Demokratska fronta Željko Komšić

Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#58926 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bobi »

BHCluster wrote: 20/02/2023 11:28
Bobi wrote: 20/02/2023 10:40 Ovaj se sve više i više sramoti, Konaković obilaze naše sto u otisli da spašavaju nastradale e on da se šepuri po vilama, boli njega neka stvar i za naše i za nastradale, empatija nula posto.
A da je otisao bilo bi vidi populiste. :wink:
Svakako je važno da političari pokažu empatiju i brigu za ljude koji su pogođeni prirodnim katastrofama, a njihova uloga u ovakvim situacijama je da pruže pomoć i podršku onima kojima je to potrebno.
Spit_fire

#58927 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

Bobi wrote: 20/02/2023 11:43
Spit_fire wrote: 20/02/2023 11:40 Najveci problem koji osmorka vidi u Zeljku Komsicu je sto ne ide po instrukcije u stozer HDZa...
..nego u stožer SDA :mrgreen:
Ako vec mora u neciji onda nek nije HDZ pa makar bio ne znam ti ciji...

Zeljko Komsic da je najgori na svijetu rusi jedan mit koji HDZ propagira a ovi relaksatori guraju..."Nece gradjansku drzavu jer se boje dominacije Bosnjaka"

E sad kakva je to dominacija fundamentalista i munjdosa koji hoce dzamahiraju a glasaju za nekoga ko nije Bosnjak..nije cak ni musliman?

Aj da mi njega maknemo lakse je nego smisljat spinove i lazi...

Da svi gradjani u BiH glasaju kao sto to ljudi za Komsica glasaju ova zemlja bi bila 10 puta bolja...al jok umjesto pozitivnog primjera on je kamen spoticanja....

Guraju te u suzivot 30 godina i sad kad si ti pokazo da ti nije problem ni Srbin i Hrvat koji vole ovu BiH i kad je doso red da ova druga dva polazu svojue gradjanske multi kulti vrijednosti..ee CEKAJ! Abort mission...
BHCluster

#58928 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Bobi wrote: 20/02/2023 11:47
BHCluster wrote: 20/02/2023 11:28

A da je otisao bilo bi vidi populiste. :wink:
Svakako je važno da političari pokažu empatiju i brigu za ljude koji su pogođeni prirodnim katastrofama, a njihova uloga u ovakvim situacijama je da pruže pomoć i podršku onima kojima je to potrebno.
Koliko se meni cini Predsjednistvo je svoje uradilo, gle cuda zapelo je na VM.
dr_Evil

#58929 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 11:49
Ako vec mora u neciji onda nek nije HDZ pa makar bio ne znam ti ciji...

Zeljko Komsic da je najgori na svijetu rusi jedan mit koji HDZ propagira a ovi relaksatori guraju..."Nece gradjansku drzavu jer se boje dominacije Bosnjaka"

E sad kakva je to dominacija fundamentalista i munjdosa koji hoce dzamahiraju a glasaju za nekoga ko nije Bosnjak..nije cak ni musliman?

Aj da mi njega maknemo lakse je nego smisljat spinove i lazi...

Da svi gradjani u BiH glasaju kao sto to ljudi za Komsica glasaju ova zemlja bi bila 10 puta bolja...al jok umjesto pozitivnog primjera on je kamen spoticanja....

Guraju te u suzivot 30 godina i sad kad si ti pokazo da ti nije problem ni Srbin i Hrvat koji vole ovu BiH i kad je doso red da ova druga dva polazu svojue gradjanske multi kulti vrijednosti..ee CEKAJ! Abort mission...
Komso je desno krilo SDA, radikalniji cak i od mladomuslimanske struje, kao takav nije nesto za pokazivanje i hvaljenje sa njim.

ALi da je mogao biti Tito, to sigurno, imao je nevjerovatnu podrsku , desnice i ljevice, a u prva dva mandata zasigurno je mlatnuo glasova od sve tri etnije.

Sad je to samo daleki san!
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#58930 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bobi »

Da je on to sve sto kažeš ne bi se trebao prikloniti ni jednoj nacionalnoj stranci nego posvetio svoj rad na kvalitetu bez obzira na nacionalnost a sto nije slučaj.
BHCluster

#58931 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Kad bukvalno preuzmes pricu HDZ/UZPa pa mislis da si nesto "pametno" napisao. Katastrofa.
dr_Evil

#58932 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Bobi wrote: 20/02/2023 12:01 Da je on to sve sto kažeš ne bi se trebao prikloniti ni jednoj nacionalnoj stranci nego posvetio svoj rad na kvalitetu bez obzira na nacionalnost a sto nije slučaj.
Da je ljiljan imao duMa do poda, pa tamo u ona prva dva mandata poceo da hoda po z. Hercegovini, pa pretrpio pljuvacinu nacistickih skotova vjerujem da bi danas politicka scena Lipe Nase izgledala kud i kamo drugacije.

Ucinak njega mozemo jednostavno posmatrati sa brojem Hrvata u clanstvu SDP-a.

Ne trebamo posmatrati DF, jer kao sto rekoh to je samo desno radikalno krilo.

Jedino sta on jos uvijek predstavlja je nasa mogucnost da biramo djelomicno koga hocemo sve dok to nisu Sejdic i Finci, ali nije bilo potrebe da to bude ON. Mogao je u ovome ciklusu podrzati nekog drugog Hrvata.

Ah no dobro, sta ja znam o patriJotizmu, pobogu!
Škobo Habu

#58933 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 11:40 Najveci problem koji osmorka vidi u Zeljku Komsicu je sto ne ide po instrukcije u stozer HDZa...
Problem za Komšića nije Osmorka, već činjenica da je otpisan kao politički faktor od strane EU i USA.

Šta "građanski orijentisan" političar ima tražiti kod Erdogana po pitanju svega onoga što predstavlja? Ja ne kužim?

Šta je naredna destinacija Komšića? Moskva? Peking? Sprovdi Zahiragićev plan o "strateškom savezništvu"?
Spit_fire

#58934 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

Bobi wrote: 20/02/2023 12:01 Da je on to sve sto kažeš ne bi se trebao prikloniti ni jednoj nacionalnoj stranci nego posvetio svoj rad na kvalitetu bez obzira na nacionalnost a sto nije slučaj.
Da ne idemo u dubioze...nije problem sto je Komsic vaki i naki i sto je s ovim s onim, to je samo sredstvo...PROBLEM JE STO JE KOMSIC HRVAT KAKAV RUSI HDZove mitove

Jer da nije tako sto im je smeto dok nije bio sa SDA?

Al dobro je to u Zagrebu smisljeno...pustice da svi ovi multi kulti (mahom Bosnjaci) sami sruse Kosmica i tako pomognu HDZu da ostvari svoj visi cilj. Rusenje bilo kakvog gradjanskog i demokratskog principa kao i opstanke ove drzave su vam
umotali u borbu protiv SDA i pustili vas da jurisate...a vi fala Bogu jurisate bez straha....

Da ne duzim.
Da li Kosmic ima aferima? Ima itekako
Da li su ti aferimi problem Covicu? Nisu
Da li su problem takvim ko tebi? Jesu
Sta he problem Covicu? Sto je Hrvat

Nasli zajendicki interes da budete topovsko meso HDZa..

@dr_Evil slazem se za propustenu sansu al ne mijenja ovo gore navedeno
Last edited by Spit_fire on 20/02/2023 12:22, edited 1 time in total.
Spit_fire

#58935 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

Škobo Habu wrote: 20/02/2023 12:09
Problem za Komšića nije Osmorka, već činjenica da je otpisan kao politički faktor od strane EU i USA.

Šta "građanski orijentisan" političar ima tražiti kod Erdogana po pitanju svega onoga što predstavlja? Ja ne kužim?

Šta je naredna destinacija Komšića? Moskva? Peking? Sprovdi Zahiragićev plan o "strateškom savezništvu"?
Sta je Covicev...opet u Moskvu? Komsic je odyebo lavrova dok je ovaj drugi govorio "Povecajte uticaj rusa na Balkanu"...i odbija da glasa bilo sta kontra rusa

Sad je Covic zapadni covjek a Kosmsic rus...ma ajde
Škobo Habu

#58936 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:22

Sta je Covicev...opet u Moskvu? Komsic je odyebo lavrova dok je ovaj drugi govorio "Povecajte uticaj rusa na Balkanu"...i odbija da glasa bilo sta kontra rusa

Za Čovića se od prvog dana zna čiji je.

Za Komšića više niko nije siguran, osim da je dahija u službi begova Izetbegovića.
dr_Evil

#58937 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:19

On je jednostavno izgubio bilo kakav kredibilitet da bih ga ikada vise podrzao. Ima drugih sposobnih Hrvata, a jos i postenih, i koji vole ovu domovinu, mozemo i njih da podrzimo, i treba da ih podrzimo.

On vise nikad nece dobit moju podrsku ili glas. Osim u slucaju kao sto ti kazes kad je izmedju njega ili Covica.

Iskreno od ta dva fasizma i kriminala biram Komsicevo, ali i dalje nema nista pozitivno kod njega vise. A iskreno sam ga volio, mada je "volio" teska rijec za nekoga koga nisi upoznao.
Spit_fire

#58938 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

dr_Evil wrote: 20/02/2023 12:25
Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:19

On je jednostavno izgubio bilo kakav kredibilitet da bih ga ikada vise podrzao. Ima drugih sposobnih Hrvata, a jos i postenih, i koji vole ovu domovinu, mozemo i njih da podrzimo, i treba da ih podrzimo.

On vise nikad nece dobit moju podrsku ili glas. Osim u slucaju kao sto ti kazes kad je izmedju njega ili Covica.

Iskreno od ta dva fasizma i kriminala biram Komsicevo, ali i dalje nema nista pozitivno kod njega vise. A iskreno sam ga volio, mada je "volio" teska rijec za nekoga koga nisi upoznao.
Vidi ja sam to isto rekao...ne kazem ja da je Komsic mesija al ono za sta se bore ovi sto su kontra njega je borba koja ima za cilj da se vise nikada komsic ne pojavi

Da postoji najspobniji hrvat na svijetu al da nije HDZ tj proHrvatski jel ti mislis da bi ga osmorka uopste smjela kandidovat?

A kad ova Smitova i UZP ujdurma zavrsi posao nece ga ni moc kandidovat sve i da zele
Login77777

#58939 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Login77777 »

Hoce se Zeljko Komsic distancirati od svog koalicionog partnera koji zele biti do saveza 🇷🇸 🇷🇺 🇨🇳?
Ne vidim sta Komsic kao graDZanin ima s tom ekipom da radi.
Spit_fire

#58940 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

Škobo Habu wrote: 20/02/2023 12:23
Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:22

Za Čovića se od prvog dana zna čiji je.

Za Komšića više niko nije siguran, osim da je dahija u službi begova Izetbegovića.
Aha znaci zna se da je ruski al to ne smeta amerima da ga podrze? Znaci podrazat ce va sta god ti uradio?
dr_Evil

#58941 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:33
Vidi ja sam to isto rekao...ne kazem ja da je Komsic mesija al ono za sta se bore ovi sto su kontra njega je borba koja ima za cilj da se vise nikada komsic ne pojavi

Da postoji najspobniji hrvat na svijetu al da nije HDZ tj proHrvatski jel ti mislis da bi ga osmorka uopste smjela kandidovat?
Pa na proslim izborima NS je kandidovala onog Falafara, sta za njega vise nisam cuo.

Od njih apsolutno ocekujem da ce to ponovno uraditi(nekog drugog, ne ovog Falafara).

Mislim da smiju, i mislim da hoce.

Ove izbore nisu jer je bilo vazno skinuti El-Baketa.

Posteno govoreci nemamo prijatelja na istoku, a sto se tice Europe poderali bi nas ko karananana onu tv voditeljicu. Vrijeme je za mudre politicare bez oraha u dzepu, i jebiga moraju imati odnos sa demokratama u SAD-u.
kakotakonikako

#58942 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kakotakonikako »

A jeste trn u oku pojedinima Zlatni ljiljan Armije Republike Bosne i Hercegovine. :bih:
dr_Evil

#58943 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

kakotakonikako wrote: 20/02/2023 12:41 A jeste trn u oku pojedinima Zlatni ljiljan Armije Republike Bosne i Hercegovine. :bih:
Ademovic?
kakotakonikako

#58944 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kakotakonikako »

dr_Evil wrote: 20/02/2023 12:44
kakotakonikako wrote: 20/02/2023 12:41 A jeste trn u oku pojedinima Zlatni ljiljan Armije Republike Bosne i Hercegovine. :bih:
Ademovic?
Procitaj na cijoj si temi i samo ce ti se reci :D
Spit_fire

#58945 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

dr_Evil wrote: 20/02/2023 12:40
Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:33

Pa na proslim izborima NS je kandidovala onog Falafara, sta za njega vise nisam cuo.

Od njih apsolutno ocekujem da ce to ponovno uraditi(nekog drugog, ne ovog Falafara).

Mislim da smiju, i mislim da hoce.

Ove izbore nisu jer je bilo vazno skinuti El-Baketa.

Posteno govoreci nemamo prijatelja na istoku, a sto se tice Europe poderali bi nas ko karananana onu tv voditeljicu. Vrijeme je za mudre politicare bez oraha u dzepu, i jebiga moraju imati odnos sa demokratama u SAD-u.
Daj ba nemoj zayebavat :mrgreen: u situaciji gdje Dino ne smije rec da je HDZ cak ni korumpirana stranka, da im suprostavi nekog kandidata koji bi bio kontra njih :mrgreen:

Znam da u to ni ti ne vjerujes

Najvise sto mogu je da kandiduju nekog za koga sw zna da nema sanse
dr_Evil

#58946 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

kakotakonikako wrote: 20/02/2023 12:45
dr_Evil wrote: 20/02/2023 12:44

Ademovic?
Citam, i ne nadjoh nikoga kome je Komso trn u oku. Gledajuci sastav forumasa zakljucih da vecina ima problem sa Ademovicem.

Kome covjek s obrazom moze biti trn u oku. Posten, trudio se radio se, vjeruje u svoju antifasisticku ideju, komunista ne voli pare, ne koketira sa nacionalistima, kad je dobio parce vlasti nije htio ni jedno drzavno preduzece, kad je usao sa HDZom u koaliciju nije uzeo nijedno ministarstvo.

I sto je najvaznije s Lovcem se slikao, i obecao da nece izdat!
dr_Evil

#58947 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:45
Daj ba nemoj zayebavat :mrgreen: u situaciji gdje Dino ne smije rec da je HDZ cak ni korumpirana stranka, da im suprostavi nekog kandidata koji bi bio kontra njih :mrgreen:

Jesil slusao Kukica u Pressingu neku vecer? Po svima je opleo, odlicno gostovanje, ali onaj dio o komuniciranju u javnosti i sa javnosti? Ako ne, onda preporucam.
Spit_fire

#58948 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Spit_fire »

dr_Evil wrote: 20/02/2023 12:49
Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:45

Jesil slusao Kukica u Pressingu neku vecer? Po svima je opleo, odlicno gostovanje, ali onaj dio o komuniciranju u javnosti i sa javnosti? Ako ne, onda preporucam.
Nisam pogledam :thumbup: Samo mi ustvari reci nije valjda da je prica da Dino i ostali ovo sve "relaksiraju" KOFOL da bi ga suknuli HDZu kad se najmanje nada? :mrgreen:
kakotakonikako

#58949 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kakotakonikako »

dr_Evil wrote: 20/02/2023 12:48
kakotakonikako wrote: 20/02/2023 12:45

Citam, i ne nadjoh nikoga kome je Komso trn u oku. Gledajuci sastav forumasa zakljucih da vecina ima problem sa Ademovicem.

Kome covjek s obrazom moze biti trn u oku. Posten, trudio se radio se, vjeruje u svoju antifasisticku ideju, komunista ne voli pare, ne koketira sa nacionalistima, kad je dobio parce vlasti nije htio ni jedno drzavno preduzece, kad je usao sa HDZom u koaliciju nije uzeo nijedno ministarstvo.

I sto je najvaznije s Lovcem se slikao, i obecao da nece izdat!
Bogami ti nesto onda slabo citas. Itekako postoje ovdje forumasi kojima je Zlatni ljljan Armije Republike Bosne i Hercegovine ( evo da dodam - Zeljko Komsic ) trn u oku i koji to i pisu.

Sto se tice Ademovica - za njega ja imam izuzetno pozitivno i visoko misljenje za sve sto je uradio u odbrani Drzave Bosne i Hercegovine u agresiji 92-95. To se ne zaboravlja.

Isto tako imam izuzetno pozitivno i visoko misljenje za Denisa Becirevica za sve sto radi za Drzavu Bosnu i Hercegovinu.

:bih:
dr_Evil

#58950 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 20/02/2023 12:52
Nisam pogledam :thumbup: Samo mi ustvari reci nije valjda da je prica da Dino i ostali ovo sve "relaksiraju" KOFOL da bi ga suknuli HDZu kad se najmanje nada? :mrgreen:
Naravno da ne mislim, mislim da SDP presucuje koliko je moguce da bi se uspostavila vlast i pogurali projekti, i apsolutno ne vjerujem da ce izglasati ijednu odluku koja je na stetu domovine.

Evo, vec ove sedmice cemo da vidimo jesam li upravu, da vidimo kako ce taj istocni tok Dodikov da ide. Mislim da ni na ostale odluke necemo nesto v'oma cekat.

Mozda budes ti upravu, ali obecavam svecano da cu priznati ako se to desi, a i od tebe ocekujem isto!

P.S. mislim da se ovakve stvari trebaju graditi, ali treba da se zna da je DRZAVA ta koja mora imati kontrolu nad bilo cim sta je prekogranicno. Sto ne vjerujem da je slucaj za postojece plinovode! ALi ovdje je i problem Rusije!
Last edited by dr_Evil on 20/02/2023 13:00, edited 2 times in total.
Post Reply