Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hakiz wrote: ↑11/02/2023 12:50
Stavovi u emisiji i nekako, svako ima svoje stavove i to je uredu.
Moj komentar o kokoškama se više odnosi na to da kada je Petar počeo govoriti, sve tri žene su odmah ga prekinule i nisu mu dozvolile da dođe do riječi.
To jeste, taktika feminističke borbe je ta da ne dozvoliš drugome da kaže šta želi, ne da ga pobijediš argumentima, nego da ga ušutkaš količinom riječi koje izgovoriš, dakle kokodakanjem.
vjeshalica wrote: ↑16/02/2023 00:40
Hoce da nam objasni kako su navedeni primjeri izolovani slucajevi i sa se sa njima udara u porodicu. Doduse u njegovo poimanje porodice.
Bas ima bujnu mastu ako je na osnovu ovih videa zakljucio da je neko protiv porodice i radjanja djece. Al u pravu si, mozda je njegovo poimanje porodice "Suti, kuhaj, i radjaj dok ti ja ne kazem kad je dosta", onda nije slagao
vjeshalica wrote: ↑16/02/2023 00:40
Hoce da nam objasni kako su navedeni primjeri izolovani slucajevi i sa se sa njima udara u porodicu. Doduse u njegovo poimanje porodice.
Bas ima bujnu mastu ako je na osnovu ovih videa zakljucio da je neko protiv porodice i radjanja djece. Al u pravu si, mozda je njegovo poimanje porodice "Suti, kuhaj, i radjaj dok ti ja ne kazem kad je dosta", onda nije slagao
U proslim raspravama je pokazao neke druge detalje koji ga odaju kakav je lik. Ali nismo svi isti.
U proslim raspravama je pokazao neke druge detalje koji ga odaju kakav je lik. Ali nismo svi isti.
JK Rowling wins apology from trans activist who called her a Nazi in Twitter thread
The Harry Potter author has been issued with a public apology from JJ Welles after he claimed she had 'views that align with Nazis'
Recently the BBC apologised after it allowed a pundit on the radio to accuse JK Rowling of transphobia and did not challenge her on her claims.
Evan Davis hosted a segment on Radio 4's PM show where he asked two gaming journalists about the release of a new computer game Hogwarts Legacy.
But one of the pundits went on a rant about how the Harry Potter author was transphobic and had built up a campaign against trans people.
konoplja wrote: ↑17/02/2023 17:19
JK Rowling wins apology from trans activist who called her a Nazi in Twitter thread
The Harry Potter author has been issued with a public apology from JJ Welles after he claimed she had 'views that align with Nazis'
Recently the BBC apologised after it allowed a pundit on the radio to accuse JK Rowling of transphobia and did not challenge her on her claims.
Evan Davis hosted a segment on Radio 4's PM show where he asked two gaming journalists about the release of a new computer game Hogwarts Legacy.
But one of the pundits went on a rant about how the Harry Potter author was transphobic and had built up a campaign against trans people.
zarovim se malo po tviteru oko tog izvinjenja, totalna sizofrenija. kad komicar u svom performansu kaze salu koja ne odgovora, "mozes reci sta hoces, ali shvati da rijeci imaju posljedice". posljedice u obliku masovne hajke po mrezama i u unistenju karijere. okej. taj popismanjeni, zapadnjacki, obijesnik nesto kaze na tvitetru i osjeti posljedice u obliku advokatskog pisma, to je, da, naravno, bullying. on se nema sta izvinjavati. nema ni posljedica. nego ima bullying.
meni je pravo cudno da neko ko tinejdzer donese jednu tako veliku odluku i onda je nikada za cijeli zivot ne promjeni
ja mislim da je zivot jedno veliko more po kojem plovis zavisno od vremena
snijeg_led wrote: ↑18/02/2023 16:02
meni je pravo cudno da neko ko tinejdzer donese jednu tako veliku odluku i onda je nikada za cijeli zivot ne promjeni
ja mislim da je zivot jedno veliko more po kojem plovis zavisno od vremena