Prijatelj mi radi ovo, vec sam vidio kako ce izgledati i nadam se da ce uspjeti.
OLX.BA - sve o tome
Moderator: anex
-
nekome
#3678 Re: OLX.BA - sve o tome
ovaj novi dizajn je katastrofa
jako su male sanse da vrate stari ali za boga miloga vracajte
jako su male sanse da vrate stari ali za boga miloga vracajte
- n+1
#3679 Re: OLX.BA - sve o tome
Dizajn jeste katastrofa, ali očito je u skladu s katastrofalnim trendom za stranice ovog tipa. Hajd razumijem ako su se htjeli odmaknuti od php koji je pogonio staru platformu, ali ne znači da moraš napraviti vizuelni proljev.
-
nekome
#3680 Re: OLX.BA - sve o tome
sta se desilo sa starom narodnom: if it aint broke dont fix it
vec ce biti da se tu nasao neko pametan biti i nekako je uspio prodati pricu da je ovo progres
vec ce biti da se tu nasao neko pametan biti i nekako je uspio prodati pricu da je ovo progres
-
olat_dragneel
#3681 Re: OLX.BA - sve o tome
Za sve koji se nadaju da će im se vratiti dojmove, dobio sam zvanično potvrdu da neće.
"Na novoj verziji stranice se prikazuju isključivo dojmovi koji su Vam ostavljeni kao prodavcu, prema tome, korisnicima se neće prikazati dojmovi koje su dobili kao kupci, te medalje i dojmovi nisu identični kao na staroj verziji stranice."
"Na novoj verziji stranice se prikazuju isključivo dojmovi koji su Vam ostavljeni kao prodavcu, prema tome, korisnicima se neće prikazati dojmovi koje su dobili kao kupci, te medalje i dojmovi nisu identični kao na staroj verziji stranice."
-
nlt
#3682 Re: OLX.BA - sve o tome
Dojmovi nisu mjerilo znanja
Vuk dlaku mijenja, ali dojmove nikad
Ko drugom dojam kopa, sam u njega upada
Ako laže koza, ne laže dojam
Vuk dlaku mijenja, ali dojmove nikad
Ko drugom dojam kopa, sam u njega upada
Ako laže koza, ne laže dojam
-
Naslovnica
- tataćusak
#3684 Re: OLX.BA - sve o tome
Pa klix nikad i neće biti kao sarajevox
- dječak sa šibicama
#3685 Re: OLX.BA - sve o tome
Greska je na serveru greska je na serveru
legendarni su, sjebali potpuno funkcionalnu aplikaciju
legendarni su, sjebali potpuno funkcionalnu aplikaciju
-
Naslovnica
#3686 Re: OLX.BA - sve o tome
-
ljubijankic
#3687 Re: OLX.BA - sve o tome
U normalnoj drzavi, nakon ovakvog fijaska, stranica bi propala, a mi cemo cekati da se smiluju i odluce rjesiti sve ove probleme koje imaju.
-
sarajevo-x.com
#3688 Re: OLX.BA - sve o tome
To su bila vremena
Evo odlicne prilike da pokusaju ponovo sa market.ba
- _Reds_
#3689 Re: OLX.BA - sve o tome
Je li ko uspio objaviti artikal, pokušavam večeras 5 puta, bez uspjeha.
- dječak sa šibicama
#3690 Re: OLX.BA - sve o tome
Ja sam uspio preko app na mobitelu, preko racunara ne mogu ni urediti artikal.
Primjetio sam da uopce nema opcije biranja "novo" ili "polovno", sam od sebe mi je registrovao produkt kao polovan iako je nov. Takodje ne vidim nigdje broj pregleda artikla.
Server im je i dalje u kurcu, pola opcija ne radi.
Primjetio sam da uopce nema opcije biranja "novo" ili "polovno", sam od sebe mi je registrovao produkt kao polovan iako je nov. Takodje ne vidim nigdje broj pregleda artikla.
Server im je i dalje u kurcu, pola opcija ne radi.
-
zippoo87
#3691 Re: OLX.BA - sve o tome
Ne moze raja objaviti nista...evo treci dan kako nema oglasa na olxu...mozda 5-10% od standardnog broja prije ove havarije.
Evo ja sada nesto pretrazivao...pa meni su ove velike slike (thumbnail) ocajne za pretrazivanje...bukvalno par oglasa zauzme cijeli desktop i moras saltati novu stranicu.
Nema ni onih manjih velicina prikaza oglasa na desktopu...bukvalno su unistili savrseno funkcionalnu stranicu sa ovim.
Meni je neshvatljivo da se ovako nesto moglo desiti,da se pusti nesto sto uopste nije ni testirano u realnim uvjetima ili na nekoj simulaciji,kako se to vec radi sa pustanjem necega online.
Ovakav amaterizam ima samo u BiH.
Dokaz da su sve shebali je sto evo ulazimo u 4. dan a nista od nefunkcionalnosti nije popravljeno ni rijeseno...nista ne radi bukvalno.
Evo ja sada nesto pretrazivao...pa meni su ove velike slike (thumbnail) ocajne za pretrazivanje...bukvalno par oglasa zauzme cijeli desktop i moras saltati novu stranicu.
Nema ni onih manjih velicina prikaza oglasa na desktopu...bukvalno su unistili savrseno funkcionalnu stranicu sa ovim.
Meni je neshvatljivo da se ovako nesto moglo desiti,da se pusti nesto sto uopste nije ni testirano u realnim uvjetima ili na nekoj simulaciji,kako se to vec radi sa pustanjem necega online.
Dokaz da su sve shebali je sto evo ulazimo u 4. dan a nista od nefunkcionalnosti nije popravljeno ni rijeseno...nista ne radi bukvalno.
-
Limited Sky
#3692 Re: OLX.BA - sve o tome
Jel moguce uopste sakriti zavrsene artikle? na prosloj verziji aplikacije sam imao otprilike 50ak zavrsenih artikala, i vecina artikala je bila skrivena, medjutim sad su svi zavrseni artiki vidljivi, ali nema opcije da sakrijem ni preko PC ni preko mobitela?
- n+1
#3693 Re: OLX.BA - sve o tome
Sve mi se više čini da je ovo bila varijanta:zippoo87 wrote: ↑18/02/2023 00:09 Ne moze raja objaviti nista...evo treci dan kako nema oglasa na olxu...mozda 5-10% od standardnog broja prije ove havarije.
- Treba mi da osvježim web stranicu.
- Imam ja malog, razvaljuje web stranice.
As it would turn out, bukvalno razvaljuje.
-
bumerangss
#3694 Re: OLX.BA - sve o tome
Sve izbrisane privatne poruke su mi se vratile u inbox od 2017-te
Dokaz da je sve neizbrisivo
Imao sam 7 uspjesnih dostava ona zadnja plava medalja a sad imam 10
Dobio 3 gratis
Dokaz da je sve neizbrisivo
Imao sam 7 uspjesnih dostava ona zadnja plava medalja a sad imam 10
Dobio 3 gratis
- -Chesterfield-
#3695 Re: OLX.BA - sve o tome
Jutros mi ljudi odgovorili na poruku. A ja im poslao upit 2021. 

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3696 Re: OLX.BA - sve o tome
Ovo je njesra i to žesca.Meni sve spasene korisnike prebrisao.Kad trazim nesto, to je konfuzija.Ovo gore od kljiksa.Nije za svakoga web dizajn.Ono sto valja otislo vani, ostala papadija i veze sto nemaju stranacki botovi.Sta diras nesta kad ne znas.Nahrani kerove i nista ne diraj, jeBote onaj ko te zaposli i dade ti diplomu, ako je imas.
-
smijesni_ste
#3697 Re: OLX.BA - sve o tome
Što je najgore, mislim da oni imaju svoje developere i to od samog osnivanja

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3698 Re: OLX.BA - sve o tome
Ovako ja svoj blog drndam sa svojih 9 sljeebenika i 30 ppsjetitelja
- SanskiBiser
#3699 Re: OLX.BA - sve o tome

evo i ChatGPT AI je u toku