FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Student_u_Ostavci

#4301 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Student_u_Ostavci »

Baš čudno da se na Fejsu emituju nebuloze. Još nezabilježeno :lol:

FejkTV
Saian

#4302 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Saian »

sajber87 wrote: 17/02/2023 19:34 Pa sto nisi isao u vladivostok osmanagicu nego 25 godina u ameriku, sta kaze kad se evropska unija raspadne praviti savez zemalja sa istog govornog podrucija, rekoh ja ruski fsb bia agent koji sluzi za ubijanje bosnjaka u pojam i okretanje ka rusiji sto nas vodi u nestanak. Obican opasni bajkoklepac placen rubljom i dinarom konvertovanim u euro i dolar, ali senad me vise brine jer izgleda da vjeruje u ove bajke i nasjeda na ove bajkovite gluposti. Osmanagic ga gleda smjeska se i misli koji idiot kad nasjeda na ovakve nebuloze
Ode mi na stranu, kad se ne ugushih :D
Ja koliko sam upratio, iako ne pratim bas, cisto mentalne higijene radi, al posto je jako blatantno, nije tesko primijetiti, helem, u medjuvremenu ili odavno mozda, ne znam, od nedavno zivim opet tu, na BiH pa i regionalnin kanalima se moze samo zdijagnozom i to obimom od 2-3 A4 papira. Narcisoidnost, paranoja, manjak samorefleksije i samo-sumnje, iluzija o relevantnosti koja bi se u nekim globalnim gabaritima svela na “ko da su se djeca igrala”- kolicini truda i zrtve, sve to je plodno tlo za uvjerenja da im neko tamo radi o glavi 24/7. Takvim ljudima je jednostavno nevjerovatno da su toliko nebitni u nekim globalnim tokovima, te da su njihovi zivoti i efekt koji imaju na svijet i istoriju potpuno incidentalni i nebrojeno ponovljivi, a ustvari samo to je istina.
I tako ti sjedis i gledas Semira i Senada (nisam nikad, al neko sjedi, gleda i slusa) izlozhen gomili opcih mjesta, mahalskih doskochica, loshe dikcije, kasapljenja smisla, upadanja u rijech u kojima je zhar upada nadmashen samo plichinom misli koja slijedi, dok tvoje vrijeme u toj anesteziji bilo kakvog kritickog i proaktivnog razmisljanja prolazi. Kradljivci vremena bukvalno, kradljivci jer ne da ne dobijes nista zauzvrat, nego ti jos ukradu vrijeme koje ti je na ovom planetu, kao i svim drugim zivim stvorovima, ogranicheno. Kome nije zhao njegovog vremena na ovom svijetu, on ce upaliti, prebaciti, poceti, nastaviti i dovrsiti izlaganje sebe toj pasivnoj radnji slusanja i gledanja osrednjih ljudi, osrednjih profesionalaca, osrednjih tv-produkcija na kraju krajeva. Izvrsnost u bilo kom poslu, a pogotovo u medijima je prezrena, izgurana, izopcena i dovedena na razinu pojave u koju prstom pokazuje Nelson Muntz iz Simpsonovih. Mozda najveca tragedija je sto je manjak izvrsnosti i dosljednosti postala preshutna vrlina, a iskrenost prema sebi i svom bullshit-u postalo ravno samoubistvu licnosti, jer smo kao drustvo promovirali prvake, novinare, prirodoslovce i antropologe cije stvarno samopouzdanje stoji na tako tankim i poroznim temeljima da mi kao drustvo moramo platiti njihovu na sve strane televiziranu osrednjost vracanjem bukvalno u feudalna vremena, gdje su se radjali u nasljednu “izvrsnost”. Kolicina truda i dostojanstva izgubljenog u eskiviranju neugodnog, ali jedinog korisnog suda koji stvara novu vrijednost, suda osposobljenih parnjaka, je usporediva samo s nasljednim feudalnim sistemom, sto nije daleko od sustine ideje Ruskog Svijeta. Mozda ce se ciniti da sam se malo udaljio od Semira i Senada, no ono sto hocu reci je da televizija ne moze biti bolja od svojih gledaoca. No gledaoc moze izabrati da bude bolji od takve televizije.
sajber87

#4303 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by sajber87 »

yamakashii wrote: 18/02/2023 00:29
sajber87 wrote: 17/02/2023 19:09 Ovaj senad i semir su kao srpski teoreticari zavjere, evo sad su ameri krivi za zemljotrese pomocu harpa. :lol: Bolesno i opasno, neobrazovani balkan je plodno tlo za ovakve bajke a osnova svega su ruske sluzbe koje su dokazano godinama trovale javno mnenje antizapadnim narativom.
imas kompleks nize vrijednost i nema ti pomoci (pravi poltron, za fotelje kakve)

ameri nego sta :izet:
Nisu samo ameri ima tu i vatikana, iluminata masona ne znam jesu li u medjuvremenu jos nekog izmislili. Bravo
Login77777

#4304 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Login77777 »

Student_u_Ostavci wrote: 18/02/2023 01:20 Baš čudno da se na Fejsu emituju nebuloze. Još nezabilježeno :lol:

FejkTV
Ali bas sve jedan od Yasmina uci… :lol:

@tramvajtrojka
tramvajtrojka

#4305 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

Login77777 wrote: 18/02/2023 08:51
Student_u_Ostavci wrote: 18/02/2023 01:20 Baš čudno da se na Fejsu emituju nebuloze. Još nezabilježeno :lol:

FejkTV
Ali bas sve jedan od Yasmina uci… :lol:

@tramvajtrojka
ma ne to se tebi ucinilo :mrgreen: :mrgreen: :lol:
cyprus

#4306 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by cyprus »

Slušam Osmanagića i kontam - ruke se pozlatile ovima u RAK-u :)
zomri

#4307 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zomri »

Senad visi na temi , "ma dajte" :lol:
Nepenthe11

#4308 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Nepenthe11 »

Jebem ti Cartmana za siromašne
Leverage

#4309 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Leverage »

Kaže prevarant "sve sam pogodio što sam prognozirao".

Pa bih da priupitao gdje su virus afričkog slona i afričke žirafe?
asker

#4310 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by asker »

Ovaj govnar od voditelja opet pijan ko letva :roll:
karanana

#4311 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

Ko je gost?
Nije da cu gledat reprizu ko god da je ali da upitam
Pandakonda

#4312 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Pandakonda »

karanana wrote: 18/02/2023 19:18 Ko je gost?
Duel Cengic i Hare :D
karanana

#4313 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

Pandakonda wrote: 18/02/2023 19:19
karanana wrote: 18/02/2023 19:18 Ko je gost?
Duel Cengic i Hare :D
O, pa moglo bi se ovo u reprizi pogledat.
ketronsd1

#4314 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ketronsd1 »

Bem ti sunce koja krkančina je ovaj sda smrad
Konju jedan u osnovnu ponovo
Last edited by ketronsd1 on 19/02/2023 21:25, edited 1 time in total.
Nehljeb

#4315 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Nehljeb »

Nemoj da psuješ!!!
A za ovog krkana si u pravu.
ketronsd1

#4316 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ketronsd1 »

Nehljeb wrote: 18/02/2023 19:49 Nemoj da psuješ!!!
A za ovog krkana si u pravu.
Gdje sam ja je i be sastavio? :D :D
Montana1

#4317 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Montana1 »

Evo senci se nakon priloga sa zdf-a od sinoc pita kako to jedan 'svabo sve u detalje zna'?
Pa u tome je razlika izmedju novinara i tebe senci npr.
Kao prvo prvo sto se pravi novinar treba da zapita nije kako zna (jer je novinar i normalno je da istrazi i sazna sto ga zanima) vec da pitas siru javnost kako to da neko sa strane zna vise o nekom narodu nego taj narod sam o sebi? Ili naprimjer sta jos neko treba da uradi ili da se desi pa da taj narod otvori oci, jer nama izgleda to treba da radi neki novinar iz neke druge drzave?
Zar taj isti Schmidt nije bio gost i zar mu nisi mogao postaviti bar jedno od silnih pitanja koje je postavio u emisiji novinar sa zdf-a?

Ps. Evo prica/intervju mu se sa Stephanom Schwarzom svodi na to kako su oni bliski (kaze bruderi 😬) To nije novinarstvo vec kompleksi.
bogoljub

#4318 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by bogoljub »

Senad Hadzifejz
Ljigavo je tvoje antiSDA atakovanje do te mjere
Da ponekad pomislim da ih toliko spominješ i napadaš
Da stvaraš reklamu SDA-u i narodni efekat.
Naši ljudi ne vole da se neko napada stalno, pa makar taj neko bio i u krivu.
Aferi respiratori koji su povezani sa Covid dramom koja je vladala tada posvetio si samo ti znaš kol'ko sati programa
A npr. Afera isparavanja 400.000.000.000 KM novca federacije u Alumininumu Mostar ništa!
Ako si FACE ,hajde tome posveti pola vremena ko na respiratore iako je 400.000.000.00>10.000.000.KM
Slobodni novinari mogu šta hoće, ili ne mogu?
Leverage

#4319 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Leverage »

Vratio se i Bogoljub Šaulić, nova godina, stara priča.
karanana

#4320 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

Gledam sad. Jebi ga, sta god mislili o njemu, i s opravdanjem, bivol ima jezik i zna torokat. Pravi face to face bi bio kifla vs. bivol. Ali nece se desiti. Imam osjecaj da bi bivol dosao a kifla ne.
dustaban

#4321 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dustaban »

cyprus wrote: 18/02/2023 11:23 Slušam Osmanagića i kontam - ruke se pozlatile ovima u RAK-u :)
:lol:

Ama ja potpuno razumijem Senada, nije lako kad ti neko sat prije pocetka emisije otkaze. Tada vadis spisak iz ladice osoba koje su uvijek na raspolaganju (dapache, smremni su i platit sa nastup) a mogu srat! Najmanje sat vremena.

Sve ove uslove ispunjava Semir a sinoc je ocito neko zayebo Senada i eto tako se to desilo.

Nisam gledo, ja onog sesirdziju ne mogu smislit, mogu mislit kako se nasro, vidim to indirektno iz komentara i reakcija.

(dzaba napravi one teniske terene, ode mu jaran u banjaluku, svojima. Lijepo mi ga zao)
asker

#4322 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by asker »

karanana wrote: 19/02/2023 00:14 Gledam sad. Jebi ga, sta god mislili o njemu, i s opravdanjem, bivol ima jezik i zna torokat. Pravi face to face bi bio kifla vs. bivol. Ali nece se desiti. Imam osjecaj da bi bivol dosao a kifla ne.
Antipatican, bivol, cakijas i sta vec ne, ali ja nijednu emisiju ne pamtim gdje ovaj nije dominirao. Nek se druga strana zapita. I pri tome ne mislim na neko nadglasavanje, primitivno ponasanje, vec argumente, kakvi god da su, onaj preko puta se poklopi usima.
Nek svako pogleda vecerasnji duel. Ako bilo sta, onda Senadovo nadmeno cerekanje kad ovaj kaze Senad vam je master mind, on vam je napravio sestorku, sad osmorku, pokajao se zbog Becirevica itd.

Cengic rekao vise puta veceras obje strane su licemjerne, vise puta, znaci uzivo, dokazivo sa dva klika.
Saltam na TVu you tube, kad tamo video Face TV sa njima dvojicom i naslovom "SDA licemjerna".

Jebo ti sve ovo, sve u kurac.
relativno84

#4323 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by relativno84 »

Fuck nestali u 26 minuta, a taman krenuo da vidim taj njemacki humor kad nista, Senci izbacio dnevnik bez tog dijela, steta a nije ministar.
studiorum_tuzlaensis

#4324 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by studiorum_tuzlaensis »

Zamisli politicke kapacitete koalicije koju Zahiraga na diskusijama argumentovano mete...

Necu gledati jer mogu pretpostaviti šta je bilo: carsijski bivol vs child face Cenga :)
Officer Crabtree

#4325 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Officer Crabtree »

studiorum_tuzlaensis wrote: 19/02/2023 07:48 Zamisli politicke kapacitete koalicije koju Zahiraga na diskusijama argumentovano mete...

Necu gledati jer mogu pretpostaviti šta je bilo: carsijski bivol vs child face Cenga :)
Upravo suprotno, složili su se oko većine stvari, nije bilo nikakve rasprave te vrste, obični razgovor. Intonacija ovog Zahirage je jedno al nije ništa bilo VS.

Zato Avaz naslov i podnaslov fujjj

https://avaz.ba/vijesti/bih/810374/zust ... licemjerna
Locked