Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
sajber87

#82126 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Nikola Testa wrote: 15/02/2023 11:12
sajber87 wrote: 15/02/2023 10:57 Pravljenje normalnije drzave od ovog dejtonskog ludila moguce je samo u totalnoj saradnji bosnjaka i svih bosanskih patriota bez obzira na vjeru i naciju sa zapadom prvenstveno USA GB i EU. Do sada smo imali na strani ljudi koji su se lazno predstavljali kao patrioti otvorenu saradnju i koketiranje sa iranom rusijom i sistemom vrijednosti koje oni predstavljaju, na rijecima EU a u srcima rusko iransko diktatorski nacin vladanja gdje je stranka i njen predsjednik i otac i majka, nesto slicno kao sto radi orban. Zato cu ponoviti najbolje sto se tkz probosanskoj strani moglo desiti je da posalje u opoziciju sda df ekipu koja je predano radila na unistenju i slabljenju bosne a jacanju svoje izdajnicko lopovske bratije.
:lol:
Upisi i moji i tvoji ostaju za buduce vrijeme, toliko :D
Spit_fire

#82127 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

sajber87 wrote: 15/02/2023 11:23
Spit_fire wrote: 15/02/2023 11:09

Ti si od sastanka sa iranskim ambasadorom napravio citavu hajku i usput krajnje hinjski guras i ruse jer je to sada in iako Bosnjaci nemaju veze sa njima niti su ikad imali...vjerovatno da je 2005 gurno bi nas u islamiste i al kaidu..al ovako nea veze sto to nema veze s mozgom gurni ti bosnje s rusima..

Al zato COVIC I DODIK IMAJU ITEKAKVE VEZE SA RUSIJOM...al ti to zanemarujes jer to su fini zapadni ljudi..koji su za sav svoj javasluk i saradnju sa rusima nagradjeni
Nisi prozapadno orjentisan niti si na strani zapada ako to kazes nego ako se trudis da radis kako se radi u razvijenim zapadnim demokratijama. Sda je sve ove godine vladala na nacin kako se to radi u rusiji i iranu,princip vladavine potpuno isti( kupovima medija, satanizacija politickih protivnika, privatizacija institucija, pljacka javnih dobara u privatne dzepove itd),pominjem rusiju i iran jer su na suprotnoj strani od onog gdje smatram da moj narod i moja zemlja treba da idu. Zapad ne zeli sda i df , to priznaju i oni. Sto se tice dodika sve ce mu doci na naplatu u buducnosti, naplatice mu sa kamatama onaj ko ima moc da naplati i ko je bosnjacima pomogao da se oslobode svojih "dodika". Sto se tice covica jedino sto mu priznajem je da je pametiji i od dodika i bakira(komsica) i znace da slusa sta mu veliki brat kaze.
Znas kako rece sad vec pokojni glumac u filmu Gori Vatra "Mozda sam supak al terorista nisam"...e tako je i za ruse i bosnjake

Kakav qrceva Rusija i Bosnjaci znaci sta sad sto je asim lopov to znaci da je rus?

Ti si jedan provokator koji pise po zadatku al dobro to smo davno utvrdili...ne znas kako da nas dodatno degradiras pa hajd gurni nas u ruse iako to nema veze s mozgom..jesi ti svjestan sta pises? Ustvari jesi al to radis s namjerom...

Al znam ja taj tip ljudi, sanjas da ce sjedit u svom gradu koji nece vise biti u BiH nego u Hrvatskoj i hinjski se cerekat glupim
bosnjama kako su naivni ispali...sorta ljudi za povratit

Kakav Iran? Veze koje tvoj pametni Covic i Dodik imaju sa Rusijom i koje mi imamo sa iranom ne da su neuporedive nego je smijesno i pricat o tom...iran Bosnjacima jedna od drzava u svijetu, a Rusija ovoj dvojici glavni saveznik. Vidio sam Covica u Moskvi kako izjavkjuje da se poveca ruski uticaj, Dodik kako odliluje putina kad se niko u svijetu ne bi usudio...nisam vidio Bakira ni Komsica da rade isto u Teheranu..cak sta vise vidio sam Komsica kako je odjebao lavrova..a ti tvoji pametni mu govorili da ne valja to radit

Covic nije pametan niti radi ono sto se od njega trazi, jer se od njega nista ni ne trazi, imaju EU i amere koji kazu sjedi tu mi cemo uradit za tebe...ili mi mozda hoces rec da Amerika koja je u ratu sa Rusijom defakto kaze covicu glasaj protiv sankcija?

Ovo za kznjavanje dodika necu ni komentarisat jer nema potrebe...
palermo

#82128 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Novak20 wrote: 15/02/2023 11:17
palermo wrote: 15/02/2023 09:16

Pa sad, temeljno pitanje svega je pitanje drzave Bosne I Hercegovine. Hoce li postojati, ako ce kakva ce biti I slicno. A hrvatski starteski cilj je davno zacrtan, obnova banovine, sad u kojem obliku I kako, je vec drugo pitanje. U tom kontekstu Bosnjaci su uvijek neprijatelji ( mislim na politike ne ljude) I da li je Komsic tu ili nije je prilicno beznacajno. Bio bi netko drugi da nije on.
Kao sto jednom rekoh, hrvatska politika se kreira u Zagrebu. Nasi hercegovci su tu samo izvodjaci.
:-)

Radiš isto što i Čović i što je još gore, plašiš narod bez argumenata.

Ne mogu se načuditi što dovodiš u pitanje postojanje odnosno teritorijalni integritet BiH koji sigurno garantiraju SAD, GB, Francuska i Njemačka plus integracije čiji su oni nosioci. To isto, barem po DMS trebala bi garantirati i Rusija. Opasnosti po integritet BiH nema bez kataklizme svjetskih razmjera i vjerojatnoća je manja od 0,001 % da će se dogoditi.

A kakva će BiH biti već je dobrim dijelom određeno. Dva entiteta, tri konstitutivna naroda je ono što MZ garantira svima. Ostalo je stvar unutarnjih političkih dogovora.

Bošnjačka politika ovakva kakva je izlazi iz okvira dogovorenog i nastoji politički podrediti Hrvate u BiH mimo njihove volje. Eto tome su godinama pljeskali Mesić, Milanović, Pusić, Kosor i ostali iz "zagrebačke politike". Poručivali da se Hrvati okrenu političkom Sarajevu pa se to nije desilo nego se dogodila homogenizacija i jednak stav o hrvatskom političkom opstanku u BiH tek kada su Hrvati u BiH dovedeni u opasnost mogućeg gubitka konstitutivnosti koju imaju druga dva naroda.

Ulaskom RH u EU, NATO, Scengen nema nikakvog konkretnog razloga za plašenje nekakvom banovinom u nekakvom nedefiniranom obliku jer ta izmišljena banovina ne može biti dio Hrvatske i nema potrebe da bude jer postoje većinske hrvatske županije u BiH.

p.s.

Zar nisi mogao napisati samo bošnjačka politika ?
U tom kontekstu Bosnjaci su uvijek neprijatelji ( mislim na politike ne ljude)
Bosnjaci kao politicki narod, mislim da je to najtacnija definicija.
Ostalo, pa ta pricao integritetu I nepovredivosti granica je prilicno suplja prica....vanjske granice nista ne znace ako je to samo prazna ljustura I ako ti nisi u prilici da.budes kreator politike(a) unutar nje same...
BHCluster

#82129 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

Varhelyi nakon izlaganja Zovko pitao: "Koliko još idiota ima"
:D
Point.

#82130 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Styling wrote: 15/02/2023 10:17
Point. wrote: 15/02/2023 09:59
Koaliciona forumska ljubav cvjeta vidim.

Pričamo o gospoji Zovko koja lobira protiv države u kojoj je rođena. Ja nisam lobista, to ovaj tvoj relaksirani pajdo tvrdi.
Pa, eto zivis u Evropi gdje mozes da se kandidujes za europarlamentarca i lobiras za svoju drzavu. Oh, wait, za koje babe dusu kad se moze palamuditi iz udobnosti Jyskovog namjestaja u slobodno vrijeme.
Uh uh gledaj stranačkoj botovki narativa. Ko ono, koji kurac ćeš na forumu kad imaš europski parlament :lol:

Ko još kupuje namještaj u Jysk :-)
mishic

#82131 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mishic »

"Tek pravi amaterizam u svaljivanju lošeg upravljanja javnim resursima na leđa građana vidimo kada novu predloženu cijenu vode uporedimo s predloženom cijenom po kojoj će ViK tu istu vodu prodavati Istočnom Sarajevu. Cijena za Istočno Sarajevo bit će 0,72 KM, što znači da će građani Sarajeva vodu plaćati od 33 posto višoj cijeni. Šta reći, nego bravo majstori", poručio je Bandić.
Student_u_Ostavci

#82132 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

sajber87 wrote: 15/02/2023 10:57 Pravljenje normalnije drzave od ovog dejtonskog ludila moguce je samo u totalnoj saradnji bosnjaka i svih bosanskih patriota bez obzira na vjeru i naciju sa zapadom prvenstveno USA GB i EU. Do sada smo imali na strani ljudi koji su se lazno predstavljali kao patrioti otvorenu saradnju i koketiranje sa iranom rusijom i sistemom vrijednosti koje oni predstavljaju, na rijecima EU a u srcima rusko iransko diktatorski nacin vladanja gdje je stranka i njen predsjednik i otac i majka, nesto slicno kao sto radi orban. Zato cu ponoviti najbolje sto se tkz probosanskoj strani moglo desiti je da posalje u opoziciju sda df ekipu koja je predano radila na unistenju i slabljenju bosne a jacanju svoje izdajnicko lopovske bratije.
:lol: :lol:
Point.

#82133 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Spit_fire wrote: 15/02/2023 11:34
Nisi prozapadno orjentisan niti si na strani zapada ako to kazes nego ako se trudis da radis kako se radi u razvijenim zapadnim demokratijama. Sda je sve ove godine vladala na nacin kako se to radi u rusiji i iranu,princip vladavine potpuno isti( kupovima medija, satanizacija politickih protivnika, privatizacija institucija, pljacka javnih dobara u privatne dzepove itd),pominjem rusiju i iran jer su na suprotnoj strani od onog gdje smatram da moj narod i moja zemlja treba da idu. Zapad ne zeli sda i df , to priznaju i oni. Sto se tice dodika sve ce mu doci na naplatu u buducnosti, naplatice mu sa kamatama onaj ko ima moc da naplati i ko je bosnjacima pomogao da se oslobode svojih "dodika". Sto se tice covica jedino sto mu priznajem je da je pametiji i od dodika i bakira(komsica) i znace da slusa sta mu veliki brat kaze.
Znas kako rece sad vec pokojni glumac u filmu Gori Vatra "Mozda sam supak al terorista nisam"...e tako je i za ruse i bosnjake

Kakav qrceva Rusija i Bosnjaci znaci sta sad sto je asim lopov to znaci da je rus?

Ti si jedan provokator koji pise po zadatku al dobro to smo davno utvrdili...ne znas kako da nas dodatno degradiras pa hajd gurni nas u ruse iako to nema veze s mozgom..jesi ti svjestan sta pises? Ustvari jesi al to radis s namjerom...

Al znam ja taj tip ljudi, sanjas da ce sjedit u svom gradu koji nece vise biti u BiH nego u Hrvatskoj i hinjski se cerekat glupim

Kakav Iran? Veze koje tvoj pametni Covic i Dodik imaju sa Rusijom i koje mi imamo sa iranom ne da su neuporedive nego je smijesno i pricat o tom...iran Bosnjacima jedna od drzava u svijetu, a Rusija ovoj dvojici glavni saveznik. Vidio sam Covica u Moskvi kako izjavkjuje da se poveca ruski uticaj, Dodik kako odliluje putina kad se niko u svijetu ne bi usudio...nisam vidio Bakira ni Komsica da rade isto u Teheranu..cak sta vise vidio sam Komsica kako je odjebao lavrova..a ti tvoji pametni mu govorili da ne valja to radit

Covic nije pametan niti radi ono sto se od njega trazi, jer se od njega nista ni ne trazi, imaju EU i amere koji kazu sjedi tu mi cemo uradit za tebe...ili mi mozda hoces rec da Amerika koja je u ratu sa Rusijom defakto kaze covicu glasaj protiv sankcija?

Bolje ti je ne upuštaj se u bilo kakvu raspravu sa dotičnim, lik priča jedne te iste besmislice u svakom postu. Smor nije vrijedan vremena ni truda.
Last edited by Point. on 15/02/2023 13:17, edited 2 times in total.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#82134 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bobi »

Point. wrote: 15/02/2023 13:11

Pa, eto zivis u Evropi gdje mozes da se kandidujes za europarlamentarca i lobiras za svoju drzavu. Oh, wait, za koje babe dusu kad se moze palamuditi iz udobnosti Jyskovog namjestaja u slobodno vrijeme.
Uh uh gledaj stranačkoj botovki narativa. Ko ono, koji kurac ćeš na forumu kad imaš europski parlament :lol:

Jah..ti kupuješ u IKEA :D, domoljub :D.
sajber87

#82135 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Opet polemises sa tezama koje si sam postavio. Nigdje ne pominjem ruse kao narod nego ruski ili putinov rezim kako ti se vise svidja, e na taj rezim i njegov nacin vladavine su se ugledali ne bosnjaci kako ti kazes nego rezim koji je bosnjake razorio u zadnjih skoro 30 godina. Pljacka javnih resursa, privatizacija drzavnih institucija , satanizacija politickih protivnika, kupovina medija i novinara javnim novcem, manipulacije, lazi, vjecito stvaranje neprijatelja jer oni mogu da funkcionisu samo ako imaju neprijatelja u drugom, su sve ono kako rezimi u rusiji, bosni, srbiji , iranu, bjelorusiji itd funkcionisu, a najvece zrtve tih zlocinackih rezima bice upravo oni narodi u koje se isti "zaklinju".
Opet ti ponavljam zapad je odlucio da pomogne bosnjacima tako sto pomaze da se oslobodimo posasti sda i njenih satelita. Sama ta cinjenica onome ko zeli da vidi govori da nas nisu ostavili i da nas smatraju saveznikom na balkanu sto vidim da jako smeta protivnicima zapada kod bosnjaka tj bosanskih izdajnika.
Last edited by sajber87 on 15/02/2023 13:28, edited 1 time in total.
sajber87

#82136 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Student_u_Ostavci wrote: 15/02/2023 13:15
:lol: :lol:
Najvise volim ove odgovore sa smajlicima, oni govore da se pogodilo u srz stvari ;-)
Student_u_Ostavci

#82137 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Jašta bruda. Ti gađaš u srž isto kao i Nedžad Fazlija :lol:
BHCluster

#82138 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

To ti se kolega zove malogradjanski mentalitet, uvijek nekom nesto pokusavaju dobaciti a nisu u stanju da vide koliko su plitki. Prijer kako tebi dobaci a sta su oni uradili za domovinu? Skoro po svim statistickim parametrima smo na dnu! Naravno ti si kriv jer zivis vani.

BTW ovako izgleda lobiranje na njihov nacin
Image
P.S. Mozel neTko sugerirati ovom seljacicu da zakopca sako barem kad se fotografise nije u WC-u.
BHCluster

#82139 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

Student_u_Ostavci wrote: 15/02/2023 13:34 Jašta bruda. Ti gađaš u srž isto kao i Nedžad Fazlija :lol:
Gdje se njega sjeti?
Sanjarko

#82140 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Sanjarko »

BHCluster wrote: 15/02/2023 13:35

To ti se kolega zove malogradjanski mentalitet, uvijek nekom nesto pokusavaju dobaciti a nisu u stanju da vide koliko su plitki. Prijer kako tebi dobaci a sta su oni uradili za domovinu? Skoro po svim statistickim parametrima smo na dnu! Naravno ti si kriv jer zivis vani.

https://www.slobodna-bosna.ba/img/vijes ... noko_1.jpg
P.S. Mozel neTko sugerirati ovom seljacicu da zakopca sako barem kad se fotografise nije u WC-u.
Nemoze se mozda skopcati, jer ima visinu od 2 m kao i ja, jb-no nam kad se skopcamo i sagnemo ili nesto sl. Nego na temu sta ce te i sta cemo kad uvedu verbalni delikt i kriminiliziraju izrecenu rijec|misao u RS-u. Vec hoce da hapse sta se govori da je RS nastala na genocidu i sl.

Vec su uveli to u vezi genocida i sl za RS, a tek kad ovo ostalo uvedu.
Student_u_Ostavci

#82141 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

BHCluster wrote: 15/02/2023 13:38
Student_u_Ostavci wrote: 15/02/2023 13:34 Jašta bruda. Ti gađaš u srž isto kao i Nedžad Fazlija :lol:
Gdje se njega sjeti?
On i naš kolega sajber ne promašuju.
sajber87

#82142 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Opet palamudis i bacas smajlice bez iceg konkretnog, davno procitana botovska taktika ;-)
BHCluster

#82143 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

Sanjarko wrote: 15/02/2023 13:43
BHCluster wrote: 15/02/2023 13:35

https://www.slobodna-bosna.ba/img/vijes ... noko_1.jpg
Ne moze se mozda skopcati, jer ima visinu od 2 m kao i ja, jb-no nam kad se skopcamo i sagnemo ili nesto sl. Nego na temu sta ce te i sta cemo kad uvedu verbalni delikt i kriminiliziraju izrecenu rijec|misao u RS-u. Vec hoce da hapse sta se govori da je RS nastala na genocidu i sl.

Mislim kupi si velicinu koja mu odgovara ima para kako kaze i sam, zena ga finansira. Sto se tice zabrana u tzv "rs", cuj zabrana, to je borba protiv radikalniH muslimana! To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izrazajan i diktira njihov stil misljenja i ponasanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima. Sta ti mislis?
Athlon64

#82144 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Athlon64 »

sajber87 wrote: 15/02/2023 13:54
Opet palamudis i bacas smajlice bez iceg konkretnog, davno procitana botovska taktika ;-)
Brate sajbere, ako nisi zlonamjeran i onaj si kakvim se predstavljas - ja preporucujem da potrazis strucnu pomoc.

Jer ovakve gluposti uporno pisati na forumu i uvjeravati narod da vjeruje tebi - a ne svojim ocima - moze jedino neko ko to radi za platu ili neko ko nije mentalno uredan.
Student_u_Ostavci

#82145 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Sve si u pravu, evo. Ne mogu ništa konkretno reći kad si u pravu. Iran=Rusija=BiH :lol:
sajber87

#82146 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Student_u_Ostavci wrote: 15/02/2023 13:59

Sve si u pravu, evo. Ne mogu ništa konkretno reći kad si u pravu. Iran=Rusija=BiH :lol:
Opet ispravka dok ne naucis, iran rezim , rusija rezim, bosna rezim, opet postavljas teze i sam sa sobom polemises. :D
sajber87

#82147 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Athlon64 wrote: 15/02/2023 13:58

Brate sajbere, ako nisi zlonamjeran i onaj si kakvim se predstavljas - ja preporucujem da potrazis strucnu pomoc.

Jer ovakve gluposti uporno pisati na forumu i uvjeravati narod da vjeruje tebi - a ne svojim ocima - moze jedino neko ko to radi za platu ili neko ko nije mentalno uredan.
Bosnjaci samo treba da pogledaju svojim ocima gdje ih je rezim dovelo zadnjih 30 godina, da se okrenu oko sebe i vide stanje drzave i nacije, nikom ne treba da vjeruju samo neka pokusaju razmisljati svojom glavom a ne glavom placenih medija koji im serviraju ono sto se plati javnim novcem ili botova
Spit_fire

#82148 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

sajber87 wrote: 15/02/2023 13:25

Opet polemises sa tezama koje si sam postavio. Nigdje ne pominjem ruse kao narod nego ruski ili putinov rezim kako ti se vise svidja, e na taj rezim i njegov nacin vladavine su se ugledali ne bosnjaci kako ti kazes nego rezim koji je bosnjake razorio u zadnjih skoro 30 godina. Pljacka javnih resursa, privatizacija drzavnih institucija , satanizacija politickih protivnika, kupovina medija i novinara javnim novcem, manipulacije, lazi, vjecito stvaranje neprijatelja jer oni mogu da funkcionisu samo ako imaju neprijatelja u drugom, su sve ono kako rezimi u rusiji, bosni, srbiji , iranu, bjelorusiji itd funkcionisu, a najvece zrtve tih zlocinackih rezima bice upravo oni narodi u koje se isti "zaklinju".
Opet ti ponavljam zapad je odlucio da pomogne bosnjacima tako sto pomaze da se oslobodimo posasti sda i njenih satelita. Sama ta cinjenica onome ko zeli da vidi govori da nas nisu ostavili i da nas smatraju saveznikom na balkanu sto vidim da jako smeta protivnicima zapada kod bosnjaka tj bosanskih izdajnika.
Upravo si opsiao HDZ i SNSD

nisi mi odtovorio../zasto amerika tjera covica da glasa protic bilo kakvih sankcija/otpora rusiji?
Athlon64

#82149 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Athlon64 »

sajber87 wrote: 15/02/2023 14:07
Athlon64 wrote: 15/02/2023 13:58

Bosnjaci samo treba da pogledaju svojim ocima gdje ih je rezim dovelo zadnjih 30 godina, da se okrenu oko sebe i vide stanje drzave i nacije, nikom ne treba da vjeruju samo neka pokusaju razmisljati svojom glavom a ne glavom placenih medija koji im serviraju ono sto se plati javnim novcem ili botova
Brate, moj savjet je bio ozbiljan. Kakvi Bosnjaci i rezim, ako mislis da Bosnjaci imaju nekakav rezim bilo gdje, ti nisi presao preko Vraca nikad, a kamoli zavirio u Z. Hercegovinu ili preko granice.

Bosnjaci da imaju ikakav rezim, ne bi im ratni zlocinci orgijali po glavnom gradu a regularno izgradjene dzamije po kamenjaru - pecatili.
Sanjarko

#82150 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Sanjarko »

BHCluster wrote: 15/02/2023 13:57
Sanjarko wrote: 15/02/2023 13:43

Ne moze se mozda skopcati, jer ima visinu od 2 m kao i ja, jb-no nam kad se skopcamo i sagnemo ili nesto sl. Nego na temu sta ce te i sta cemo kad uvedu verbalni delikt i kriminiliziraju izrecenu rijec|misao u RS-u. Vec hoce da hapse sta se govori da je RS nastala na genocidu i sl.

Mislim kupi si velicinu koja mu odgovara ima para kako kaze i sam, zena ga finansira. Sto se tice zabrana u tzv "rs", cuj zabrana, to je borba protiv radikalniH muslimana! To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izrazajan i diktira njihov stil misljenja i ponasanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima. Sta ti mislis?
Klasika od njih. Standardno. Nego ce i za verbalni delikt da hapse i salju kazne ne samo za prozivanje RS-a da je nastala na genocidu i sl. Hapsit ce i slat kazne i Srbima, ako usvoje zakon. Na temu poklonise Dodiku agenciju za lijekove preko milijardu KM vrijednu. Bila juce Cenicka na Mrezi od FTV-a u vezi toga.

Svasta nesto su im poklonili. Dobra Mreza pravo, nego i ona sto to govori je botovska TV i emisija od SDA?
Locked