Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na drugim uzorcima CX-5, barem na slikama, nisam ovo primjecivao.
Malo jest sumnjivo. Ali stopke se fino poravnavaju. Ako je dobio zguza da se ovi blatobrani ovako pomjere moralo bi biti zazora i na petim vratima jer su vezana za krov koji bi trebao da je nepomjeren.
Free Spirit wrote: ↑13/02/2023 12:45
Imate li neka friška iskustva sa auto kućama u Sarajevu i okolini, po mogućnosti da rade sistem staro za novo, izbjegao bih prodaju auta po olx i oglasima.
Odgovara i novije polovno auto, samo da se može "ljudski" dogovoriti
Prije 4+ godine sam u Turbo Trade kupio auto sa 85.000 km na satu. Auto je bilo bez greške i osim redovnih servisa, imao sam jedan kvar od 100 KM (neko crijevo).
Nudili su mi da uzmu moje staro auto u zamjenu, ali su ga debeli podcijenili, te sam ga prodao preko olx-a i onda kupio od njih.
B6Redhell wrote: ↑13/02/2023 23:35
Kako vidite išta u te mazde. Kakva auta izlaze iz fabrika. Pogotovo ova što štancaju po 500-1000kom na dan. Meni to izgleda normalno..
Nije ga Zastava sastavljala, takve stvari iz Japana su bez greske.
Kako vidite išta u te mazde. Kakva auta izlaze iz fabrika. Pogotovo ova što štancaju po 500-1000kom na dan. Meni to izgleda normalno..
Nije ga Zastava sastavljala, takve stvari iz Japana su bez greske.
Ma da je iz švicarskog rolexa a ne japana iznenadio bi se kakva auta znaju sići s trake.
Pogotovo ako sklapan petkom iza podne.. .
Kad izadje novi model i/ili nova platforma bude failova u procesu proizvodnje prvu godinu kao kod svih proizvodjaca ali za panele i zavrsno sastavljanje su ludo pedantni od prvog dana.
Slike na olxu su lose rezolucije, ali ako se zumira moze se vidjeti da nesto ne stima. Narocito jer sam pogledao jos 3-4 druge takve Mazde sto se prodaju na olxu, i kod njih je prijelaz s vrata na lim od D stuba besprijekoran.
A ova bijela se vjerovatno jest prodala, covjek mi je pisao da ce mu neko u utorak (danas) doci da pogleda auto, vjerovatno su postigli okvirni dogovor pa ga musterija zamolila da skine oglas.
Slike na olxu su lose rezolucije, ali ako se zumira moze se vidjeti da nesto ne stima. Narocito jer sam pogledao jos 3-4 druge takve Mazde sto se prodaju na olxu, i kod njih je prijelaz s vrata na lim od D stuba besprijekoran.
A ova bijela se vjerovatno jest prodala, covjek mi je pisao da ce mu neko u utorak (danas) doci da pogleda auto, vjerovatno su postigli okvirni dogovor pa ga musterija zamolila da skine oglas.