Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
starii wrote: ↑12/02/2023 07:36
da zgrada, bas su pametni, pa u zgradi nece nikad skupiti sve potpise, u mojoj zgradi je pola ljudi van drzave
Treba im samo tvoj potpis. Pogledaj sta pise u ugovoru.
Ne znam jesu li to makli.
Ti potpises da tebi mogu iskljuciti vodu zbog tehnickog rjesenja instalacija u zgradi, ako neko od komsija ne placa.
Izgase vodu citavoj zgradi, pa ti ganjaj komsiju da plati da vam svima puste vodu.
starii wrote: ↑12/02/2023 07:36
da zgrada, bas su pametni, pa u zgradi nece nikad skupiti sve potpise, u mojoj zgradi je pola ljudi van drzave
Treba im samo tvoj potpis. Pogledaj sta pise u ugovoru.
Ne znam jesu li to makli.
Ti potpises da tebi mogu iskljuciti vodu zbog tehnickog rjesenja instalacija u zgradi, ako neko od komsija ne placa.
Izgase vodu citavoj zgradi, pa ti ganjaj komsiju da plati da vam svima puste vodu.
Pise u Clanu 6. i 13. ovaj član 6 više pogađa ove sto su nadogradili svoje vodomjere, jer ih onda moze iskljuciti ako neko ko je prijavljen na glavni vodomjer u zgradi ne plaća, helem ne išao ja u vodovod radi ovog
starii wrote: ↑12/02/2023 07:46
Pise u Clanu 6. i 13. ovaj član 6 više pogađa ove sto su nadogradili svoje vodomjere, jer ih onda moze iskljuciti ako neko ko je prijavljen na glavni vodomjer u zgradi ne plaća, helem ne išao ja u vodovod radi ovog
Uslikaj, prepisi ako mozes te clanove. Nek ima. Mozda klix napise tekst. Svakako po forumu kupe ideje za tekstove.
RJ57 wrote: ↑11/04/2023 15:25
voda se od maja ne plaća više u centru za potrošače ... mislim nema veze ali eto ... i oni očito štede radna mjesta
Ali se zato bez provizije placa u svim poštama
Sto je za pohvalu od ViKa jer su se time približili potrošačima i sad cu zajedno sa računom za struju plačati i vodu u pošti npr na Otoci u Merkuru ima i bhtelecom kod njih platim mobitel i Moja tv
Samo jednom u pola godine cu ici u Envera Šehivica platiti smece i plin
RJ57 wrote: ↑11/04/2023 15:25
voda se od maja ne plaća više u centru za potrošače ... mislim nema veze ali eto ... i oni očito štede radna mjesta
Ali se zato bez provizije placa u svim poštama
Sto je za pohvalu od ViKa jer su se time približili potrošačima i sad cu zajedno sa računom za struju plačati i vodu u pošti npr na Otoci u Merkuru ima i bhtelecom kod njih platim mobitel i Moja tv
Samo jednom u pola godine cu ici u Envera Šehivica platiti smece i plin
Ionako je najveci red bio za vodu
Od mene hvala viku
Sto ne placas putem e-racuna? Sve komunalne usluge moze se platiti putem e-racuna iz udobnosti dnevne sobe i uz soljicu kafe.
Mobilno bankarstvo je nesto najkorisnije od novih tehnologija poslije AI. Znaci tako mi je zivot olaksalo od 2015.
+1
nek uzmu i 5 maraka po racunu ,samo da se ne vozam do poste i stojim u redovima sa raznim gurbetima sto donesu po 30 racuna od komplet mjesne zajednice
Po racunu uzimaju 0,30KM ako je racun na koji se placa od iste banke kao i tvoj inace 0,60KM ako je racun na koji se placa od druge banke. Jos i 2-3 dana kasnije provjerim online kod pruzaoca kom. usluga stanje racuna.
Da li je neko imao iskustva sa prikljuckom vode na parceli na kojoj ne postoji gradjevinski objekat? Kakva je procedura? Da li je moguce?
Na zvanicnoj stranici ima opis sta je potrebno kad prikljucujes vodu na parcelu s objektom. Treba gradjevinska i sl.
Ja zelim vodu na parceli koja je u biti samo “livada” na kojoj ce vrlo vjerovatno nekad biti objekat ali ne trenutno. A voda mi je potrebna i bez objekta.
Vodovodna mreza postoji i prolazi neposredno uz parcelu…