Koji su treci?
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
laik1981
-
Spit_fire
#83352 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kazem ti buduci da sam ga i licno upozno da je vise ursdio za SDP nego 90% ovih sto mu nesto spocitvajudr_Evil wrote: ↑20/02/2023 10:19Mi smo pod kolektivnom lobotomijom evo vec 200 godina, i svaki sistem nas lobomotira. Istine radi, imamo 30 godine SDA lobotomije, kako medijski tako i fizicki, a ono najvaznije oduzimanjem sredstava za zivot. Ako ne razmisljas kao oni, ili slucajno pricas na njih, pobrinu se da ostanes bez posla, i da ne nadjes novi. Isto radi i HDZ. Pa kud ces bolje.Spit_fire wrote: ↑20/02/2023 09:41
Ma ni blizu brate vjeruj mi...samo sto irfan na stvari kao sto su drzava i narod ima puno drugaciji da ne kazwm bolji pogled od ovih relaksatora
Molim te irfanu zamjeraju sto je dobar sa nekim ljudima iz SDA i sto se iz te saradnje izrodilo dosta korisnih stvari za gradjane od projekata pa nadalje
Hoce da je na ratnoj nozi sa svima bez zadrske samo zato sto su u SDA...ironije radi pola tih je do jucer bilo u toj SDA
Covjek je drugi dan rekao sta je smitov zakon i da nam nista dobro nije donio a osmorkina kompanija ga je prihvatila bez pogovora i sad kad su vidjeli da pored HDZ ide i SDA sad se nesto nadigli..a dok je isao u korist aparthejda sutili su i govorili "ima dobrih stvari"...
Kakva lobotomija vlada kod njih jbt..."Ako nisi s nama
protiv nas si"....
Uostalom sve Irfanove izjave su o konkretnim stvarima..evo nek ga drmanutju...nego jok "TI SI SDA STAS MI TI PRICAT VIDI TI GLAVE"....ovolilo guranje jednog narativa na silu bez obzira jel
dobar ili los zaista sam do sad rijetko vidio
Ljudi iz osmorke ocigledno smatraju narod BiH a prije svega Bosnjake teskim glupanima kojima mozes prodat pijesak u pustinji...drugo objasnjenje za ovakvu lobotomiju nemam
Sto se tice Irfana, ne kazem ja da vecinom nije upravu, neg roka po svima, jasta ce. Ali tvrdim da je ovaj jednom nogom van SDP-a, na putu nove stranke ili promijene dresa. Ne poznajem momka, mogu pogrijesiti, ali ovo je sve vec vidjeno od mnogih. Ovo je recimo ovako i Efendic radio, pa prosle izbore je uzeo seruci na SDA, i poslije izbora promijena dresa, doduse otisao je u proxy SDA.
Ako i nekad izadje iz SDP to nece bit radi SDA nego radi idota u SDPu poput Niksica..mada mislim da nece izac jer u maju je Niksicu papa
-
Spit_fire
#83353 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako Vijeće ministara u četvrtak ne usvoji istočnu interkonekciju, RS će blokirati projekte za FBiH
Joj saradnje i relaksacije..hajde ti Dino opet u laktase pa se dodatno jos sagni i naguzi
Povedi i Niksica nek vidi tog "Dobrog starog Dodika"
Nakon 6mj ocekujem isti narativ i od Covica...
Joj saradnje i relaksacije..hajde ti Dino opet u laktase pa se dodatno jos sagni i naguzi
Povedi i Niksica nek vidi tog "Dobrog starog Dodika"
Nakon 6mj ocekujem isti narativ i od Covica...
- dr_Evil
#83354 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislim da je dosta siguran sve dok ne pristaje na koalicije sa SDA ni na kakvim nivoima. Mada znam da ih ima tu i tamo.
Ne znam ni ko bi mogao preuzeti, nema nekih struja ni ocite konkurencije. Jedino ako on nekoga ustolici. Da se mene pita ja bih Slavka Kukica,a ne pita!
-
Spit_fire
#83355 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo sto cu rec nemam dokaz za to jer odavno nisam ukljucen u procese stranke..ali po onome sto znam i po onome sto svak moze zakljucit na osnovu glasova doticnog, Nisksic i njegovi poslusnici nemaju ni 10% podrske ljudi u SDPu...dr_Evil wrote: ↑20/02/2023 10:41Mislim da je dosta siguran sve dok ne pristaje na koalicije sa SDA ni na kakvim nivoima. Mada znam da ih ima tu i tamo.
Ne znam ni ko bi mogao preuzeti, nema nekih struja ni ocite konkurencije. Jedino ako on nekoga ustolici. Da se mene pita ja bih Slavka Kukica,a ne pita!
Ima brate Denis, imaju ovi mladji poput Irfana itd
- dr_Evil
#83356 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Denis mi je naljigaviji od svih SDP-ovaca iz glavnog odbora, covjek bez harizme, svog JA, plana, ideje, ali zato super pise pisma. Iskreno kad bi Denis preuzeo mogao bi SDP kljuc u bravu.Spit_fire wrote: ↑20/02/2023 10:44
Ovo sto cu rec nemam dokaz za to jer odavno nisam ukljucen u procese stranke..ali po onome sto znam i po onome sto svak moze zakljucit na osnovu glasova doticnog, Nisksic i njegovi poslusnici nemaju ni 10% podrske ljudi u SDPu...
Irfan, mislim da mora jos malo corbe da jede, ako ne promijeni dres ili ga ne ucijene s necim mogao bi da bude dobar za 5-10 godina.
Nema druze, slabo kadra, a mislim da Nerko ima jos uvijek dobru podrsku, drzi rijec. Sve se to preko noci promijeni. Nije fazon ni svakome dati stranku da vodi, gdje je danas hrvatski SDP, nema ga ni na mapi, neki beskicmenjaci vode stranku.
Reciklirati sada neke stare kadrove, ni to nema smisla.
- Login77777
#83357 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovakve udarce za stranku je primao samo @bunk prije @Prpa.ba… 
-
Spit_fire
#83358 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Niksic pored korupcije i ostalog cime se bavio u svoj CV moze dodati i da ga nije zayebo samo onaj ko nije pokusodr_Evil wrote: ↑20/02/2023 10:51Denis mi je naljigaviji od svih SDP-ovaca iz glavnog odbora, covjek bez harizme, svog JA, plana, ideje, ali zato super pise pisma. Iskreno kad bi Denis preuzeo mogao bi SDP kljuc u bravu.Spit_fire wrote: ↑20/02/2023 10:44
Ovo sto cu rec nemam dokaz za to jer odavno nisam ukljucen u procese stranke..ali po onome sto znam i po onome sto svak moze zakljucit na osnovu glasova doticnog, Nisksic i njegovi poslusnici nemaju ni 10% podrske ljudi u SDPu...
Irfan, mislim da mora jos malo corbe da jede, ako ne promijeni dres ili ga ne ucijene s necim mogao bi da bude dobar za 5-10 godina.
Nema druze, slabo kadra, a mislim da Nerko ima jos uvijek dobru podrsku, drzi rijec. Sve se to preko noci promijeni. Nije fazon ni svakome dati stranku da vodi, gdje je danas hrvatski SDP, nema ga ni na mapi, neki beskicmenjaci vode stranku.
Reciklirati sada neke stare kadrove, ni to nema smisla.
-
Spit_fire
#83359 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čović: Gospodin iz SDA evidentno blokira imenovanje rukovodstva FBiH, mislim da ćemo to danas riješiti
Osmorkini jurisnici govore SDA da je licmjeran jer je radio isto ko i oni a oni se zaklelk da nece pa ipak uradise
Zato HDZ koji bukvalno u svom politckom djelovanju osim BLOKADA tesko da moze navest kad taj HDZ prica protiv blokada to je principijelno i legitimno
jer kao sto rekoh Dini i kompaniji ne smeta blokada nego im smeta sto njihova guzica izvisi
Nema ih dugo po medijima dok dino prima instrukcije kod relaksiranih iz ZG ovi ostali ocigledno gledaju prema glavnom stanu u Mostaru da se smisli strategija
Osmorkini jurisnici govore SDA da je licmjeran jer je radio isto ko i oni a oni se zaklelk da nece pa ipak uradise
Zato HDZ koji bukvalno u svom politckom djelovanju osim BLOKADA tesko da moze navest kad taj HDZ prica protiv blokada to je principijelno i legitimno
Nema ih dugo po medijima dok dino prima instrukcije kod relaksiranih iz ZG ovi ostali ocigledno gledaju prema glavnom stanu u Mostaru da se smisli strategija
Last edited by Spit_fire on 20/02/2023 11:04, edited 2 times in total.
- dr_Evil
#83360 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jebi ga, pokusavas napravi nesto, vjerujes ljudima, i naravno da te neko zajebe, a neko ne. Prica o nasim ljudima, nasi ljudi su zaista postali pokvareni, sve nas je neko zajebo, problem je ako te zajebu isti likovi dva puta.
Za sada Trojka + Fudo zaista dobro drzi, mislim da je to cvrso ko beton, a to je Nerkino djelo. Ne mozes ocekivati da svi dijelimo iste vrijednosti.
A da Nerko ima materijala za provjerit, vjerujem da ima. Ako ovi "fiktivni moji" pocnu hapsiti nadam se da ce i njega dobro da provjere.
-
Spit_fire
#83361 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ocekivat da neko pohapsi sam sebe je i za ove utopije previsedr_Evil wrote: ↑20/02/2023 10:59Jebi ga, pokusavas napravi nesto, vjerujes ljudima, i naravno da te neko zajebe, a neko ne. Prica o nasim ljudima, nasi ljudi su zaista postali pokvareni, sve nas je neko zajebo, problem je ako te zajebu isti likovi dva puta.
Za sada Trojka + Fudo zaista dobro drzi, mislim da je to cvrso ko beton, a to je Nerkino djelo. Ne mozes ocekivati da svi dijelimo iste vrijednosti.
A da Nerko ima materijala za provjerit, vjerujem da ima. Ako ovi "fiktivni moji" pocnu hapsiti nadam se da ce i njega dobro da provjere.
- dr_Evil
-
Spit_fire
#83363 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa ako nekom iz SDA i zagusti ima jail free kartu...samo ce prec u NiP a Dino ce mu potpisat oprostajnicu grijehova
- dr_Evil
#83364 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A dobro sad pregonis
Ne ocekujem da ce se iko hapsti, ali ako ne budu hapsili onda su sto se mene tice zavrsili. Preostaje mi samo cekat novi partizanski pokret onako ko sto Zahiragic ceka iransko-ruski samoubilacki pokret.
Oslobodit svoju zemlju od fasisticko kleptomanske mafije na jedini preostali nacin
-
Spit_fire
#83365 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma dobro malo sam satiricandr_Evil wrote: ↑20/02/2023 11:10A dobro sad pregonis![]()
Ne ocekujem da ce se iko hapsti, ali ako ne budu hapsili onda su sto se mene tice zavrsili. Preostaje mi samo cekat novi partizanski pokret onako ko sto Zahiragic ceka iransko-ruski samoubilacki pokret.
Oslobodit svoju zemlju od fasisticko kleptomanske mafije na jedini preostali nacin![]()
-
Spit_fire
#83366 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@sajber87 sta ti ovo rezimski mediji ZDF napdaju pajdu smita
- dr_Evil
#83367 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma kontam, na dobrom su putu da satira postane realnost. Evo peta godina gazi vlade u KS-u niko jos nije odgovarao za kriminal od prethodnih 25 godina. Ko da je na putu kakva presutna amenstija ratnog i poratnog kriminala.
Makar hajde da kazemo to javno, krali ste, nakrali ste se, sjasite necemo vas dirat, samo sidjite. Nesto ko sto Tito Ivi Andricu oprosti nacisticke grijehove.
-
meridiyan
#83368 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako pisu rezimski mediji RS uslovljava daljnju relaksaciju odnosa usvajanjem prijedloga za zaključivanje međunarodnog sporazuma sa Srbijom o izgradnji gasne istočne interkonekcije na prvoj sljedecoj sjednici Vijeca ministara, tacnije do cetvrtka.
https://avaz.ba/vijesti/bih/810658/kosa ... federaciju
-
Spit_fire
#83369 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo relaksacija ...daj nama sta hocemo il blokiramo...meridiyan wrote: ↑20/02/2023 11:16 Kako pisu rezimski mediji RS uslovljava daljnju relaksaciju odnosa usvajanjem prijedloga za zaključivanje međunarodnog sporazuma sa Srbijom o izgradnji gasne istočne interkonekcije na prvoj sljedecoj sjednici Vijeca ministara, tacnije do cetvrtka.
-
Spit_fire
#83370 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nemamo sta dalje ic..prozivas camparu godinu dvije da je odgovoran za prikrivanje istine o slucaju memic i to da je medju najodgovornijim... onda taj isti campra sa clanovima te iste porodice optuzuje neke druge...dr_Evil wrote: ↑20/02/2023 11:14Ma kontam, na dobrom su putu da satira postane realnost. Evo peta godina gazi vlade u KS-u niko jos nije odgovarao za kriminal od prethodnih 25 godina. Ko da je na putu kakva presutna amenstija ratnog i poratnog kriminala.
Makar hajde da kazemo to javno, krali ste, nakrali ste se, sjasite necemo vas dirat, samo sidjite. Nesto ko sto Tito Ivi Andricu oprosti nacisticke grijehove.
Kako u taletu rece rejhan za druga inspektora "Nema vremena drzi govore"
- dr_Evil
#83371 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uh, pa kud ces bolan na Camparu, ima da te sad @Styling zakaci. To je samo borba klanova sto se tice Campare, Zvizdica & Co. Ali zanimljivo koliko god da je borba klanova ipak vecina prljavog vesa koji znaju o SDA ne izlazi na vidjelo. Jedni druge drze u saci, kao Domino, cim prvi padne svi ce za njim.Spit_fire wrote: ↑20/02/2023 11:20
Nemamo sta dalje ic..prozivas camparu godinu dvije da je odgovoran za prikrivanje istine o slucaju memic i to da je medju najodgovornijim... onda taj isti campra sa clanovima te iste porodice optuzuje neke druge...
Kako u taletu rece rejhan za druga inspektora "Nema vremena drzi govore"
Ono sta dolazi na vidjelo je da se niko ne hapsi.
I kad sve to zbrojis, Nerko ostaje, sve dok ne potpise sa SDA ostaje. Mislim da ce na sljedecem ciklusu curnuti ove stranke oko SDP-a, a da ce SDP skociti makar 20%, samo ako ne potpise Bakiru.
- Student_u_Ostavci
#83372 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mržnja koja izbija iz NiPovaca prevazilazi granice zdravog razuma. Liječene i to asap. 
- dr_Evil
#83373 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koji si ti bolesnik esade plave, ali neka
treba nam i takvih.
- Login77777
#83374 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad se sastajete sa saveznicimaStudent_u_Ostavci wrote: ↑20/02/2023 12:21 Mržnja koja izbija iz NiPovaca prevazilazi granice zdravog razuma. Liječene i to asap.![]()
- Student_u_Ostavci
#83375 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Molim tišinu i glasajte za ovo, nemoj da Košarac šamara. Ima iskustva u tomeAko Vijeće ministara u četvrtak ne usvoji istočnu interkonekciju, RS će blokirati projekte za FBiH, kaže Košarac