Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vaučer wrote: ↑14/02/2023 22:36
Tri puta skuplje bi rado plaćao samo da Putku ni centa ne plaćam.
problem je što mi nemamo izbora u BiH
ali nas spašava ta matematička formula da se cijena mijenja svaka 3 mjeseca a da u nju ulazi cijena nafte u zadnjih 9 mjeseci
Ovaj Stew Peters mi lici na nekog ko je zaduzen za "damage control", kad se kakvo sranje desi da razvodni svaku normalnu pricu i odgovornost.
Ali ovaj malo detaljnije objasnjava. On je libertarian, mozda se nekome se nece svidjeti sta ovaj prica, ali tesko je pobiti njegove navode.
Ne rece da je Trumpova administracija ukinula zakon o kocnicama, ali evo Bidenova administracija je trecu godinu pa nisu vratili taj zakon u zivot.
Bilo je i prosle godine iskakanja vozova i problema sa zeljeznicom.
Prosle godine je snimljen film White Noise u ovom mjestu i sa istom tematikom. Ispadose ovi scenaristi zajebaniji od Nostradamusa.
Kako mi je nezgrapan taj izraz "libertarijanac", i u nasem i u engleskom jeziku. To se zove ili liberal ili anarhista (pod libertarijance se trpa i jedno i drugo), samo sto su te dvije rijeci u Americi dobile potpuno razlicita znacenja od originalnih.
Ima ih na milione koji vjeruju u ovakve budalestine sto ovaj postavlja. Ima onaj sto hoda po ovim mitinzima kad gostuje Trump pa intervjuise raju , da bog sacuva. Kontam sve zajebavaju se ljudi a oni mrtvi ozbiljni
Rob_Atl wrote: ↑15/02/2023 22:04
Ima ih na milione koji vjeruju u ovakve budalestine sto ovaj postavlja. Ima onaj sto hoda po ovim mitinzima kad gostuje Trump pa intervjuise raju , da bog sacuva. Kontam sve zajebavaju se ljudi a oni mrtvi ozbiljni
ma rasističko govno, vrlo jednostavno, hodajući stereotip white trasha u Americi
stolen election, corona, deep state, k'o da ih je sve jedan kurac pravio
auuu brate, hajde da imaš stav prema BLM, ili woke pokretu i to... ali ovo šprdanje sa mrtvim čovjekom koji u tom trenutku nije uradio ništa tako grozno da ga se udavi.