Ja ne znam imovinski karton Erdogana niti znam ko dobija tendere, ali jaki ljudi i velike korporacije su svuda na svijetu jarani sa vlastima tako da me ne cudi... Ali problem je sto eto neki zele reci da se ne gradi, eto mi coravi pored ociju.geralt wrote: ↑09/02/2023 17:57I za sve to tendere dobiva Erdoganov jaran Cengiz, isto kao sto u Dodikistanu sve gradi Integral. I onda Erdogan odjednom milijarder. Ustedio covjek od godisnje plate od 65 000 dolara.MUNAFIK wrote: ↑09/02/2023 17:40
Propaganda su te tvoje gluposti...
Hiljade kilometara autoputa i drugih puteva, bolnice, skole, univerzitete i mnogo toga je izgradjeno pod njegovom naredbom. Mostovi koji spajaju kontinente, tuneli koji spajaju kontinente, metroi koji spajaju kontinente...
Mnogo naselja i kuca za sve one kojima su domovi stradali od prirodnih katastrofa ili ratnih dejstava... naravno da ce napraviti za ove jadne ljude nove kuce i stanove... zasto bi sumnjao u to?
Kazem ti mozes ga mrziti ili voliti ili se slagati ili ne slagati sa njegovom politikom ali ne mozes osporiti da brko pravi sta kaze. Milion izgradjenih stvari potvrdjuje ovo sto ja govorim.
Ljudi za nekoliko godina uvezali metro liniju sa pocetka na kraj Istanbula ko od Sarajeva do Mostara i sad trebamo reci ma ne pravi jer eto ne slazemo se sa njegovom ideologijom.