Sto da ne?
Ne jedem u kancelariji vec idem u restoran, ali u principu jedem konkretne stvari koje se jedu i za rucak.
Sto da ne?
Ja da krenem tako u 10 jesti, bila bih opet gladna u 2-3, pa onda opet u 6-7 i tako...i nakon kojeg mjeseca to više ne bih bila ja, ni moja Schauma, nego neki trokrilni ormar.
no_sikiriki wrote: ↑19/02/2023 19:54Ja da krenem tako u 10 jesti, bila bih opet gladna u 2-3, pa onda opet u 6-7 i tako...i nakon kojeg mjeseca to više ne bih bila ja, ni moja Schauma, nego neki trokrilni ormar.![]()
Gdje si je stavio, u kojem dijelu podforuma. Ja o kantinama sam stavio na politika pa mi je brisali, pa sam opet stavio ali negdje drugo i nisu brisali. O kantinama parlamentarnih skupstina FBiH i BiH. Jedu jeftinije nego i ko u drzavi, a imaju samo takve plate.Njanjavi wrote: ↑20/02/2023 14:13 Ne kontam sto se brisu teme sa foruma koje dotaknu malo skakiljaviju temu.
Na cjelom portalu pa i na forumu nema slova o najvećoj organizovanoj akciji kontaminacije plodnog tla u ohaju, al se o tome kobiva ne smije pisati ni na portalu ni ovdje.
Jel koga vrjedja prica o tome?
Cemu brisanje teme o tome?
Zar blackrock i vanguard imaju pipke i kod nas?
Msm razumijem ja socijalno oblikovanje svjesti populusa preko plasiranja i sortiranja podobnih informacija al zar nije većini u cilju imati cistu i funkcionalnu planetu.
Zar nije u trendu brinuti se za habitat u kojem zivimo.
A tako bitna i velika katastrofa poput kontaminacije jednog od najplodnijih djelova amerike da tako prodje nezapazeno i jos brisete teme o tome.
Ne kontam da me jbes.
Jedino sto je bitno portalima su pare.Njanjavi wrote: ↑20/02/2023 14:13 Ne kontam sto se brisu teme sa foruma koje dotaknu malo skakiljaviju temu.
Na cjelom portalu pa i na forumu nema slova o najvećoj organizovanoj akciji kontaminacije plodnog tla u ohaju, al se o tome kobiva ne smije pisati ni na portalu ni ovdje.
Msm razumijem ja socijalno oblikovanje svjesti populusa preko plasiranja i sortiranja podobnih informacija al zar nije većini u cilju imati cistu i funkcionalnu planetu.
A tako bitna i velika katastrofa poput kontaminacije jednog od najplodnijih djelova amerike da tako prodje nezapazeno i jos brisete teme o tome.
Ne kontam da me jbes.
Zato je udarna vijest kako nepoznata osoba koja je poznata jer je sestra takodjer nepoznate Dzjele Ramovic ..pravi kucuAteista wrote: ↑20/02/2023 14:38Jedino sto je bitno portalima su pare.Njanjavi wrote: ↑20/02/2023 14:13 Ne kontam sto se brisu teme sa foruma koje dotaknu malo skakiljaviju temu.
Ne kontam da me jbes.
Teme koje brisu i zakljucavaju vjerovatno nekom ne odgovaraju, pa onda sigurno dolaze razni pritisci, ucjene i podmicivanje portala da se to skloni. Zavisno od toga koliko je jak uticaj ili podsticaj, zavisi hoce li neka tema zazivjeti ili nece.
Kao sto rekoh, a vjerovatno bi i sam skontao da si citao pazljivije, nije mi jasno da se sirenje svjesti o tako velikoj ekoloskoj katastrofi ne potencira vise.
Stavi opet, ali na ekologija.Njanjavi wrote: ↑20/02/2023 15:05 Ma ok to je vec davno provaljeno da na portalu sklanjaju i oblikuju na silu javni stav prema nekim temama.
Primjetio sam recimo da nakon par komentara koji ne idu niz dlaku njihovoj uredjivackoj politici taj clanak brze bolje sklone sa naslovne strane.
Ali mi jos uvjek ne ide u glavu zasto na forumu takve stvari brisu.
Stavih na razne diskusije temu u subotu o toj katastrofi u ohaju i kako ni slova o tome na kliksu nema.
Cudno mi jednostavno da nesto tako bitno ostane neprimjeceno a tako nas cesto bombarduju trivijalnostima iz te drzave.
Pa uzevsi u obzir afirmativno pisanje o suplementima i hrani na bazi kukaca koju su nedavno gurali na portalu, neke stvari postaju dosta jasnije.
Samo eto vazda me zaibreti ta raširenost tih interesnih skupina i lobija i na nasem prostoru.
Socijalni inzenjering klasicni.
Ako je Konakovic onda se brisu komentaridembele wrote: ↑20/02/2023 15:34 Na klix portalu standardno koriste jedne te iste jezičke poštapalice za slične članke.
Ako je panorama neke planine, onda su to prizori koji oduzimaju dah.
Ako se neka pjevačica, glumica pojavi u bilo kakvom odjevnom predmetu, onda je zablistala.
Ako se neka tzv. starleta odnosno kuravela razgoliti, onda njene fotografije obraduju fanove
Sta reci, koju posluku poratiNjanjavi wrote: ↑20/02/2023 15:05 Ma ok to je vec davno provaljeno da na portalu sklanjaju i oblikuju na silu javni stav prema nekim temama.
Primjetio sam recimo da nakon par komentara koji ne idu niz dlaku njihovoj uredjivackoj politici taj clanak brze bolje sklone sa naslovne strane.
Ali mi jos uvjek ne ide u glavu zasto na forumu takve stvari brisu.
Stavih na razne diskusije temu u subotu o toj katastrofi u ohaju i kako ni slova o tome na kliksu nema.
Cudno mi jednostavno da nesto tako bitno ostane neprimjeceno a tako nas cesto bombarduju trivijalnostima iz te drzave.
Pa uzevsi u obzir afirmativno pisanje o suplementima i hrani na bazi kukaca koju su nedavno gurali na portalu, neke stvari postaju dosta jasnije.
Samo eto vazda me zaibreti ta raširenost tih interesnih skupina i lobija i na nasem prostoru.
Socijalni inzenjering klasicni.
Na zalost, posljedica sveopce instagramizacije drustva, uskoro ce ljudi snimati vlastitu smrt ono ako budu u mogucnosti upaliti kameru na vrijeme.
Imam indukcijsku plocu i vise nikad ne bih kupio obicnu staklokeramicku. Ne smeta mi to zujanje, cuje se malo ali nista strasno, napa je puno bucnija.Blixen wrote: ↑22/02/2023 09:26 od popularnih stvari ne kontam idukciju na sporetu
kao nova tehnologija, a zuji li zuji dok radi
kontao sam prije sedam godina, hajde prva je idukciona ploca koju smo kupili, pa je do nje
sad druga isto zuji
da ne kazem da smo sve serpe i tave morali kupiti da budu "za indukciju"
Indukcijski štednjak može tijekom rada ispuštati različite zvukove, a mogu se pojaviti iz sljedećih razloga:
stroj može zujati ako se stavi lonac s tankim dnom
kad se mali veliki lonac za kuhanje stavi na veliku ploču za kuhanje
Intenzitet buke ovisi o količini posuđa na ploči za kuhanje
izgleda da cu morati kupiti rešo ili bubnjaru u dnevnu pa kroz UNHCR foliju solunar vani![]()