Pozdrav @probook,
Izvinjavamo se zbog nesporazuma. Kompanija Telemach u ovom trenutku ne raspolaže informacijama da li će i kada biti dostupna usluga mobilne telefonije našim korisnicima. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Moderator: Benq
Pozdrav @probook,
Pozdrav @typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑11/02/2023 16:52 @telemach na stranici za preporučene uređaje za LG 2022 modele su Vam greškom uneseni modeli druge marke (Philips) . Neka isprave tamo , mislim da nema potrebe dodatno zbunjivati ljude![]()
hvala, ima puno,puno povoljnijih ponuda.Telemach wrote: ↑10/02/2023 15:29Pozdrav @okanomalo,
Odgovor je potvrdan. Priključna taksa iznosi 100 KM za stan, odnosno 200 KM za kuću, a mjesečna cijena najnižeg internet paketa iznosi 23.10 KM + 23.50 KM za održavanje kablovskog sistema. Uz najniži internet paket dobijate mogućnost korištenja internet usluge uz internet brzinu od 12/1 Mbps, bez pristupa WiFi mreži i sa jednim LAN portom. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav @okanomalo,
moj je na spisku LG78003LB. al okTelemach wrote: ↑11/02/2023 16:40Pozdrav @shape of despair,shape of despair wrote: ↑11/02/2023 16:05 Eon aplikacija na boxu mnogo fluidnije radi nego eon aplikacija na tv-u. Na mom duo light paketu eon bas steka,je li to do tv- a ili ne neznam.
Znam samo da aplikacija"leti" na boxovima.
Hoce li biti kakvih updejta?
Ispravan rad i stabilnost EON Smart TV aplikacije možemo garantovati isključivo putem preporučenih uređaja, za koje je EON Smart TV aplikacija maksimalno optimizovana za rad. Spisak preporučenih uređaja možete pogledati na linku: https://telemach.ba/preporuceni-uredaji/. EON aplikacija dostupna putem EON box uređaja se redovno ažurira radi stabilnosti i omogućavanja novih funkcionalnosti. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav @shape of despair,
nema na čemuTelemach wrote: ↑11/02/2023 17:04Pozdrav @typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑11/02/2023 16:52 @telemach na stranici za preporučene uređaje za LG 2022 modele su Vam greškom uneseni modeli druge marke (Philips) . Neka isprave tamo , mislim da nema potrebe dodatno zbunjivati ljude![]()
Hvala Vam na povratnim informacijama, iste ćemo proslijediti kolegama koji se zaduženi za uređivanje dijela web stranice na kojem su navedeni preporučeni uređaj za rad optimiziran EON Smart TV aplikacije. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Pozdrav @typeOnegative,typeOnegative wrote: ↑11/02/2023 18:52 nema na čemunek usput i daju mogućnost izbora onima koji žele koristiti CBR enkodiranje wifi-em , kao što je i prije bilo . Unaprijed zahvalni , znam da nisam jedini
![]()
Ma ova sad je haman pa idealna. Ima i glavu u rep, i sve se zna koja grupa pocinje od kojeg broja.crnivrag wrote: ↑11/02/2023 18:28 Nova ažurirana idealna shema dostupna ovdje: http://bit.ly/idealnashema.
Vala su mogli napraviti da je default na wifi ABR i visok kvalitet 4mbps. Kome je los wifi i ne zna ga napraviti, sigurno ne zna podesavati ni ove postavke.typeOnegative wrote: ↑11/02/2023 18:52nema na čemuTelemach wrote: ↑11/02/2023 17:04
Pozdrav @typeOnegative,
Hvala Vam na povratnim informacijama, iste ćemo proslijediti kolegama koji se zaduženi za uređivanje dijela web stranice na kojem su navedeni preporučeni uređaj za rad optimiziran EON Smart TV aplikacije. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.nek usput i daju mogućnost izbora onima koji žele koristiti CBR enkodiranje wifi-em , kao što je i prije bilo . Unaprijed zahvalni , znam da nisam jedini
![]()
I kod mene isto malo trza na aplikaciji preko tv. Nije strašno ali zna iritirati. Dok sve druge aplikacije rade normalno (Netflix, HBO, Prime Video...). Vjerovatno zbog HEVC iz nekog razloga trza, ali eto sve druge aplikacije su ok. Možda netflix, hbo i ostali nisu HEVC
U septembru isto produžavao ugovor, i na iPhone sam bez problema skinuo pdf.bogata_sirotinja wrote: ↑11/02/2023 22:41 Vi koji ste potpisivali ugovore putem sms-a, na koji način i jeste li uopšte pokušavali skinuti tj. konvertovati pdf sa url linka koji ste dobili u sms poruci?
U septembru kada sam produžavao UO, uspio sam skinuti pdf sa nekim online URL to PDF converterom ali sada kada opet trebam skinuti pdf sa primjerkom ugovora, ne ide mi od ruke. Probao sam više sajtova za ovo i ne uspijevam... Skine mi ili prazan list ili 100x umanjeno...
Ako može i @Telemach da pomogne? Hvala
Pozdrav @bogata_sirotinja,bogata_sirotinja wrote: ↑11/02/2023 22:41 Vi koji ste potpisivali ugovore putem sms-a, na koji način i jeste li uopšte pokušavali skinuti tj. konvertovati pdf sa url linka koji ste dobili u sms poruci?
U septembru kada sam produžavao UO, uspio sam skinuti pdf sa nekim online URL to PDF converterom ali sada kada opet trebam skinuti pdf sa primjerkom ugovora, ne ide mi od ruke. Probao sam više sajtova za ovo i ne uspijevam... Skine mi ili prazan list ili 100x umanjeno...
Ako može i @Telemach da pomogne? Hvala
Pozdrav @nermin_t,nermin_t wrote: ↑11/02/2023 21:28 I kod mene isto malo trza na aplikaciji preko tv. Nije strašno ali zna iritirati. Dok sve druge aplikacije rade normalno (Netflix, HBO, Prime Video...). Vjerovatno zbog HEVC iz nekog razloga trza, ali eto sve druge aplikacije su ok. Možda netflix, hbo i ostali nisu HEVC
Na boxu je sve uredno.