mislili ili misle...
-
LSD
#83694 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
11:52
Nikad nije bilo niti ce ikad biti vece veleizdaje od one kakvu je Alija napravo kada je smijeno komadanta Armije, a na nalog Franje
Last edited by LSD on 21/02/2023 13:16, edited 1 time in total.
- skrbavi-admin
#83695 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
jarane, sto prije - ovo je sve samo nema blage veze sa probosanskim politikama, Dodik vrijedja citav narod - svijet suti, otvoreno se prica o podjeli BIH svijet suti, bosnjaci, bosanci sute..... dakle BH gradjanska zaba je skuhana - vrijeme za srbe radi za hrvate isto tako - to je to.....breuer wrote: ↑21/02/2023 13:11a i mi smo kao građansku alternativnu predstavili znamo i sami koga...bjež, dosta mi je svega, kontam se i ja palit odavde, ovo je tragi-komedijaskrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 13:10 Lagano racunajte na zicu, geto, zid, vize, granice i to je to.... ovo je sve amen od MZ..... u kojoj je cak i tradicionalni prijatelj USA i UK otisli u totalni diskurs gradjanske BIH politike koju sada predstavlja ovaj ociti petokolonaš koji zakucava ekser u mrtvacki sanduk gradjanske BIH kojeg je stvorila SDA....
dakle dobicete gospodo aparthejd, zicu, granicne prelaze na Doboju, Busovaci, Mrkovicima, Vojkovicima.... e onda ce vam bit Gaza.... izolacija 100%![]()
ostaje samo pitanje hoce l se iko pobunit kad zabiju checkpointe na Karušama i Gavrića Kućama ? ili ce se i dalje saginjat glava i predavat pasoš DRZAVE KOJE VIŠE NEMA (vidi pod Palestina)
- relativno84
#83696 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Novi Mile maksimalno relaksirano."Ne postoji visoki predstavnik, sve je to nelegitimno i nelegalno. Tamo se nije desio genocid, to svi znamo, ali se stalno pokušava na jedan nasilan način na tome insistirati. Potomak onih koji su ovdje činili najstrašnije zločine u Drugom svjetskom ratu nama ovdje nešto govori. Mi nećemo tu odluku objaviti u Službenom listu, ta odluka je pokriće za nerad i kriminal koji se tamo događa", poručio je Dodik.

-
mirza_15
#83697 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vidjelo se iz strukture one dvije rečenice da se ne odnosi na isto. Jeste da je sam kriv jer je to trebao malo bolje naglasiti, ali kada pažljivo poslušaš vidiš da nije rekao da će o IZ razgovarati na zajedničkoj sjednici. Evo sada i ovo pojašnjenje.Lakat Jebić wrote: ↑21/02/2023 13:13Aha. Rekao u izjavi za klix. Naknadno._BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2023 13:10 Ezdea botovi odgadjaju ejakulaciju ipak![]()
- manuchao91
#83698 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
defetizam se širi temom kao ambrozija
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#83699 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Doduse, rekao je 6mj nakon uspostave vlasti na svim nivoima. Lendo izdrzi, sakrij se negdjeLakat Jebić wrote: ↑21/02/2023 12:52mirza_15 wrote: ↑21/02/2023 12:39
Ovo su odgovori na dva odvojena pitanja. Vremenski nema veze:
sa:
danas je 21.02.2022. i još nije formirana federalna vlada, a ne zna se ni kada će. Jednostavno nema logike da su prva i druga rečenica povezane.
Bit će vjerovatno i video zapis sa presa, ali meni djeluje da druga rečenica nema veze sa prvom.
Evo ti video.
Pitanje je bilo s HRTa i odnosilo se iskljucivo na izbornu reformu.
-
BAK-eV
#83700 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
De nam prvo objasni, kako to vrijeme radi za Hrvate.skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2023 13:15 ostaje samo pitanje hoce l se iko pobunit kad zabiju checkpointe na Karušama i Gavrića Kućama ? ili ce se i dalje saginjat glava i predavat pasoš DRZAVE KOJE VIŠE NEMA (vidi pod Palestina)
O Srbima cemo poslije toga.