Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑15/02/2023 14:28
Definitivno se selim i na roba.ba paralelno...valjda ce zazivjeti.
Trebamo svi mi koji imamo nesto za prodati napraviti profile i tamo i pogurati konkurenciju.
Ovaj olx je poceo da se bahati a to je znak da ce poceti da se urusava...u BiH je bahacenje neoprostivo,na bilo kojem planu.
pa jbt, ova roba.ba izmislila dizajn i funkcionalnost za olx
koji još domaći sajtovi imaju? nisam ni znao za ovu robu.ba.
zippoo87 wrote: ↑15/02/2023 15:08
Izgleda da su povukli novu verziju aplikacije sa playstorea.
Sada me vise ne vodi na novu verziju.
Ali trenutno ne radi ni stara aplikacija,pise greska na serveru.
Izgleda da je otkacena, na staroj zvanicno ne cita vise nista.
Kakav zajeb ljudi napravise sa ovim
Mislim da im je najizglednija opcija da vrate stari sajt i app, i da sljedeca 2 mjeseca nastave razvoj novih, i ovaj put malo QA prije nego sve postojece zamijene.
zippoo87 wrote: ↑15/02/2023 14:28
Definitivno se selim i na roba.ba paralelno...valjda ce zazivjeti.
Trebamo svi mi koji imamo nesto za prodati napraviti profile i tamo i pogurati konkurenciju.
Ovaj olx je poceo da se bahati a to je znak da ce poceti da se urusava...u BiH je bahacenje neoprostivo,na bilo kojem planu.
pa jbt, ova roba.ba izmislila dizajn i funkcionalnost za olx
koji još domaći sajtovi imaju? nisam ni znao za ovu robu.ba.
Ima www.lista.ba,oni imaju i aplikaciju koja je funkcionalna ali mislim da roba.ba ima vise potencijala i da ce mozda i zazivjeti.
Ulazu i u marketing...samo nemaju aplikaciju jos.
Mislim da im je najizglednija opcija da vrate stari sajt i app, i da sljedeca 2 mjeseca nastave razvoj novih, i ovaj put malo QA prije nego sve postojece zamijene.
Na sajtu su pustili obavjestemje da imaju tehnickih problema.
Ne aju oni problema,oni imaju totalno rasulo.
Ne pamtim kada je neko ima ocajniji start novog proizvoda od ovog danas
Ma usrali su i šefa i stanicu sa ovom verzijom i na telefonima i računarima. Mogli su malo istestirati prije puštanja!!!
Budimo realni, ma kako losa aplikacija bila nikad nista nece zamijeniti ni biti konkurencija piku/olxu jer su ljudi jednostavno naviknuti na njega... Kakve liste.ba, autobumovi i ostali bakraci
Na sajtu su pustili obavjestemje da imaju tehnickih problema.
Ne aju oni problema,oni imaju totalno rasulo.
Ne pamtim kada je neko ima ocajniji start novog proizvoda od ovog danas
Ovo doslovno izgleda kao da niko nije testirao. Skontali bi bar da im nestaju dojmovi ako nista, valjda im je to jedan od bitnijih segmenata.
MehmedPasaMoric wrote: ↑15/02/2023 16:42
Budimo realni, ma kako losa aplikacija bila nikad nista nece zamijeniti ni biti konkurencija piku/olxu jer su ljudi jednostavno naviknuti na njega... Kakve liste.ba, autobumovi i ostali bakraci
Legendo,da tako svako razmislja,nikada niko ne bi napravio novi proizvod ili inovaciju.
Jer smo navikli na staru jel...pa sta ce nam nova/bolja.
U zivotu,sve ima vijek trajanja pa tako i trendovi,aplikacije,stranice,dizajn itd itd
-Chesterfield- wrote: ↑15/02/2023 16:14
Nije sve tako crno. Možete igrati igricu dok ga ne poprave.
Kad smo kod crne, jel to nema Dark Moda
Ima tamna tema...meni automatski povuklo jer je i sistem dark tema.
I morado i ja instalirati ovo smece na glavni telefon,jer ne mogu ni na poruke odgovoriti sa stare app
Pa bolje da su se pozabavili čestim downtime-om same stranice i nedovoljno velikim bandwidthom... Oni se još uhvatili novog UI i napravili još veće smetlje. Bravo Olx.