Nisu mu hercegbosanski guzovi vidjeli Maldiva.
Eto mu Drvenik nek se bahati!
Nisu mu hercegbosanski guzovi vidjeli Maldiva.
Ponestalo prpi meze. A tad pocne prica bezveze…tramvajtrojka wrote: ↑19/02/2023 09:17haj jednom da si spomenuo al dvadeseti put da spominjes jednu te istu stvar zar ti toliki zuc dino stvara![]()
![]()
![]()
nije imao potrebe nijednog Bošnjaka zvati jer im je samoproglašeni vodja i beg Bošnjaka dao potpis na izborni zakon

Da se i ja jednom slozim s tobom.
Znaci SDA kao najveca bosnjacka stranka je bila 30 godina podanik HDZ-u , pa kako to tako Prpa da kazes za SDA pazi da ti se ne naljute ostale patriote, i ja se apsolutno slazem sa ovom tvojom izjavom jer jedino ovaj plac SDA sa tim se moze objasniti, jer nisu vise na vlasti sa HDZ-om nakon 30 godina jedino se moze nazvati podanistvom
I to je valjda u interesu BiH i Bošnjaka.Turković Rusima: Sretna ste zemlja s ministrom Lavrovom
pa ko prica o SDA?GandalfSivi wrote: ↑19/02/2023 00:34Fokusiras se na stvari koje mozes promijeniti. Nazalost, mozemo se mi na glavu nasaditi, ali ovi gore navedeni su default (za sada). Vecina probosanskih stranaka (kazem vecina, jer za SDA ne vjerujem, prodali su nas u ratu, prodaju nas i u miru) su na istoj strani, samo sto opet ta SDA je uspjela unistiti sve, od legitimiteta zrtve, preko kradje kako ratne tako i poratne, do cistog unistavanja svega cega su se dofatili.
O cemu mi ba pricamo, zadnji smo po svim mogucim parametrima, sem odljeva mozaka (mozgova) - u tome smo prvi. Bolnice nam vode zene bez diplome, drzavu nam vode likovi sa dvicama u skolama, sada nam i ugostiteljstvo vode djeca bez iskustva, njima je dobro, nas ko jebe.
Vise ljudi je napustilo zemlju poslije rata nego pod cetnickom kamom.
I opet ih branite!!! Ne mogu vise ni pisati o ovome, ne znam koji se kirac sekiram, nasrecu sam se ispalio 11 godina poslije rata, a mnogima nece u glavu i sta god ja da napisem, nista se nece promijeniti.
Jeste tako je, Dodik, Covic, jebem (h)im mater cetnicko ustasku, nas Bakir je tu da nas odbrani…

Zajebajes se? Ministar vanjskih poslova se ne bi treba sastajati sa drugim ministrima vanjskih poslova? Jel’ vas to Bisera naucila tako?halo_ba wrote: ↑19/02/2023 19:59
Znaš li ko je ovo pored Obame?
Dan Giljen, odnosno Danilo Giljanovic ili tako nekako, neki srbocrnogorski uhljup i prevarant.
Potrosio je silu tudjih para da bi se slikao sa slavnim osobama i da bi promovisao srpstvo.
Na kraju jezavrsio na lsiti FBI.
Isto tako, Dino se za tudje pare slika sa poznatima.
Korist: ista kao i kod Danila.
Ne znam ko je tebe naucio da u nedostatku argumenata sereš po sagovornicima.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2023 20:08Zajebajes se? Ministar vanjskih poslova se ne bi treba sastajati sa drugim ministrima vanjskih poslova? Jel’ vas to Bisera naucila tako?halo_ba wrote: ↑19/02/2023 19:59
Dan Giljen, odnosno Danilo Giljanovic ili tako nekako, neki srbocrnogorski uhljup i prevarant.
Potrosio je silu tudjih para da bi se slikao sa slavnim osobama i da bi promovisao srpstvo.
Pa hurme nije dogovorio to je evidentno.halo_ba wrote: ↑19/02/2023 20:12Ne znam ko je tebe naucio da u nedostatku argumenata sereš po sagovornicima.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2023 20:08
Zajebajes se? Ministar vanjskih poslova se ne bi treba sastajati sa drugim ministrima vanjskih poslova? Jel’ vas to Bisera naucila tako?
Koji kurac je ovo, foto termin? Koji su rezultati razgovora?
Sta je izradio za nas? Hoce li biti kakvog hajra ili je samo da guzica vidi puta?
Da.
MVP se sastaje sa MVP bitnih europskih zemalja.
Je li tebi zapravo jasno koliko si jadan?drug_profi wrote: ↑19/02/2023 20:31MVP se sastaje sa MVP bitnih europskih zemalja.
Sta god da su pricali, korist je za BiH jer se namece ta tema.
Ali vidim da je kod tebe kmeka vec presla u očaj i da više ni osnovne logike u tvojim postovima nema.
Naravno. Treba samo skupljati hurme i brčkati noge na Maldivima.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2023 20:08Zajebajes se? Ministar vanjskih poslova se ne bi treba sastajati sa drugim ministrima vanjskih poslova? Jel’ vas to Bisera naucila tako?halo_ba wrote: ↑19/02/2023 19:59