Ovako:skrbavi-admin wrote: ↑13/02/2023 20:26 ja sam se kanio budalestine od alkohola sa volanom - prije sam to radio - sad mi je puno jednacina u glavi kad je to u pitanju

Ili ovako:

Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ovako:skrbavi-admin wrote: ↑13/02/2023 20:26 ja sam se kanio budalestine od alkohola sa volanom - prije sam to radio - sad mi je puno jednacina u glavi kad je to u pitanju

tako nekako stari, osiguranje, premije, krivica, osjecaj da mogu nekog ubit, uglavnom - jebo te je sistem (van BIH) ako te skleptaju pjanog za volanom - a ovdje je sve + od 0-e - cao vozackaEFD22 wrote: ↑13/02/2023 20:27Ovako:skrbavi-admin wrote: ↑13/02/2023 20:26 ja sam se kanio budalestine od alkohola sa volanom - prije sam to radio - sad mi je puno jednacina u glavi kad je to u pitanju
Ili ovako:
![]()
ma jeza me slozi, trebala bi mi vesela sveska da napisem kakve sam pizdarije pravio....
masovni nažalost..
To sam i ja uradio danas, al me iznervira kad mi neko poremeti tempo bez ikakvog razloga.drug_profi wrote: ↑14/02/2023 15:19 Pa a takve otresem brate, Udarim 170-180 i odem odmaknem se 2-3 kilometra i onda opet tempomat.
A dešava mi se to redovno i dešavalo mi se to u Hrvatskoj i u Srbiji. Jednostavno ne kontam takve vozače, šta oni rade? Vozi u rasponu od 90 km/h do 160 km/h. Nekad spusti na 90 pa gusla par kilometara, onda složi gas i vozi 160 km/h nekoliko kilometara, pa opet uspori. Ja sve vrijeme na tempomatu držim 140 km/h. Šta je u pitanju tu? Strah od presretača, prosječne brzine, bahiluk, papanluk, nešto treće?canvra888 wrote: ↑14/02/2023 15:03 Pominjana situacija 100 puta ovdje, al nek bude i 101. put.
Nervira me kad na AP vozim normala na tempomatu, konstantna brzina dakle i pretekne me neki kreten da bi za 2-3 km počeo sporije voziti, nego što je vozio... U lijevu traku sa žmigavcem preticanje, moja brzina ostala netaknuta, i dalje na tempomatu sve i onda na pola dužine njegovog auta frajko počne ubrzavat da ga ne preteknem. Koji je to mentalni sklop, ima l' neko objašnjenje...
Nedavno se meni svezao neki mercedes sa danJskim tablicama od Gradiške do Dvoboja.canvra888 wrote: ↑14/02/2023 15:33masovni nažalost..
To sam i ja uradio danas, al me iznervira kad mi neko poremeti tempo bez ikakvog razloga.drug_profi wrote: ↑14/02/2023 15:19 Pa a takve otresem brate, Udarim 170-180 i odem odmaknem se 2-3 kilometra i onda opet tempomat.
Pipno ničeg nisam bio do te situacije, relativno prazan AP bio i onda dođe kreten koji se ponaša ko da će mu lijevo mudo otpast ako ga pretekne neko koga je on već pretekao... i to zbog njegovog apsolutno bespotrebnog usporavanja.
Na 90 km/h priča na mobitel.BadBoy wrote: ↑14/02/2023 15:44A dešava mi se to redovno i dešavalo mi se to u Hrvatskoj i u Srbiji. Jednostavno ne kontam takve vozače, šta oni rade? Vozi u rasponu od 90 km/h do 160 km/h. Nekad spusti na 90 pa gusla par kilometara, onda složi gas i vozi 160 km/h nekoliko kilometara, pa opet uspori. Ja sve vrijeme na tempomatu držim 140 km/h. Šta je u pitanju tu? Strah od presretača, prosječne brzine, bahiluk, papanluk, nešto treće?canvra888 wrote: ↑14/02/2023 15:03 Pominjana situacija 100 puta ovdje, al nek bude i 101. put.
Nervira me kad na AP vozim normala na tempomatu, konstantna brzina dakle i pretekne me neki kreten da bi za 2-3 km počeo sporije voziti, nego što je vozio... U lijevu traku sa žmigavcem preticanje, moja brzina ostala netaknuta, i dalje na tempomatu sve i onda na pola dužine njegovog auta frajko počne ubrzavat da ga ne preteknem. Koji je to mentalni sklop, ima l' neko objašnjenje...
Nejasno je i meni to, al hajde u nekoj krajnosti krajnjoj, nek mu i fluktuira brzina što se mene tiče, al debilu pusti me da te preteknem ako već idem brže od tebe i ako sam već debelo u radnji preticanja, nemoj u tom momentu dodavat gas mazgo neiživljena. Čim te preteknem, što se mene tiče zabij gas do poda i istog momenta me preteci opet, al' nemoj bit sirovina i poklopit gas dok idemo paralelno.BadBoy wrote: ↑14/02/2023 15:44A dešava mi se to redovno i dešavalo mi se to u Hrvatskoj i u Srbiji. Jednostavno ne kontam takve vozače, šta oni rade? Vozi u rasponu od 90 km/h do 160 km/h. Nekad spusti na 90 pa gusla par kilometara, onda složi gas i vozi 160 km/h nekoliko kilometara, pa opet uspori. Ja sve vrijeme na tempomatu držim 140 km/h. Šta je u pitanju tu? Strah od presretača, prosječne brzine, bahiluk, papanluk, nešto treće?canvra888 wrote: ↑14/02/2023 15:03 Pominjana situacija 100 puta ovdje, al nek bude i 101. put.
Ista stvar dozivljena vise puta.canvra888 wrote: ↑14/02/2023 15:54Nejasno je i meni to, al hajde u nekoj krajnosti krajnjoj, nek mu i fluktuira brzina što se mene tiče, al debilu pusti me da te preteknem ako već idem brže od tebe i ako sam već debelo u radnji preticanja, nemoj u tom momentu dodavat gas mazgo neiživljena. Čim te preteknem, što se mene tiče zabij gas do poda i istog momenta me preteci opet, al' nemoj bit sirovina i poklopit gas dok idemo paralelno.BadBoy wrote: ↑14/02/2023 15:44
A dešava mi se to redovno i dešavalo mi se to u Hrvatskoj i u Srbiji. Jednostavno ne kontam takve vozače, šta oni rade? Vozi u rasponu od 90 km/h do 160 km/h. Nekad spusti na 90 pa gusla par kilometara, onda složi gas i vozi 160 km/h nekoliko kilometara, pa opet uspori. Ja sve vrijeme na tempomatu držim 140 km/h. Šta je u pitanju tu? Strah od presretača, prosječne brzine, bahiluk, papanluk, nešto treće?
Kad me neko pretice pustim ga, ne zezam nikog na putu, ali vozim ovako, zabavnije mi je, kad moram 1000km vozit, tempomat me smori. 120-160 raspon, a u DE koliko se moze zakolutat govno. Trosim gorivo jbg
i ja evo citam i ne vjerujem, jebem majke redovno na ap, najvise zbog ne gledanja u retrovizor i uvaljivanja, on sa svojih 100/110 na mojih 140artur morgan wrote: ↑14/02/2023 19:41 Pa sta je poenta toga ?
Pretices na tempomatu![]()
Gas do poda, zavrti motor, prodji ga...ako je slabasan motor pomiri se sa tim da preticanje ne ide bas jednostavno.
Ma jasno, za dodavanje gasa dok se prestiže nema opravdanja.canvra888 wrote: ↑14/02/2023 15:54Nejasno je i meni to, al hajde u nekoj krajnosti krajnjoj, nek mu i fluktuira brzina što se mene tiče, al debilu pusti me da te preteknem ako već idem brže od tebe i ako sam već debelo u radnji preticanja, nemoj u tom momentu dodavat gas mazgo neiživljena. Čim te preteknem, što se mene tiče zabij gas do poda i istog momenta me preteci opet, al' nemoj bit sirovina i poklopit gas dok idemo paralelno.BadBoy wrote: ↑14/02/2023 15:44
A dešava mi se to redovno i dešavalo mi se to u Hrvatskoj i u Srbiji. Jednostavno ne kontam takve vozače, šta oni rade? Vozi u rasponu od 90 km/h do 160 km/h. Nekad spusti na 90 pa gusla par kilometara, onda složi gas i vozi 160 km/h nekoliko kilometara, pa opet uspori. Ja sve vrijeme na tempomatu držim 140 km/h. Šta je u pitanju tu? Strah od presretača, prosječne brzine, bahiluk, papanluk, nešto treće?
Pa preticanje na tempomatu u situacijama kad frajer ide minimalno 20 km/h sporije, baš kao što je danas i bilo. Najnormalnije i bez ikakvog kilavljenja bi bio preteknut u tom režimu, da nije dodao gas baš kad sam paralelno bio sa njim, kakvo kilavljenje i teško preticanje spominjeteartur morgan wrote: ↑14/02/2023 19:41 Pa sta je poenta toga ?
Gas do poda, zavrti motor, prodji ga...ako je slabasan motor pomiri se sa tim da preticanje ne ide bas jednostavno.
Post se nije odnosio na tebecanvra888 wrote: ↑14/02/2023 19:56Pa preticanje na tempomatu u situacijama kad frajer ide minimalno 20 km/h sporije, baš kao što je danas i bilo. Najnormalnije i bez ikakvog kilavljenja bi bio preteknut u tom režimu, da nije dodao gas baš kad sam paralelno bio sa njim, kakvo kilavljenje i teško preticanje spominjeteartur morgan wrote: ↑14/02/2023 19:41 Pa sta je poenta toga ?
Gas do poda, zavrti motor, prodji ga...ako je slabasan motor pomiri se sa tim da preticanje ne ide bas jednostavno.![]()
Odgovorio sam profiju, gas do poda, pretekao ga, nabr'o ga pofino i odmak'o od stoke da teško bude u vidokruguartur morgan wrote: ↑14/02/2023 20:06Post se nije odnosio na tebecanvra888 wrote: ↑14/02/2023 19:56
Pa preticanje na tempomatu u situacijama kad frajer ide minimalno 20 km/h sporije, baš kao što je danas i bilo. Najnormalnije i bez ikakvog kilavljenja bi bio preteknut u tom režimu, da nije dodao gas baš kad sam paralelno bio sa njim, kakvo kilavljenje i teško preticanje spominjete![]()
![]()
I kako je zavrsila ta situacija kad vec spominjes![]()